Instabank -pankkilaina kokemuksia

Instabank on uusi pankki vailla vertaa – ja taas Norjasta tullaan – koville laitetaan meidän suomalaiskuluttajien pankit, koska korko on edullinen, jopa vaarallisen halpa. Helposti verrattavissa halpaan Norwegian Bankkiin.

Tämä perustuu nettiteknologiaan ja siihen, että pankissa ei tarvita työvoimaa niin paljon. Jos haluatte edullista pankkilainaa, kannattaa tarjous pyytää InstaBankilta, sillä sitä se todella on!

Instabank laina kokemuksia tältä vuodelta, mitä voin enää edes sanoa, pankki on kuin Nuurdeamme, mutta prempi ja netissä. Sekä siinä samassa kaikkien käytössä. Lainaa edullisella korolla, mitä vielä? Instabank Rokkaa!

 • Ikäraja: 23 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 50.000 euroa
 • Korko: Edullinen! Alkaen noin 7%.
 • Suuremmatkin lainat ilman vakuuksia ja takaajia
 • Lainaturvalla voit vakuuttaa lainan ilman huolen häivää
 • Ei monimutkaisia paperiduuneja, ei vakuuksia
 • Lainan korko on halpa verrattuna kaikkiin muihin pankkeihin.
 • Halvempi jälleen kerran – voittaa mm. Nordean korollaan – todella Suosittu!*
 • Joustava pankin luotto – valitse itse maksuaika 1 – 15 vuoden väliltä
 • Tai ota ”Joustava” -maksuaika eli päätät kaiken itse
 • Tarjolla normaalia kulutusluottoa, yhdistelmäluottoa ja autoon tarkoitettua lainaa

Hae oma Instabank -laina >>

*Lähde pohjautuu Laatulaina sivulle, sen mukaan Instabank on 4. suosituin pankki ja tehnyt koko pohjatyön alle vuodessa. Tosin pankilla on Norjan ympyröiden kautta kovat platformikuviot, lähde englanniksi, joka on edesauttanut huomattavasti Suomessa menestymistä.

Vaatimukset

Instabankilta lainataksesi tarvitset ainakin nämä:

 • 23 vuotta ikää
 • EI maksuhäiriömerkintöjä – aina puhdas luottotietohistoria
 • Ei mielellään liikaa velkoja ennestään
 • Säännölliset tulot, vähintään 26.000 € bruttona vuodessa
 • Asuinpaikka Suomessa ja suomalainen pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset sähköiseen lainaamiseen

Korko ja esimerkki:

Lainaesimerkki: 10 vuoden maksuajan kymppitonnin pankkilaina maksaa yhteensä 18975 euroa. Maksat 120 kpl:n erissä yhteensä 8975 euroa kuluja. Nimelliskorko on 13,49 ja todellinen vuosikorko 15,39% (sis. Kaikki kulut).

Korko on aina 7,99 – 19,99 %, tilinhoitomaksu on 5 € / kk ja avausmaksu riippuu lainasummasta (0-60 euroa).

Instabank Suomi – kokemuksia

Instabankista on kertynyt jo vakuuttava määrä hyvää palautetta, ensin alkujaan Norjan puolelta ja sittemmin myös Suomesta. Tämä kansainvälinen pankkilainapalvelu on arjen apuri, joka tarjoaa suoraa joustavaa kulutusluottoa 500 – Kokemukset Instabankista Suomessa ja Norjassa ovat molemmat olleet erinomaisia. Homma on vakaalla pohjalla ja pankki on vakiintunut markkinoilla jo selvästi ottaen korkean roolin ja raketoinut selvään kasvuun. Lainat menevät kuluttajille kaupaksi hyvin!50.00 euroa.

Norjan nettilainakuniinkuutta yhdessä Norwegianin ja Komplett Bankin kanssa kantava Instabank on saanut jo vuodessa komean pystin ja todistanut olevansa varteenotettava pankki verkossa!

Lainaturva on aina apuna

Lainaturvavakuutus on lisämaksullinen ominaisuus ja se on kaikkien harkinnan varassa. Tämä nostaa lainan todellista vuosikorkoa, mutta lisää taas puolestaan varmuutta, että pahoissa paikoissa lyhennykset eivät aiheuta ongelmia.

Tämä kannattaa painaa harkintaan, mutta edullisin lainatarjous ei tule tämän kanssa käsi kädessä, valitettavasti. Kulut kasvavat ainakin prosentin kymmenyksen. Lainaturvakuutuksista on apua ja ne turvaavat tilanteet, jolloin sairastut äkillisesti, vammaudut tai tulotasosi romahtaa äkillisesti. Näin vältyt siltä kaikista pahimmalta, nimittäin luottotietojen menetykseltä!

Tarjolla on kulutuslainaa ja yhdistelmälainaa

Jos haluat joustavaa kulutuslainaa mihin vain kohteeseen, kuten remonttiin, auton käsirahaan tai lomamatkalle, tämä onnistuu! Toinen laina on yhdistelmälaina. Se on tarkoitettu vanhojen velkojen pois maksamiseen. Järjestelmälainalla hoidat siis kaikki velat pois ja vaihdat ne Instabankin edulliseen pankkilainaan.

Tämä helpottaa merkittävästi talouden- ja kassanhallintaa, sillä tiedät, että sinulla on vain yksi maksettava lainaerä kuukaudessa. Se todellakin kannattaa, myös IS:n artikkelista tämä käy helposti ilmi. Koron kanssa pitää kuitenkin olla tarkkana, ethän halua vaihtaa nykyisiä lainoja kallimpaan vaihtoehtoon, sillä sekin on teoriassa mahdollista, jos olet huolimaton!

Onko pankki sitten luotettava ja turvallinen?

Pankki on todellakin turvallinen, luotettava ja tietosuojattu, jonka näet selaimen vihreästä lukkopainikkeesta osoitekentässä.No ihan taatusti. Instabankin holvit verkossa ovat TLS / SSL-suojan takana eli kukaan ei varmasti pääse kiinni tietoihisi. Paitsi sinä itse ja pankin henkilökunta. Voit täyttää hakemuksen täydellisen turvallisin mielin ilman, että joudut miettimään, mihin kaikkialle tiedot kulkevat.

Pankki noudattaa kaikkia Suomen lakeja ja säännöksiä sekä sitä valvoo Finanssivalvonta vahvoilla laserkaukoputkella. Kaikesta on pidetty huoli ja olet turvalisissa käsissä.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.