Lendo lainanvälittäjä – kokemuksia

Jo vuosien ajan Lendo on auttanut suomalaisia etsimään parhaan mahdollisen lainan. Oli se sitten pankkilaina, joustoluotto tai kulutusluotto, ei tämä ole koskaan tuottanut ongelmia.

Palvelulla on niin valtavat resurssit ja kontaktit kaikkiin pankkeihin tekevät lainaamisesta edullista ja helppoa. Tarjontaa on runsaalla kädellä 500 – 60 000 euroon asti.

Lendo on luotettava rahoituskumppani ja sen pankkilaina on aina mahdollisimman halpa, kokemukset kilpailuttamisesta ovat hyviä

Tiedot Lendo -palvelusta:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 60.000 euroa
 • Korko:  5,54% (Riskiperusteinen*) ja kuluttajakohtainen
 • Kilpailuttaa Sinulle yli 17 pankkia
 • Selkeät kulut ja monipuolinen tarjonta
 • Voit saada jopa monta lainatarjousta heti
 • Rahat keskimäärin 1-2 päivässä minkä tahansa pankin tilille
 • Ei vakuuksia tai takaajia suuremmissakaan pankkilainoissa

Tutustu Lendo-lainaan tästä >>

*Riskiperusteinen tarkoittaa, että kaikki tarjoukset tehdään henkilökohtaisesti annettujen tietojen perusteella.

Vaatimukset

 • 20 vuotta ikää
 • Riittävästi rahavirtaa joka kuukausi
 • Osoite Suomessa
 • Pankkitunnuket ja suomalainen pankkitili
 • Sähköposti ja puhelinnumero
 • Puhtaat luottotiedot

Kokemuksia Lendo -välittäjäpalvelusta

Listasimme kolme elementtiä, jotka ovat Lendon vahvuuksia (vaikka toki niitä on lisääkin), mutta näissä palvelu erityisesti erottuu masssasta.

Saat yli 15 tarjousta lähettämällä yhden lainahakemuksen

Lendon yhteistyökumppanit ja sen muu lainaverkosto on ydinsalaisuus, miksi se performoi niin täydellisestiLendolla on valtava kontaktiverkko ja sen yhteistyö laajenee kansainvälisten pankkien kanssa kaiken aikaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että kumppaneita on paljon ja yritys voi itse valikoida parhaat pankit. Seasta löytyy suomalaisia tuttuja pankkeja, Norjan helmi Norwegian Bank ja muita kansainvälisiä toimijoita.

Verkosto mahdollistaa edullisen lainan

Koska kumppaneita on paljon, myös lainan hinta on kohtuullinen ja ihan sieltä kilpailun kärkipäästä. Korko alkaa 8%:sta nykyisten tietojen mukaan, mutta edullisempia tarjouksia saattaa tulla vastaan.

Vain kilpailuttamalla tiedät, millaisia tarjouksia saat!

Ilmainen palvelu ja ei sitoumusvelvoitteita

Koska palvelu on jo tehnyt omat sopimuksensa pankkien kanssa ja se saa varmasti jotain korvausta niiltä, ei sen tarvitse veloittaa kuluttajalta eli Sinulta latin latiakaan, kun pyydä lainatarjousta.

Tarjouksien pyytäminen on mahdollista aina, se on ilmaista, etkä sitoudu mihinkään. Miksi et siis kokeilisi, mitä Lendo sinulle löytää? Helmiä voi löytyä joukosta eli tarjous/tarjoukset kannattaa pyytää.

Lainan korko ja kulut

Riskiperusteiseen korkoon vaikuttaaa vain ja ainoastaan pankki. Lendon yhteistyökumppanit tekevät päätökset ja itse välittäjä ei niihin pysty vaikuttamaan, paitsi etsimällä Sinulle halvimman pankkilainan ja sen se tekeekin.

Esimerkki

Esimerkiksi 7000 euron pankkilaina 5 vuoden maksuajalla antaa laskurissa lainanlyhennysarvioksi 150 € / kuukausi. Tässä aloitusmaksua ja kuukausikuluja ei ole.

Korkokulut ovat kokonaisuudessaan 2028 €. Nimelliskorko 10% ja todellinen vuosikorko 10,47%. Tilinhoitomaksuja lainaan ei lähtökohtaisesti tule.

Huomiokaa välittäjän korkopolitiikka tarkkaan ja kyseessä on lainatarjous – tai yleensä useita sellaisia eli esimerkki on nimensä mukaan juurikin vain sitä, mitä se on. Kyseessä kun on korostaen vain lainanvälitysyhtiö eli mistään suoranaisesta lainantarjoasta ei voida kirjoittaa. Tai edes sinne päinkään.

Lähteet ja Lendosta muualla:

Huom! Lendo on luotettava Ruotsista lähtöisin oleva lainanvälittäjä, joka on kasvattanut kestävät juuret myös meille Suomeen. Se on turvallinen ja hyödyntää uusinta TLS-tietoturvasuoja. TLS tunnetan myös SSL-suojana, mutta asia on sama. Turvallisuus lienee kuitenkin teille tärkeintä.

Omat kokemukset tai arvostelut?

Jokainen kommentti, kokemus ja palaute on tervetullutta. Sellaisen voi iskee suoraan alapuolella näkyvään tekstikenttään. Palautetta voi ja pitää antaa niin hyvässä kuin pahassa, mikäli niille on aihetta.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *