Lendo lainanvälittäjä – kokemuksia

Jo vuosien ajan Lendo on auttanut suomalaisia etsimään parhaan mahdollisen lainan. Oli se sitten pankkilaina, joustoluotto tai kulutusluotto, ei tämä ole koskaan tuottanut ongelmia tälle lainanvälittäjäpalvelulle.

Lendolla on niin valtavat resurssit ja kontaktit lukuisiin suomalaisiin sekä pohjoismaalaisiin pankkeihin tekevät lainaamisesta nopeaa ja helppoa. Tarjontaa on runsaalla kädellä 500 – 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Lendo on luotettava rahoituskumppani ja sen pankkilaina on aina mahdollisimman halpa, kokemukset kilpailuttamisesta ovat hyviä

Tiedot Lendo -palvelusta:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 60.000 euroa
 • Korko:  Alk. 5,17% (Riskiperusteinen*) ja kuluttajakohtainen
 • Kilpailuttaa automaaattisesti 24 pankkia
 • Selkeät ja alhaiset kulut ja monipuolinen tarjonta
 • Voit saada monta lainatarjousta heti
 • Rahat keskimäärin 1-2 päivässä minkä tahansa pankin tilille
 • Ei vakuuksia tai takaajia suuremmissakaan pankkilainoissa

Tutustu Lendo-lainaan tästä >>

*Riskiperusteinen tarkoittaa, että kaikki tarjoukset tehdään henkilökohtaisesti annettujen tietojen perusteella.

Vaatimukset lainatarjouksien saamiselle

 • 20 vuotta ikää
 • Säännölliset kuukausitulot (palkka, eläke, etuudet)
 • Osoite Suomessa
 • Pankkitunnuket ja suomalainen pankkitili
 • Sähköposti ja puhelinnumero
 • Puhtaat luottotiedot

Kokemuksia Lendo -välittäjäpalvelusta

Listasimme kolme elementtiä, jotka ovat Lendon vahvuuksia (vaikka toki niitä on lisääkin), mutta näissä palvelu erityisesti erottuu masssasta.

Saat jopa 24 tarjousta lähettämällä yhden lainahakemuksen

Lendon yhteistyökumppanit ja sen muu lainaverkosto on ydinsalaisuus, miksi se performoi niin täydellisestiLendolla on valtava kontaktiverkko ja sen yhteistyö laajenee kansainvälisten pankkien kanssa kaiken aikaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että kumppaneita on paljon ja yritys voi itse valikoida parhaat pankit. Seasta löytyy suomalaisia tuttuja pankkeja, Norjan helmi Norwegian Bank ja muita kansainvälisiä toimijoita.

Lendo iso verkosto mahdollistaa edullisen lainan

Koska kumppaneita on paljon, myös lainan hinta on kohtuullinen ja ihan sieltä kilpailun kärkipäästä. Korko alkaa 8%:sta nykyisten tietojen mukaan, mutta edullisempia tarjouksia saattaa tulla vastaan.

Vain kilpailuttamalla tiedät, millaisia tarjouksia saat!

Ilmainen palvelu ja ei sitoumusvelvoitteita

Koska palvelu on jo tehnyt omat sopimuksensa pankkien kanssa ja se saa varmasti jotain korvausta niiltä, ei sen tarvitse veloittaa kuluttajalta eli Sinulta latin latiakaan, kun pyydä lainatarjousta.

Tarjouksien pyytäminen on mahdollista aina, se on ilmaista, etkä sitoudu mihinkään. Miksi et siis kokeilisi, mitä Lendo sinulle löytää? Helmiä voi löytyä joukosta eli tarjous/tarjoukset kannattaa pyytää.

Lendo lainan korko ja kulut

Riskiperusteiseen korkoon vaikuttaaa vain ja ainoastaan pankki. Lendon yhteistyökumppanit tekevät päätökset ja itse välittäjä ei niihin pysty vaikuttamaan, paitsi etsimällä sinulle halvimman pankkilainan ja sen se tekeekin parhaansa mukaan.

Esimerkki

Esimerkiksi 7000 euron pankkilaina 5 vuoden maksuajalla antaa laskurissa lainanlyhennysarvioksi 147 € / kuukausi. Tässä aloitusmaksua ja kuukausikuluja ei ole kuitenkaan eritelty.

Korkokulut ovat kokonaisuudessaan 1828 €. Nimelliskorko 9,60% ja todellinen vuosikorko 10,03%. Tilinhoitomaksut näet aina tarjouskohtaisesti. Korko on aina 4,90 – 20 % ja laina-aika 1 – 15 vuotta.

Huomiokaa välittäjän korkopolitiikka tarkkaan ja kyseessä on lainatarjous – tai yleensä useita sellaisia eli esimerkki on nimensä mukaan juurikin vain sitä, mitä se on. Kyseessä kun on korostaen vain lainanvälitysyhtiö eli mistään suoranaisesta lainantarjoasta ei voida puhua Lendon yhteydessä, vaikka 2022 vuodesta eteenpäin palvelulla olisi varmasti rahkeita ryhtyä myöntämään lainoja itsenäisesti.

Lähteet ja tietoa Lendosta muualla:

Huom! Lendo on luotettava Ruotsista lähtöisin oleva lainanvälittäjä, joka on kasvattanut kestävät juuret myös meille Suomeen. Se on turvallinen ja hyödyntää uusinta TLS-tietoturvasuoja. TLS tunnetan myös SSL-suojana, mutta asia on sama. Turvallisuus lienee kuitenkin teille tärkeintä.

Omat kokemukset tai arvostelut?

Jokainen kommentti, kokemus ja palaute on tervetullutta. Sellaisen voi iskee suoraan alapuolella näkyvään tekstikenttään. Palautetta voi ja pitää antaa niin hyvässä kuin pahassa, mikäli niille on aihetta.