Lea Bank: Kokemuksia meiltä ja muilta

Lea Bank on pankki ja kohtuullisen uusi sellainen. Se ei kuitenkaan ole meidän kategoriassa edes lähellä parhaita pankkeja, joihin lukeutuu yli 10 palvelua – useimmat pankkilainojen kilpailuttajia. Viisas sanonta, kun kuuluu, kilpailuta kulutusluotto ja säästä – tässä ei kukaan mene pieleen.

Pieleen voit oikeastaan vain mennä, mikäli et tee tätä ”kuuluisaa” kilpailutusta, LeaBank ei tee sitä puolestasi, eikä kukaan muukaan. Tämä on varmaa kuin pläkki tai plankki.

Kilpailutus jää teidän harteillenne ja huonosta jutusta ei voida lainkaan puhua. Vaan oikeastaan pikemminkin paremmasta, koska halpa laina netistä on jokaisen etu ja meillä on suorat eväät, että voitte tavoittaa sen. Haluamme myös puhua ja nostaa esille MonoBank -palvelun.

Lea Bankilla (entinen. BraBank on omat puolensa, joita ei vertailussa kannata sivuuttaa. Se on uudestaan brändätty pankki, vaikkakaan ei suomalainen. Mutta ken välittää,  jos laina on vain järkeväkorkoinen?

Monobank kokemuksia voi luonnostella, väritellä ja kuvitella, mutta ei niistä parhaita voi tehdä. Pankilla on kuitenkin verkkojalat maassa, joten miksi ette pyytäisi tarjousta Monobankilta?

Huomaa Lea Bank -pankin silti edullinen korko

Pankki ei ole paras ja onko sellaista olemassakaan? Korko on kohtalokas ja siihen kaikkien katseet tietenkin tähtäävät. Kuten tavallaaan kuuluukin, koska, mikä mittari on parempi kuin laina, joka on mahdollisimman edukas?

Koska lainan korko on kuluttajakohtainen, se eroaa valtavasti ja kaikki asiat otetaan huomioon. Tuloilla on suurin merkitys, vaikka vakuuksia ei tarvitakaan. Myöskään ketään toista yksityishenkilöä ei tarvita lainaajan takaajaksi,

Lea Bank on korkopuolella linjassa Norwegian Bankin kanssa

Jos Lea Bank ei ole halvin, niin mikä sitten on?

Lea Bank ei ole kallis, teknisesti tai todelliseen vuosikorkoon viitateen, mutta halvaksikaan sen lainoja ei voi nimittää ja sen tuote on itse asiassa jälleenrahoitus eli ehkä Anyfin on jollain tapaa sille vertailukelpoinen.

Palvelu on melkoisen ja jopa hämmästyttävän äänetön Suomessa. Kapasiteettiä riitttää, mutta ehkä ”vika” piilee loppupeleissä johtoportaassa? Muuten looginen selitys jää erittäin epäloogiseksi ja muut pankit sekä palvelut syövät kyseisen firman pois.

Vaikka tietenkin Lea Bank tekee tulosta, eikä ole jäämässä kilpailusta noin vain pois ja ehkä taktiikkana on vain kasvaa hitaasti.

Se on pankkimateriaalia, mutta ei mikään pika laina, vaikka tämän päivän lainat ovat kaikki nopeita ja tätä termiä halutaan vain välttää.

Vastaavaa tarjoaa moni muukin pankki ja lainapalvelu. Tuote on enemmänkin yleistynyt edullinen nopeahko joustoluotto, joten Lea Bank -jälleenrahoitus vertaus ei ehkä ei ole tarpeellista tai oikeastaan relevanttia.

 

Vertaa pankkilainat aina – vain näin pääset halvimpaan luottoon kiinni

Lea bank on mahdollisuus, mutta sen lainan korko ei ole ehkä halvin suomeksi suoraan sanottuna, vaan edullisempiakin vaihtoehtoja löytyy.

Sortter

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuta pankkilainaan paras korko
 • Vuoden lainanvälittäjä
 • Hoitaa yhdistelylainan kätevästi
Kattokorko

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4-10 %

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa aina alle 10% korolla
 • Kilpailuta pankit muutamassa minuutissa ja säästä
Omalaina

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina pankista heti ilman vakuuksia
 • Kilpailuttaa yli 24 pankkia nopeasti
Bank Norwegian

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,49-18,9 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Hae lainapäätös heti
 • Vakuudeton kulutusluotto pankista
Rahalaitos

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Yksi lainahakemus - Monta tarjousta
 • Edellytyksenä vähintään 600 €/kk-tulot
 • Nopea lainapäätös
axolaina

Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton laina pankilta ilman takaajia
 • Kilpailuttaa lainat 18 pankin kautta
Etua

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,68-20%

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa myös pienillä tuloilla
 • Vanhin ja luotettava lainanvälittäjä Suomessa
Ferratum

Lainasumma

100-4000 €

Korko

8-14 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina joustavasti kohtuullisen pienellä korolla
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista
 • Joustoluotto ainoa laatuaan
Sweepbank

Lainasumma

1000-8000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lisätiedot

 • 60 vrk kuluton maksuaika
 • Verkon suosituin Mastercard
 • Heti käyttöön
Freedomrahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuttaa 26 pankkia
 • Lainaa helposti yhdellä hakemuksella
Näytä kaikki

Huomaa, että palveluista monet kilpailuttavat Lea Bankin suoraan eli tämä on kätevä tapa päästä kiinni moneen pankkiin ja lainapalveluun yhdellä luottohakemuksella.

Lea Bank kokemuksia

Pankki on lupaava, nouseva ja vahva. Se on tosin ollut turhan vaisu, mitä tulee esimerkiksi markkinointipuoleen. Eväitä ja nimeä riittää, mutta joku mättää – tai sitten ei. Emme nosta palvelua korkealle, edes kymppisakkiin, mutta sillä on potentiaalia ja esimerkiksi välittäjäpalvelu Freedom Rahoitus tekee sen kanssa yhteistyötä kuten samoin muutama muukin pitkään Suomessa toiminut vahva nimi.

Vaikka toistamiseen, Lea Bankin korko ei ole edullisin, mutta pankkilainoissa ei välttämättä (ja valitettavasti) aina ylletä sille edullisimpaan lainaan, vaan kilpailun jyllätessä korkeampi korkokin kelpaa.

Testata kannattaa myös S-laina, mikäli olet pankin asiakas, sen korko kun on erinomainen moniin muihin pankkeihin verrattuna.

Lea Bank ja sen asiakaspalvelu

Puhelin tai netti. Tämän päätätte itse, jos puheluhalua riittää, niin pankkiin voi soittaa aina. Tai aina, kun asiakaspalvelu on auki.

Sähköposti kokemuksia sen sijaan voi kehua, koska pankki loistaa tällä saralla ja palvelee asiakkaitaan plus toki tietenkin tulevia asiakkaita paremmin kuin hyvin. Pankki on myös Rahakorneri.com -palvelun suosittelema, joten pankkilainavertailumme ei ole suinkaan ainoa kyseistä firmaa liputtava palvelu – tai verkkosivu.

Huomioittehan myös juhlapyhät ja viikonloput. Pankki ei nimittäin luonnollisesti silloin ole absoluuttisessa palveluvalmiudessa.

Suomeksi sanottuna asiakaspalvelu on kiinni edellä mainittuina loma-aikoina.