Big Bank laina: Kokemuksia ja arvostelu (2024)

Big Bank on pankki, joka on ääriän myöten paisuvassa kilpailussakin mestariluokan kovan konepesun kestävä luottopalvelu. Se on jatkuvasti kasvava ja korkoaan kuluttajan kannalta suosiva yritys, jonka maine on hyvä. Korko on jyrätty alas, reiluun 4,5%:iin, joka sisältää kaikki lainan kulut.

Big Bank on toiminut Suomessa reilusti yli 10 vuotta ja yli 25 vuotta maailmallaKokemukset ja pankin juuret ovat kunnossa, sillä palvelu on toiminut jo 25 vuotta.

Katso paras pankkien lainavertailu ja voit todeta koron olevan todellakin kilpailussa kestävä.

Lainat ovat vakuudettomia ja niitä on tarjolla 50.000 € asti toistaiseksi, mutta pankki selvästi kasvattaa summia vuosien vieriessä, joka osoittaa, että Big Bank ottaa kilpailun vakavasti. Jos tarvitsette pankkilainaa 3100 – 50.000 euron väliltä, kannattaa tutustua pankkiin, koska ette voi menettää mitään.

Tämän lisäksi tarjontaa löytyy myös pienemmistä summista ilman avausmaksuja ja kuluja alkaen 1000 eurosta 3000 euroon asti.

Kokemuksia Big Bank pankkipalvelusta

Hae lainaa tästä >>

Miten lainan korko puntaroidaan?

Big Bank tekee jokaiselle hakijalle riskiarvion, joka perustuu lainaajan hakemuksen yhteydessä annettuihin tietoihin. Mitä parempi maksukyky on sekä mitä vähemmän lainaa hakijalla on lainanhaku hetkellä maksettavana, sen edullisempi korko on keskimäärin.

Millainen korko lainassa on?

Esimerkkilaskelma (korko on räätälöity hakijakohtaisesti): Jos lainattava summa on 9000 euroa, sopimusaika 72 kuukautta (6 vuotta) ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 167 €. Avausmaksu luotolle on 261 euroa, tilinhoitomaksu 5 euroa / kuukausi ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 11,7 %. Takaisin maksettavaksi jäävä summa on tässä laskelmassa siis 12 008 euroa.

Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 35 prosenttia. Luoton takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta. Luoton korko määräytyy hakijakohtaisesti & tarkemmat tiedot löytyvät virallisesta lainatarjouksesta, jonka saat hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Big Bank on laajan tarjonnan pankki, se tarjoaa pientä lainaa ilman avausmaksua ja kustannuksia, isompaa kulutusluottoa ilman vakuuksia, autolainaa ja lisäksi myös remonttilainaa 25000 euroon asti

Kenelle Big Bank myöntää lainaa?

Lainan hakijoilta vaaditaan kiristyvien lakien takia aina hieman enemmän, joka on pelkästään fiksua. Big Bank vaatii lainaajalta seuraavat asiat:

  • Luottotietojen pitää olla aina kunnossa
  • Ikäraja on 21 vuotta
  • Mitä paremmat tulot, sen helpommin saat lainaa ja samoin korko perustuu suurelta osin tuloihin
  • Suomalainen osoite, pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Lainahakemus on aina digitaalinen, Big Bank pankilta ei löydy ”kivijalkaa” Suomesta, vaikka sillä on täydet lain edellyttämät oikeudet myöntää kulutusluottoa Suomessa. Se toimii useammassa maassa Suomen lisäksi, kuten norjalaisten pankkien lainat – tosin Big Bankin juuret ovat Norjan sijaan Baltiasta, Virosta alkujaan.

Onko Big Bank -lainatarjous sitova tai maksullinen?

Ei – ja tämä on tärkeää pitää mielessä. Nykyään lainaaminen on helpompaa, sillä lainatarjous lähes jokaisesta paikasta on täysin ilmaista, eikä se velvoita kuluttajaa jatkamaan prosessia loppuun asti.

Olettavasti (tai väistämättä) jokaiselle on siis selvää – tai ainakin pitäisi olla – että lainan kilpailuttaminen on tehty entistä helpommaksi jokaisella osa-alueella.

Entäpä kuinka sitten tulee pankin turvallisuuspuoleen ja luotettavuuteen?

Pankin juuret ovat syvällä. Ne lähtevät vuodesta 1992 Tartosta, Viron kauniista pienestä kaupungista. Silloin Big Bank oli pieni putiikki, mutta tänään se on jotain ihan muuta, koska toimintaa löytyy useasta eri maasta.

Kaikki palaset loksahtavat kohdilleen, eikä pankin maine voisi juurikaan olla parempi, vaikka se on Suomessa vähemmän tunnetumpi. Pankki toimii myös Suomen lisäksi kaikissa Baltian maissa, Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa ja Itävallasta.

Big Bank kokemuksia

Pankista on lähtökohtaisesti hyviä kokemuksia, varsinkin sen lukuisten uudistuksien sekä parannuksien myötä Suomessa. Pankki on lujittunut ja rakentanut Suomeenkin kilpailukykyisen ja pysyvän verkkopankkisysteemin, jonka kautta yli 100 000 kuluttajaa on jo löytänyt oman lainansa.

Lainaaminen käy helposti ja kaikki, joilta löytyy maksukykyä voivat saada lainan pankista korolla, joka kestää vähintään kilpailun kiilaten ihan kärkipaikoille.

Kokeile ja hae BigBank:n maksuton tarjous Omalle lainalle tästä >>

Bigbank ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu toimii paremmin kuin hyvin ja on tätä nykyä varsin jämäkkä.

Vaikka et välttämättä saa Bigbankin asiakasneuvojaa kiinni yöaikaan, niin sähköposteihin vastataan ja homma skulaa keskimääräistä digitaaliteknologiapankkia paremmin myös vuonna 2024.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *