Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus on tehokas palvelu, jokaa tekee hommat tehokkaasti ja se antaa  pankkien kilpailla Sinusta.

Jos etsit lainaa 500 – 60.000€ väliltä 1-15 vuoden maksuajalla, kannattaa laittaa ilmainen hakemus sisään.

Kun haluatte päästä helpommalla ja samalla vielä halvalla, suosittelemme kääntymään Freedom Rahoitus -palvelun puoleen.

Aloita lainojen kilpailutus Freedom Rahoituksella jo tänään, sillä on siitä kokemusta jo vuodesta 1999 ja vielä hyvää sellaista.
Freedom Rahoitus kokemuksia on jo vuodesta 1999 ja se on rullannut kakskyt vuotta komeasti, sillä vieläkin voimme vain kehua palvelua

Tälläinen on Freedom Rahoitus -palvelu:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Freedom Rahoitus on tarjonnut parasta jo parikymmentä vuotta, eikä sillä ole aikomusta lopettaa sitä tänäänkäänLainasummat: 500 – 60.000 euroa
 • Maksuaika: 1 – 15 vuotta
 • Korko: Halpaa kuin saippua, alkaen 4%+
 • Ei kysy takaajaa saati vakuuksia lainoisaan
 • Tavoit yhdellä hakemuksen näpytellyllä noin 20 pankkia
 • Laadukas, avoin, turvallinen ja arvostettu pankkialalla
 • Ilmainen & laadukas pankkien kilpailutus
 • Ei sitoutumista – ei pakkoa ottaa lainaa vastaan
 • Yksi vanhimmista: 20 vuoden kokemus!

————————————————————————————————————————-

 • Pyydä tarjous/tarjoukset → Vastaanota ne → Vertaa ja päätä sitten vasta, kiinnostaako vaiko ei.

————————————————————————————————————————-

Palvelussa voit myös säästää, kun teet ”lainanvaihdon” eli vaihdat vanhan edullisempaa tai yhdistät vanhat. Tästä lisää alempana tai suoraan palvelun sivuilla:

Tutustu Freedom Rahoitukseen >>

Vaatimukset lainaajalle

Jotta vot saada lainaa, tarvitset seuraavat:

 • Vähintään 20 vuotta ikää
 • Usein selvitykset tuloista tiliotteena, palkkakuittina tai eläkepäätöksenä
 • Puhtaat luottotiedot ja huolellisesti hoidetun maksuhistorian
 • Vakituinen asuinosoite Suomessa ja suomalaiset pankkitunnukset
 • Sähköpostiosoite pitää myös löytyä

Kun nämä viisi pallukkaa on kunnossa, ei mikään estä sinua saamasta edullista lainaa Zmartalta, kulutusluotto on vain simppelin hakemuksen päässä.

Lainan korko ja esimerkkilaskelma

Lainassa on aika korko (tämä tuli varmaan shokkina!), jonka antaa lainalaskuri. Se tapahtuu kuitenkin suuntaa-antavasti, sillä itse Freedom Rahoitus ei pysty tätä korkoa päättämään. Sen tekee sen pankkikumppanit, todellinen vuosikorko on aina tarjouksessa näkyvä hakikohtainen korko.

Siinä on ynnätty kaikki riskit, tulonne, nykyiset velat ja ympäripyöreästi yritetty hahmottaa maksukykyänne nyt ja tulevaisuudessa. Mutta ei hätää: pienilläkin tuloilla voi saada edullista lainaa!

Käynnistä maksuton vertailu ja yhteistyökumppanit kyllä tietävät, mitä tehdä, niillä on kokemusta, kuinka etsiä sinulle paras mhadollinen kuukausierä. Anna Freedomin rokata hommat kuntoon.

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko alkaa 4,99 %:sta ja esim. 10.000 euron lainassa, jonka kk-erä on 104 euroa ja takaisinmaksu (kyllä, todella pitkä) 15 vuotta, ovat kokonaiskulut 19.745 euroa.

Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 10,92%. Maksat myös perus 5 euron laskutuslisää joka kuukausi ja 49 euron avauspalkkion. Jos haluat lisää vertailupohjaa, kokeile uutta Instabank -norjalaispankkia, se on toiminut myös hyvin.

Kokemuksia Freedom Rahoitus -mahtivälittäjistä

Palvelu ansaitsee oikeastaan ihan oman pystinsä, sillä jokainen kokemus toisensa jälkeen on vähintään kahdeksikko ja usein hivotaan ihan sitä kymppiäKokemuksia palvelusta on jo vuodesta 1999 ja niin kauan, kun meillä on ollut palvelu tiedossa eli puhutaan yli 10 vuodesta, niin kokemukset ovat olleet kymmenen / kymmenen paikkeila.

Mitään valitettavaa ei ole, koska palvelu on ilmainen. Sen ilmaisuus antaa vapauden valita ja jos joku ei tunnu hyvältä, heiluta kättä palvelulle. Hyvin harva kuitenkin tekee niin, sillä Freedom Rahoitus todellakin pitää lupauksensa.

Haluaisitko kilpailuttaa autolainan?

Tämähän se vain onnistuu, sillä Freedom Rahoitus hoitaa senkin myös ihan sinne 60.000 euroon asti. Maksimilaina-aika voi olla se 15 vuotta. Voit myös pyytää tarjouksen valmiiksi odottomaan (ilman aikarajaa), jos etsit esim. käytettyä autoa ja et ole vielä löytänyt sopivaa autoa.

Autolainan korko on alkaen 4,99 % – hyvin kilpailussa mukana pysyvä siis!

Laske kk-kuluja: Yhdistä lainat ilman kustannuksia

Tästä puhutaan paljon, mutta itse ”action” puuttuu! Miksi et yhdistä lainoja, kun säästät sen avulla ja voit ponkaista itsesi talousahdingosta ylös? On totta, että et pääse veloista eroon suoraan ja kyseessä ei ole taikatemppu, mutta helpotat tilannetta huomattavasti.

Suuret luottokorttikuormat, osamaksut ja ne helpot sekä nopeat pikavipit ovat saattaneet salakavalasti johtaa teidän tilaan, että talous ei enää toimikaan niin hyvin ja rahat ovat tiukilla tai jopa lopussa. Tässä lainojen yhdistäminen astuu esiin:

Tässä vielä muutama syy, miksi yhdistely yleensä kannattaa:

 • Kokonaiskulut mm. pienenevät (tämä lienee tärkeintä)
 • Et tarvitse uusia lainoja vanhojen paikkaukseen (sano heihei vippikierteeille)
 • Maksat vain yhtä lainaa (unohda karseat laskukasat)
 • Tiedät aina, paljonko lainanlyhennykseen menee per kuukausi

Turvallinen ja ilmainen neuvonanto laina-asioissa

Freedom Rahoitus -palvelu on todella turvallinen ja luotettava. Sitää sitoo kivenluja pankkisalaisuus, joten henkilötiedot Freedom Rahoitus on yksi turvallisimmista ja luotettavimmista, jonka sen aiemmin mainittu pitkä kokemus alaltakin jo kertoo. Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan ja voit olla varma, että olet turvallisissa käsissä.sekä pelkät yhteydenotot pidetään salassa. Kaikki tehdään suojatun yhteyden takana, jossa on TLS-teknologia (tuossa Telia avaa hieman TLS:ää, jos sinua kiinnostaa enemmän, mikä se on). Meille taviksille yleensä kuitenkin riittää, kun verkkosuoja on pankkien tasolla, koska paremmaksi sitä ei saada.

Sitten vielä lisäplussana: Freedom Rahoituksella on myös lisäksi lainaneuvojia, jotka auttavat teitä mielellään ja ihan suomeksi. Eli, jos tarvitsette apua jossain lainaan liittyvissä asioissa, niin ei muuta kuin luuria kouraan tai chat-ikkuna auki. Apu onnistuu ja uusi Live-Chattikin toimii apuna. Valitse kanava ja kysy, mitä ikinä haluatkaan tietää: saat vastauksen niin pian kuin vain mahdollista.