Freedom Rahoitus kokemuksia ja arvostelu

Freedom Rahoitus on tehokas lainojen kilpailutuspalvelu, joka hoitaa hommat nopeasti ja se antaa  pankkien kilpailla teistä.

Jos etsit lainaa 1000 – 60.000€ väliltä 1-15 vuoden maksuajalla, kannattaa laittaa ilmainen hakemus sisään.

Kun haluatte päästä helpommalla ja samalla vielä halvalla, suosittelemme kääntymään Freedom Rahoituksen  puoleen.

Aloita lainojen kilpailutus Freedom Rahoituksella jo tänään, sillä on siitä kokemusta jo vuodesta 1999 ja vielä loistavaa sellaista.

Freedom Rahoitus kokemuksia on jo vuodesta 1999 ja se on rullannut kakskyt vuotta komeasti, sillä vieläkin voimme vain kehua palvelua

Freedom Rahoitus ja tiedot:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Freedom Rahoitus on tarjonnut parasta jo parikymmentä vuotta, eikä sillä ole aikomusta lopettaa sitä tänäänkäänLainasummat: 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaika: 1 – 15 vuotta
 • Korko: Alkaen 4,41 % (nimelliskorko)
 • Ei kysy takaajaa saati vakuuksia lainoisaan
 • Tavoit yhdellä hakemuksen näpyttelyllä 21 pankkia
 • Laadukas, avoin, turvallinen ja arvostettu pankkialalla
 • Ilmainen & laadukas pankkien kilpailutus
 • Ei sitoutumista – ei pakkoa ottaa lainaa vastaan
 • Yksi vanhimmista: 25 vuoden kokemus!

————————————————————————————————————————-

 • Pyydä tarjous/tarjoukset → Vastaanota ne → Vertaa ja päätä sitten vasta, kiinnostaako vaiko ei.

————————————————————————————————————————-

Palvelussa voit myös säästää, kun teet ”lainanvaihdon” eli vaihdat vanhan edullisempaan tai yhdistät vanhat useammat lainat. Tästä lisää alempana tai suoraan palvelun kotisivuilla:

Hae lainaa Freedom Rahoitukselta >>

Freedom Rahoitus ja vaatimukset

Jotta vot saada lainaa ilman vakuuksia, tarvitset seuraavat:

 • Vähintään 20 vuotta ikää
 • Usein selvitykset tuloista tiliotteena, palkkakuittina tai eläkepäätöksenä
 • Puhtaat luottotiedot ja huolellisesti hoidetun maksuhistorian
 • Vakituinen asuinosoite Suomessa ja suomalaiset pankkitunnukset
 • Sähköpostiosoite pitää myös löytyä

Kun nämä viisi pallukkaa on kunnossa, ei mikään estä sinua saamasta edullista lainaa Zmartalta, kulutusluotto netistä on vain simppelin hakemuksen päässä.

Freedom Rahoitus: lainan korko ja esimerkkilaskelma

Lainassa on aina kiinteä korko, jonka antaa ensin karkeasti palvelun oma lainalaskuri. Se tapahtuu kuitenkin suuntaa-antavasti, sillä itse Freedom Rahoitus ei pysty tätä korkoa päättämään.

Sen tekee sen pankkikumppanit, todellinen vuosikorko on aina tarjouksessa näkyvä hakikohtainen korko.

Siinä on ynnätty kaikki riskit, tulonne, nykyiset velat ja ympäripyöreästi yritetty hahmottaa maksukykyänne nyt ja tulevaisuudessa.

Mutta ei hätää: pienilläkin tuloilla voi saada edullista lainaa.

Käynnistä maksuton vertailu ja yhteistyökumppanit kyllä tietävät, mitä tehdä, niillä on kokemusta, kuinka etsiä sinulle paras mhadollinen kuukausierä. Anna Freedomin rokata hommat kuntoon.

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko alkaa nyt vain 3,30 %:sta ja esim. 10.000 euron lainassa, jonka kk-erä on 104 euroa ja takaisinmaksu (kyllä, todella pitkä) 20 vuotta, ovat kokonaiskulut 19 745 euroa.

Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 10,92%. Maksat myös perus 5 euron laskutuslisää joka kuukausi ja 49 euron avauspalkkion.

Jos haluat lisää vertailupohjaa, kokeile norjalaista Instabank -palvelua, se on toiminut myös hyvin.

 

Kokemuksia Freedom Rahoitus lainanvälittäjästä

kokemuksia freedom financeKokemuksia palvelusta on jo vuodesta 1999 ja niin kauan, kun meillä on ollut palvelu tiedossa eli puhutaan yli 10 vuodesta, niin kokemukset ovat olleet erinomaisia.

Mitään valitettavaa ei ole, koska palvelu on ilmainen. Sen ilmaisuus antaa vapauden valita ja jos joku ei tunnu hyvältä, heiluta kättä palvelulle. Hyvin harva kuitenkin tekee niin, sillä Freedom Rahoitus todellakin pitää lupauksensa.

Nyt kun myös pienintä alinta korkoa on laskettu alkamaan 4,41%:sta, voi sanoa, että Freedom Rahoitus vielä vanhaakin parempi.

Tämä johtuu myös sen yhteistyökumppaneiden määrän kasvusta, mukaan on tullut uutena mm. Santander, Bluestep ja Aktia.

Tässä kaikki yhteistyökumppanit:

pankki kumppanit freedom rahoitus

 

Haluaisitko kilpailuttaa autolainan tai remonttilainan?

Tämähän se vain onnistuu – ja ei prosessina eroa yleisestä lainahakemuksesta ollenkaan. Freedom Rahoitus hoitaa senkin myös ihan sinne 60.000 euroon asti. Maksimilaina-aika voi olla pituudeltaan 15 vuotta.

Voit myös pyytää tarjouksen valmiiksi odottomaan (ilman aikarajaa), jos etsit esim. käytettyä autoa ja et ole vielä löytänyt sopivaa autoa.

Autolainan nimelliskorko (kuten kaikkien muidenkin lainojen) on alkaen 4,40 % – paremmin hyvin kilpailussa mukana pysyvä siis.

 

Freedom Rahoitus laske kk-kuluja, kun yhdistät lainat

Tästä puhutaan paljon, mutta se itse ”action” puuttuu! Vielä tänäkin päivänä…

Miksi et yhdistä lainoja, kun säästät sen avulla ja voit ponkaista itsesi talousahdingosta ylös? On totta, että et pääse veloista eroon suoraan ja kyseessä ei ole taikatemppu, mutta helpotat lainatilannetta huomattavasti.

Suuret luottokorttikuormat, osamaksut ja ne helpot sekä nopeat pikavipit vanhassa kalliissa muodossaan* ovat saattaneet salakavalasti johtaa teidän tilaan, että talous ei enää toimikaan niin hyvin ja rahat ovat tiukilla tai jopa lopussa. Tässä lainojen yhdistäminen astuu esiin ja näyttää ”parantavan voimansa”.

*Usko pois, monella suomalaisella on vielä tälläkin hetkellä ennen vanhaan otettuja lainoja, joiden koroissa ei ole kattoa – ei edes 20%:n.

 

Tässä vielä muutama syy, miksi yhdistely yleensä kannattaa:

 • Kokonaiskulut mm. pienenevät (tämä lienee tärkeintä)
 • Et tarvitse uusia lainoja vanhojen paikkaukseen (sano heihei vippikierteeille)
 • Maksat vain yhtä lainaa (unohda karseat laskukasat)
 • Tiedät aina, paljonko lainanlyhennykseen menee per kuukausi

Freedom Rahoitus on turvallinen ja neuvoo laina-asioissa

Freedom Rahoitus -palvelu on todella turvallinen ja luotettava. Sitää sitoo kivenluja pankkisalaisuus, joten henkilötiedot Freedom Rahoitus on yksi turvallisimmista ja luotettavimmista, jonka sen aiemmin mainittu pitkä kokemus alaltakin jo kertoo. Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan ja voit olla varma, että olet turvallisissa käsissäsekä pelkät yhteydenotot pidetään salassa.

Kaikki tehdään suojatun yhteyden takana, jossa on TLS-teknologia (tuossa Telia avaa hieman TLS:ää, jos sinua kiinnostaa enemmän, mikä se on). Meille taviksille yleensä kuitenkin riittää, kun verkkosuoja on pankkien tasolla, koska paremmaksi sitä ei saada.

Sitten vielä lisäplussana: Freedom Rahoituksella on myös lisäksi lainaneuvojia, jotka auttavat teitä mielellään ja ihan suomeksi.

Eli, jos tarvitsette apua jossain lainaan liittyvissä asioissa, niin ei muuta kuin luuria kouraan tai chat-ikkuna auki. Apu onnistuu ja uusi Live-Chattikin toimii apuna. Valitse kanava ja kysy, mitä ikinä haluatkaan tietää: saat vastauksen niin pian kuin vain mahdollista.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *