Bank Norwegian

Bank Norwegian, se pankeista parhain, lennokkain ja todella nopeasti suosioon noussut verkosta lähtöisin oleva pankki on hyödyntänyt digimuutoksen taidokkaasti ottaen ensin kärkisijan, mitä tulee ulkosuomalaisiin pankkeihin meillä.

Varainhoitoasioita pankki ei hoida, mutta kulutusluotot, pankkilainat, Norwegian luottokortti ja parhaan mahdollisen (nyt laskeneen) 0,75% koron talletustili pankin arsenaalista kyllä löytyy.

Bank Norwegian kokemuksia voi kehua ja antaa suoraan 10/10 niille, sillä se on kaikilta puolin erinomainen. Asiakaspalvelusta voisi ehkä olla parantamisen varaa.

Bank Norwegian tiedot

 • Ikäraja: 23 vuotta
 • Lainasummat: 1000 – 60.000 euroa
 • Korko: Riskiperusteinen* 4,99 – 14,99 %
 • Ei muita kuluja, vaan saat kokonaishinnan tarjouksessa
 • Voit pyytää tarjousta ilmaiseksi, eikä siihen ole sitoumusvelvoitusta
 • Tarjolla myös vuosimaksuton lentopisteluottokortti, joka on vähintään omistamisen arvoinen
 • Missään sen lainatuotteissa ei tarvita erikseen omaisuutta vakuudeksi eikä takaajaa
 • Kun täytät hakemuksen – annetuun sinulle hakemus välittömästi

Tutustu Norwegianiin tästä >>

*Riskiperusteisella tarkoitetaan, että hakijan tulot sekä taloustilanne huomioidaan lainan korkoa määrittäessä.

Norwegian laina vaatimukset

Tarvitset Bank Norwegian -lainaan:

 • 23 vuotta ikää
 • Osoitteen Suomessa ja sinun täytyy olla suomen kansalainen
 • Tai vaihtoehtoisesti asunut yhteen putkeen 3 v. Suomessa
 • Omistat verkkopankkitunnukset ja tilin suomalaisessa pankissa
 • Sinulla ei ole yhtään maksuhäiriömerkintöjä
 • Tiettyä tulotasoa edellytetään myös, mutta sitä ei ole tarkemmin määritelty

Kokemuksia Norwegian Bank palvelusta

Bank Norwegian kokemukset ovat megalomaanisen huipputason kärkipäätä eli se on kerrassaan mahtava pankkiListasimme kolme tärkeää elementtiä, joita jokainen kannattaa tietää tästä A+ luokan pankkilainasta.

Voit korottaa lainaa

Bank Norwegian -pankkilaina on oikeastaan joustoluotto, sillä voit korottaa jo olemassa olevaa lainaa vapaasti korkeintaan 60.000 euroon asti, jos pankki antaa tälle myöntymyksen.

Et tarvitse uutta lainaa, vaan kysy korotusta ja paranna kassan tilannetta kertaheitolla! Suurempaa lainaa (70.000€ asti) tarjoaa vain Rahalaitos -lainanvälittäjä, josta voit lukea lisää täällä.

Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia

Verkossa toimiva moderni erittäin huvin uutta teknologiaa hyödykseen käyttänyt pankki ei kysy ollenkaan vakuuksia. Kyseessä ei ole käänteinen asuntolaina ja pankki ei vaadi esim. asuntoa lainan takaajaksi.

Myöskään henkilötakaajia ei tarvita, vaikka lainan hakeminen on mahdollista rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija eli yhteishakija voi olla kuka tahansa, yleensä se on kuitenkin oma puoliso.

Lainojen yhdistäminen palvelussa on helppoa

Lainojen yhdistely on yleistä, sillä monet ovat turhaan kuormittaneet itseään painavilla ja kalliilla osamaksuilla, luottokorttiveloilla ja pitkään roikkuneilla pikavipeillä. Oman itsensä näännyttämiselle kannattaa laittaa loppu ja se onnistuu Norwegian yhdistelylainalla. Lue lisää tästä palvelun omilta sivuilta.

Sano ei kalliille lainoille ja heiluta ”Good bye” osamaksuille ym. kuluilla ja vaihda tilalle parempi ja edullisempi pankkilaina. Jos haluat tutustua muihin lainatyyppeihin, voit tehdä sen tästä.

Bank Norwegian lainan korko ja kulut

Lainassa on kuluttajan kannalta erinomainen korko, alkaen vain 4,99%:sta noussen korkeintaan sinne 14,99%. Korko määritetään aina hakemuksessa jätettyjen tietojen perusteella. Kukaan ei voi siis etukäteen varmuudella ilmoittaa, kuinka paljon todellinen vuosikorko on.

Esimerkkilaina:

Esimerkiksi 10000 euron laina 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %). Kokonaishinnaksi tulee 3 v. laina-ajalla 11 861 euroa ja kuukausieräksi 328 euroa. Lainan perustamismaksu on 90 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa.

Edullisempaa lainaa, voit yrittää kilpailuttaa ainoastaan Lendolla täältä.

Bank Norwegian säästötili hyvällä tuotolla

Niille, jotka eivät tällä hetkellä tarvitse lainaa pankki tarjoaa myös jotain. Bank Norwegian säästötili on nimittäin erinomainen vaihtoehto säästää rahaa turvallisesti ja korko on parhaimmasta päästä. Se on itse asiassa jopa kaikkiin suomalaispankkeihin verrattuna korkeampi kuin missään muualla.

Harva palvelua tarjoaa 0,75% talletuskorkoa, joten suosittelemme laittamaan tämän korvan taakse, jos halua turvallista tuottoa, joka päihittää inflaation, etkä halua makuuttaa rahoja tilillä. Aikaisemmin pankki talletuskorkoa jopa 1,75% korolla, mutta se on sittemmin laskenut prosentilla talletuskorkoaan.

Omat kokemukset tai arvostelut?

Jätä oma palaute, kokemus tai kommentti alasPalaute ja kommentti ovat molemmat enemmän kuin ilolla vastaan otettuja, joten nakathaan tulemaan, jos haluatte auttaa meitä ja muita lainanottajia.

Negatiivista palautetta ja yhden tähden matskuakin saa laittaa pöytään ihan surutta!

Lähteet:

Pankki jatkaa tasaista kasvuaan ja sen vakavaraisuus näkyy tuloksissa, pörssikurssin kehityksessä sekä positiiviset kokemukset sekä palaute nostaa Bank Norwegian pisteitä entisestään!