Bondora laina – kokemuksia palvelusta

Bondora on julkisesti tunnistettu ja Aluehallintaviraston valvoma verkkopankki, joten tarjouksen hakeminen sieltä on hyvinkin kannattaa, jos (ja kun oletettavasti) siis puntaroit eri lainavaihtoehtojen välillä.

Bondora on vakavarainen lainapalvelu, jota lainaa etsivän ei missään tapauksessa kannata jättää pois vertailusta. Se on nopea, Bondora kokemuksia hakevan kannattaa päätyä tänne, sillä meillä on niitä loputtomasti ja kaikki ovat kohtuullisen hyvinhän. Paras kokemus kuulostaisi kliseiseltä, mutta 90% tyytyväiset asiakkaat taas eivät.nykyaikainen ja vastaa jopa yli 95%:n lainaa edullisesti netistä etsivän tarpeita. Ainakin luotettavien lähteiden mukaan eli mistään ”turhakkeesta” ei ole todellakaan kyse.

Se on kuin hakisi pankkilainaa netistä, mutta paljon mutkattomampi ja lainaan ei tarvita erillisiä vakuuksia. Korko on suopea ja kilpailussa pärjäävä sekä Bondora kokemuksia voi nostaa korkealle. Myöskään neuvotteluita ei tarvita, sillä asiointi kun tapahtuu verkon välityksellä.

Kyseessä on palvelu, joka on erilainen eli toisin sanoen, siinä oma karakteristisuus mukana ja samoin lainaaminen tapahtuu vain 3 vaiheessa (ja tarjous annetaan minuutissa). Harva pystyy pistämään paremmaksi, jos kukaan.

Bondora tarjoaa kaikkea muuta kuin muut, se on persoonallinen plus lisksi sen tarjous lainalle luvataan vain minuutissa. Kyllä luit oikein: vain yhdessä minuutissa!

Tiedot Bondora pankista:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 10.000 euroa
 • Korko: Kuluttajasidonnainen (määritetään tulojen ja asiakastietojen mukaan)
 • Laina-aika: 3 – 60 kuukautta
 • Lainatarjous alle minuutissa
 • Tarjous ei sido hakemaan tai ottamaan lainaa vastaan
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Täydellinen turvallisuus ja kokemukset huippuluokkaa
 • Kokemusta myös kansainväliseltä tasolta
 • Ei piilokuluja, ei epäystävällisiä ehtoja, vaan rehti pankkilaina jokaista kuluttajaa kunnioittaen
 • Lainaaminen ja tarjouksen kysyntä on siis niin helppoa kuin olla ja voi

Tutustu Bondoraan tästä >>

Tutustuminen muuten kannattaa, koska ilmainen pankkilainatarjous odottaa. Ota tai älä, kuuluu palvelun ohjenuoraan ja näillä mennään. Tarkka vertaaja kuitenkin haluaa satasien tai jopa tuhansien säästön, joten etköhän sinä kuulu myös tähän joukkoon?

Onko Bondora luotettava joustoluotto – vai laina – tai se edes on?

Bondora on todella luotettava ja emme listaa palveluita, joiden luotettavuudessa olisi edes hivenen verran mietityksen varaa. Turvallisuus on taattua salatun yhteyden takia ja tämä samainen fakta pätee edellä mainittuun lauseeseen.

Turvallinen palvelu, helppo käytettävyys ja erityisesti helppo lainatarjouksen pyyntö ovat ehdottomasti sen valtteja, joihin Teidän kannattaa kääntyä. Ja palvelu ei tavallaan ole mikään joustoluotto, vaan puhtaasti kulutusluotto, sillä sen laina on kertamaksullinen summa, joka siirretään kuluttajan tilille. Sen sijaan puhtaasti monen joustoluoton etsijän kannattaa suunnata tähtäin kohti Joustoluotto.org -lainapalvelua, joka tarjoaa monipuolisuutta ihan eri suunnilta.

Lainan korko – millaiset kustannukset lainaan tulee?

Koroissa on eroja, jotka aina hakijakohtaisia. Myös kustannuspuoli menee täysin tähän samaan kategoriaan ja alimmillaan maksat vain 12 euroa kuukaudessa lainasta. Tosin tässäkin kannattaa huomioida, kuinka paljon olet lainannut ja millainen maksuaikataulu sinulla on kyseisen luoton kohdalla.

Todellinen vuosikorko voi olla todella alhainen ja yleensä se sitä onkin sekä useammalla luottokelvolliselle suomalaiselle annetaan positiivinen lainapäätös heti. Palvelussa on asiakkaita noin 300 000 ja niistä liki kolmannes on suomalaisia eli lukemat eivät näytä pahalta.

Kokemuksia – Millainen Bondora oikein on?

No kun tarjousta tarjotaan yhdessä ainoassa minuutissa, niin mikä enää voi olla helpompaa? Varmaan sen hyväksyntä? Kaikki vähintään 20 vuotta täyttäneet, tulolliset ja luottokelvolliset voivat saada palvelusta lainaa. Muuta ei sitten teoriassa tarvikaan, vaikka kaikki on aina yksilöityä. Puntarointi tapahtuu hakemuksen ohessa, jonka firman työntekijät tekevät – kuten pankeissakin.

Bondora kokemuksia kun mietitään, niin helpompaan palveluun on vaikea tai jopa mahdotonta törmätä pankkisaralla. Suosittelemme siis Bondoraa!

Minuutti saattaa olla liioiteltua, mutta tämän selittää ”ruuhka”, eli saattanette joutua odottamaan tarjousta muutaman minuutin enemmän, mutta siinä se pähkinänkuoressa. Ja turhapa näissä asioissa on kiirehtiä, koska pikavippi heti on sitten ihan toinen juttu ja nyt puhutaan pankkilainasta – tai kulutuluotosta – sinä päätät nimen. Kaikki käy.

Mikä on sitten paras lainapalvelu?

Sellaista ei tavallaan olekaan. Ellet sitten kaavaile 1000 – 60.000 euron luottoa, koska Bank Norwegian kokemuksia tutkiessa yksikään Suomessa toimiva (huomaa, että pankki on norjalainen) ei tarjoa netistä lainaa näin järkevään hintaan helpolla teknologialla. Kun valitset lainoja, on jokaisen kohdalla tärkeintä tarkkaan harkittu vertailu ja Laatulaina on yksi niistä palveluista, joka tarjoaa juuri sellaista.

Vertailun teet lopulta sinä itse ja samoin lainasopimuksen, josta olet myös vastuussa, eli tätä ei voi vertailupalveluiden harteille niin sanotusti heittää. Voit ainoastaan moittia kyseistä palvelua ja se ei ole ainakaan Suomessa paljon moitteita saanut.

Nykyinen uudistunut palvelu on paljon parempi

Me annamme koko ryhmälle 4,5 /  5 pistettä kuluvalta vuodelta, sillä parannusta on tapahtunut ja paljon. Bondora kulki aikaisemmin nimellä IsePankur, joka oli virolainen ”iskuryhmä”, tosin sille annettiin Suomen mediassa liian vähän arvostusta. Mutta, menneet ovat menneitä. Se sai myös negatiivista palautetta, mutta tosin niin saa jokainen pankki, joka maan päällä toimii. Kai sinäkin olet joskus saanut, vaikka et nyt ihan pankki olisikaan?

Kokeile palvelua ja pyydä ilmainen tarjous nyt tai jätä hyvä mahdollisuus käyttämättä. Me suosittelemme vertailemaan, sillä se on kantanut aina hedelmää – erityisesti asuntolainojen kohdalla, myös käänteisten sellaisten (=kulutusluottojen).