Nordea Joustoluotto kokemuksia (2024)

Nordea joustoluotto vai, eikö sittenkään? No, jos olet pankin asiakas, niin miksipä ei, mutta vakuuksiahan tuohon vaaditaan (useimmissa tapauksissa) ja korko ei välttämättä uutena asiakkaana ole parhaimmasta päästä.

Nordea logoVertailun pohjilta Nordea joustoluotto ei ole kuitenkaan edes enää pankin vakioasiakkaalle paras, vaan muita vaihtoehtoja on noussut pöydälle, jotka kannattaa ehdottomasti tarkistaa.

Uudemmat tulokkaat ja erityisesti uudet ulkomaalaiset pankkilainat sen sijaan saattavat tarjota mahdollisesti edullisemman koron lainaan, jos asuntolainoihin asti ei ihan mennä. Esimerkiksi Suomen suosituin välityspalvelu: Rahalaitos, on hyvä vaihtoehto kilpailuttaen usean pankin lainat ilman vakuuksia 60 000€ asti.

Tiukemmat säännöt ja juoksevat kulut ovat ajaneet osan pankin asiakkaista pois ihan verkkopankkipuolelta ja sama pätee lainoihin. Täten ohjaamme asiakkaat hakemaan helpompaa, mahdollisesti halvempaa muilta pankilta.

Pidä kuitenkin mielessä oma pankki ja vanhat tutut nimet, mutta uusille nimille kannattaa antaa myös mahdollisuus.

Nordea joustoluotto kokemuksia

Nordea joustoluotto lainalaskuri

Koska jokainen pankki ja mikä tahansa lainapalvelu, joka myöntää tai välittää lainaa netistä, tarjoaa oman lainalaskurin, niin tämä on niin epäolennainen seikka.

Toki, kun olet Nordean asiakas ja haluat Nordean joustoluottoa tai vakuudellista lainaa, niin tässähän laskuri auttaa ainakin ensikäteen. Voitte toki ja suosittelemmekin sitä, että vertaatte kaikki lainat joka tapauksessa. Vain näin voitte löytää parhaan sellaisen.

Katsasta kaikki lainat tästä >>

Muutkin palvelut tarjoavat sellaista ja Nordea joustoluotto esimerkkinä, tarjoaa puolensa, sekä hyvällä, että pahalla. Meidän kanta selvästi kaikissa pankeissa, oli kyseessä uudet pankit – tai ikäänsä eläneet ja yhä elävät + toimivat Nordeat ym. – Kilpailuta lainan korko ja tee se netissä – se on nimittäin nykyään aina ilmaista.

Enää ei olla 2000-luvun alussa tai 90-luvulla varsinkaan, muuten lainaa hakevana tulet päätymään mitä todennäköisemmin huonoon ratkaisuun.

Nordea on todella iso konserni Pohjoismaissa

Emme lähde edes avaamaan jokaiselle suomalaiselle tuttua pankkia, joka vaikuttaa myös mm. Ruotsissa vahvasti, mutta kun ASP-tili, yrityspankki, Nordea yrityksenä tulevat kysymykseen, niin pankki tarjoaa itse suoremmat ja tarkat informaatiot tähän.

Parhaiten se onnistuu puhelimen kautta asiakaspalvelusta tai verkosta, jos pankin sokkeloista joku ottaa selkoa. Sitä ei ole nimittäin tehty ihan helposti tulkittavaksi varsinkaan, jos etsit ratkaisua isompaan ongelmaan.

Me olemme ottaneet ja emme halua venyttää tekstiä tunnin luettavaksi, informaatiot löytyvät paremmin Nordean sivuilta. Asiakaspalvelu on ulkoistettu ainakin osittain ja puhelimen kautta et saa valitettevasti aina tasavertaista palvelua ja asiakaspalvelijoista ei ole tehnyt kotiläksyjään ihan loppuun asti.

Apple Pay Suomi – Toimiiko Nordea joustoluotto App:n kanssa?

Kyllä synkkaa, ja erinomaisesti meidän omien sekä monien muiden Apple Pay -käyttäjien kanssa. Tästä ei kannata olla huolissaan. Luette kuitenkin artikkelia, muista syistä ja laina on varmasti mielessä. Mutta kysymys kuuluu, onko se Nordea joustoluotto vai esimerkiksi takavuosina parhaaksi rankattu norjalainen Bank Norwegian?

Kun tuolta naapureiltakin nimittäin tuulee ja kovaa, paremmilla tuotteilla ja jopa pienemmillä lainakoroilla. Ellei jopa parhaimpia nopeita palveluita (korko on kuitenkin sen mukainen) tarjoava Bondora on myös tuttu tosin sen nimi on hieman pimennossa, vaikka se itseään mainostaakin ihan TV-kampanjamuodossa lähes jokaisella kanavalla.

Nordean lainat – Joustoluotto ja asuntolaina

Nordea joustoluotto ei ole valintana huono, kuten sanottu, mutta muitakin joustavia lainoja löytyy ja ne kannattaa ottaa mukaan vertailuun.

Vakuudettomuus on erityisen suurena etuna ja samoin mutkattomuus. Paperitöitä ei tarvita, mutta sen sijaan, ikäraja on 19 vuoden nurkilla – tai täpärästi 18 vuotta, kunhan vain muut perusasiat ovat kunnossa. Muuten perussäännöt pätevät, kuten esimerkiksi luottotietojen puhtaus ja säännölliset tulot, palkan, etuuksien tai eläkkeen kautta.

Tietenkin myös osoite Suomessa sekä pankkitili vaaditaan – Nordean tapauksessa erityisesti nimenomaan Nordea -pankissa. Nordea Joustoluotto nimittäin edellyttää tämän (kirjoitusvaiheessa), tosin oletettavasti kilpailun myötä muutoksia on tulossa.

Voinko saada maksuvapaata tai korottaa Nordea joustoluottoa?

Kyllä, Nordea on joustava laina ja maksuvapaa on mahdollista tietyin ehdoin, eikä se lisää lainan kustannuksia.

Myös lainan korottaminen on mahdollista mobiilipankissa hyvinkin vaivattattomasti. Meidän kokemukset pankin molemmista ominaisuuksista ovat erinomaiset.

Nordea vakuutus – minkä sorttista vakuutusta on tarjolla?

Nordean kautta voit ostaaa myös kattavan vakuutusturvan itsellesi ja perheelle ja toki myös omaisuudelle. Tämän tiimoilta kannattaa olla yhteydessä suoraan pankkiin, sillä me keskitymme pääasiassa pankkien ja muiden palveluiden tarjoamiin lainoihin.

Myöskään nopeammat lainat pitkällä maksuajalla eivät suinkaan ole pois suljettuja, vaikka pankkilainavertailuna, emme ole perehtyneet ainakaan pääasiassa tämän kategorian lainoihin.

Pikalainoista kannattaa kuitenkin huomata se seikka, että itseasiassa nykyään ihan tavallinen pankin laina on pikalaina jo pelkästään nopean käsittelyajan ja tilityksen puolesta.

Nordean asiakaspalvelu on helppo tavoittaa

Niin, asiakaspalvelu kun on aina yhtä mukava ja helppo, jos jaksat käyttää puhelimessa jutusteluun aikaa. Nordea -verkkopankissa voit kuitenkin jättää viestiin asiakaspalveluun ja odotella.

Odotusaika on kuitenkin meidän kokemusten pohjalta noin 15 minuuttia, mutta ehkä osuimme väärään hetkeen? Mene ja tiedä, vastaavaan kategoriaan voisi laittaa myös Resurs Bank -pankin, tosin sen nimi ei ole niin tunnettu kuten Nordean on. Ja tietenkin hyvin harvan on, vaikka pankista ei voi kymppiä tai edes kasia pisteytystaulukossa antaa.

Joka tapauksessa, jos kortin sulkeminen tai muut asiat ovat mielen päällä, niin siihen onneksi löytyy puhelinnumero, jonka tavoitat 24h vuorokaudessa.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *