Suomilimiitti kokemuksia

No nyt on Matti pelastamassa! Ei enää tyhjiä kukkaroita! Miltä kuulostaisi esim. 2000 euron ilmainen laina? (Kampanja-aika voimassa toistaiseksi).

Jos kampanja ei ole voimassa, niin et saa Suomilimiitiltä kahden tonnin lainaa ilman kuluja ja ei ole sekään huono diili millään tavalla, mikäli asia näin olisi. Suomilimiitti on vieläkin hallitseva ilmaisen ensilainantarjoaja. Se on palvelu vailla vertaa ja oikein pelattuna sekä lyhytaikaisena lainana hoidettuna lainana ilmainen.

Lainatuote on jatkuva kestotililuotto tai vanhan ajan pikalaina 10-2000 euroa alkaen kuukauden ja 49 kk:n laina-ajoilla. Valinnan varaa on ja paljon joustoa on tarjolla. Sinun valinta, lyhyen lainan etsijät selviävät kuluitta.

 

Suomilimiitti kokemuksia ja kuluttoman ensinoston ansiosta ne ovat parhaasta päästä jo vuodesta 2015 jatkuen aina 2019 vuonna. Tee omat päätökset, mutta et varmasti pety, kun nappaat tämän lyhytaikaisen pikalainan. Pitkän maksuajan mahdollisuus taas tuo sitten lainalle runsaasti korkoa.

Tutustu Suomilimiitti -lainaan >>

Mitä Suomilimiitti vaatii lainaajalta?

Suomilimiitti on kohtuullisen helppo, mutta ”tyhjätaskut” (=lue överivelalliset ilman töitä) ja luottotiedottomat eivät valitettavasti saa luottoa enää palvelusta. Sinulta vaaditaan mm:

  • Ikäraja 21 vuotta
  • Tarpeeksi tuloja ja ei liikaa lainoja joka tontilta
  • Suomen osoite
  • Pankkitunnukset tai mobiilivarmenne
  • Sähköposti ja puhelinnumero

Kas tässä, jos kaikki on kunnossa, niin latu on auki. Voit saada myönteisen päätöksen tähän ”pikalainaan” joka arki päivä, lauantaina ja sunnuntaina, jos yläpuolella olevat vaatimukset ovat kunnossa. Erityisen tarkkana palvelu on luottotietojen kanssa, jotka tarkistetaan automaattisesti. Tässä ei jousteta.

Entä lainan korko ja esimerkki siitä?

Koska suosimme kyseisen firman kohdalla ehdottomasti lyhyttä ilmaista ensilainaa, annamme ilmaisen lainaesimerkin.

Esimerkki: Jos lainaat 2000 euroa, 28.02.2019, maksat takaisin 30.04.2019 samat 2000 euroa eli saat 2 kk puhtaasti korotonta maksuaikaa. Korot ovat täysin eri luokkaa, jos et maksa takaisin näiden aikataulujen mukaan, mutta eivät pahimmasta päästä.

Suomilimiitistä puhutaan kaikenlaista suoranaista potaskaa, huijareita jne. totta kai, koska 2006 oli artikkeli jossain verkossa, että pikavippifirmat ovat huijareita, niin tietenkin Suomilimiitti huijaus on myös fakta, totta, ja kukaan ei voi sitä kiistää.Suosittelemme kuitenkin Suomilimiittiä lyhytaikaiseksi lainaksi, mutta siinä on myös joustoluotto -ominaisuus, eli sitä voi ”roikottaa” 49 kuukauttakin ja kyllähän tuosta käytetään kulutusluotto -termiäkin. Näillä, kun ei nykyään ole enää sellaista erinäistä merkitystä, vaan ”kaikilla rakkailla lapsilla on kaikki mahdolliset nimet”. Pikalaina pitkällä maksuajalla tarvittaessakin siis onnistuu kyllä.

Suomilimiitti Kokemuksia

Jouston ultimatum, saat maksuaikaa tai ilmaista sellaista. 1-49 kuukautta ja sinä valitset. Voit myös nostaa euroja tilille suoraan kympin välein kahden tonnin kattoon asti.

Kokemuksista, kun puhutaan, niin tässä on vuodesta 2013 eteenpäin paras joustava laina, mitä markkinat tarjoaa. Erityisesti korostamme ilmaisuutta, joka nostaa palvelun pisteitä. Emme niinkään lainan venyttämistä, sillä on päinvastainen efekti, mutta se on mahdollista.

Tässä esimakua, järjetön limiittivapaus, pelkästään maksuvapaat tekevät palvelusta kohtuullisen uniikin tietenkin ottaen huomioon sen muut ominaisuudet

Hae laina jouston kera tästä >>

  • Joustoa saat poimia oman maun mukaan kahden maksuvapaan verran per vuosi
  • Tai sitten voit ottaa lyhennysvapaata 4 kertaa vuodessa

Luottolimiitin voi avata ja sitä ei tarvitse välttämättä käyttää eli siinä tulee extrana luottokortin ominaisuudet samalla. Ei avausmaksuja, ei mitään roskabisnestä, vaan puhtaat ja selvät lait sekä säännökset.

Nämä on helppo aktivoida, kun kirjaudut palveluun. Voit myös nostaa rahaa tekstiviestillä (ilman lisäkuluja) eli Suomilimiitti on vielä oldskool, tosin se on ottanut uudet verkkoteknologiat haltuun jo aikoja sitten. Täydellinen pikalainapalvelu – tai joustoluotto – minkä nimen firmalle nyt antaa. Älä päästä Masaa kukkaroon!

Huomaa myös, että mobiilisovellus on ladattavissa aina sekä iLuurille, että myös Androidille. Ilmaiseksi tietty! Palvelusta voi nostaa myös pöydälle sen asiakastyytyväisyyden; narinaa on vain niiltä, jotka ovat mokanneet ilmaisen ensiluoton ja jättäneet parhaan pikavipin ottamatta!

Niin kauan kun ilmaista lainaa tarjotaan: Suomilimiitti on ykkönen

Ja Kyllä. Tämä on fakta, josta emme pääse mihinkään sekä samalla puolueeton sellainen. Suomilimiitin kahden tonnin ensilaina on paras, lisäämättä sen enempää. Tämä on kuitenkin kampanjahinta eli keskimäärin hinta on pyörinyt tonnissa viimeisen parin vuoden ajan. Koko vuoden ollaan kuitenkin kuikuiltu kahdessa tonnissa ja yhä näyttäisi siltä, että tämä pitää.

Jos etsit parempaa ilmaista ensilainaa tai tarjousta yleensäkin, niin onnea etsintään, meidän 12 vuoden kokemus ei ole vielä löytänyt parempaa. Mielessä kannattaa kuitenkin pitää, että kaikki muuttuu nopeasti. Mitä tahansa voi siis tapahtua alalla!

Kun lakiuudistuksia tulee, niin hyvätuloiset väliaikaiset lainajaat kärsivät, tosin hallitus koittaa tehdä kaikkensa, että ”balanssi pysyy”. Lobbauksesta kuitenkin on kyse ja mikään ei tule muuttumaan, vaan pelkästään kuluttajat kärsivät. Lainan saanti kun on nytkin jo niin hankalaa, vaikka talous olisikin kunnossa.