Northmill Bank kokemuksia ja arvostelu

northmillNorthmill Bank (entinen Credigo) oli ennen puhtaasti pikalainapalvelu, mutta nykyään palvelun päätuotteena on joustoluotto ja sen myöntää Northmill Bank.

Ja mistään pienistä lainoista ei voida enää puhua, sillä sen korkein lainasumma on 5000 euroa.

Voit kuitenkin yhä saada pientäkin luottoa, sillä joustoluotto toimii

 

Northmill Bank tarjoaa vaivatonta, alkaen 18 euron kuukausierän kulutusluottoa kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille suomalaisille luottokelpoisille henkilöille. Se on todellakin hyvä vaihtoehto, jos etsit tämän sorttista lainaa.

Yksi hyvä vertailukohdepalvelu on vielä Ferratum Bank ja siinä missä vastaavia oli ennen tusinan verran, ei enää näin ole, vaan lainapalvelut ovat pääasiassa kaikki pankkeja tai lainanvälittäjiä.

kokemukset
Ei muuta kuin vertaamaan lainoja sinnikkäästi ja tietenkin säästämään rahaa tätä kautta.

Palvelun kotisivulle pääset tästä >>

Maksu luvataan noin 10 minuutissa arkisin ja mitään ärsyttäviä piilokuluja ei missään tapauksessa ole. Palvelu on erinomainen monella eri tavalla ja mitään mutkia matkassa ei ole.

Myös asiakaspalvelun saa helpisti kiini Live-Chatin kautta.

 

Kuka voi hakea Northmill Bank joustoluottoa?

vaatimukset joustoluottoonKaikki hyvin raha-asiansa hoitaneet eli klassinen resepti myönteiseen luottopäätökseen. Tosin pari muutakin ehtoa palvelulla on:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla ei ole luottotiedoissa häikkää eli ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Omistat pankkitunnukset (tunnistat tällä tavoin henkilöllisyyden luotettavasti ja turvallisesti)
  • Et ole naputtanut itsellesi jokaista luottoa, mitä Suomi päällään kantaa
  • Etkä muuten tarvitse vakuuksia tai takaajia kulutusluottoon!

Northmill suosittelee vastuullista lainaamista. Ihan niin kuin mekin, eli mieti esimerkiksi rahoitussuunnitelmasi hyvin tarkkaan ja hae kulutusluottoa vain, jos olet lyhytaikaisissa talousvaikeuksissa.

Olet 100-prosentin varmuudella turvallisissa käsissä, jos ymmärrät oman taloustilanteen ja kulutusluottopalvelun lainaehdot. Northmill Bank on myös verrattavissa moneen eri palveluun, lue myös: kulutusluottovertailu.

Vertaaminen on kaikista tärkeintä, jos mielit saada edullista – tai edullisinta – luottoa.

 

Northmill kokemuksia ja yhteenveto

Northmill  on toiminut Suomessa viitisen vuotta (tarkista kirjoitus päivämäärä), mutta se on todistanut luotettavuutensa jo heti kättelyssä ja puolueeton arvio palvelusta on lähes viiden tähden arvoinen. Ainahan on jotain parannettavaa. Sen mobiilipuoli ei ehkä loistanut alkuun, mutta nyt asia on täysin toisin. Mobiilipuoleen on panostettu paljon ja se on nopea ja itse asiassa keskimääräistä parempi.

Vaikka palvelu kutsuukin Northmilliä yhä pikalainaksi, vaikka sitä se tavallaan onkin, niin suurin osa tiedoista on poimittu artikkeliin sieltä ja itse palvelun omilta kotisivuilta.

Mobiili kun on tulevaisuus ja käyttäjiä on yhä enemmän. Kokemukset sieltä puoleltakin ovat siellä lähempänä viittä tähteä, joten kokonaisuuden voi nostaa ”5-tähden -palveluksi”.

Myös korkopuoli on parempi kuin muilla ja siihen palvelu onkin selvästi panostanut heti avattuaan, sillä tulevat regulaatiot lain suhteen on otettu jo ensimetreillä huomioon.

 

Turvallisuudesta ja suojapuolestakin voi mainita parisen sanaa

Turvallisuus. No se on huippuluokkaa. Myös suojaus on samaa luokkaa kuin suurpankeilla ja onhan Norhmill Bank nykyään pankki. Henkilötiedot pysyvät vain pysyvästi pankin ”verkkoholvissa” ja ehkä CIA-häkkeri pääsisi niihin kiinni, mutta tämä skenaario on suhteellisen epätodennäköinen.

Firmalla on pitkä historia (reilusti yli kymmenvuotinen) ja se vaikuttaa nykyään

Unioninkatu 20–22, 00130 Helsinki (ennen palvelu oli Bulevardi 14), -osoitteessa. Et voi tähdätä siis ohi tälläkään puolella ja jos tarvitset kulutusluottoa, on tässä vaihtoehto, joka on enemmän kuin varteenotettava.

Northmill ja mainittavat lisäedut

Jos edullista lainaa netistä ei mainita ja erityisesti palvelun järjetöntä helppoutta, niin muutama ainakin löytyy:

  • Saat laskut sähköpostilla
  • Tai voit ottaa paperilaskun ja se ei maksa tasan senttiäkään
  • Jokainen maksuerä tiedotetaan sinulle heti
  • 10 minuutin maksu, kun palvelu on auki

Ja kaikin puolin, palvelu on fiksu ja sen ylläpito + asiakaspalvelu ovat molemmat aivan huippumateriaalia. Tämä oletettavasti jo riittänee, mutta lisää voit aina lukea Credigon kotisivuilta. Sen jälkeen tiedät ehdot, tarkan koron ja kaiken muun, mitä varmasti jäät miettimään vielä tässä vaiheessa.

Takaamme kuitenkin, että ette tule pettymään, ellette etsi ilmaista lainaa tai jotain sellaista luottoa, mitä ei ole olemassakaan enää tämän päivän maailmassa.