Ferratum Bank: Kokemuksia ja esittely 2024

Ferratum kokemuksia tai tietoa janoavana olet oikeassa paikassa.

Se on lainapalvelu, joka on toiminut Suomessa jo yli 14 vuotta ja itseasiassa hankkinut itselleen pankkilisenssin, jonka myötä nimikin on nyt Ferratum Bank.

Keräsimme tähän kappaleeseen palvelusta pääasiassa kokemuksia ja tärkeimmät tiedot, jotka te haluatte tietää.

Ferratum Bank kokemuksiaMitään taikatemppuja ei Ferratumikaan käytä, mutta sen luotettavuus ja turvallisuus sekä kansainvälinen pankkitoiminta ovat nostaneet sen näkyvyyttä vielä ripauksen lisää.

Toki myös sen kilpailussa hyvin pärjäävä lainat tai nykyään useammat sellaiset (tuotteisto on laajentunut) tuo sille jatkuvasti paljon asiakkaita.

Ferratum Bank tarjoaa nykyään 1-4000 euron joustoluottoa ilman vakuuksia ja takaajia pitkällä 3-54 kuukauden maksuajalla.

Korko ei ole koskaan yli 19,97 % nimelliskoron osalta ja avausmaksua ei ole.

Ferratum on yhä markkinoiden ainakin yksi nopeimmista – ellei nopein! Voit hakea lainaa 24h/vrk ja päätös + maksu molemmat tapahtuvat yleensä vuorokaudessa. Voit tehdä myös jatkossa nostoja aina rahojen ilmestyessä siinä samassa tilillenne, jos luottoraja sen sallii.

Tästä iso plussa, sillä harva palvelu tarjoaa nyt samaa luottokortteja mukaan laskematta.

Lainatuote oli aikaisemmin peruslaina tai pikemminkin pikaluotto, mutta nyt se on vain halpa pikavippi joustoluotto-ominaisuudella 4000 € luottorajalla.

 

Ferratum kokemuksia on monen vuoden takaa

Hae lainaa tästä >>

Ferratum Joustoluotto vaatimukset:

Vaikka Ferratum on tiukentanut myöntämiskriteereitään takavuosista,  sillä on hyvän maun pelisäännöt ja Suomen lakeja sekä säännöksiä se noudattaa aina. Nyt pankkilisenssin alla toimiva palvelu on myös Euroopan keskuspankin tiukan silmän alla.

Tästä syystä alapuolella olevat lainavaatimukset ovat joustamattomat:

  • Ikäraja 22 vuotta
  • Tarpeeksi tuloja ja palvelu toivoo, että et lainaisi joka suunnasta joka senttiä, mikä vain irtoaa
  • Osoite Suomessa  (Kiinteä sellainen, ei PL)
  • Pankkitunnukset (minkä tahansa suomalaisen pankin + myös tilinumero)
  • Sähköposti ja puhelinnumero (salainen numerokin käy)

Ferratumia voimme suositella kaikille lämmöllä, mitään pahaa sanottavaa siitä ei oikeastaan ole. Se on laina paikallaan, mutta kun haluat käyttää sen korottoman ensilainan, ole tarkkana maksuajassa, sillä 30 vuorokautta on ja pysyy. Kaikki ylitetyt tunnitkin merkitsevät, jolloin maksatkin lainasta jo korkoa.Ferratum ei ole liian tiukka, mutta lainaa helpoiten etsivän palvelu tämä ei välttämättä enää ole. Ikärajaa on nostettu ja tuloja kysytään. Muuten melkein kaikki on pysynyt ennallaan, vaikka markkinoilla on ollut melkomoista turbulenssia.

Palvelun uudistunut lainatuote, 1-4000 euron joustoluotto, joka myönnetään heti ja toisena tuotteena suurempi kulutusluotto, nimeltään 2000 – 30.000 euron kertalaina ovat positiivisia muutoksia. Kokemukset myös molemmista ovat lievästi ilmaistuna hyvät tässä vaiheessa.

 

Kokemuksia Ferratum Bank palvelusta

Näitä varmaan halusitte enimmäkseen kuulla, vaikka onhan näitä jo ripoteltu heti esittelykappaleen alusta alkaen. Ferratum kokemukset ovat lähes viiden tähden arvoiset (emme anna viittä tähteä oikeastaan koskaan, ellei joku todella anna meille sellaista ”dazzle” eli ”hämmästysefektiä”).

Palvelu on nopea, turvallinen ja sen korkovapaa ensilaina tekee siitä loistavan. Vielä kun aukioloajat ovat 24h vrk ja pystytte jopa nostamaan lainaa kellon ympäri, niin Ferratumista on mahdoton sanoa mitään pahaa. Se on ollut yksi parhaimmista jo vuosia, niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa ja tälle ei ole ainakaan vielä mitään loppua näkyvissä.

Ferratum on helppo, nopea ja turvallinen

Ferratum kokemuksia voi juuri näistä syistä nostaa pilviin tai ainakin korkealle. Se tarjoaa kuluttajalle täsmälleen sitä, mitä tämä haluaa. Mitään piiloveloitusjippoja ei ole käytössä, vaan hinnoittelu on rehtiä ja läpinäkyvää kuin ohut muovi.

Ferratum on kestosuosikki ja kansainvälinen sellainen. Suomessa se on ollut suosikki pitkään, vaikka eripuraa ja jotain negatiivista siitä löytyy aina.

Varsinkin siltä porukalta, joilta lainan lyhentäminen on venynyt ja sitten naristaan kalliista koroista. Firma tarjoaa myös mahdolllisuuden pitkään maksuaikaan eli pikalaina pitkällä maksuajalla, nyt jopa 54 kuukaudenkin maksuaika, onnistuu tarvittaessa ilman koron nousuja.

Tämä ei ole nimittäin enää mahdollista, koska vanhan aikaista koron kiskontaa ei enää lain mukaan saa harrastaa. Kohtuuttomia lisäkuluja et siis voi enää uudesta Ferratum joustoluotosta saada, joka on lanseerattu 2022 vuoden syksyllä.

Muista myös, että lainan pystyy maksamaan heti takaisin – esim. siis seuraavana päivänä ilman mitään lisäkuluja.

Huomioi myös:  Ferratum Kertalaina (entinen Prime-laina) on palvelun tarjoama kulutusluotto, joka on siis ihan kerralla tilille maksettava 2000 – 30 000 euron kulutuslaina.

Tee lainahakemus tästä >>

 

Ferratum asiakaspalvelu

Löydät 24h auki olevasta palvelusta tarkat tiedot Ferratumin sivuilta. Pankki palvelee kuitenkin puhelimen ja sähköstin kautta, mutta myös Live-Chat ikkunasta, joka on näkyvillä oikealla ruudun reunassa.

Myös palautetta voi antaa vapaasti joko ihan palautteen muodossa tai Chat-ikkunasta.

Live-chat on kuitenkin ehkä vielä se nopein ja ilmainen tapa saada yhteys palveluun heti ja vastaukset kysymyksiin annetaan usein myös kuin tykin suusta, joten kokemukset asiakaspalvelupuoleltakin ovat rautaa. Jätä oma kokemus palveluun: niiden avulla Ferratum on pystynyt hiomaan firmasta vähintäänkin erinomaisen.

 

Usein kysytyt kysymykset

Saako Ferratum Bankilta vielä lainaa 24 tuntia vuorokaudessa?

Nämä ovat ajat ohi ja uusia lainasopimuksia tehdään vain palvelun ollessa auki, paitsi jo myönnetyltä joustoluotolta voit tehdä nostoja luottokortin tapaisesti kellon ajasta huolimatta.

Kuinka nopea maksu tilille on?

Jos kaikki menee nappiin niin lainahakemuksesta ihan loppuun asti raha kulkeutuu jo vuorokauden sisällä eli esimerkiksi, jos haluat lainan heti Ferratumilta, kannattaa asioida palvelussa mahdollisimman aikaisin sen palvellessa 09:00-17:00 välillä.

Onko vanha Ferratum OmaTili vielä voimassa?

Jos olet joskus menneisyydessä hakenut lainaa Ferratumilta, niin kaikki tiedot pitäisi löytyä, vaikka ihan ensimmäiset heidän pikalainat eivät välttämättä löydy edes lainahistoriasta.

Saanko tarvittaessa maksuvapaata Joustava-luotolle?

Palvelu pyrkii myöntämään maksuvapaata kaikille, mutta ilmoittaa kuitenkin, että niissä kuitenkin tiettyjä rajoitteita. Määrällisesti maksupaita voi olla enintään kaksi kuukautta vuodessa ja sinä aikana korko kertyy kuitenkin normaalisti.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *