Haenyt.fi

Haenyt.fi on palvelu, josta ei paljoa puutu – tai tarkemmin sanottuna oikeastaan mitään, mitä yksityis- tai yrityslainakuluttaja ei sieltä löytäisi. Palvelu välittää perinteistä lainaa netistä 500 – 60.000 € 1 – 15 vuoden lainanmaksuajalla ja yrityslainaa puolestaan on tarjolla 1000 – 300.000 € 1 -24 kuukaudeksi. Molemmissa käytetään ”riskiprofiilisuodatinta”, jonka kautta joko perinteisen pankkilainan tai yrityslainan lainapäätös (tai päätökset) muodostuvat. Löydät alapuolelta vielä lisää informaatiota niin palvelun yrityslainasta, kuin myös kulutusluotosta.

Lue lisää tästä >>

Haenyt on myös tunnettu sen lainojen yhdistämisestä, jonka lainanvälittäjä on tehnyt kuluttajaystävälliseksi. Prosessi on yksinkertaistettu ja simppeli, eikä huteja ei oikeastaan voi tulla. Alapuolella näet vielä tarkemmin, kuinka yksinkertainen palvelu on ja samalla kaiken tärkeimmän tiedon siitä. Asiakaspalveluun hyvin harva siis joutuu turvautumaan, vaikka erinomainen sellainen Haenyt.fi -palvelusta toki löytyy.

Haenyt laina kokemuksia

Haenyt.fi:n yrityslaina lyhyesti

Haenyt.fi:n yrityslaina on siinä mielessä poikkeuksellinen, sillä palvelun kautta myös uudet yritykset saavat lainaa, eikä yrityksen iällä ei ole merkitystä. Tietenkin muuten siinä pätevät yhä samaiset säännöt, kuin muillakin palveluilla eli yrityksen talouden täytyy olla terveellä pohjalla ja liikeidean realistinen.

Yrityslaina on määrältään 1000 – 300.000 euroa ja maksuaikaa sille annetaan 1 – 24 kuukauden verran. Kun haet lainaa, huomaa, että mitään takeita ei ole, että sinulle tarjottaisiin juuri tätä kyseistä lainasummaa. Kun profiilinne on käyty läpi, tehdään tarjous sen perusteella, joka voi olla pienempi kuin toivottu lainasumma. Mutta samalla palvelu on ilmainen ja se ei velvoita teitä mihinkään.

Ja lisättäköön vielä, että olemme saaneet erinomaisia kokemuksia Haenyt -palvelun yrityslainasta (ja palvelusta yleisesti) sekä Bisnoden vuoden 2020 luottoluokitus toimii puolueettomana tukena tässä.

Hae yrityslainaa >>

Mitä muuta minun olisi syytä tietää yrityslainasta?

Korko varmasti askarruttaa kaikkia ja aina yritys- / yrittäjäkohtainen. Tässäkin noudatetaan esittelyartikkelin alkuvaiheessa mainottua riskiperusteista laskelmaa. Tarjouksen saaminen on suhteellisen helppoa ja siihen vaikuttavat mm. seuraavat asiat

  • Yritys luottoluokitus (esim. Bisnode ja onko sellaista),
  • Yrityslainan käyttötarkoitus,
  • Yrityksen tilinpäätökset (jos näitä löytyy),
  • Liiketoimintasuunnitelma & sen realistuus.

Tarjouspyynnön jättäminen kannattaa silti aina. Mutta lähtökohtaisesti korko alkaa sieltä noin 10 %:sta ja jokainen lainatarjous tehdään siis teille. Jos et saanut tarjousta, voit kokeilla onnea myös muilta yrityslainapalveluilta. Meidän vuoden valinta on kuitenkin Haenyt.fi!

Palvelu tarjoaa myös kulutusluottoa tai pikalainaa

Pikalaina on Haenyt palvelun tapauksessa käytännössä sama asia kuin kulutusluotto. Pikalaina-termiä on vain helppo käyttää, koska palvelu on tehty niin nopeaksi. Pikavippiin sitä ei siis missään nimessä pidä sotkea!

Palvelussa kilpailutat pikalainat pankeilla ja useammalla muulla sen yhteistyökumppanilla alkaen 500 eurosta 60.000 euroon asti 1-15 v. maksuajalla. Ja tämä tapahtuu heti. Päätöksiä voi ropista monta ja nopeimmillaan laina maksu pystytään tekemään teidän tilille välittömästi. Tämä siis siinä tapauksessa, mikäli löysit sopivan tarjouksen ja päätit ottaa sen vastaan. Keskimäärin lainan näkyminen tilillä ottaa aikaa 1-3 vuorokautta.

Yrityslainan tavoin, myös Haenyt -pikalainan kilpailuttaminen ei velvoita teitä mihinkään ja se on ilmaista. Konsepti on siis luodinkestävä kuluttajalle.

Korko: kaikissa lainoissa korko vaihtelee 4,5 % ja 38 % välillä. Puhutaan siis todellisesta vuosikorosta. Esimerkki lainalle: Jos haet 10.000 euron luottoa 60 kk:n maksuaikataululla. Maksat yhteensä takaisin 12866,64 € kulujen ollessa 2866,64 €. Todellinen vuosikorko olisi esimerkissä 10,91 % kattaen kaikki lainan kulut.

Tartu siis ihmeessä kiinni, tai ainakin kokeile palvelua!