Ferratum kokemuksia

Ferratum kokemuksia tai tietoa janoavana olet oikeassa paikassa. Se on lainapalvelu, joka on ollut olemassa jo monen vuoden vuorokaudet. Ja niin se vaan vetää menestyksekkäästi eteenpäin tälläkin hetkellä. Keräsimme tähän kappaleeseen palvelusta pääasiassa kokemuksia ja tärkeimmät tiedot, jotka te haluatte tietää.

Ferratum palvelua koristaa nyt myös tänä vuonna upouusi näyttävä logoMitään taikatemppuja se ei käytä, mutta sen luotettavuus ja turvallisuus sekä kansainvälinen toiminta ovat nostaneet sen näkyvyyttä. Toki myös sen kilpailussa hyvin pärjäävä laina – tai nykyään useammat sellaiset (tuotteisto on laajentunut) tuo sille jatkuvasti paljon asiakkaita.


Sillä kenelle nyt 100% ilmainen 1-2000 euron kulutusluotto ei kelpaisi? Vielä, kun siihen saa 30 vuorokautta korkovapaata, kunhan olet vain uusi asiakas.

Ferratum on markkinoiden nopein, voit hakea lainaa 24h/vrk ja päätös + maksu molemmat tehdään heti. Voit tehdä myös jatkossa nostoja aina rahojen ilmestyessä siinä samassa tilillenne. Tästä iso plussa, sillä harva palvelu pystyy samaan.

Palvelu oli aikaisemmin peruslaina tai pikemminkin pikaluotto, mutta nyt se on vain halpa pikavippi superjousto-ominaisuudella.

 

Ferratum kokemuksia on kaiketi meidän puolelta vuodesta 2008 alkaen, mutta se on toiminut kylläkin pidempään markkinoilla.

Tutustu Ferratum -palveluun >>

Vaatimukset:

Tiukkaa pipoa tai lippalakkia Ferratum ei pidä, mutta sillä on hyvän maun pelisäännöt ja Suomen lakeja sekä säännöksiä se noudattaa aina. Tästä syystä alapuolella olevat lainavaatimukset ovat joustamattomat:

  • Ikäraja 21 vuotta
  • Tarpeeksi tuloja ja palvelu toivoo, että et lainaisi joka suunnasta joka senttiä, mikä vain irtoaa
  • Osoite Suomessa  (Kiinteä sellainen, ei PL)
  • Pankkitunnukset (minkä tahansa suomalaisen pankin + myös tilinumero)
  • Sähköposti ja puhelinnumero (salainen numerokin käy)

Ferratumia voimme suositella kaikille lämmöllä, mitään pahaa sanottavaa siitä ei oikeastaan ole. Se on laina paikallaan, mutta kun haluat käyttää sen korottoman ensilainan, ole tarkkana maksuajassa, sillä 30 vuorokautta on ja pysyy. Kaikki ylitetyt tunnitkin merkitsevät, jolloin maksatkin lainasta jo korkoa.Ferratum ei ole liian tiukka, eikä edes tiukammasta päästä. Ikärajaa se on nostanut 21 vuoteen kuluvan vuoden alussa, mutta muuten kaikki on pysynyt ennallaan. Tosin sen toimivuus ja uudistunut lainatuote (joustoluotto) / tuotteisto (suurempi kulutusluotto, joka on lanseerausvaiheessa) on parantunut. Kokemukset myös vaatimuspuolelta ovat lievästi ilmaistuna hyvät.

Kokemuksia palvelusta

Näitä varmaan halusitte enimmäkseen kuulla, vaikka onhan näitä jo ripoteltu heti esittelykappaleen alusta alkaen. Ferratum kokemukset ovat lähes viiden tähden arvoiset (emme anna viittä tähteä oikeastaan koskaan, ellei joku todella anna meille sellaista ”dazzle” eli ”hämmästysefektiä”).

Palvelu on nopea, turvallinen ja sen korkovapaa ensilaina tekee siitä loistavan. Vielä kun aukioloajat ovat 24h vrk ja pystytte jopa nostamaan lainaa kellon ympäri, niin Ferratumista on mahdoton sanoa mitään pahaa. Se on ollut yksi parhaimmista jo vuosia, niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa ja tälle ei ole ainakaan vielä mitään loppua näkyvissä.

Helppo, turvallinen ja nopea ovat ne painavat syyt, miksi Ferratum on niin pidetty

Ferratum kokemuksia voi juuri näistä syistä nostaa pilviin tai ainakin korkealle. Se tarjoaa kuluttajalle täsmälleen sitä, mitä tämä haluaa. Mitään piiloveloitusjippoja ei ole käytössä, vaan hinnoittelu on rehtiä ja läpinäkyvää kuin ohut muovi.

Ferratum on kestosuosikki ja kansainvälinen sellainen. Suomessa se on ollut suosikki pitkään, vaikka eripuraa ja jotain negatiivista siitä löytyy aina. Varsinkin siltä porukalta, joilta lainan lyhentäminen on venynyt ja sitten naristaan kalliista koroista. Firma tarjoaa myös mahdolllisuuden pitkään maksuaikaan eli pikalaina pitkällä maksuajalla (nyt jopa 50kk onnistuu) tarvittaessa, mutta emme suosittele venyttämään maksua niin pitkään, ellet ole pinteessä tai sinun ole aivan absoluuttisen pakko.

Onhan varsin ymmärrettävää, että korko pongahtaa ylös, jos lainaa venytetään ja esimerkiksi 30 vuorokauden korkovapaa -etua laiminlyödään. Tällöin Ferratum ei valitettavasti jousta, mutta kun kysyt nätisti asiakaspalvelulta maksusuunnitelma, on sinulla mahdollisuus löytää erinomainenkin maksuplääni ilman järjettömiä lisäkuluja.

Muista myös, että lainan pystyy maksamaan heti takaisin – esim. siis seuraavana päivänä ilman mitään lisäkuluja. Uutta: Ferratum Prime Laina palvelusta löytyy nyt myös , joka on 3000 – 20 000 euron kulutuslaina.

Ferratum asiakaspalvelu

Löydät 24h auki olevasta palveluta tarkat tiedot Ferratumin sivuilta. Se palvelee kuitenkin puhelimen ja sähköstin kautta, mutta myös Live-Chat ikkunasta, joka on näkyvillä oikealla ruudun reunassa. Myös palautetta voi antaa vapaasti joko ihan palautteen muodossa tai Chat-ikkunasta.

Live-chat on nopein ja ilmainen tapa saada yhteys palveluun heti ja vastaukset kysymyksiin annetaan usein myös kuin tykin suusta, joten kokemukset asiakaspalvelupuoleltakin ovat rautaa. Jätä oma kokemus palveluun: niiden avulla Ferratum on pystynyt hiomaan firmasta vähintäänkin erinomaisen!