Sambla: Arvostelu ja kokemuksia

Sambla varmistaa, että saat juuri oikeanlaisen lainan. Se kilpailuttaa lainat yli 11 pankilla ja sen kautta voit saada täysi-ikäisenäkin lainaa heti, joka on hyvin poikkeuksellista. Tarjontaa on mukavasti alkaen 1000 eurosta ihan sinne 60 000 euroon asti.

Sambla on hyvin asiakkaitaan palveleva kilpailutuspalveluPankin yhteistyöpiiriin kuuluu mm. Kaarna, Instabank, Nordax ja Komplett Bank pankit sekä kasvava määrä muita toimijoita. Kun haluat vähän parempaa ja halvemmin hinnoiteltua lainaa, kannattaa tarttua Samblaan!

Lainavälittäjällä on kaikki hyvät puolet, mitä tarvitaan ja se pyrkii aina lainaamaan – tai etsimään palvelun, joka lainaa edullisella korolla.

Hakemuksen saa laittaa Samblalle milloin vaan ja siinä ei ole mitään sitoutumisvelvoitetta. Puolueeton lainojen vertailu on siis vapaasti teidän tehtävissä, mutta kilpailutuksen hoitaa Sambla eli toisin sanoen se hakee parhaat tarjoukset teidän valikoitavaksi.

Sambla laina välityspalvelu hakee tarjouksia yli 11 pankilta

Hae Sambla-lainaa tästä >>

Voit hakea joko uutta lainaa tai yhdistää vanhat lainat, jotka sinulla on jo olemassa.

Huomion arvoista: Emme toistaiseksi tee yhteistyötä Samblan kanssa.

Muista, että kaikki tämä on ilmaista, niin kauan, kun laitat nimen varsinaiseen lainasopimukseen.

Kenelle Sambla sopii ja mitä välittäjältä tarjouksien saaminen edellyttää?

Sambla sopii kaikille, jotka ovat vailla lainaa alkaen 1000 eurosta ylöspäin. Ehtoina sillä ovat:

  • Vähintään 18 vuotta ikää
  • 1000 euron kuukausitulot
  • Sinun täytyy olla ollut Suomessa kirjoilla ainakin vuoden ajan yhtäjaksoisesti
  • Lisäksi maksuhäiriömerkintöjen poissa oleminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä!
  • Tarvitset myös tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset

Sambla on erittäin poikkeuksellinen palvelu, sillä palvelusta on mahdollista saada lainaa, vaikka luottotiedot olisivat menneet. Tosin, tietyin tarkoin edellytyksin.

Kuinka nopeasti tarjoukset toimitetaan?

Sambla toimittaa tarjoukset nopeasti, yleensä samana päivänä tai jopa heti. Keskimäärin kaikki tarjoukset on kuitenkin toimitettu 24 tunnin sisällä.

Mitä tulee rahojen maksamiseen, on se mahdollista jo saman päivän sisällä, jos laina on haettu aamulla tai aamupäivällä, eikä hakuajankohta osu juhlapyhälle, lauantaille tai sunnuntaille.

Ovatko tarjoukset sitovia?

Eivät missään tapauksessa. Saat siis vapaasti kilpailuttaa lainat Samblalla ja tehdä omat johtopäätökset. Jos korko ja ehdot sopivat teille, voit tarttua lainatarjoukseen. Jos taas mikään ei sovi sinulle, voit päättää homman omalta osaltasi siihen ilman kuluja tai jatkovelvoituksia.

Samblan välittämien lainojen korko

Korkoa Sambla ei itse määritä, vaan sen tekee pankki, jonka kautta lainatarjous heti (kyllä, voit saada tarjouksen todella nopeasti) lopulta annetaan.

Korko alkaa 4,9%:sta ja sen vaihteluväli on vielä suuri. Pienimmissä lainoissa korko saattaa kivuta jopa 50% asti (tai korkokattoon asti), mutta keskimäärin liikutaan reilusti alle 20% tuntumassa.

Esimerkki korosta:

Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15.000 euroa, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%.

Lainan kokonaiskustannukset:  20.917 euroa tai 249 euroa / kuukausi jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se määritetään aina hakijan taloustietojen pohjalta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä siinä missä luoton maksuaika taas vaihtelee 1-15 vuoden välillä.

Kokemuksia Sambla -palvelusta

Kokemukset Sambla -lainavälittäjästä ovat kolmen A:n laatuluokkaa*. Se on osoittanut vuosien saatossa olevan jämäkkä ja asian osaava välittäjäpalvelu, josta edullinen laina yleensä löytyy. Sambla on tullut Suomeen naapurista, jossa sillä onkin jo yli 280 000 tyytyväistä asiakasta ja Suomessa asiakaskunta sen kun vain kasvaa.

Voidaan siis sanoa, että asiakkaita on jo reilusti yli 300 000 Pohjoismaissa ja Suomessa noin 100 000. Kokemus on pitkä ja Samblan taival on alkanut jo vuodesta 2014.

Suosittelemme palvelua – ilmaisen tarjoushakemuksen jättäminen kun ei latiakaan maksa!

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *