Sortter Kokemuksia ja faktoja 2024

Sortter on vuoden fiksuin valinta ja siitä on muodostunut muutamassa vuodessa yhdeksi Suomen suosituimmista lainanvälittäjistä.

Sortter lainaa ilman vakuuksia luotettavasti lähes aina parhaalla alkaen 3,90 % korolla 1000 – 60.000 euroa pitkällä 1-15 v. maksuajalla.

Sortter - Lainaa SortteritakuullaLainanvälitysfirmoja on paljon, mutta Sortter on ylittänyt kaikki odotukset nopeassa ajassa. Sen välittämien pankkien korko ei ensinnäkään ylitä ikinä missään olosuhteissa 20 prosenttia ja alimmat prosentit ovat alle 4 % nurkilla.

Nyt puhutaan siis huomattavan halvasta lainasta, jonka mahdollistavat sen yhteistyökumppanit, jotka koostuvat enimmäkseen pankeista.

Palveluna Sortter on nopea, luotettava, kotimainen ja varma lainanvälittäjä ilman häslinkiä tai hämminkiä.

Sortter esittely tiivistetysti

Palvelun takana on lujaa osaamista ja sen tekemä kilpailutustyö sekä vertailu tähtää aina etsimään teille mahdollisimman pienellä työllä sen edullisimman lainatarjouksen. Palvelun kautta lähes jokainen maksukykyinen ja Suomessa asuva pystyy saamaan lainaa huolimatta esimerkiksi pienistä tuloista. Luottotiedottomat eivät kuitenkaan saa minkäänlaista pankkilainaa Sortterilta – tai tällä hetkellä yhtään mistään, mutta tämä onkin jo luultavasti kaikkien tiedossa.

Tietoja:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Pankkilainat: 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaika: Vaihteleva, mutta joustava – 1-15 vuotta
 • Etsii teille parhaan lainan aina ilman vakuuksia ja takaajia
 • Nopeus, turvallisuus ja luotettavuus ovat korkeimmalla tasolla
 • Palvelun avulla lainojen yhdistely käy kuin tanssi ja säästät 90 %:n varmuudella
 • Auttaa tehokkaasti ja ilmaiseksi lainojen kovassa kilpailutusmaailmassa
 • Aina mahdollisimman pieni korko (alk. 3,90 %)

Hae lainaa tästä >>

Aina vain sitä parasta ja nyt voit aidosti unohtaa ne kalliit korot, sillä prosentit eivät ylitä koskaan 20 % ja alkavat 3,90 %:sta tai jopa vähän vielä alempaa.

Lainan hakeminen ja kilpailutus on ilmaista, etkä hakemuksenkaan jälkeen ole sitoutunut mihinkään eli vastuu astuu päälle, vasta silloin kuin varsinainen luottohakemus on allekirjoitettu. Kaikissa lainoissa on myös lain velvoittama 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Sortter kokemuksia - Aina vaan sorttaamassa lainat

Hae laina ilman vakuuksia netistä helpolla ja nopealla luottohakemuksella: Yksi hakemus, monta pankkia – ei virheitä, ei paperityötä. Nopeaa ja todella tehokasta siis!

Sortter – lainat ja niiden korko

Laina-aika kulutusluotossa voi olla 1-15 vuotta. Lainasummat ovat 1000 – 60 000 € ja korko lähtökohtaisesti 4-20 % (yksilöllinen määrittely).

Esimerkiksi: Kun lainasumma on 10 000 € ja korko 6,5 %, laina-aika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 € / kk. Kuukausierä on 119 €, takaisinmaksettava summa olisi 14.226 € tehden todellisesta vuosikorosta 7,73 %.

Mikäli etsitte esimerkiksi siis vaikka lainaa 3000 euron pintamista, niin pelit ja vehkeet ovat valmiita ja tämä sama pätee ihan sinne 60.000 euron kattoon asti. Lainojen kilpailutus toimii järjettömän hyvin Sortterilla.

 

Sortter kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia tästä uudesta loistavasta lainapalvelusta? Meille niitä on kertynyt jo useampi kourallinen ja jos kympin voi antaa, niin pankkilainavertailu tekee sen tässä ja nyt. Isot pisteet Sortterille ja vuoden 2023 lainanvälittäjäksi sen voi nimetä tässä ja nyt.

Parhaan hinnan mahdollistaminen lähes kaikissa tapauksissa on isoin syy tähän, mutta myöskin muita tekijöitä kuten vastuullisuutta, nopeutta, joustavuutta, kotimaisuutta ei voi muuta kuin korostaa.

Tämä kokonaisuus on se, mikä tekee palvelusta niin hyvän. Tähän päälle läpinäkyvyys ja todella aktiivinen yhteistyö isojen pankkien kanssa sekä laaja yhteistyökumppaniverkko ovat juuri ne pääsyyt, miksi homma toimii niin tehokkaasti. Kun haluat lainaa helposti ja nopeasti, niin meidän pisteet menee nyt kolmatta vuotta putkeen tälle lainanvälittäjälle.

Asiakaspalvelulle voi antaa myös hyvät pisteet ja palvelu aivan kaikessa kokonaisuudessaan hipoo kyllä aidosti sitä täydellisyyttä.

Sortter Asiakaspalvelu

Toimii erinomaisen hyvin ja tähän siis ihan selvästi panostettu.

Live-Chat palvelee erinomaisen auttavasti ja muista kilpailijoista poiketen myäs meidän kokemuksien mukaan asiakaslähtöisesti. Vastaukset annetaan varsin nopeasti jokaiseen kysymykseen silloin, kun asiakaspalvelu on auki.

Sinulle ei siis varmasti jää ainakaan pettynyt olo annetusta palvelusta, eli tässä huomaa suuren eron moneen muuhun putiikkiin nähden.

Palvelua ei nähtävästi ole suoraan ulkoistettu, vaan asiakkaita palvelee aidosti Sortterin ja pankkialan tunteva henkilöstö.

Tee maksuton lainahakemus >>

 

Sortter: Usein kysyttyä

Kuinka nopeasti Sortter pystyy välittämään lainahakemuksen?

Palvelu käyttää tässä automaattista prosessia eli se menee suoraan suojattua yhteyttä pitkin kaikille yhteistyökumppaneille, jotka reagoivat siihen oman kapasiteettinsa mukaan, osa todella nopeasti ja osa vähän hitaammin.

Onko lainojen yhdistely helppo toteuttaa Sortterilla?

Useimmat ellei jopa kaikki sen yhteistyöpankeista myöntää järjestely- ja yhdistelylainaa eli se on todella helppoa, olettaen, että teillä on vielä kuitenkin maksukykyä jäljellä, eikä tilanne ole riistäytynyt käsistä.

Mikä tekee Sortter palvelusta ainutlaatuisen?

Sen asiakaslähtöisyys ja aitous eli kaikki yhteistyökumppanit oikeasti kilpailutetaan ja kumppaneina on valikoituna vain parhaita, mutta myös monipuolisuus on kuitenkin otettu huomioon.

Voinko käyttää hakemuksessa yhteishakijaa?

Jos haluatte hakea lainan yhdessä esimerkiksi puolison kanssa, niin tämä onnistuu ja samalla yleensä varmistuu myös vielä hieman pienempikuluinen laina sekä varmuudella ainakin enemmän lainatarjouksia.

Onko Sortter lainavertailupalvelussa kilpailutus maksutonta?

Kyllä on, jokaiselle ja joka tapauksessa. Saat siis yhdellä ilmaisella hakemuksella Suomen yhden kattavimmista lainavalikoimista kilpailutetuksi. Paras laina on helppo valita, koska näkyvillä on lopulliset henkilökohtaiset lainatarjoukset kaikkien tietojen kanssa.

1 vastaa
 1. matti says:

  kysyn? pankkikortti( luoton) käyttämistä netin verkkoostoksissa? miten sortter kohdentuu verratessa pankinluottokorttin käyttöön lainojen kokonaiskorkokustannuksia verratessa? kokonaiskustannuksiin?

  Vastaa

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *