Resurs Bank: Arvostelu ja kokemuksia 2024

Resurs Bank Suomi on ruotsalainen pankki, joka myöntää kulutusluottoa 1000 – 50.000 euroa ilman vakuuksia.

Kyseinen pankki alkaa olla laajalti tunnettu Suomessa, tosin ei sen laina vedä esim. Nordea Joustoluotto ja tämän luokan kaltaisille tähdille, puhuttamatakaan Norjasta levinneelle Norwegian pankki-, talletus- ja luottokorttipalvelulle.

Resurs Bank pankkilainaResurs Bank on kasvava ja oikea kreditoitu pankki, jonka toiminta ei rajoitu vain Suomeen ja sen potentiaali on massiivinen sekä ulkoasunsa täysin uusinut pankki on alkanut 2023 panostamaan Suomen laajentamiseen aktiivisemmin.

Sen kautta monet asiat, kuten perusluoton haku ja luottojen yhdistäminen, molemmat onnistuvat todellla helposti.

Tämä tietenkin vaatii sen, että bruttotulot, luottotiedot ja muut talouden palaset ovat kunnossa. Yleensä, kun lainoja yhdistetään tai haetaan vain silloin, kun talous on heikommassa hapesssa, mutta järjestelylainatarkoituksessa lainan kuluja on toki myös fiksua alentaa.

Resurs Bank kokemuksia

Tee lainahakemus >>

Yleensä pankin korko on keskimäärin järkevä ja listausta ei olisi muuten tehty, koska meidän pankkilainojen vertailu ei hyväksy kalliimpia lainoja, koska tarjolla on edullisiakin, kuten Resurs Bank.

Vaikka Resurs Bank laina ei saa vielä kaikista korkeimpia pisteitä meiltä, niin kokemukset siitä ovat varsin hyvät. Erityisest nyt, kun kuluvana vuonna pankki on laskenut korkoaan ja parantanut lainatuotteitaan.

 

Resurs Bank kokemuksia ja arvostelut lyhyesti

Resurs Bank kokemuksia lyhyesti; yksinkertainen linjaus, parempaan on vieläkin varaa ja nimeäkin alkaa jo löytymään enemmän.

Kokemukset mobiilipuolelta ovat yhä unelmakamaa eli liki täyden kympin luokkaa. Ainoastaan luoton korko aiheuttaa aavistuksen närästystä, mutta toki monet lainat saavat ylihinnoitteilukritiikkiä harvasen päivä.

Pankki on varma, monen vuoden kokemuksen sellainen, joten tähän asiointi ei ainakaan kaadu ja lainan voi hakea vapaasti vaikka moottoripyörälaina-, remontti- tai matkustustarkoituksissa.

Asiakaspalvelu on myös timanttista, tosin vain sen rajoitettuina aukioloaikoina, jotka kannattaa tarkistaa Resurs Bank -palvelun kotisivuilta.

Ne kun ovat muuttuneet moneen otteeseen ja parisen kertaa vuodessa, eli ymmärtänette meidän kirjaushalumme niiden suhteen. Muuten kaikki tippiä vaille top, eli hyvää pankkilainamateriaalia.

 

Resurs Bank lainan korko

Pankin lainojen korko on nykyään ehdottomasti hyvällä tasolla, viitekorko on 5-16 %:n välillä.

Ja vaikka, kuinka hyvä pankki on kyseessä, korko on aina tarjossidonnainen. Et siis lainalaskurin kautta mitäään suoraa valmista ”kokonaiskulupakettia”, vaa, tässä pätee yksilöllisyys. Tai jos haette yhteiyshakijalainaa, niin tok teidät molemna otetaan huomioon.

Ja huomio on pientä, sillä yhteinen talous, tulot, luottokorttivelat yms. lasketaan mukaan eli tähän kannattaa varautua. Sekä hyvässä, että pahassa.

Ja kun paljon puhuttu positiivinen luottorekisteri tulee, niin homma on vielä tarkempaa, mutta varmasti myös selkeämpää sekä lainanottajalle, että pankille molemmille.

resurs laina

Hae lainaa Resurs Bankilta >>

 

Kuinkapa sitten Resurs pankin turvallisuus ja vastuullisuus?

Pankin palveluissa tämä puoli ainakin pelaa. Et missään nimessä hae lainaa pankista anonyymisti, koska luonnollisesti ja Suomen lakipolitiikka ottaa tästä epäystävällisen kopin.

Joka on itse asiassa kuluttajan eli Teidän hyöty. Jokasen yksilön turvallisuutta varjellaan, tähän nojaa lujasti myös Resurs Bank ja samoin Lea Bank -palvelu. Tämä on itse asiassa yksi kriteeistä, joissa pankki ei tingi ja miksi se ylipäänsä on listauksessa sivullamme.

Asiakaspalvelu on ainakin sähköpostin kautta auki, samoin kuten pikavipit heti (24h), tosin nyt puhutaan oikeasta pankista.

Mikään vippauspalvelu ei siis ole kyseessä, vaikka toiminta onkin erittäin – tai jopa melkein liiallisen nopeaa.

Resurs Bankn Suomi -puolelle voi ainakin tästä syystä antaa täydet pisteet.

 

Miksi emme suosittele pankkia?

Tähän on ilmiselvä syy. Jos juo – tahikka syö – liikaa tai liian vähän, pätee tämä sama myös luoton korkoon. Kun mitta on täynnä, niin se on täynnä. Resurs Bank korko on kuitenkin se ainoa ja oikeaa syy, miksi emme  anna pankkipalvellle kovinkaan korkeita pinnoja.

Se on varteenotettava, mutta ei paras, joten ei jatkoon – tässä vaiheessa. Ellei merkittävää korkoalea tule ja pankkihan ei sitä ole lupaamassa. Tai edes tarjoamassa, mutta aikahan näyttää ja muutokset tapahtuvat nopeasti.

Mutta mikäli pankki pystyy parantamaan otteitaan jatkossa, saattaa tarina, kokemus ja niin edes päin olla aovam toinen juttu. Tämä, kuten monet muutkin, jäävät kuitenkin odottakaan hetkeään.

Tästä syystä emme siis suosittele Resurs Bank -pankki ensi tai edes ”seitsenkädessä”.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *