Nordea Joustoluotto

Nordea joustoluotto vai, eikö sittenkään? No, jos olet pankin asiakas, niin miksipä ei, mutta vakuuksiahan tuohon vaaditaan (useimmissa tapauksissa).

Nordea joustoluotto kokemuksia tai laina, kenpä sen ilmaista haluaa ja kuinka, ovat hyvät, mutta parhaimmistoon konserni ei enää kuulu, vaan sen sijaan uudet pankit ovat vieneet paikan heittämällä. Tämän kertoo meidän puolueeton pankkilainavertailu.Vertailun pohjilta Nordea laina ei ole kuitenkaan edes enään pankin asiakkaalle paras, vaan muita vaihtoehtoja on noussut pöydälle.

Uudemmat tulokkaat ja uudet pankit sen sijaan saattavat tarjota edullisempaa lainaa, jos asuntolainoihin ei mennä tai Suomen suosituin välityspalvelu: Rahalaitos, josta jokainen voi hakea lainaa vakuudetta jopa 70 00 euroon asti.

Tiukemmat säännöt ovat ajaneet osan pankin asiakkaista pois, ihan verkkopankkipuolelta ja sama pätee lainoihin. Täten ohjaamme asiakkaat hakemaan helpompaa, halvempaa ja yksinkertaisesti parempaa lainaa Norwegian pankilta.

Nordea joustoluotto kokemuksia voi kuvailla hyväksi, mutta ei parhaaksi, niinpä tarjoamme teille erilaista vaihtehtoa, joka toimii 100 pinnaisesti verkossa

Nordea lainalaskuri – hyvä vai huono?

Koska jokainen pankki ja mikä tahansa lainapalvelu, jopa lainaa netistä, tarjoava sellainen tarjoaa lainalaskurin, niin tämä on niin epäolennainen seikka. Toki, kun olet Nordean asiakas ja haluat Nordea lainaa, niin tässähän laskuri auttaa ainakin ensikäteen. Voitte toki ja suosittelemmekin sitä, että vertaatte lainat. Vain näin voitte löytää parhaan sellaisen.

Katsasta kaikki lainat tästä >>

Muutkin palvelut tarjoavat sellaista ja Nordea joustoluotto esimerkkinä, tarjoaa puolensa, sekä hyvällä, että pahalla. Meidän kanta selvästi kaikissa pankeissa, oli kyseessä uudet pankit – tai ikäänsä eläneet ja yhä elävät + toimivat Nordeat ym. – Kilpailuta laina ja tee se netissä – se on nimittäin ilmaista. Älä elä enää 2000-luvun alussa tai 90-luvulla varsinkaan, muuten lainaa hakevana tulet päätymään mitä todennäköisemmin huonoon ratkaisuun.

Nordea on iso konserni

Emme lähde edes avaamaan jokaiselle suomalaiselle tuttua pankkia, joka vaikuttaa myös Ruotsissa vahvasti, mutta kun ASP-tili, yrityspankki, Nordea yritys tulevat kysymykseen, niin pankki tarjoaa itse informaatiot tähän. Parhaiten puhelimen kautta asiakaspalvelusta tai verkosta, jos pankin sokkeloistaa joku ottaa selkoa. Me olemme ottaneet ja emme halua venyttää tekstiä tunnin luettavaksi, informaatiot löytyvät paremmin Nordean sivuilta.

Apple Pay Suomi – Synkkääkö Nordean kanssa?

Kyllä synkkää, ja erinomaisesti meidän omien sekä monien muiden Apple Pay -käyttäjien kanssa. Tästä ei kannata olla huolissaan. Luette kuitenkin artikkelia, muista syistä ja laina on varmasti mielessä. Mutta kysymys kuuluu, onko se Nordea joustoluotto vai esimerkiksi parhaaksi rankattu Bank Norwegian? Kun tuolta naapureiltakin nimittäin tuulee ja kovaa, sekä tuotteineen, että hyvine korkoineen. Ellei jopa parhaimpia palveluita, tarjoava Bondora on myös tuttu tosin sen nimi on hieman pimennossa, ainakin toistaiseksi.

Nordean lainat – Joustoluotto ja asuntolaina

Nordea joustoluotto ei ole valintana huono, kuten sanottu, mutta muitakin joustavia lainoja löytyy, kuten Joustoluotto.org, joka on noussut pinnalle ja tekee nousuaan yhä vakaasti, mutta vahvasti. Sen lujuus on selkeä yksinkertaisuus! (Nordea on vahva, mutta tämä tekninen ominaisuus puuttuu).

Vakuudettomuus on erityisen suurena etuna ja samoin mutkattomuus. Paperitöitä ei tarvita, mutta sen sijaan, ikäraja on 19 vuoden nurkilla – tai täpärästi 18 vuotta, kunhan vain muut perusasiat ovat kunnossa. Muuten perussäännöt pätevät, kuten esimerkiksi luottotietojen puhtaus ja säännölliset tulot, palkan, etuuksien tai eläkkeen kautta. Tietenkin myös osoite Suomessa sekä pankkitili vaaditaan – Nordean tapauksessa erityisesti nimenomaan Nordea -pankissa. Nordea Joustoluotto nimittäin edellyttää tämän (kirjoitusvaiheessa), tosin oletettavasti kilpailun myötä muutoksia on tulossa.

Nordea vakuutus – minkä sorttista on tarjolla?

Löytyy – ja mahdollista. Tämän tiimoilta kannattaa olla yhteydessä suoraan pankkiin, sillä me keskitymme pelkästään pankkien ja muiden palveluiden tarjoamiin lainoihin. Myös pikalainat pitkällä maksujalla eivät suinkaan ole pois suljettuitna, vaikka pankkilainavertailuna emme keskity varsinaisesti tämän kategorian katoviaan – toki yhä pysyviin – lainoihin.

Asiakaspalvelu on helppo tavoittaa!

Niin, asiakaspalvelu kun on aina yhtä mukava ja helppo. Nordea -verkkopankissa voit kuitenkin jättää viestiin asiakaspalveluun ja odotella. Odotusaika on kuitenkin meidän kokemusten pohjalta noin 15 minuuttia, mutta ehkä osuimme väärään hetkeen? Mene ja tiedä, vastaavaan kategoriaan voisi laittaa myös Resurs Bank -pankin, tosin sen nimi ei ole niin tunnettu kuten Nordean on. Ja tietenkin hyvin harvan on, vaikka pankista ei voi kymppiä tai edes kasia pisteytystaulukossa antaa.

Joka tapauksessa, jos kortin sulkeminen tai muut asiat ovat mielen päällä, niin siihen onneksi löytyy puhelinnumeroa, joka on peräti 24h / vrk auki – jopa Joulunamme, jolloin Glögiä saatetaan terästää.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.