Sortter

Sortter on vuoden kuumin valinta, jopa liian kuuma ja siitä on muodostunut erittäin lyhyessä ajassa mahtava brändi, joka on harvinaista, mutta totta. Sortter lainaa ilman vakuuksia luotettavasti parhaan hinnan takuulla 2000 – 50.000 euroa pitkällä, jopa 15 v. maksuajalla.

Sortter - Lainaa SortteritakuullaLainanvälitysfirmoja on paljon, mutta Sortter on ylittänyt kaikki odotukset. Sen välittämien pankkien korko ei ensinnäkään ylitä ikinä missään olosuhteissa 20 prosenttia ja starttaus on sieltä 4% nurkilta. Nyt puhutaan siis halvasta lainasta ja eipä tässä vielä kaikki. Se on nopea, luotettava ja varma palvelu ilman häslinkiä tai hämminkiä.

Pähkinän kuori -info – Sortter

Palvelu on vertailu, joka käytännössä takaa parhaan hinnan lainalle. Toki yksi asia, mikä on fakta, on ettei Sortter pysty mitenkään päin vannomaan, että jokainen saisi lainaa. Luottotiedottomat eivät esim. saa minkäänlaista pankkilainaa yhtään mistään, mutta tässä ehkä se karuin fakta.

Tietoja:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Pankkilainat: 2000 – 50.000 euroa
  • Maksuaika: Vaihteleva, mutta joustava – 1-15 vuotta
  • Etsii parhaan lainan – aina!
  • Nopeus, turvallisuus ja luotto ovat enemmän kuin kunnossa
  • Lainojen yhdistely palvelussa on enemmän kuin helppoa (99% varma säästö!)
  • Auttaa tehokkaasti lainojen kovassa kilpailutusmaailmassa
  • Parhaan koron takuuta ei voi kuin korostaa

Hae lainaa tästä >>

Aina vain sitä parasta ja aidosti Good Bye niille koroille, sillä korot eivät ylitä ikinä 20 prosenttia. Ja hakeminen on ilmaista (nyrkkisääntö), etkä hakemuksenkaan jälkeen ole sitoutunut mihinkään eli vastuu astuu päälle, silloin kuin varsinainen luottohakemus on allekirjoitettu.

Sortter kokemuksia - Aina vaan sorttaamassa lainat

Lainaa ilman vakuuksia netistä helpolla ja nopealla luottohakemuksella – yksi hakemus, monta pankkia – ei virheitä, ei erheitä, eikä paperityötä. Helppoa ja tehokasta siis!

Esimerkki: Mikäli etsitte vaikka lainaa 3000 euron pintamista, niin pelit ja vehkeet ovat valmiita ja sama pätee ihan sinne 50.000 euron kattoon asti. Kilpailutus toimii järjettömän hyvin Sortterilla.

Sortter kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia tästä uudesta loistavasta lainapalvelusta? Meillä on vain kourallinen ja jos kympin voi antaa, niin pankkilainavertailu tekee sen tässä ja nyt. Isot pisteet Sortterille. Parhaan hinnan takuu on isoin syy, miksi, mutta myöskin syitä löytyy tähän päälle monta muuta. Esimerkiksi läpinäkyvyys ja todella luja aktiivisuus ovat mm. niitä. Asiakaspalvelulle voi antaa 9,5 pistettä, mutta palvelu taas kaikessa kokonaisuudessaan hipoo kyllä aidosti täydellisyyttä.

Asiakaspalvelu

Toimii. Live-Chat palvelee erinomaisesti aina, kun se on auki. Ja vastaukset annetaan varsin nopeasti. Tuosta syystä siis yhdeksän ja puolikas, kuten aiemmin mainittuna. Erittäin kehittynyt palvelu.