Kaikki pankit ja lainapalvelut

Tämän kategoria -sivun alta löydät Suomalaisia ja myös kansainvälisiä Kaikki lainat ja vain ne viiden tähden palvelut eli pelkästään parhaat pankit listataanerityisesti pankkilainakatergoriaan kuuluvia palveluita. Osa palveluista on lainanvälittäjiä, jotka välittävät lainan jonkun pankin kautta.

Myös muutama rahoituslaitos on lisätty mukaan vertailuun, jotta se olisi mahdollisimman kattava.

Kokemuksia, esittelyt ja arvostelut

Löydät palveluista ja pankeista lyhyet esittelyt ja kokemuksia sekä mahdollisesti sivuston iän karttuessa ja kävijämäärän kasvaessa myös keskustelua pankeista.

Kaikki palaute on arvokasta meille ja jokainen ei-mainosmallinen kommentti hyväksytään. Erityisesti kokemuksien jakaminen auttaa meitä ja muita lainaajia huomattavasti. Kiitoksia siis paljon, jos viitsit käyttää aikaa ja kertoa, miksi palvelu oli hyvä tai miksi et suosittelisi ketään koskemaan siihen pitkällä laudan pätkälläkään.

Joustoluotto.org -palvelu kokemuksia

Joustoluotto.org kokemuksia

/
Joustoluotto.org on kuumin lainapalvelu markkinoilla. Se toimii tiiviissä yhteistyössä IPF Digital Finland Oy:n kanssa ja kyseinen palvelu on rakentanut erittäin monipuolisen lainaympäristön yhdessä lukuisten pankkien sekä muiden luottopalveluiden kanssa.
Ege kokemuksia

Ege kokemuksia

/
Ege on uudistunut ja parantanut, mutta onko omistaja muuttunut? Näyttäisi, että ei ja tämä Helsingissä paalupaikoilla (Bulevardilla) pyörivä kulutusluotto- / lainafirma on miljoona kertaa parempi, mitä se oli vielä hetki sitten. Nyt se tarjoaa vielä uusilel asiakkaille 200 euron korottoman ensilainan ja voit rekisteröityä koska vaan ja katsoa, oman lainakorkosi ja onko Ege todella sopiva Sinulle. Meillä on NYT Egestä todella paljon uusia ja loistavia kokemuksia - aikaisemmin sen esitys oli melko vaisu, mutta emme katso turhan paljon menneisyyteen, koska markkinoilla suunta on aina vain eteenpäin.
Ferratum kokemuksia Joustavasta ja Prime lainasta

Ferratum kokemuksia

/
Ferratum on vanhan linjan vippitykittäjä, mutta se on paljon Parempi kuin, mitä ennen. Monipuolisuus, kansainvälisyys, Edullinen tai KULUTON hinta ovat mm. niitä syitä, miksi kokemukset siitä ovat vähintään loistavat. Se on saanut paljon hyviä arvosanoja keskiarvon ollessa jotain 4,5 / 5 tähteä, jos näitä tarkastellaan. Me annamme palvelulle myös liki vitosen, sillä Femma ei lähde ihan helpolla. Ilmaisuus on selkeä bonus kuluttajalle: ensiasiakkaat saavat Joustava-lainaan korkovapaata jopa 30 vrk.
Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitti kokemuksia

/
Suomilimiitistä on fantastiset kokemukset sen mahdottoman hyvän jopa 2000 euron ilmaistarjouksen takia. Se antaa paljon ja ottaa vähän. Huomaa kuitenkin merkittävä kulunousu, jos maksuaika nousee yli 2 kk:n. Silloin korkokuluja tulee heti joitain kymppejä riippuen nostosummasta.
Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus kokemuksia

/
Freedom Rahoitus on vähintäänkin testaamisen arvoinen palvelu, laittaa pallon pyörimään pankeille siinä samassa, kun te lähetätte sinne hakemuksenne eteenpäin. Valmistaudu edullisiin lainatarjouksiin ja sellaisten vyöryyn, sillä jos sinut katsotaan kiinnostuvaksi asiakkaaksi, voit saada yli 20 pankilta tarjouksen valikoitavaksi. Palvelua käyttäessäsi et voi hävitä mitään, sillä se on ilmainen.
Komplett Bank kokemuksia

Komplett Bank Joustoluotto -kokemuksia

/
Komplett Bank on joustoluotto vailla vertaa ja tämä uusi tulokas on tuonut uuden luokan tuotteen ilman kiinteä maksuaikaa. Maksat halutessanne vain kulut & korot. Ei vakuuksia ja mukana kätevä lainavakuu pahoja tilanteita varten. Suosittelemme!
Instabank laina kokemuksia

Instabank -pankkilaina kokemuksia

/
Pankista on hyvät kokemukset ja suosittelemme sitä niille, jotka etsivät luottoa / rahoitusta max. 50000 euroon saakka. Tämä uusi 2018 vuoden pankkipalvelu on saanut arvostusta myös Norjasta, josta se onkin lähtöisin. Suomeen tulo ja onlinepankin lanseeraustapahtuma ajoittui helmikuulle ja se onnistui ilman ongelmia. Kokemukset ovat siitä lähtien olleet mahtavia.
Zmarta kokemuksia

Zmarta välittää pankkilainat kätevästi - kokemuksia

/
Zmarta on suoranainen tehovälittäjä ja sen yli 23 pankin kumppanijoukkue on graniitin luja. Joukossa on pankkeja, luottokorttifirmoja ja vaikka mitä. Lujaa suomalaista tekoa ja lainaamishomma toimii älyluurillakin. Täytä hakemus alle kolmessa minuutissa ja odota, että halvat lainatarjoukset kilahtavat puhelimeen, s-postiin tai Online-palveluun. Meillä on Zmartasta Todella hyvät kokemukset!
Rahalaitos kokemuksia

Rahalaitos lainojen välityspalvelu -kokemuksia

/
Rahalaitos on erinomainen välittäjäfirma, joka tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden suurinta lainaa - tai pikemminkin välittää - sitä on saatavilla jopa 70.000 euroon asti. Helpoksi palvelusta tekee monta seikkaa ja mobiilitoimivuus on hiottu täydelliseksi. Saat yhdellä hakemuksella 25+ lainatarjousta.
Lendo kokemuksia

Lendo lainanvälittäjä - kokemuksia

/
Lendo on yksi suosituin Ruotsista Suomeen tullut lainanvälittäjä välittäen pankkilainoja 500 - 50.000 euron väliltä. Kokemukset ja toimivuus ovat AAA+ -luokkaa eli siitä on pääpuolisesti vain pelkästään hyvää sanottavaa.
Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian laina - Kokemuksia

/
Bank Norwegian on Suomen suosituin pankki, josta yli 100 000 suomalaista on hakenut lainaa. Tyytyväiset asiakkaat ovat ottaneet pankista myös sen lentopisteluottokortin, johon siihenkin liittyy kuluttajan kannalta suuria etuja.