Bank Norwegian Laina: Kokemuksia ja tiedot (2024)

Bank Norwegian on täysin digitaalinen ja ennen kaikkea loistavasti toteuttu pankki, joka on vielä parantunut omistajamuutoksen myötä.

Norwegian on hyödyntänyt digimuutoksen täydellisesti ottaen yhden kärkisijoista, mitä tulee kansainvälisiin ja ihan kotimaisiin pankkeihin meillä Suomessa.

Varainhoitoasioita pankki ei vielä hoida, mutta pankkilainat (1000 – 60 000 euroa), Norwegian luottokortti ja korkeakorkoinen talletustili pankin arsenaalista kyllä löytyy.

Norwegian Bank on tällä hetkellä yksi harvoista yksittäisistä pankeista tai yleensäkin lainantarjoajista, joita suosittelemme vertailemaan lainanvälittäjien kanssa, vaikka tosin välittäjien kautta myös itse Norwegian tulee yleensä mukana.

Ja on tärkeää tietää, että lainan korko on aina sama, hait lainaa suoraan pankilta tai minkä tahansa rekisteröidyn lainanvälittäjän kautta.

Tee lainahakemus tästä >>

bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian lyhyesti:

  • Lainasummat: 1000 – 60.000 euroa
  • Korko: 7,99 % (riskiperusteinen*)
  • Ei muita kuluja, vaan saat kokonaishinnan tarjouksessa
  • Voit pyytää tarjousta ilmaiseksi, eikä siihen ole sitoumusvelvoitusta
  • Tarjolla myös vuosimaksuton lentopisteluottokortti, joka on vähintään omistamisen arvoinen
  • Missään sen lainatuotteissa ei tarvita omaisuutta vakuudeksi eikä takaajaa
  • Norwegian lainaturva on aina tukenasi
  • Kun täytät hakemuksen päätös annetaan välittömästi

*Riskiperusteisuudella tarkoitetaan, että hakijan tulot sekä koko taloustilanne huomioidaan lainan korossa sekä myös muut talouteen vaikuttavat asiat muodostavat lopullisen todellisen vuosikoron.

 

Norwegian laina – vaatimukset:

Lainan saaminen edellyttää 23 vuoden ja moitteettomia luottotietoja sekä tasapainoista taloutta.

Tarvitset myös osoitteen Suomessa, pankkitunnukset ja tilin jossain suomalaisessa pankissa. Lainaajalta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja, mutta pankki ei erikseen määrittele tulovaatimuksen määrää.

Myös yhteishakijan kanssa lainaaminen onnistuu ja se lähes aina ”tuplaa” mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös Bank Norwegianilta. Rinnakkaishakijalla ei saa olla myöskään taustalla maksuhäiriöitä.

 

Kokemuksia Norwegian Bank -pankista

Bank Norwegian kokemukset ovat megalomaanisen huipputason kärkipäätä eli se on kerrassaan mahtava pankkiListasimme kolme tärkeää elementtiä, jotka jokaisen kannattaa tietää tästä A+ luokan pankkilainasta.

Voit korottaa lainaa Norwegianilla

Bank Norwegian -pankkilaina on oikeastaan joustoluotto, sillä voit korottaa jo olemassa olevaa lainaa vapaasti korkeintaan 60.000 euroon asti, jos pankki antaa tälle myöntymyksen.

Et tarvitse uutta lainaa, vaan kysy korotusta ja paranna kassan tilannetta kertaheitolla.

Suurempaa lainaa et saa enää mistään ilman vakuuksia, mutta kilpailuttaa lainat korkovertailun vuoksi Sortter -palvelussa tästä.

Bank Norwegian ei edellytä vakuuksia tai takaajia

Verkossa toimiva moderni erittäin hyvin uutta teknologiaa hyödykseen käyttänyt pankki ei kysy ollenkaan vakuuksia. Kyseessä ei ole käänteinen asuntolaina ja Bank Norwegian ei vaadi esim. asuntoa lainan takaajaksi.

Myöskään henkilötakaajia ei tarvita, vaikka lainan hakeminen on mahdollista rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija eli yhteishakija voi olla kuka tahansa, yleensä se on kuitenkin oma puoliso.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegianilla on helppoa

Lainojen yhdistely on yleistä, sillä monet ovat turhaan kuormittaneet itseään painavilla ja kalliilla osamaksuilla, luottokorttiveloilla ja pitkään roikkuneilla muilla luotoilla. Oman itsensä näännyttämiselle kannattaa laittaa loppu ja se onnistuu Norwegian yhdistelylainalla. Lue lisää tästä palvelun omilta sivuilta.

Sano ei kalliille lainoille ja heiluta ”hei heitä” osamaksuille ym. kuluille ja vaihda tilalle parempi sekä edullisempi pankkilaina, josta maksat vähemmän kuluja.

Jos haluat tutustua käytännössä kaikkiin muihin lainatyyppeihin, tee se muut lainat -osiosta.

 

Bank Norwegian lainan korko ja kulut

Lainassa on kuluttajan kannalta erinomainen korko, alkaen 8,49 %:sta nousten korkeintaan sinne 18,99 prosenttiin.

Korko määritetään aina hakemuksessa jätettyjen tietojen perusteella.

Meidän kokemusten perusteella korko on erittäin harvoin yli 8-12 %, mutta esimerkiksi pienimmissä 1000-5000 euron lainoissa se voi nousta helposti yli 12 prosentin, joka on ihan normaalia tämän päivän korkoympäristössä.

Kukaan ei voi siis etukäteen varmuudella ilmoittaa, kuinka paljon todellinen vuosikorko on, vaan teidän täytyy pyytää ensin lainatarjous.

Hae oma lainatarjous tästä >>

Bank Norwegian lainan esimerkkilaskelma:

Toukokuun 2024 laskelmalla ja 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaiskulukuiksi tulevat 8 v. maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erässä). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa.

Edullisempaa lainaa voit yrittää kilpailuttaa vaikkapa Sortter -palvelusta täältä vertailun vuoksi ja kyseinen kilpailuttaja ottaa mukaan myös Norwegianin eli käytännössä se on järkevämpi vaihtoehto jo tästäkin syystä.

 

Bank Norwegian säästötili

Niille, jotka eivät tällä hetkellä tarvitse lainaa pankki tarjoaa myös jotain. Bank Norwegian säästötili on nimittäin erinomainen vaihtoehto säästää rahaa turvallisesti ja korko on parhaimmasta päästä.

Se on itse asiassa jopa kaikkiin suomalaispankkeihin verrattuna korkeampi kuin missään muualla (tarkista aina ajankohtaiset tiedot, sillä näissä on vaihteluja).

Harva pankki tarjoaa 3,25 – 3,75 %:n talletuskorkoa, joten suosittelemme laittamaan tämän korvan taakse, jos halua turvallista tuottoa, joka lähes päihittää inflaation, etkä halua makuuttaa rahoja pankkitilillä.

Aikaisemmin Norwegian tarjosi pienempää talletuskorkoa, joka on toki vaihdellut paljon.

Sittemmin pankki on ohjauskorkojen nostojen myötä nostanut taas sitä reippaasti uudestaan ja nyt 2024 vuoden puolella pientä tasoittumista on jo havaittavissa, mutta korko on erinomainen yhä.

Korko alkaa juoksemaan jo ensimmäisestä sijoitetusta eurosta asti ja tällä hetkellä tuotto markkinoiden parhaimmasta päästä.

 

Bank Norwegian kokemuksia ja arvostelut

Jätä oma palaute, kokemus tai kommentti alasPalaute ja kommentti ovat molemmat enemmän kuin ilolla vastaan otettuja, joten nakathaan tulemaan, jos haluatte auttaa meitä ja muita lainanottajia.

Negatiivista palautetta ja yhden tähden matskuakin saa laittaa pöytään ihan surutta! Sitä ei kuitenkaan vielä ole paljoa kertynyt, vaikka risut kuuluvat asiaan.

Lähteet:

 

Pankki jatkaa tasaista kasvuaan ja sen vakavaraisuus näkyy tuloksissa ja positiiviset kokemukset sekä palaute nostavat Bank Norwegian pisteitä entisestään.

 

Usein kysytyt kysymykset

Saanko Norwegian pankista lainaa heti tilille?

Et saa lainaa heti ihan tilille asti, mutta päätöksen kyllä ja aamulla arkisin hakemalla lainankin voit saada jo alkuiltapäivään mennessä tilille eli kyseessä on todella nopea pankkilaina yhä.

Kuka omistaa nykyään Bank Norwegianin?

Pankin omistajuus vaihtui 2022 marraskuussa ja se on nykyään osa NOBA Bank Group AB:ta, joka on ruotsalainen hyvin vakavarainen konserni.

Saako lainalle yhdisteltyä vanhat lainat yhteen?

Norwegian pankilta saat lainaa yhdistelyyn ja vanhojen velkojen maksamiseen, kunhan teillä on säännölliset tulot ja velat ovat vielä kohtuullisella tasolla realistisuusasteikolla.

Onko Norwegian lainan korotus mahdollista ja millaisia kokemuksia siitä on?

Voit korottaa lainaa, jos pankki katsoo, että sellaista voi teille lisää myöntää. Korotus tehdään hakemalla lainaa kirjautumalla sisään Omat Sivut -osioon, josta yleinen lainan hallinnointi ja laskujen seuranta sekä muut toiminnot onnistuvat siinä samalla. Kokemukset ovat hyvin sulavat palvelusta 2023 vuonna ja uusi omistaja on tehnyt pankista vain paremman.

Onko haettu Norwegian lainatarjous sitova?

Ei, voit hakea ilmaisen lainatarjouksen valmiiksi tai vertailumielessä, josta näet oman korkoprosentin. Voit jatkaa hakemuksen loppuun asti sähköisellä allekirjoituksella, mutta ennen sitä mitään sitovuutta ei ole.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *