Kaikki Suomen pankit ja lainapalvelut kokemuksia

Tämän kategoria -sivun alta löydät suomalaisia ja myös kansainvälisiä Kaikki lainat ja vain ne viiden tähden palvelut eli pelkästään parhaat pankit listataanerityisesti pankkilainakategoriaan kuuluvia palveluita.

Osa palveluista on lainanvälittäjiä, jotka välittävät lainan jonkun pankin kautta ja osa taas ihan omia tuotteitaan tarjoavia yrityksiä.

Myös muutama rahoituslaitos on lisätty mukaan vertailuun, jotta se olisi mahdollisimman kattava sekä muutama kuluttajien suosima pienlainakin vielä löytyy.

Lainantarjoajat ja -välittäjät: Meidän kokemukset, esittelyt ja arvostelut

Löydät palveluista ja pankeista lyhyet esittelyt ja kokemuksia sekä mahdollisesti sivuston iän karttuessa ja kävijämäärän kasvaessa myös keskustelua pankeista.

Kaikki palaute on arvokasta meille ja jokainen ei-mainosmallinen kommentti hyväksytään. Erityisesti kokemuksien jakaminen auttaa meitä ja muita lainaajia huomattavasti. Kiitoksia siis paljon, jos viitsit käyttää aikaa ja kertoa, miksi palvelu oli hyvä tai miksi et suosittelisi ketään koskemaan siihen pitkällä laudan pätkälläkään.

bank norwegian kokemuksia

Bank Norwegian Laina: Kokemuksia ja tiedot (2024)

/
Bank Norwegian on suosittu pankki, josta yli 300 000 suomalaista on hakenut lainan, luottokortin tai vakuutuksen. Tyytyväiset asiakkaat vuosi toisensa jälkeen ja nyt vähän halvempi korko on tuonut pankille uusia asikkaita ja sen omistajuusvaihdos 2022 marraskuussa on muuttanut pankkia parempaan suuntaan.
Kokemuksia Big Bank pankkipalvelusta

Big Bank laina: Kokemuksia ja arvostelu (2024)

/
Big Bank on monipuolinen Virossa syntynyt pankki, joka tarjoaa pienempiä lainoja nopeampiin käyttötarkoituksiin ja samalla lukuisia eri kulutusluottomahdollisuuksia. Suurin tällä hetkellä tarjolla oleva lainamäärä on 50.000 euroa. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja pankin 25 vuoden kokemus osoittaa vankkuuta, pitkäjänteisyyttä sekä erityisesti kuluttajille tärkeitä ominaisuuksia, kuten nopeutta, luotettavuutta sekä fiksua korkoa.
Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus kokemuksia ja arvostelu

/
Freedom Rahoitus on vähintäänkin testaamisen arvoinen palvelu. Se laittaa pallon pyörimään pankeille siinä samassa, kun te lähetätte sinne hakemuksen eteenpäin. Valmistaudu edullisiin lainatarjouksiin ja sellaisten vyöryyn, sillä jos sinut katsotaan kiinnostuvaksi asiakkaaksi, voit saada 21 pankilta tarjouksen valikoitavaksi. Palvelua käyttäessäsi et voi hävitä mitään, sillä se on ilmainen. Tarjouksissa ei sitoutumisvelvoitetta.
Santader laina ja kulutusluotto kokemuksia

Santander Laina: Arvostelu ja kokemuksia 2024

/
Santander laina on valintana käypä. Se on jopa korkovertailussa ok, mutta esimerkiksi sen korkea ikäraja hankaloittaa lainan saamista. Samoin palkkatulot ja muut ehdot, jotka eivät ole parhaimmasta päästä. Monet hakemuksista hylätään ja hylkäämisprosentti on itse asiassa saamiemme tietojen mukaan hämmästyttävän korkea. Se tarjoaa myös lainan sijaan niin kutsuttua ostosrahoitusta, jota voit hakea korkeintaan 84 kuukauden maksusopimuksella 40000 euroon asti. Kokemukset myös tästä ovat ok, sillä senkään saaminen ei ole niin helppoa.
Credigo kokemuksia

Northmill Bank kokemuksia ja arvostelu

Northmill joustoluotto on laina, jonka saat nopeasti käyttöön. Sen asiakastyytyväisyys on huikea ja puolueettomasti se on 94%, joka on todellakin korkea. Palvelulla on runsaasti kokemusta - jopa reippaat 10 vuotta alalta ja osaaminen sekä henkilöstö ovat huippuluokkaa. Vaikka lainat eivät ole mitään pankin asuntolainoja, niin pankkilainaksi palvelun voi helposti nimittää.
Kattokorko kokemuksia

Kattokorko: Kokemuksia ja arvostelu (2024)

/
Kattokorko on lainanvälityspalvelu ja sen kumppanit ovat pääasiassa pankkeja, jokunen Suomesta ja loput pohjoismaista eli tarjontaa on kattavasti. Alma Median omistama turvallinen ja luotettava lainanvälittäjää kilpailuttaa lainat puolestanne 4-10 % korolla.
Nordea Joustoluotto

Nordea Joustoluotto kokemuksia (2024)

/
Nordea Joustoluotto on laina, jonka kanssa et oikeastaan voi mennä metsään pankin asiakkaana. Korko vaihtelee, parhaimmillaan se on noin 4% ja korkeimmillaan 20%. Ota sen oma lainalaskuri ja vertailu käyttöön sekä vertaa kulutusluottojen hintoja keskenään. Nordea on pankki, jolla mainettta Pohjoismaissa ja se on myös tunnettu pörssimaailmassa maailmanlaajuisesti.
axolaina

Axolaina: Arvostelussa uudempi tuttavuus

/
Axolaina on tavallinen, mutta tehokas lainoja kilpailuttava pohjoismaalainen hyvinkin tervetullut lisä Suomeen. Palvelun kautta lainojen kilpailuttaminen tehdään yhdellä pikaisella lainahakemuksella. Tämä jo testien kautta hyväksi todettu välittäjä tietoineen löytyy arvosteltuna täältä.
Bondora kokemuksia

Bondora laina: Kokemuksia ja arvostelu (2024)

/
Bondora on varma kulutusluotto, joka sopii, jos haet lainaa 500 -10.000 euron väliltä järkevällä maksuajalla. Suosittelemme sitä yhtenä vaihtoehtona, vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen pankkilaina. Lainatarjous luvataan minuuteissa, joten tästäkin syystä ainakaan hakemuksen jättäminen ei ole varmasti haitaksi.
remember laina kokemukset

Remember-laina kokemuksia ja arvostelu 2024

/
Remember on uusinta uutta ja Omalainan käsialaa, on siis ilmeisen selvää, että tämä tulee jäädäkseen. Palvelu tarjoaa suoria lainoja 5000 euroon asti 6 v. maksuajalla. Taustalla ovat Swedbank, joka on ultrasuuri ruotsalainen pankki ja brittiläinen vielä kahta astetta suurempi Barclays, eli massiivisuus on tässä ihan eri luokkaa kuin koskaan Suomen lainahistoriassa tähän mennessä.
Unolaina kokemuksia

UnoLaina: Kokemukset ja arvostelu 2024

/
Unolaina on 2023 kesän alkutaipaleella käyntiin lähtenyt lainanvälittäjä eli broker-kategoriaan lukeutuu tämäkin palvelu. Uno Lainalta voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 60 000 euroon eli sama tuttu konsepti kuin jo markkinoilla olevilla välittäjille; tosin, ehkä Unolta voit saada lainaa hieman helpommin ja siltä tosiaan kommenttien ja testaamisen pohjilta näyttäisi.
Morrow Bank kokemuksia

Morrow Bank: Katso kokemuksia ja esittely (2024)

/
Morrow Bank on joustoluotto vailla vertaa ja tämä uusi tulokas on tuonut uuden luokan tuotteen ilman kiinteä maksuaikaa. Maksat halutessanne vain kulut & korot. Ei vakuuksia ja mukana kätevä lainaturva pahoja tilanteita varten. Suosittelemme tutustumaan pankkiin, jos haluat erityisesti joustavan lainan 1000-50.000 euron väliltä. Kuten muiltakin pankeilta, voit pyytää ilmaisen tarjouksen näkyville ennen kuin teet mitään päätöstä lainan hyväksymisen suhteen.
Anyfin kokemuksia

Anyfin: Kokemuksia, mitä palvelusta olisi syytä tietää 2024

/
Anyfin normaali lainapalvelu eli se ei ole pankki, mutta toimii silti kuten pankkien jälleenrahoitukset tehden tosin poikkeuksen tarjoten niitä nimenomaan pikavippien ja kalliimpien osamaksujen lyhentämiseen tai korvaamiseen. Jos palvelu näyttää teille vihreän valon, saatte tilalle Anyfin-järjestelylainan, jossa on pienemmät kulut, mutta usein merkittävästi pidempi maksuaika.
Zmarta kokemuksia

Zmarta: Arvostelu ja kokemukset 2024

/
Zmarta on suoranainen tehovälittäjä ja sen yli 25 pankin kumppanijoukkue on graniitin luja. Joukossa on pankkeja, luottokorttifirmoja ja muita rahoituslaitoksia. Lujaa suomalaista tekoa ja lainaamishomma toimii kaikilla laitteilla. Täytä hakemus alle kolmessa minuutissa ja odota, että halvat lainatarjoukset kilahtavat puhelimeen, s-postiin tai Online-palveluun. Meillä on Zmartasta todella hyvät kokemukset - jatkuvasti vuodesta toiseen.
Sambla laina

Sambla: Arvostelu ja kokemuksia

/
Sambla on uusi lainapalvelu tai paremmin se tunnetaan lainojen välittäjänä. Palvelun kautta saat yhdellä kätevällä hakemuksella tarjoukset 21 pankilta. Samblalta on keskimääräistä helpompi saada lainaa! Sen toiminta on kestävällä pohjalla ja sitä on jatkunut jo alkuvuodesta 2014 asti.
Osuuspankki laina ja kulutusluotto

OP Täsmäluotto ja laina kokemuksia 2024

/
OP eli Osuuspankki on tulen ja jään kestävä suomalainen pankki. Sen kautta saat asuntolainaa ja myös samalla muita lainoja, kuten kulutusluottoa ja joustoluottoa. Tarjolla on vakuudellista ja vakuudetonta lainaa. Sinä valitset, tai sitten Osuuspankki valitsee itse. Lainat pitää neuvotella pankissa paikan päällä, jos haet esim. suurta remontointitarpeisiin kohdistuvaa lainaa. Osan pystyy kuitenkin laittamaan vireille verkkopankissa.
Rahalaitos kokemuksia

Rahalaitos: Kokemuksia ja esittely 2024

/
Rahalaitos on erinomainen välittäjäfirma, joka tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden suurinta lainaa - tai pikemminkin välittää - sitä on saatavilla jopa 70.000 euroon asti. Helpoksi palvelusta tekee monta seikkaa ja mobiilitoimivuus on hiottu täydelliseksi. Saat yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta.
OmaLaina

OmaLaina: Kokemuksia ja faktat tiivistettynä (2024)

/
OmaLaina on 100% kotimainen ja huippuunsa viritetty lainojen välittäjä ja vertailupalvelu. Sen kautta noin tuhat suomalaista saa oman sopivan lainan 500 - 60.000 euron väliltä tai luottokortin omiin tarpeisiin sopien. Lainat aina ilman vakuuksia ja takaajia, monta lainatarjousta ja lainapäätös todella usein - erityisesti arkisin - heti.
Resurs Bank

Resurs Bank: Arvostelu ja kokemuksia 2024

/
Resurs Bank on resurssivauhdikas palvelu ja pankkiluolla vahva. Emme lähtisi kuitenkaan kärkitilastoimaan kyseistä palvelua, mutta koska sen kautta esimerkiksi tarjouksen pyyntö ei maksa mitään - niin mikää sitten maksaa, maksako? Tuskinpa, ellet elä kirroosissa. Vitsit sikseen: Resurs Bank kokemuksia voi antaa surutta ja ne ovat kohtalaiset, sanotaanko lähes kahdeksaspinnaiset kymmenen ollessa maksimi
Sortter kokemuksia

Sortter Kokemuksia ja faktoja 2024

/
Sortter on erittäin laadukas. Tässä on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka tarkkuus ja toimivuus on laitettu aivan viimeisen päälle. Palvelu tekee yhteistyötä järeimpien kivijalkapankkien kanssa sekä lukuisten muiden tarjoten yleensä kaikista parhaan koron lainaa Suomesssa. Kokemukset tästä lainapalvelusta ovat kympin arvoisia ja Pankkilainavertailu.fi suosittelee ehdottomasti tätä jalokiveä.
Ferratum Bank joustoluotto

Ferratum Bank: Kokemuksia ja esittely 2024

/
Ferratum Bank on vanhan linjan ennen pikavippejä tarjonnut lainapalvelu tai nyt virallinen pankki. Sen monipuolisuus, kansainvälisyys, edullisuus ja maine ovat mm. niitä syitä, miksi kokemukset siitä ovat loistavat. Ferratum on saanut paljon hyvää palautetta maailmalla 23 eri maassa. Me annamme palvelulle myös liki vitosen, sillä Femma ei lähde ihan helpolla. Pankki on kestänyt turbulenssin, uusinut tuotteita ja tarjoaa kahta eri lainatuotetta pääasiassa tällä hetkellä hyvin kohtuullisella korkoprosentilla meillä Suomessa.
Lendo kokemuksia

Lendo: Kokemuksia ja arvostelu

Lendo oli vielä meillä Suomessa toimiessaan yksi suosituimmista Ruotsista Suomeenkin palveluaan laajentanut lainanvälittäjä välittäen pankkilainoja. Kokemukset ja toimivuus olivat A-luokkaa eli siitä oli pääpuolisesti vain pelkästään hyvää sanottavaa, mutta palvelu sulkeutui Suomessa.
Instabank

Instabank: Kokemuksia ja arvostelu 2024

/
Pankista on hyvät kokemukset ja suosittelemme sitä niille, jotka etsivät luottoa 500 - 50 000 euron väliltä. Tämä uusi pankkipalvelu on saanut kansan arvostuksen myös Norjassa josta se onkin lähtöisin. Suomeen tulo ja online-pankin lanseeraustapahtuma ajoittui helmikuulle ja se onnistui ilman ongelmia. Kokemukset ovat siitä lähtien olleet mahtavia. Lainoissa on kilpailukykyinen korko ja ehdot ovat kuluttajaystävälliset.
Etua.fi

Etua.fi kokemuksia ja arvostelu (2024)

/
Etua on ehdottomasti niitä nimiä, jotka jatkavat vahvaa suorittamista tulevina vuosina, eikä sitä voi horjuttaa oikein mikään. Tämä Alma Median omistama palvelu antaa kaikille täysi-ikäisille kuluttajille mahdollisuuden löytää toinen toistaan parempia lainatarjouksia. Tarjoukset se kilpailuttaa suoraan kumppaneidensa kautta eli teidän tehtävänä on lähettää vain yksi hakemus pankkitunnuksilla. Lainan voi saada nopeasti, keskimäärin 24-36 tunnin sisällä tilille, jos asioit minä tahansa arkipäivänä.
Aktia kokemuksia

Aktia käyttölaina kokemuksia ja arvostelu

/
Aktia laina on pankkilaina. Se on vahva ja tunnettu pankki sekä sen useimmissa lainoissa käyttökohde on aina vapaa. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle paras laina tai vertaa muita palveluita. Pyrimme listaamaan kaikkien pankkien ja palveluiden lainat puolueettomasti. Koska Aktilta on keskimäärin vaikeampi saada lainaa, löydät siis myös muita lainantarjoajia.
Monobank kokemuksia

Lea Bank: Kokemuksia meiltä ja muilta

Lea Bank on pankki, jonka tuotetarjonta on rajoittunutta. Se ei ole kuitenkaan huono, mutta parhaasta kulutusluotosta ei voida puhua. Se on toimiva lisä verkossa ja kasvattaa kilpailua hiljakseen. Tämä on positiivista, koska kun kilpailijoita on runsaasti, yleensä tämä näky myös korkojen alenemisessa. Tässä on muutaman vuoden faktakatsaus asia on juurikin näin. Lea Bank kannattaa siis ottaa mukaan kilpailuun, vaikka emme nosta sitä kovin korkealle vertailussa.
Blue Finance

BlueFinance

BlueFinancen tarjontapuoli on joko korkeintaan 5000 euron joustoluotto tai 100 - 300 euron ilmainen pikalaina. Se on jatkuvasti kehittyvä palvelu, jota voi nykyään jopa suositella, kun vielä aikaisemmin asian laita oli hieman toinen. Suositelemme ainakin vähintään tutustumaan palveluun.
Haenyt laina kokemuksia

Haenyt.fi

Haenyt -palvelusta löydät kaiken: yrityslaina, kulutusluotto / pikalaina ja lainojen yhdistäminen - te päätätte. Palvelu on 100% suomalainen ja sillä on korkein luottoluokitus jo useammalta vuodelta, eikä tämä vuosi tee siinä poikkeusta. Suosittelemme tutustumaan, olit yksityishenkilö tai yrittäjä, tuskin nimättäin petyt!
Euroloan kokemuksia

Euroloan

Euroloan on Suomessa jo vuodesta 2007 toiminut lainapalvelu, joka tarjoaa lainaa aina 10.000 euroon asti. Se on onnistunut rakentamaan palvelusta paremman, vaikka parantamisen varaa on yhä. Sen mobiiilipuoli ja lainalaskuri mm. ovat selvästi paremmat ja korkomalli on parantunut. Palvelulla on niin sanotusti eväät huomattavasti paremmille "paikoille" tällä alla, joka kasvaa rakettimaisesti räiskyen. Kilpailu kovenee järkyttävää vauhtia.
Lue kokemuksia Rahoitu palvelusta

Rahoitu

Rahoitu on palvelu, joka tarjoaa luottoa. Unohda kilpailutus ja turhan tiukat korot. Palvelu nimittäin antaa sinulle vapaat kädet ja pankin kilpailevat teistä. Joten yksi noin minuutin hakemus riittää. Luottoa on tarjolla 2000 -60.000 euroa ja valikoima on valtava. Lisäksi et maksa palvelun käytöstä mitään, etkä ole sitoutunut yhtään mihinkään. Jos tarjouksista mikään ei miellytä, niin viis siitä, voit antaa homman olla ja etsiä lainaa muualta.
Ekstraluotto kokemuksia

Ekstraluotto

Ekstraluotto on laina, joka ei lainkaan paha vaihtoehto. Ei varsinkaan niille, jotka etsivät lainaa lyhytaikaiseen käyttöön. Se toimii joustavasti, mutta jos "joustatat" lainaa liikaa, tulee myös korkoon ja kokonaishintaan aimomäärä lisää kuluja. Lyhytaikaiseen ja hätätarpeisiin se taas sopii kuin nakutettu.
Ferratum Prime Laina kokemuksia

Ferratum Prime Laina

Ferratum Prime tulee ottaa vakavasti. Siinä on lainassa, missä muutkin. Tosin sen korko ei ole meidän mielestä vielä kohdillaan ja tuotetta hiotaan. Kyseessä on kuitenkin mahtavan brändin luoma laina tai kulutusluotto, joten sitä ei pidä aliarvostaa missään tapauksessa. Sen innovatiivisuus on myös plussaa, tosin se harvaa kuluttajaa kiinnostaa. Kaikki on kiinni lainan hinnasta, koroista ja itse lainaehdoista. Ja ne eivät ole järin pahat.
S-laina S-Pankki

S-Laina kokemuksia

/
S-Laina on luja ja S-Pankin luotto. Se on järkevä valinta, vaikka valintaahan pankkilainoissa riittää. Suosittelemme S-Lainaa, mutta myös samalla luottojen kilpailutusta. Katso täältä tarkemmat tiedot ja tee oma päätös rauhassa rahan säästö mielessä. Lainoissa, kun ne voivat olla suuria ja yleensä ovatkin. Oli kyseessä mikä tahansa pankki tai luottopalvelu.
Credit24 kokemuksia

Credit24 kokemuksia

/
Credit24 on palvelu, jonka kansainvälisyys ja Lontoon pörssiystävällisyys tai olemus tekevät firmasta luotettavan. Sen joustava magnifisentti eli mahtava luotto kestää, säilyy ja pysyy. Laina joustaa ja pysyy vahvana. Palvelu on tarjonnut jo yli kymmenen vuoden verran lainaa verkosta.
Vivus on vivus

Vivus kokemuksia

/
Vivus ei ole pankkilaina, eikä enää pikavippikään, vaan jotain siltä väliltä. Sen valikoima kun on vain kasvanut ja tasainen kasvu on kuuleman mukaan nousussa. Nyt sen tarjonta ulottuu kolmeen tonniin, mutta pian Vivus Pankkilaina on myös markkinoilla. Tämä ei ole varmaa, mutta hyvin olettavaa ja isolta brändiltä erittäin suotavaa.
Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitistä on fantastiset kokemukset sen mahdottoman hyvän jopa 2000 euron ilmaistarjouksen takia. Se antaa paljon ja ottaa vähän. Huomaa kuitenkin merkittävä kulunousu, jos maksuaika nousee yli 2 kk:n. Silloin korkokuluja tulee heti joitain kymppejä riippuen nostosummasta.