Instabank -pankkilaina kokemuksia ja arvostelu

Instabank on pankki vailla vertaansa ja taas Norjasta meille saapunut. Koville laitetaan meidän suomalaiskuluttajien pankit, koska Instabankin korko on edullinen, jopa vaarallisen halpa. Helposti verrattavissa halpaan Norwegian Bankkiin.

Tämä perustuu nettiteknologiaan ja siihen, että pankissa ei tarvita työvoimaa niin paljon. Jos haluatte edullista pankkilainaa, kannattaa tarjous pyytää InstaBankilta, sillä lainat ovat keskimäärin pienikorkoisia ja kuluisia.

Huomaa, että nyt kun haet meiltä lainaa, Sortter hoitaa lainojen kilpailutuksen eli saat tässäkin tapauksessa ilmaisen kilpailutuksen, jossa mukana on myös tietenkin Instabank sekä 19 muuta pankkia tai muuta lainantarjoajaa. Näin korko alkaa todellisuudessa jopa vain 3,69 %:sta!

Instabank laina kokemuksia tältä vuodelta

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 50.000 euroa
 • Korko: Edullinen! Alkaen 7,99 %
 • Suuremmatkin lainat ilman vakuuksia ja takaajia
 • Lainaturvalla voit vakuuttaa lainan ilman huolen häivää
 • Ei monimutkaisia paperiduuneja eikä vakuuksia
 • Lainan korko on halpa verrattuna moniin muihin pankkeihin
 • Halvempi jälleen kerran – voittaa mm. Nordean korollaan – todella Suosittu!*
 • Joustava pankin luotto – valitse itse maksuaika 3 – 15 v. väliltä
 • Tai ota ”Joustava” -maksuaika eli päätät erät itse
 • Tarjolla normaalia kulutusluottoa arkeen ja yhdistelylainaa

Hae oma Instabank -laina >>

*Lähde pohjautuu Laatulaina sivulle, sen mukaan Instabank on 5. suosituin pankki ja tehnyt koko pohjatyön alle 3 vuodessa. Tosin pankilla on Norjan ympyröiden kautta kovat yhteistyökuviot valmiina, joka on edesauttanut huomattavasti sen Suomessa menestymistä.

Vaatimukset

Instabankilta lainataksesi tarvitset ainakin nämä:

 • 20 vuotta ikää
 • EI maksuhäiriömerkintöjä – aina puhdas luottotietohistoria
 • Ei mielellään liikaa velkoja ennestään
 • Säännölliset tulot, vähintään 20.000 € bruttona vuodessa
 • Asuinpaikka Suomessa ja suomalainen pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset sähköiseen lainaamiseen

Korko ja esimerkki:

Lainaesimerkki: 10 vuoden maksuajan kymppitonnin pankkilaina maksaa yhteensä 18975 euroa. Maksat 120 kpl:n erissä yhteensä 8975 euroa kuluja. Nimelliskorko on 13,49 ja todellinen vuosikorko 15,39% (sis. kaikki kulut).

Korko on aina 7,99 – 19,99 %, tilinhoitomaksu on 5 € / kk ja avausmaksu riippuu lainasummasta (0-90 euroa).

Instabank Suomi – kokemuksia

Instabankista on kertynyt jo vakuuttava määrä hyvää palautetta, ensin alkujaan Norjan puolelta ja sittemmin myös Suomesta. Tämä kansainvälinen pankkilainapalvelu on arjen apuri, joka tarjoaa suoraa joustavaa kulutusluottoa 500 – Kokemukset Instabankista Suomessa ja Norjassa ovat molemmat olleet erinomaisia. Homma on vakaalla pohjalla ja pankki on vakiintunut markkinoilla jo selvästi ottaen korkean roolin ja raketoinut selvään kasvuun. Lainat menevät kuluttajille kaupaksi hyvin!50.00 euroa.

Norjan nettilainakuniinkuutta yhdessä Norwegianin ja Komplett Bankin kanssa kantava Instabank on saanut jo vuodessa komean pystin ja todistanut olevansa varteenotettava pankki verkossa!

Instabank lainaturva on aina apuna

Lainaturvavakuutus on lisämaksullinen ominaisuus ja se on kaikkien harkinnan varassa. Tämä nostaa lainan todellista vuosikorkoa, mutta lisää taas puolestaan varmuutta, että pahoissa paikoissa lyhennykset eivät aiheuta ongelmia.

Tämä kannattaa painaa harkintaan, mutta edullisin lainatarjous ei tule tämän kanssa käsi kädessä, valitettavasti. Kulut kasvavat ainakin prosentin kymmenyksen. Lainaturvakuutuksista on apua ja ne turvaavat tilanteet, jolloin sairastut äkillisesti, vammaudut tai tulotasosi romahtaa äkillisesti. Näin vältyt siltä kaikista pahimmalta, nimittäin luottotietojen menetykseltä!

Tarjolla on kulutuslainaa ja yhdistelmälainaa

Jos haluat joustavaa kulutuslainaa mihin vain kohteeseen, kuten remonttiin, auton käsirahaan tai lomamatkalle, tämä onnistuu! Toinen laina on yhdistelmälaina. Se on tarkoitettu vanhojen velkojen pois maksamiseen. Järjestelmälainalla hoidat siis kaikki velat pois ja vaihdat ne Instabankin edulliseen pankkilainaan.

Tämä helpottaa merkittävästi talouden- ja kassanhallintaa, sillä tiedät, että sinulla on vain yksi maksettava lainaerä kuukaudessa. Se todellakin kannattaa, myös IS:n artikkelista tämä käy helposti ilmi. Koron kanssa pitää kuitenkin olla tarkkana, ethän halua vaihtaa nykyisiä lainoja kallimpaan vaihtoehtoon, sillä sekin on teoriassa mahdollista, jos olet huolimaton!

Onko pankki sitten luotettava ja turvallinen?

Pankki on todellakin turvallinen, luotettava ja tietosuojattu, jonka näet selaimen vihreästä lukkopainikkeesta osoitekentässä.No ihan taatusti. Instabankin holvit verkossa ovat TLS / SSL-suojan takana eli kukaan ei varmasti pääse kiinni tietoihisi. Paitsi sinä itse ja pankin henkilökunta. Voit täyttää hakemuksen täydellisen turvallisin mielin ilman, että joudut miettimään, mihin kaikkialle tiedot kulkevat.

Pankki noudattaa kaikkia Suomen lakeja ja säännöksiä sekä sitä valvoo Finanssivalvonta vahvoilla laserkaukoputkella. Kaikesta on pidetty huoli ja olet turvalisissa käsissä.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *