Komplett Bank Joustoluotto -kokemuksia

Komplett Bank on uudemman sukupuolen pankkilaina joustoluotto-ominaisuudella ilman kiinteää maksuaikaa. Se on tyypiltään 1000 – 50.000 euron joustoluotto, joka on vähän niin kuin matkalla aina mukana kulkeva luottokortti.

 • Pankki on halpa: nimelliskorko starttaa 4,9%:sta!

Sen saa liitettyä esim. puhelimeen ja voit nostaa rahaa kännykällä omalle tilille.

 • Saat heti ilmaisen lainapäätöksen
 • Lainalaskuri laskee koron alkaen 4,9%
 • Ei piilokuluja – maksa vain korkoa halutessasi

Voit käyttää luottoa aina uudelleen sitä mukaan, kun maksat takaisin eli luottorajaa vapautuu käytettäväksi.

Komplett Bank on uusi, mutta siitä on hyviä kokemuksia. Joustavin mahdollinen lainanlyhennys koskaan!

Tutustu Komplett Bank -lainaan >>

Vaatimukset

Komplett Bankin joustoluottoon tarvitaan:

 • 23 vuotta ikää
 • EI maksuhäiriömerkintöjä – putipuhdas luottohistoria
 • Säännölliset tulot, tulot pitää todistaa useimmissa yli 2500€ lainoissa
 • Vakituinen asuinosoite Suomesssa
 • Suomen kansalaisuus tai väh. 36 kk yhtäjaksoista asumista Suomessa
 • Pankkitunnukset ja puh. nro
 • Suomalaisen pankin tilinumero

Lähetä hakemus, ota vastaan tarjous, kirjoita pankkitunnuksilla dokumentit ja hyväksy Komplett pankkilaina - muuta ei tarvita.

Korko ja esimerkki:

Lainaesimerkki: Korko lainassa 12,60 %, todellinen vuosikorko 14,90 %, kun kyseessä on 10 000 € 5v. maksuajan kulutusluotto, 95 euron avausmaksulla.

Yhteiskulut ovat 13 958 €. Joustoluottoa voi milloin tahansa nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan kattoon asti, eikä sillä ole varsinaista ennalta määrättyä lyhennysaikaa.

Kuukausittain maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä kuluista ja korosta. Korko on yksilöllinen, sen saat tietää heti tästä.

Komplett Bank Suomi Kokemuksia

Komplett Bank on uusi pankki Suomessa, joka avasi palvelun 2017 vuoden kevättalvella. Se on kasvanut nopeasti ja kerännyt paljon tyytyväisiä asiakkaita.

Pankki on helposti verrattavissa esimerkiksi Norjan tyttäreensä, Instabank -palveluun, joka on tosin ihan oma itsenäinen pankkkinsa. Kokemukset ovat vakuuttavat ja pankki porhaltaa nopeasti ylöspäin kahmien tyytyväisiä asiakkaita.

Voit maksaa lainasta vain koron

Tämä ominaisuus erottaa pankin muista: sinun ei tarvitse maksaa ollenkaan kuluja, vaan pelkästään kuukausittain koron. Komplettin Bank lainassa ei ole kiinteä maksuaikaa, vaan sinä päätät senTämä siis silloin, jos et halua lyhentää lainaa.

Tämä ei tarkoita kuitenkaan, etteikö lainan loppuhinta pysyisi muuttomattomana, vaan se valitettavasti nousee. Tämä mahdollisuus on kuitenkin hyvä niitä tilanteita varten, jos maksukyky on jonain kuukautena heikko.

Emme kuitenkaan suosittele tämän rumban jatkamista loputtomiin, koska lopulliset kulut kasvavat silti. Tätä asiaa mikään ei muuta. Suosittelmme vertaamaan pankkia myös esim. muihin tarjouksia antaviin firmoihin täältä.

Joustoluotto on nopea – päätös melkein heti

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että joustoluotto olisi mikään pikavippi, vaikka päätöksenkin saakin nopeasti. Maksuaika on tyypillisesti 1-2 vuorokautta ja se on poikkea tästä kauheasti.

On mahdollista, että saat lainan jopa samana päivänä, mutta esimerkiksi viikonlopun tai pyhien osuessa väliin, voi maksuaika ottaa kolmekin vuorokautta.

Huomion arvoista on nyt myös, että uusi Komplett Bank luottokortti on vihdoin saatavilla myös Suomessa! Kortissa on huomattavat edut ja sen helppo saatavuus houkuttaa, joten suosittelemme tutustumaan myös siihen.

Nimelliskorko alkaen vain 4,99 %

Komplett Bankin korko on matala, mutta siihen vaikuttaa hakijan tiedot. Ihan kaikille pankki ei ole halvin mahdollinen, mutta jos olet kohtuullisen velaton, säännöllisessä työsuhteessa ja voit esittää tiliotteen tai palkkakuitin (myös eläkepäätös käy), voit saada lainaa alkaen 4,99% (3kk Euribor) nimelliskorolla!

Korko on kaikille hakijoille yksilöllinen! Jokainen hakemuksessa annettu tieto merkitsee, sillä lainalaskuri ja Komplett Bankin systeemi laskee lopullisen riskiin perustavan todellisen loppukoron.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.