Rahoitu

Jos kaipaat lainaa, niin Rahoitu on järkevin mahdollinen vaihtoehto. Rahoitu -palvelu on toimivuudeltaan, koroiltaan ja sen monipuolisuuden takia erittäin fiksu valinta. Tai voimme jopa puolueettomasti sanoa, että se on tällä hetkellä fiksuin valinta kilpailuttaa lainat.

Rahoitu lainaa rehellisesti ja turvallisest 60.000 euroon asti

Tarjonta on laaja. Lainaa voi hakea 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Palvelu on tarkka ja erittäin kuluttajaystävällinen. Samoin se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi pankilainaan suoraan verkosta haettuan riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. Siksi Rahoitu on listattu korkealle, sillä sen potentiaalisuus on priimamateriaalia.

Voit hakea lainaa (tai jättää hakemuksen) ilmaiseksi tästä linkistä.

Hakemus käsitellään heti, se ei kustanna mitään ja päästät siinä samassa monen pankin kilpailemaan sinusta eli toisin sanoen tarjoamaan matalinta korkoa. Huomioi silti, että siihen vaikuttaa lainasumma ja lainahakemuksessa antamannne talouteen liittyvät tiedot, kuten tulot, menot jne.

Rahoitu kokemuksia – yksi parhaimmista tällä hetkellä!

Rahoitu on selvästi yksi parhaista lainoja välittävistä palvelusta, se on todettu jo niin monen eri kuluttajan toimesta. Toimintamalli on niin yksinkertainen ja hakeminen nopeaa, että heikoimpia suorastaan hirvittää. Erityisen hyvän palvelusta tekee se, että tarjonta on erittäin monipuolinen.

Tarjolla on kaikenlaisia lainoja, mm. pankkilainaa, kulutusluottoa ja myös joustoluotot löytyvät sen tarjonnasta, samoin nopeammat ”pikalainat”. Kun halaut aidosti edullista lainaa ja rauhoittaa taloutesi, on Rahoitu palvelu, jonka puoleen kannattaa kääntyä.

Rahoitu on varma ja se ei koskaan petä. Et maksa turhasta, et maksa oikeastaan mistään, ellet päädy johonkin lainaan kilpailutuspalvelun kautta. Suurin osa kuitenkin päätyy, sillä on hyvin helppoa todeta palvelun olevan edullisin mahdollinen lainavaihtoehto

Kilpailutus on aina 100-prosenttisesti ilmaista ja puoluettomuus on taattua

Muista myös, että kilpailutuksen jättöpyyntö on 100% ilmainen – et siis voi missään tapauksessa hävitä senttiäkään!

Suosittelemme vähintään kokeilemaan palvelua ja muista myös, että lainojen vertailu on hyvä käydä myös siinä samalla läpi, jos esimerkiksi kaipaat pienempää kuin 2000 euron lainaa. Ja tietenkin myös etusivun pankkilainavertailun silmäily siinä samassa on kannattavaa – vaikka lainatarjonta ei eroa juuri ollenkaan. Se on vain aavistuksen monipuolisempi.

Hae lainatarjoukset ilmaiseksi tästä >>

Millainen Rahoitu -palvelun korko on?

Palvelun ollessa välittäjä, ei se pysty määrittämään korkoa, vaan ainoastaan antamaan käryn siitä – tosin läheltä liippaavan sellaisen. Lopulta pankit antavat sinulle lainatarjouksen, joista saat vapaasti valita. Korko alkaa 4%:n nurkilta ja pienemmissä lainoissa se saattaa kivuta melko korkeallekin, jopa kaksinumeroisiin.

Onko palvelun käyttö turvallista?

Ehdottomasti kyllä. Palvelun standardit ovat todella tiukat ja henkilötietoja käsitellään Suomen lakien mukaisesti sekä luottamuksellisesti. Myös hakeminen suoritetaan suojatun yhteyden kautta ja tämän lisäksi palvelua suojelee viel McAfee -Virusturva, joten tämän suhteen ei missään tapauksessa tarvitse olla huolissaan.

Kuinkapa asiakaspalvelu – saako sieltä jotain apuakin?

Kyllä vain. Tosin, jos valitset jonkun palvelun välittämän lainan, on sinun pakko olla yhteydessä suoraan valitsemaasi pankkiin. Rahoitu kun kuitenkin toimii vain välittäjänä, tosin erinomaisena sellaisena. Palvelu tarjoaa myös Live-Chatin, josta saat kätevästi vastaukset kysymyksiin, mikäli sellaisia tulee.

Palvelu on välittäfirma, mutta se tekee poikkeuksen verrattuna moniin muihin (erityisesti uusiin vastaaviin), että mitään jatkosoittoja tai sähköposteja ei tulla lähettelemään, mikäli päätät olla ottamatta lainan.