Resurs Bank – Arvostelu ja kokemuksia

Resurs Bank Suomi ja sitten tullaan resurssien puoleen, jotka ovat ilmeisen hyvät. Kyseinen pankkihan on laajalti tunnettu, tosin ei sen laina vedä esim. Nordea Joustoluotto ja tämän luokan kaltaisille tähdille, puhuttamatakaan Norjasta levinneille Bank Norwegian yms. pankki- ja luottokorttipalveluilla.

Resurs Bank - pankkilaina netistä ja lujaa, mutta älä hurahda sen korkoon, sillä se on keskimäärin suurempi kuin muilla pankeillaToistaaksemme sanan tosin, on tämä osaltiltaan Resurs Bankin omaakin vikaa, sillä miksi ei viedä pankkia pidemmälle, ja erityisesti parempaan suuntaan? Onhan kyseessä kuitenkin oikea kreditoitu pankki, jonka toiminta ei rajoitu vain Suomeen ja potentiaali on massiivinen.

Sen kautta monet asiat, kuten perusluoton haku ja luottojen yhdistäminen, molemmat ovat todella helppoa. Tämä tietenkin vaatii sen, että bruttotulot, luottotiedot ja muut niin kutsutut talousleipäset ovat kunnossa. Yleensä, kun lainoja yhdistetään tai haetaan vain silloin, kun talous on kehnossa hapesssa tai lisäeuroja kaivataan.

Resurs Bank kokemuksia voi tehdä totta ja hauskaa, mutta halpaa luottoa pankista ei tavallaan saa, ellet jonkinlainen mirakulaattori, silä lähtkorko on melko korkea

Yleensä pankin korko on keskimäärin järkevä, mutta koska meidän jyrkkä palvelu ei siedä kalliita pankkilainoja – tai nyt kun trendi on muuttunut niin kaikkihan ovat ”pankkilainoja”. Tähän viitateen, Resurs Bank laina ei saa mitään tähtipisteitä – tosin emme sitä lynkkääkaan millään tavalla.

Kokemuksia Resurs Bank -pankista

Resurs Bank kokemuksia, yksinkertainen linjaus, parempaan on varaa ja nimeä löytyy. Joten missä mättää sitten? Kenpä tuohon on mitään sanomaan, sillä ei varmasti tämä ”linjaus” ole monen henkilön varassa.

Sen sijaan, hyvääkin löytyy, kokemukset mobiilipuolelta ovat unelmakamaa eli liki täyden kympin luokkaa. Ainoastaan luoton korko aiheuttaa aavistuksen närästystä, mutta toki monet lainat saavat ylihinnoitteilukritiikkiä harvasen päivä.

Pankki on varma, monen vuoden kokemuksen sellainen, joten tähän asiointi ei ainakaan kaadu. Asiakaspalvelu on myös timanttista, tosin vain sen aukioloajoin, jotka kannattaa tarkistaa Resurs Bank -palvelun kotisivuilta. Ne kun ovat muuttuneet moneen otteeseen ja parisen kertaa vuodessa eli ymmärtänette meidän kirjaushalumme niiden suhteen. Muuten kaikki tippiä vaille top eli hyvää materiaalia.

Resurs Bank – parempiakin korkopuolella on?

Ehdottomasti. Ja vaikka, kuinka hyvä pankki on kyseessä, korko on aina tarjossidonnainen. Et siis lainalaskurin kautta mitäään suoraa valmista ”kokonaiskulupakettia”, vaa, tässä pätee yksilöllisyys. Tai jos haette yhteiyshakijalainaa, niin tok teidät molemna otetaan huomioon.

Ja huomio on pientä, sillä yhteinen talous, tulot, luottokorttivelat yms. lasketaan mukaan eli tähän kannattaa varautua. Sekä hyvsss, että pahssa. Ja kun paljon puhuttu positiivinen luottorekisteri tulee, niin homma ei ainakaan muutu helpommaksi.

Kuinkapa sitten pankin turvallisuuspuoli ja anonymiteettisuojaus?

Pankin palveluissa tämä puoli ainakin pelaa. Et missään nimessä hae lainaa pankista anonyymisti, koska luonnollisesti ja Suomen lakipolitiikka ottaa tästä epäystävällisen kopin. Joka on itse asiassa kuluttajan eli Teidän hyöty. Jokasen yksilön turvallisuutta varjellaan, tähän nojaa lujasti myös Resurs Bank ja samoin Lea Bank -palvelu. Tämä on itse asiassa yksi kriteeistä, joissa pankki ei tingi ja miksi se ylipäänsä on listauksessa sivulla,

Asiakaspalvelu on ainakin sähköpostin kautta auki, samoin kuten pikavipit heti (24h), tosin nyt puhutaan oikeasta pankista. Mikään vippauspalvelu ei siis ole kyseessä, vaikka toiminta onkin erittäin – tai jopa liiallisen nopeaa. Resurs Bankn Suomi -puolelle voi ainakin tästä syystä antaa täydet pisteet. Vaikka sen korko ei ainakaan minua tai montaakaan muuta miellytä.

Miksi emme suosittele pankkia?

Tähän on ilmiselvä syy. Jos juo – tahikka syö – liikaa tai liian vähän, pätee tämä sama myös luoton korkoon. Kun mitta on täynnä, niin se on täynnä. Resurs Bank korko on kuitenkin se ainoa ja oikeaa syy, miksiemme  anna pankkipalvellle kovinkaan korkeita pinnoja. Se on varteenotettava, mutta ei paras, joten ei jatkoon – tässä vaiheessa. Ellei merkittävää korkoalea tule ja pankkihan ei sitä ole lupaamassa. Tai edes tarjoamassa, mutta aikahan näyttää ja muutokset tapahtuvat nopeasti.

Mutta mikäli pankki pystyy parantamaan otteitaan jatkossa, saattaa tarina, kokemus ja niin edes päin olla aovam toinen juttu. Tämä, kuten monet muutkin, jäävät kuitenkin odottakaan hetkeään. Tästä syystä emme siis suosittele Resurs Bank -pankki ensi tai edes ”seitsenkädessä”.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *