Bank Norwegian kokemuksia ja faktat 2023

Bank Norwegian on täysin digitaalinen loistavasti toteuttu pankki.

Se on hyödyntänyt digimuutoksen taidokkaasti ottaen yhden kärkisijoista, mitä tulee ulkosuomalaisiin pankkeihin meillä Suomessa.

Varainhoitoasioita pankki ei vielä hoida, mutta kulutusluotot, pankkilainat, Norwegian luottokortti ja parhaan mahdollisen 1,45 % (2/2023) koron talletustili pankin arsenaalista kyllä löytyy.

Norwegian Bank on tällä hetkellä yksi harvoista yksittäisistä pankeista tai yleensäkin lainantarjoajista, joita suosittelemme vertailemaan lainanvälittäjien kanssa, vaikka tosin välittäjien kautta myös itse Norwegian tulee yleensä mukana.

Ja on tärkeää tietää, että korot ovat identtiset, hait lainaa suoraan pankilta tai minkä tahansa meidän esittelemän välittäjän kautta.

Bank Norwegian kokemuksia ja arvostelu

Tee lainahakemus tästä >>

Bank Norwegian tiedot:

 • Ikäraja: 23 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 60.000 euroa
 • Korko: Riskiperusteinen* 5,99 % –
 • Ei muita kuluja, vaan saat kokonaishinnan tarjouksessa
 • Voit pyytää tarjousta ilmaiseksi, eikä siihen ole sitoumusvelvoitusta
 • Tarjolla myös vuosimaksuton lentopisteluottokortti, joka on vähintään omistamisen arvoinen
 • Missään sen lainatuotteissa ei tarvita erikseen omaisuutta vakuudeksi eikä takaajaa
 • Kun täytät hakemuksen – annetaan sinulle päätös välittömästi

*Riskiperusteisella tarkoitetaan, että hakijan tulot sekä taloustilanne huomioidaan lainan korossa.

 

Norwegian laina vaatimukset

Tarvitset Bank Norwegian -lainaan:

 • 23 vuotta ikää
 • Osoitteen Suomessa ja sinun täytyy olla suomen kansalainen,
 • Tai vaihtoehtoisesti asunut yhteen putkeen 3 v. Suomessa
 • Omistat verkkopankkitunnukset ja tilin suomalaisessa pankissa
 • Sinulla ei ole yhtään maksuhäiriömerkintöjä
 • Tiettyä tulotasoa edellytetään myös, mutta sitä ei ole tarkemmin määritelty

 

Kokemuksia Norwegian Bank palvelusta

Bank Norwegian kokemukset ovat megalomaanisen huipputason kärkipäätä eli se on kerrassaan mahtava pankkiListasimme kolme tärkeää elementtiä, jotka jokaisen kannattaa tietää tästä A+ luokan pankkilainasta.

Voit korottaa lainaa

Bank Norwegian -pankkilaina on oikeastaan joustoluotto, sillä voit korottaa jo olemassa olevaa lainaa vapaasti korkeintaan 60.000 euroon asti, jos pankki antaa tälle myöntymyksen.

Et tarvitse uutta lainaa, vaan kysy korotusta ja paranna kassan tilannetta kertaheitolla! Suurempaa lainaa (70.000€ asti) tarjoaa vain Rahalaitos -lainanvälittäjä, josta voit lukea lisää kokemuksia ja tiedot edellä näkyvästä linkistä.

Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia

Verkossa toimiva moderni erittäin hyvin uutta teknologiaa hyödykseen käyttänyt pankki ei kysy ollenkaan vakuuksia. Kyseessä ei ole käänteinen asuntolaina ja pankki ei vaadi esim. asuntoa lainan takaajaksi.

Myöskään henkilötakaajia ei tarvita, vaikka lainan hakeminen on mahdollista rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija eli yhteishakija voi olla kuka tahansa, yleensä se on kuitenkin oma puoliso.

Lainojen yhdistäminen palvelussa on helppoa

Lainojen yhdistely on yleistä, sillä monet ovat turhaan kuormittaneet itseään painavilla ja kalliilla osamaksuilla, luottokorttiveloilla ja pitkään roikkuneilla muilla luotoilla. Oman itsensä näännyttämiselle kannattaa laittaa loppu ja se onnistuu Norwegian yhdistelylainalla. Lue lisää tästä palvelun omilta sivuilta.

Sano ei kalliille lainoille ja heiluta ”Good bye” osamaksuille ym. kuluille ja vaihda tilalle parempi ja edullisempi pankkilaina, josta maksat vähemmän kuluja.

Jos haluat tutustua käytännössä kaikkiin muihin lainatyyppeihin, tee se muut lainat -osiosta.

 

Bank Norwegian lainan korko ja kulut

Lainassa on kuluttajan kannalta erinomainen korko, alkaen vain 5,99%:sta noussen korkeintaan sinne 19,99%. Korko määritetään aina hakemuksessa jätettyjen tietojen perusteella.

Meidän kokemusten perusteella korko on erittäin harvoin yli 9 %, mutta esimerkiksi pienimissä 500-1000 euron lainoissa se voi nousta yli 10 prosentin, joka on ihan normaalia.

Kukaan ei voi siis etukäteen varmuudella ilmoittaa, kuinka paljon todellinen vuosikorko on.

Hae oma lainatarjous tästä >>

Esimerkkilaina:

10.000 euron kulutusluotto 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) : Kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11.861 euroa ja kuukausieräksi 328 euroa (36 kpl erissä). Lainan avausmaksu on 90 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa.

Edullisempaa lainaa voit yrittää kilpailuttaa vaikkapa Sortter -palvelusta täältä vertailun vuoksi ja kyseinen kilpailuttaja ottaa mukaan myös Norwegianin eli käytännössä se on järkevämpi vaihtoehto.

 

Bank Norwegian säästötili

Niille, jotka eivät tällä hetkellä tarvitse lainaa pankki tarjoaa myös jotain. Bank Norwegian säästötili on nimittäin erinomainen vaihtoehto säästää rahaa turvallisesti ja korko on parhaimmasta päästä. Se on itse asiassa jopa kaikkiin suomalaispankkeihin verrattuna korkeampi kuin missään muualla (tarkista aina ajankohtaiset tiedot, sillä näissä on vaihteluja).

Harva palvelua tarjoaa 1,45% talletuskorkoa, joten suosittelemme laittamaan tämän korvan taakse, jos halua turvallista tuottoa, joka päihittää inflaation, etkä halua makuuttaa rahoja tilillä.

Aikaisemmin pankki talletuskorkoa jopa 1,75% korolla, mutta se on sittemmin laskenut ja noussut taas uudestaan 2023 vuoden puolella. Korko alkaa juoksemaan jo ensimmäisestä sijoitetusta eurosta asti.

 

Bank Norwegian Omat kokemukset tai arvostelut

Jätä oma palaute, kokemus tai kommentti alasPalaute ja kommentti ovat molemmat enemmän kuin ilolla vastaan otettuja, joten nakathaan tulemaan, jos haluatte auttaa meitä ja muita lainanottajia.

Negatiivista palautetta ja yhden tähden matskuakin saa laittaa pöytään ihan surutta! Sitä ei kuitenkaan vielä ole paljoa kertynyt, vaikka risut kuuluvat asiaan.

Lähteet:

Pankki jatkaa tasaista kasvuaan ja sen vakavaraisuus näkyy tuloksissa, pörssikurssin kehityksessä sekä positiiviset kokemukset sekä palaute nostaa Bank Norwegian pisteitä entisestään.

 

Bank Norwegian: Usein kysyttyä

Saanko Norwegian pankista lainaa heti tilille?

Et saa lainaa heti ihan tilille asti, mutta päätöksen kyllä ja aamulla arkisin hakemalla lainankin voit saada jo alkuiltapäivään mennessä tilille eli kyseessä on todella nopea pankkilaina yhä.

Kuka omistaa nykyään Bank Norwegianin?

Pankin omistaja vaihtui 2022 loppusyksystä ja se on nykyään osa Nordax Bank AB:ta ja hiljaisena osa-osamistajana on tässä myös siis suomalainen Sampo.

Saako lainalle yhdisteltyä vanhat lainat yhteen?

Norwegian pankilta saat lainaa yhdistelyyn ja vanhojen velkojen maksamiseen, kunhan teillä on säännölliset tulot ja velat ovat vielä kohtuullisella tasolla realistisuusasteikolla.

Onko Norwegian lainan korotus mahdollista ja millaisia kokemuksia siitä on?

Voit korottaa lainaa, jos pankki katsoo, että sellaista voi teille lisää myöntää. Korotus tehdään hakemalla lainaa kirjautumalla sisään Omat Sivut -osioon, josta yleinen lainan hallinnointi ja laskujen seuranta sekä muut toiminnot onnistuvat siinä samalla. Kokemukset ovat hyvin sulavat palvelusta 2023 vuonna ja uusi omistaja on tehnyt pankista vain paremman.

Onko haettu Norwegian lainatarjous sitova?

Ei, voit hakea ilmaisen lainatarjouksen valmiiksi tai vertailumielessä, josta näet oman korkoprosentin. Voit jatkaa hakemuksen loppuun asti sähköisellä allekirjoituksella, mutta ennen sitä mitään sitovuutta ei ole.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *