Ege kokemuksia

Ege on nyt niin kuuma, että se päihittää lähes kaikki muut palvelut vertailussa kaikissa 100-2800 euron lainaluokissa. Ege on edullinen pikavippi ja uusille asiakkaille jopa täysin korotonErityisesti, kun kyseessä on pikalaina tai alle 2800 euron kulutusluotto kohtuullisen lyhyellä (max. 12kk) laina-ajalla.

Egestä kokemukset olivat takavuosina vaisuja, mutta ei todellakaan enää. Nyt se on tähtipalvelu ja tarjoaa nopean alle 30 minuutin lainan. Uusille asiakkaille se tarjoaa aina tarjouksena 200 euroa pikalainaa 0% korolla, tarkoittaen siis 0 € kuluja.

Voimme antaa nyt yli kymmenkunta syytä, miksi Ege on sopiva kohde, jos etsitte 10-2800 € lainaa.

Ege: Bulevardin uudistunut tähti

Ege on pitkään toiminut luotettava yritys, jonka jalat ovat Bulevardilla. Se on tarjonnut pikalainoja pitkään, mutta kasvanut nyt vasta ”isojen poikien kerhoon” eli toisin sanoen, se on lähtenyt panostamaan lainoihin tarjoten parempia kulutusluottoja sekä lisäksi erityisesti sen ilmaista ensilainaa.

Luokittelemme palvelun helposti Uudet pikavipit -kategoriaan, koska kaikki on muuttunut – paitsi omistajuus sekä sen paremmat kanta-asiakkasedut houkuttelevat yhä enemmän asiakkaita (kunhan nämä vain kantautuvat useampien korviin, sillä ne ovat vielä aavistuksen piilossa).

Tutustu lainantarjoaja -palveluun >>

Ege kokemuksia alkaen vuodesta 2017 ja erityisesti 2018 se on ottanut yhden paalupaikoista ja sama meno jatkuu kokemuksien kohdalla 2019 vuonnakin eli todellakin meidän pisteet valuvat Ege-lainalle

Ege kokemuksia – voimme nyt suositella sitä ihan kaikille!

Emme suositteleet Egeä vielä ennen, mutta ajat muuttuu – Ege-laina on 100x parempi, mitä se oli ennen sen täysuudistusta! Suosittelemme tutustumaan palveluun ja toteamaan saman itse tai vaihtoehtoisesti voit kokeilla jotain muuta sen kaltaista pikavippi heti -kategorian palvelua tai mitä tahansa lainaa, sillä niitähän todellakin riittää.

Mikä palvelussa oli pielessä aikaisemmin?

Ei oikeastaan mikään, mutta se ei vain tuonut itseään lainkaan esille. Sen asiakaspalvelu oli myös kömpelö ja siitä löytyi aikoinaan ainakin huonoa palautetta. Lainatuote oli ja on kuitenkin nopea järkevän max. 50,5%:n koron luotto eli se ei riko millään tavalla 2012 vuonna asetettua korkokattoa (kuten monet muut tekivät vielä pitkään).

Se tarjoaa upeita kanta-asiakasetuja

Jos olet Egen vanha asiakas, niin saat entistä suurempaa lainaa ja edut ovat Teidän puolella. Mutta nyt myös uudet asiakkaat on huomioitu, sillä 2018 kesällä Ege otti ilmaisen 200 euron ensipikalainatarjouksen mukaan tarjontaansa. Maksat siis ensimmäisestä ottamastasi luotosta korkoa tasan 0 prosenttia!

Tiedot asiakaspalvelusta ja yhteystiedot

Ege on sijoittunut Helsinkiin Bulevardi 7, 00120 osoitteeseen ja toimii sieltä. Itse asiakaspalveluun voi joko soittaa tai laittaa mailia. Puhelinnumero on 0600-15858 (1,20 €/min), mutta hintava minuuttitaksa kannattanee huomioida eli ellei asia ole kiireellinen, niin on parempi nakata viestiä palvelun kotisivuilta sen yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla info@ege.fi. Vastausaika vaihtelee, tunneista pariin vuorokauteen.

Muista, että viikonloppuisin asiakaspalvelu ei ole auki.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.