Kaikki Suomen pankit ja lainapalvelut

Tämän kategoria -sivun alta löydät Suomalaisia ja myös kansainvälisiä Kaikki lainat ja vain ne viiden tähden palvelut eli pelkästään parhaat pankit listataanerityisesti pankkilainakatergoriaan kuuluvia palveluita. Osa palveluista on lainanvälittäjiä, jotka välittävät lainan jonkun pankin kautta.

Myös muutama rahoituslaitos on lisätty mukaan vertailuun, jotta se olisi mahdollisimman kattava sekä muutama kuluttajien suosima pienlainakin löytyy.

Laina – Kokemuksia, esittelyt ja arvostelut

Löydät palveluista ja pankeista lyhyet esittelyt ja kokemuksia sekä mahdollisesti sivuston iän karttuessa ja kävijämäärän kasvaessa myös keskustelua pankeista.

Kaikki palaute on arvokasta meille ja jokainen ei-mainosmallinen kommentti hyväksytään. Erityisesti kokemuksien jakaminen auttaa meitä ja muita lainaajia huomattavasti. Kiitoksia siis paljon, jos viitsit käyttää aikaa ja kertoa, miksi palvelu oli hyvä tai miksi et suosittelisi ketään koskemaan siihen pitkällä laudan pätkälläkään.

Lendo kokemuksia

Lendo lainanvälittäjä - kokemuksia

Lendo on yksi suosituin Ruotsista Suomeenkin palveluaan laajentanut lainanvälittäjä välittäen pankkilainoja 500 - 60.000 euron väliltä. Kokemukset ja toimivuus ovat AAA+ -luokkaa eli siitä on pääpuolisesti vain pelkästään hyvää sanottavaa.
Zmarta kokemuksia

Zmarta välittää pankkilainat kätevästi - kokemuksia

Zmarta on suoranainen tehovälittäjä ja sen yli 25 pankin kumppanijoukkue on graniitin luja. Joukossa on pankkeja, luottokorttifirmoja ja muita rahoituslaitoksia. Lujaa suomalaista tekoa ja lainaamishomma toimii kaikilla laitteilla. Täytä hakemus alle kolmessa minuutissa ja odota, että halvat lainatarjoukset kilahtavat puhelimeen, s-postiin tai Online-palveluun. Meillä on Zmartasta todella hyvät kokemukset - jatkuvasti vuodesta toiseen.
Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian

Bank Norwegian on suosittu pankki, josta noin 200 000 suomalaista on hakenut lainan tai luottokortin. Tyytyväiset asiakkaat vuosi toisensa jälkeen ja nyt entistä halvempi korko on tuonut pankille uusia asikkaita ja sen omistajuusvaihdos 2021 marraskuussa on muuttanut pankkia parempaan suuntaan.
Rahalaitos kokemuksia

Rahalaitos - Kokemuksia

Rahalaitos on erinomainen välittäjäfirma, joka tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden suurinta lainaa - tai pikemminkin välittää - sitä on saatavilla jopa 70.000 euroon asti. Helpoksi palvelusta tekee monta seikkaa ja mobiilitoimivuus on hiottu täydelliseksi. Saat yhdellä hakemuksella 25+ lainatarjousta.
Haenyt laina kokemuksia

Haenyt.fi

Haenyt -palvelusta löydät kaiken: yrityslaina, kulutusluotto / pikalaina ja lainojen yhdistäminen - te päätätte. Palvelu on 100% suomalainen ja sillä on korkein luottoluokitus jo useammalta vuodelta, eikä tämä vuosi tee siinä poikkeusta. Suosittelemme tutustumaan, olit yksityishenkilö tai yrittäjä, tuskin nimättäin petyt!
Creditea

Creditea mobiililompakko

Creditea kasvaa nopeasti ja se on nyt aivan uusinta uutta. Se on vihdoin lanseerattu pitkän rakentamisen, fiksaamisen ja parhaan mahdollisen tuotteen löytämisen jälkeen. Creditea on mobiililompakko, joka tulee löytymään joka neljännen suomalaisaikuisen mobiililaitteesta 2020 vuoden aikana!
Credigo kokemuksia

Credigo

Credigo kulutusluotto on laina, jonka saat nopeasti käyttöön. Sen asiakastyytyväisyys on huikea ja puolueettomasti se on 94%, joka on todellakin korkea. Palvelulla on runsaasti kokemusta - jopa reippaat 10 vuotta alalta ja osaaminen sekä henkilöstö ovat huippuluokkaa. Vaikka lainat eivät ole mitään pankin asuntolainoja, niin pankkilainaksi palvelun voi helposti nimittää.
Sortter kokemuksia

Sortter

Sortter on HOT! Tässä on sellainen kilpailutuspalvelu, jonka tarkkuusetsintä ja valmisteltu sekä ruukattu aivan viimeisen päälle. Palvelu tekee yhteistyötä järeimpienkin kivijalkapankkien kanssa sekä lukuisten muiden tarjoten vielä parhaan hinnan takuun tähän päälle. Kokemukset tästä lainapalvelusta ovat aivan kymppikamaa ja Pankkilainavertailu.fi suosittelee!.
Kokemuksia Big Bank pankkipalvelusta

Big Bank laina - Kokemuksia

Big Bank on monipuolinen Virossa syntynyt pankki, joka tarjoaa pienempiä lainoja nopeampiin käyttötarkoituksiin ja samalla lukuisia eri kulutusluottomahdollisuuksia. Suurin tällä hetkellä tarjolla oleva lainamäärä on 50.000 euroa. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja pankin 25 vuoden kokemus osoittaa vankkuuta, pitkäjänteisyyttä sekä erityisesti kuluttajille tärkeitä ominaisuuksia, kuten nopeutta, luotettavuutta sekä fiksua korkoa.
Sambla laina

Sambla

Sambla on uusi lainapalvelu tai paremmin se tunnetaan lainojen välittäjänä. Palvelun kautta saat yhdellä kätevällä hakemuksella tarjoukset jopa yli 11 pankilta. Samblalta on keskimääräistä helpompi saada lainaa! Sen toiminta on kestävällä pohjalla ja sitä on jatkunut jo alkuvuodesta 2014 asti.
Blue Finance

BlueFinance

BlueFinancen tarjontapuoli on joko korkeintaan 5000 euron joustoluotto tai 100 - 300 euron ilmainen pikalaina. Se on jatkuvasti kehittyvä palvelu, jota voi nykyään jopa suositella, kun vielä aikaisemmin asian laita oli hieman toinen. Suositelemme ainakin vähintään tutustumaan palveluun.
Euroloan kokemuksia

Euroloan

Euroloan on Suomessa jo vuodesta 2007 toiminut lainapalvelu, joka tarjoaa lainaa aina 10.000 euroon asti. Se on onnistunut rakentamaan palvelusta paremman, vaikka parantamisen varaa on yhä. Sen mobiiilipuoli ja lainalaskuri mm. ovat selvästi paremmat ja korkomalli on parantunut. Palvelulla on niin sanotusti eväät huomattavasti paremmille "paikoille" tällä alla, joka kasvaa rakettimaisesti räiskyen. Kilpailu kovenee järkyttävää vauhtia.
Lue kokemuksia Rahoitu palvelusta

Rahoitu

Rahoitu on palvelu, joka tarjoaa luottoa. Unohda kilpailutus ja turhan tiukat korot. Palvelu nimittäin antaa sinulle vapaat kädet ja pankin kilpailevat teistä. Joten yksi noin minuutin hakemus riittää. Luottoa on tarjolla 2000 -60.000 euroa ja valikoima on valtava. Lisäksi et maksa palvelun käytöstä mitään, etkä ole sitoutunut yhtään mihinkään. Jos tarjouksista mikään ei miellytä, niin viis siitä, voit antaa homman olla ja etsiä lainaa muualta.
Ekstraluotto kokemuksia

Ekstraluotto

Ekstraluotto on laina, joka ei lainkaan paha vaihtoehto. Ei varsinkaan niille, jotka etsivät lainaa lyhytaikaiseen käyttöön. Se toimii joustavasti, mutta jos "joustatat" lainaa liikaa, tulee myös korkoon ja kokonaishintaan aimomäärä lisää kuluja. Lyhytaikaiseen ja hätätarpeisiin se taas sopii kuin nakutettu.
Osuuspankki laina ja kulutusluotto

OP Kulutusluotto ja laina kokemuksia

OP eli Osuuspankki on tulen ja jään kestävä suomalainen pankki. Sen kautta saat asuntolainaa ja myös samalla muita lainoja, kuten kulutusluottoa ja joustoluottoa. Tarjolla on vakuudellista ja vakuudetonta lainaa. Sinä valitset, tai sitten Osuuspankki valitsee itse. Lainat pitää neuvotella pankissa paikan päällä, jos haet esim. suurta remontointitarpeisiin kohdistuvaa lainaa. Osan pystyy kuitenkin laittamaan vireille verkkopankissa.
Ferratum Prime Laina kokemuksia

Ferratum Prime Laina

Ferratum Prime tulee ottaa vakavasti. Siinä on lainassa, missä muutkin. Tosin sen korko ei ole meidän mielestä vielä kohdillaan ja tuotetta hiotaan. Kyseessä on kuitenkin mahtavan brändin luoma laina tai kulutusluotto, joten sitä ei pidä aliarvostaa missään tapauksessa. Sen innovatiivisuus on myös plussaa, tosin se harvaa kuluttajaa kiinnostaa. Kaikki on kiinni lainan hinnasta, koroista ja itse lainaehdoista. Ja ne eivät ole järin pahat.
Santader laina ja kulutusluotto kokemuksia

Santander laina

/
Santander laina on valintana käypä. Se on jopa korkovertailussa ok, mutta esimerkiksi sen korkea ikäraja hankaloittaa lainan saamista. Samoin palkkatulot ja muut ehdot, jotka eivät ole parhaimmasta päästä. Monet hakemuksista hylätään ja hylkäämisprosentti on itse asiassa saamiemme tietojen mukaan hämmästyttävän korkea. Se tarjoaa myös lainan sijaan niin kutsuttua ostosrahoitusta, jota voit hakea korkeintaan 84 kuukauden maksusopimuksella 40000 euroon asti. Kokemukset myös tästä ovat ok, sillä senkään saaminen ei ole niin helppoa.
Aktia kulutusluotto ja käyttölaina

Aktia Kulutusluotto ja Käyttölaina

/
Aktia laina on pankkilaina. Se on vahva ja tunnettu luotto sekä sen käyttökohde on vapaa. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle paras laina tai vertaa muita palveluita. Pyrimme listaamaan kaikkien pankkien ja palveluiden lainat puolueettomasti.
S-laina S-Pankki

S-Laina kokemuksia

/
S-Laina on luja ja S-Pankin luotto. Se on järkevä valinta, vaikka valintaahan pankkilainoissa riittää. Suosittelemme S-Lainaa, mutta myös samalla luottojen kilpailutusta. Katso täältä tarkemmat tiedot ja tee oma päätös rauhassa rahan säästö mielessä. Lainoissa, kun ne voivat olla suuria ja yleensä ovatkin. Oli kyseessä mikä tahansa pankki tai luottopalvelu.
Credit24 kokemuksia

Credit24 kokemuksia

/
Credit24 on palvelu, jonka kansainvälisyys ja Lontoon pörssiystävällisyys tai olemus tekevät firmasta luotettavan. Sen joustava magnifisentti eli mahtava luotto kestää, säilyy ja pysyy. Laina joustaa ja pysyy vahvana. Palvelu on tarjonnut jo yli kymmenen vuoden verran lainaa verkosta.
Vivus on vivus

Vivus kokemuksia

/
Vivus ei ole pankkilaina, eikä enää pikavippikään, vaan jotain siltä väliltä. Sen valikoima kun on vain kasvanut ja tasainen kasvu on kuuleman mukaan nousussa. Nyt sen tarjonta ulottuu kolmeen tonniin, mutta pian Vivus Pankkilaina on myös markkinoilla. Tämä ei ole varmaa, mutta hyvin olettavaa ja isolta brändiltä erittäin suotavaa.
Monobank kokemuksia

Monobank - Kokemuksia muilta käyttäjiltä

/
Monobank on pankki, jonka tuotetarjonta on rajoittunutta. Se ei ole kuitenkaan huono, mutta parhaasta kulutusluotosta ei voida puhua. Se on toimiva lisä verkossa ja kasvattaa kilpailua hiljakseen. Tämä on positiivista, koska kun kilpailijoita on runsaasti, yleensä tämä näky myös korkojen alenemisessa. Tässä on muutaman vuoden faktakatsaus asia on juurikin näin. MonoBank kannattaa siis ottaa mukaan kilpailuun, vaikka emme sille edes puolikorkeita pisteitä annakaan.
Resurs Bank kokemuksia

Resurs Bank Suomi

/
Resurs Bank on resurssivauhdikas palvelu ja pankkiluolla vahva. Emme lähtisi kuitenkaan kärkitilastoimaan kyseistä palvelua, mutta koska sen kautta esimerkiksi tarjouksen pyyntö ei maksa mitään - niin mikää sitten maksaa, maksako? Tuskinpa, ellet elä kirroosissa. Vitsit sikseen: Resurs Bank kokemuksia voi antaa surutta ja ne ovat kohtalaiset, sanotaanko lähes kahdeksaspinnaiset kymmenen ollessa maksimi
Nordea joustoluotto kokemuksia

Nordea Joustoluotto

/
Nordea Joustoluotto on laina, jonka kanssa voit olla hyvää pataa tai sitten et. Hyvää silloin, kun päätös on myönteinen ja huonoa, kun ei. Myös korko vaihtelee, parhaimmillaan se on halpa, mutta asia ei ole näin mustavalkoinen eli lainalaskuri ja vertailu käyttöön hyvät kansalaiset. Kokemuksia palvelusta on paljon, kyseessä on pankki, jolla reputaatiota Pohjoismaissa ja se on myös pörssissä. Juuret ovat syvällä. Älä sinä kuitenkaan ole, vaan katso tämän vaihtoehdon myötä myös muita vastaavia pankkeja tai palveluita - mikäli olet joustotto- / lainamielessä.
Bondora kokemuksia

Bondora laina - kokemuksia palvelusta

/
Bondora on varma kulutusluotto, joka sopii, jos haet lainaa 500 -10.000 euron väliltä järkevällä maksuajalla. Suosittelemme sitä yhtenä vaihtoehtona, vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen pankkilaina. Lainatarjous luvataan minuuteissa, joten tästäkin syystä ainakaan hakemuksen jättäminen ei ole varmasti haitaksi.
Ferratum kokemuksia Joustavasta ja Prime lainasta

Ferratum kokemuksia

Ferratum on vanhan linjan vippitykittäjä, mutta se on paljon Parempi kuin, mitä ennen. Monipuolisuus, kansainvälisyys, Edullinen tai KULUTON hinta ovat mm. niitä syitä, miksi kokemukset siitä ovat vähintään loistavat. Se on saanut paljon hyviä arvosanoja keskiarvon ollessa jotain 4,5 / 5 tähteä, jos näitä tarkastellaan. Me annamme palvelulle myös liki vitosen, sillä Femma ei lähde ihan helpolla. Ilmaisuus on selkeä bonus kuluttajalle: ensiasiakkaat saavat Joustava-lainaan korkovapaata jopa 30 vrk.
Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitistä on fantastiset kokemukset sen mahdottoman hyvän jopa 2000 euron ilmaistarjouksen takia. Se antaa paljon ja ottaa vähän. Huomaa kuitenkin merkittävä kulunousu, jos maksuaika nousee yli 2 kk:n. Silloin korkokuluja tulee heti joitain kymppejä riippuen nostosummasta.
Ege kokemuksia

Ege kokemuksia

/
Ege on uudistunut ja parantanut, mutta onko omistaja muuttunut? Näyttäisi, että ei ja tämä Helsingissä paalupaikoilla (Bulevardilla) pyörivä kulutusluotto- / lainafirma on miljoona kertaa parempi, mitä se oli vielä hetki sitten. Nyt se tarjoaa vielä uusille asiakkaille 200 euron korottoman ensilainan ja voit rekisteröityä koska vaan ja katsoa, oman lainakorkosi ja pohtia sitten vasta, onko Ege todella sopiva Sinulle. Meillä on NYT Egestä todella paljon uusia ja loistavia kokemuksia - aikaisemmin sen esitys oli melko vaisu, mutta emme katso turhan paljon menneisyyteen, koska markkinoilla suunta on aina vain eteenpäin.
Joustoluotto.org -palvelu kokemuksia

Joustoluotto.org kokemuksia

/
Joustoluotto.org on kuumin lainapalvelu markkinoilla. Se toimii tiiviissä yhteistyössä IPF Digital Finland Oy:n kanssa ja kyseinen palvelu on rakentanut erittäin monipuolisen lainaympäristön yhdessä lukuisten pankkien sekä muiden luottopalveluiden kanssa.
Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus kokemuksia

/
Freedom Rahoitus on vähintäänkin testaamisen arvoinen palvelu, laittaa pallon pyörimään pankeille siinä samassa, kun te lähetätte sinne hakemuksenne eteenpäin. Valmistaudu edullisiin lainatarjouksiin ja sellaisten vyöryyn, sillä jos sinut katsotaan kiinnostuvaksi asiakkaaksi, voit saada yli 20 pankilta tarjouksen valikoitavaksi. Palvelua käyttäessäsi et voi hävitä mitään, sillä se on ilmainen.
Komplett Bank kokemuksia

Komplett Bank Joustoluotto -kokemuksia

/
Komplett Bank on joustoluotto vailla vertaa ja tämä uusi tulokas on tuonut uuden luokan tuotteen ilman kiinteä maksuaikaa. Maksat halutessanne vain kulut & korot. Ei vakuuksia ja mukana kätevä lainavakuu pahoja tilanteita varten. Suosittelemme!
Instabank laina kokemuksia

Instabank -pankkilaina kokemuksia

/
Pankista on hyvät kokemukset ja suosittelemme sitä niille, jotka etsivät luottoa / rahoitusta max. 50000 euroon saakka. Tämä uusi 2018 vuoden pankkipalvelu on saanut arvostusta myös Norjasta, josta se onkin lähtöisin. Suomeen tulo ja onlinepankin lanseeraustapahtuma ajoittui helmikuulle ja se onnistui ilman ongelmia. Kokemukset ovat siitä lähtien olleet mahtavia.