Ekstraluotto

Ekstraa arkeen? Ekstraluotto on sopiva vaihtoehto, tosin suosittelemme sitä lyhytaikaiseen rahatarpeeseen. Maksuaikaa voi venyttää. mutta siinä samassa venyy sitten myös korkokin. Ja kulut luonnollisesti. Palvelu on nopea, sillä saat lainaa heti, kun hakemus on hyväksytty.

Ekstraluotto tuo nopeasti puhtia arkeen ja sopii kaikille vähintään 21-vuotiaille luottokelpoisille henkilöilleEli Ekstraluotto on erinomainen vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti lainaa netistä ja pystyt maksamaan sen kokonaisuudessaan nopeasti takaisin.

Palveluun kannattaa tutustua, mutta vain, kun tarvitset lainaa vain vähän ja mielellään lyhyellä maksuajalla. Tosin laina-aika voi olla pidempikin, erityisesti, jos hyödynnät sen tarjoamaa 10% minimikuukausilyhennystä.

Palvelu tarjoaa markkinoiden pienintä kuukausillyhennystä, joka viehättää monia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä nopeammin lyhennät luoton, sen pienemmät ovat myös kulut.

Ekstraluotto kokemuksia on kerätty jo vuodesta 2006 ja kaikki ovat suhteellisen hyviä, vaikka valittajia löytyy aina

Palvelun kotisivulle pääset tästä >>

Luotto, joka toimii – mutta lainavertailu kannattaa jokaiselle ja jokaikisessä tapauksessa! Etsit sitten ihan pientä, keskikokoista tai suurempaa pankkilainaa. Vertailemalla säästät nimittäin aina ja korostamme sitä aina!

Kenelle Ekstraluotto sopii ja mitkä ovat sen vaatimukset?

Laina sopii kaikille, joiden raha-asiat ovat kunnossa ja ymmärtävät, kuinka tililuottolaina toimii. Se on tavallaan kuin pankkikortti. Tässä vaatimukset:

  • Vähintään 21 vuotta ikää
  • Säännölliset tulot missä tahansa muodossa
  • Puhtaat luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä!)
  • Pysyvä asuinosoite kotimaassa eli Suomessa
  • Pankkitunnukset tai esimerkiksi mobiilivarmenne, jonka avulla tunnistaudut luotettavasti palveluun

Muuta lainapalvelu ei vaadi, paitsi järkevää ja vastuullista luotonottoa edellytetään ja haluamme myös korostaa sitä teille. Älä lainaa liikaa tai varsinkaan, jos epäilet maksukykyäsi. Lainaa ilman luottotietoja palvelusta ei irtoa kirveelläkään.

Mistä Ekstraluoton korko muodostuu?

Korko riippuu aina siitä, missä ajassa laina maksetaan takaisin. Sen pystyy esimerkiksi maksamaan ilman mitään lisäkuluja takaisin jopa välittömästi. Myös Suomen lakien mukainen 14 vrk:n peruutusaika pätee luotossa – jos tulet katumapäälle.

Esimerkki ja tietoa koroista

Korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään saakka ja nostokulut ovat 19%, jos laina maksetaan osamaksulla. Jos taas suoritat maksun kertamaksuerässä, on korko 0% ja saat maksuaikaa täyden kuukauden verran. Nostokulu on kuitenkin 19% nostetusta lainasummasta.

Kyseessä on jatkuva luotto, jonka maksuaika on 3 – 101 kuukautta. Voit lyhentää lainaa vapaasti, mutta vähintään 10% kuukaudessa. Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 706,42%. Esimerkiksi, jos nostat koko 2100 euron luoton kerralla ja maksat sen vuodessa (12 kuukaudessa 12 kpl:n erissä) takaisin, ovat kokonaiskulut 3826,28 €.

Tämä edellyttää eräpäivien noudattamista ja tasaerälyhennyksiä. Todellinen vuosikorko on tässä tapauksessa 238,69% ja nimelliskorko 106,%. Muita kuluja ei ole, sillä todellinen vuosikorko sisältää tämän kaiken. Voit tutustua tähän tarkemmin Ekstraluoton kotisivuilta tästä linkistä.

Kokemuksia Ekstraluotosta

Palvelu on vanha ja varma. Sillä on ikää jo reilusti yli kymmenen vuotta, koska se on avannut ”ovensa” jo vuonna 2006. Se on myös samassa konsernissa, kuten esim. todella suosittu ja kannattava Suomilimiitti. Kokemukset Ekstraluotosta ovat hyvät, vaikka asiakaspalvelu ei saa täysiä pisteitä, eikä myöskään korkokaan. Suosittelemmekin siis miettimään edellä mainittua palvelua kyseisen palvelun sijaan.

Voit saada myös Ekstraluotolta maksuvapaata, kun olet palvelun asiakas

Tosin – valinta on teidän ja Ekstraluotto ei missään tapauksessa ole huono valinta, jos etsitte sen kaltaista luottoa. Se on halvin pikavippi, jos lainoja, joiden korko on 0% (lyhyt maksuaika) ei lasketa. Eli tältä osin se saa ehdottomasti korkeat pisteet. Laina voi olla ainoastaan kallis, jos venytät maksuajan tappiin eli 101 kuukauteen. Sitä emme suosittele, jos absoluuttista pakkoa ei ole.