Rahalaitos – Kokemuksia

Kun puhutaan pankkilainan kilpailuttajista, on Rahalaitos aivan omaa luokkaansa ja tämän kategorian ”herruutta” yllään pitävä palvelu. Se toimittaa korkeintaan 25 pankin tarjoukset sinulle yhdellä ainoalla hakemuksella.

Lainoja on nyt saatavilla jopa 70.00 euroon asti eli pieneen asuntolainaankin, tosin se ei välttämättä kannata, kun kivijalkapankkien marginaalit ovat jossain määrin matalammalla, mitä asuntolainaan tulee. Joskin erot ovat näissäkin koronakorkojen myötä pienentyneet.

Rahalaitos kokemuksia voi sanoa huippuhyviksi sen tarjotessa aina sitä edullisempaa lainaa kuluttajalleen yhteistyökumppaneiden kautta, joihin kuuluu paljon pankkeja. Prosessia on paranneltu kaiken aikaa ja itse yritys kasvaa ja samalla kukoistaa sen monipuolisuuden ja hyödyllisyyden takia.

Tiedot Rahalaitoksesta:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 70.000 euroa
 • Korko: Riskiperusteinen*, alkaen 3,90%
 • Kun haluat aina halvimman lainan tai tarjouksen sille
 • Ei sähläystä papereiden kanssa tai vakuuksia/takaajia
 • Sopii joka käyttöön, remontteihin, lomareissuun – mihin vaan
 • Kerralla tilille maksettava laina, kulutusluotto tai pankkilaina
 • Päätös annetaan heti tai jopa useampi sellainen
 • Lukeutuu TOP3 Suosituimpaan pankkilainakilpailuttaja -palveluun Suomessa

*Riskiperusteinen korko tarkoittaa sitä, että se vaihtelee hakijoiden välillä. Tulot ja velat merkitsevät paljon ja kaikkien näiden yhteissumma heijastuu myös lainakorkoon.

Kilpailuta lainat Rahalaitoksella

Vaatimukset Rahalaitoksella 2022

Tarvitset nämä saadaksesi lainaa Rahalaitokselta:

 • Vähintään 20 vuotta ikää
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vähintään 7200 € vuosittaiset tulot
 • Pysyvän vakituisen osoitteen Suomessa
 • Sähköpostin ja puhelinnumeron
 • Verkkopankkitunnukset ja tilin jossain suomalaisessa pankissa

…..ja siinä se – näin helppoa lainatarjouksen saaminen on. Ei vakuuksia, ei takaajia, ei papereiden pläräämistä ja täyttelyä.

Kokemuksia Rahalaitos -palvelusta 2022

Nostetaan tästäkin palvelusta sen kolme parasta piirrettä tai ominaisuutta ylös.

Kilpailuetu – sillä on suurin yhteistyökumppaniverkko

Rahalaitokselta voit todella saada lainaa jopa yli 25 pankilta tai muulta rahoituslaitokselta. Monelle tuttuja nimiä on varmasti ja suuren valikoiman takia palvelu pystyy usein antamaan sen kaikista edullisimman lainan. Todella moni suomalainen lainaaja päätyy Rahalaitokseen!

Yhteistyökumppaneista kannattaa muistaa, että palvelut vaihtuvat melko usein eli alapuolella näkyvät palvelut eivät välttämättä ole enää osa kumppanuusverkostoa.

Yhteistyökumppaneiden määrä on vähintäänkin valtava ja Rahalaitoksella on selkeä etu verratuna moniin muihin kilpailutttajiin ja yleensäkin koko kilpailussa

Kuten näette, saatte ainakin näin monesta paikasta tarjouksen ja kumppaneiden määrä on suorassa nousussa, joten valinnan varaa tulee olemaan. Samalla joukkoon mahtuu myös varmasti vähintään yksi edullinen tarjous!

Viimeisen päälle palvelu

Rahalaitos toimii loistavasti myös mobiilissa ja kilpailutat lainan kännykälläkin todella nopeasti. Aikaa ei mene sitä kahta tai kolmea minuuttia enempää!

Lainalaskuri toimii alkuun kriittisessä roolissa antaen vähän suuntaa, millaiset kulut tulevat olemaan. Lopulta saat kuitenkin vertailtavaksi tarjouksia, joihin voit tarrata kiinni, jos kaikki näyttää vielä hyvältä.

Ei sitoutumisia ja ilmainen kilpailuttaminen

Kun kilpailutat lainat, voit tehdä sen ihan ilmaiseksi. Jos siis haluat tietää, että mikä on päivän lainan korko (sinun taloustilanteessa), niin laita hakemusta eteenpäin. Tämä selviää sen jättämisen jälkeen nopeasti.

Tarjoukset jäävät sitten odottamaan ja niihin ei ole pakko reagoida millään tavalla, vaan voit sanoa heihei jokaiselle niistä, jos siltä tuntuu. Kaikki toimii ilmaiseksi ja sitoutumispakkoa ei ole. Hyväntekeväisyyttä palvelu ei toki harrasta, mutta komissiot se saa pankeilta, joten tämä ei ole meidän kuluttajien ongelma!

Ota laina vasta sitten, kun osut siihen napakymppiin

Lainan korkoväli vaihtelee alkaen 4,5 – 20 % aina ja summat ovat 500 – 70.000 euroa. Maksuaikaa on 1 – 15 vuotta. Monipuolisuuden voisi siis lyödä neljänneksi plussaksi palvelulle. Mutta niin myös monen muunkin ominaisuuden.

Rahalaitos lainan kulut ja korko

Luoton korko vaihtelee, kuten edellä jo mainittiin. Tämän päättää sitten aina lopulta lainanantaja, eikä Rahalaitos itse. Palvelulla ei ole mitään osaa eikä arpaa tai sanottavaa näihin, vaan ne tulevat ”ylemmältä taholta” eli itse luotonmyöntäjältä.

Esimerkki:

Jos päätät valita summaksi 10.000 euroa ja maksuajaksi 6 vuotta, on lainan (arvio) kuukausierä 179 euroa. Nimelliskorko on 8,75% ja todellinen vuosikorko 9,11%. Avaus-, kuukausi- tai tilinhoitomaksut ovat 0 euroa. Korkokuluja kertyy kaikkiaan 2889 euroa, maksat takaisin 12889 euroa.

Nimelliskorko on aina 4-20 prosenttia sopimuksen mukaan.

Ei todellakaan paha, kun vertaillaan muihin toimijoihin. Samoihin korkoihin voit päästä hyvällä tuurilla Lendolla tai omassa pankissa asioidessa.