Vivus kokemuksia

Vivus vai? No sehän se, radiosta, telkasta ja netistä tuttu yli kymmenvuotinen Vivus -pikalainapalvelu on sellainen paikka, jonka voi helposti nostaa ylös positiivisessa mielessä. Erityisesti pikavippi -asioissa ja kategoriassa, vaikka monet niitä lähes vihaavatkin syvästi, mutta syytä harva edes tietää. Kallista, sanottenette? Ei suinkaan, tai:

No ehkä, mutta oikein pelattuna alkuperäinen Vivus on ilmainen 400 euroon asti, kunhan suoritat maksun tasan kuukaudessa. Päivääkään korottomuudessa ei muuten jousteta, joka kannattaa tai pitää ottaa huomioon.

Tämä lukee ihan sopimuksessa, joten saranat ei saa vinkua, vaikka sitähän ne aina tekevät. Kaiken kun pitäisi olla yleensä vielä hitusen verran halvempaa. Pyydä tarjous ja mieti tarkkaan, haluatko ilmaista rahaa pienestä kuvasta alapuolella, oletettavasti Vivus kyllä maistuu. Onhan yli 545 000 suomalaista lainan vipannut ja harva on katunut – tai kaatunut.

Vivus pikalaina on ilmainen 400 euroon asti ja nyt siinä on hieman pidempi maksuaikakin, tosin ei se markkinoita biittää, vaikka maineikas palveluhan tuo on. Siitä ei voi narista, eikä pääse mihinkään.

Toinen Vivuksen tuote on sen Jousto, tai kyseinen tuote kulkee nimellä Vivus Jousto ja se on 2000 – 3000 euron luottokortti verkossa. Kymmenisen vuotta vanha taas on vipahtavampi, vaikka sekin on joustava se. Tuotteissa on joustoa, mutta sinä päätät, kumman valitset. Molemmissa on nimittäin puolensa. Huonoja puolia emme näe, tai sitten kirjuri on sokea tai tomppeli – luultavasti topea somppeli osuu parhaiten minuun, mutta ei yli 5 miljoonaan meikäläiseen.

Tutustu Joustoon tästä >>

Huom! Yläpuolella olevan kuvan linkki johtaa pikalainaan ja painike yläpuollea taas itse Jousto tuotteeseen.

Vivus pikalaina vai Vivus Jousto?

Kaksi valintaa, vaan ei niin vaikeaa sellaista. Jos tarvitset lyhytaikaisempaa lainaa, palvelun pikalaina ehdottomasti se, mihin kannattaa tähdätä. Mutta, jos taas haluat Joustoa arkeen, niin Vivus Jousto on parempi vaihtoehto – jos siis 2000 – 3000 euron luottoraja riittää.

”Tuotteissa on yksi ja ainoa ”vaikeus”, ja se on nimenomaan, että kumman haluaa valita. Molemmat kuin ovat vaan erinomaisia omalla tavallaaan.”

Pikalainaa ja erityisesti lyhytaikaista sellaista tarraa ilman muuta kiinni perinteiseen ”vanhaan” Vivukseen. Jos taas joustoluotto -linja on mielessä, niin Vivus Jousto on ehdottomasti se palvelu, joka kannattaa. Monimutkaiseksi palvelu ei ole suinkaan asioita tehnyt, ehkä vain kaksi ”puolisamanlaista” tuotetta saattaa aiheuttaa päälle vaivaa, mutta turhaan.

Kumpi on parempi?

Kysymys on erittäin kysytty, mutta vastausta voidaankin sitten hakea. Tämä johtuu siitä, että kumpaa purkkaa haluat puraista, joustavaa mallia tai vähemmän jauhamisen arvoista. Eli siis siis joustoluotto vai pikalaina, suomeksi sanottuna. Hemmettiin ne purkat. Lainavertailu näidenkin kahden välillä kannattaa. Kaksi kärpästä saman firman alla ja helppo vertaus, joten mitäpä turhaan liikoja tuumimaan.

Vivus Jousto – Millaisia kokemuksia palvelusta on?

Jos taas haluat tarttua max. 3000 euron tuotteen, on tässä palvelu, johon haluanette tarttua tai pyytää ilmaisen tarjouksen ainakin. Palvelulla on monet hyvät puolensa, huonoja taas sitten voidaankin etsiä ja urakalla. Kun lainassa ei ole nostokuluja ja se on kuin luottokortti netissä, niin heittäisimme ja heitämmekin sille heti 10/10 pointsia. Tämä on kokemuksia ajatellen harvinaista, koska kymppiä ei saa kukaan – paitsi Vivus Jousto. Palvelusta voitte lukea suoraan lisää tästä linkistä.

Linkki johtaa Vivuksen kotisivuille ja kaikki tarkemmat tiedot löytyvät sieltä sekä ne ovat 100-prosenttisesti ajan tasalla.

Palvelussa on erityisesti hyviä puolia sen nostokuluttomuus ja fakta, että maksat takaisin vain kuukausittain. Myös sen maksimikorko ja 4 Finance Oy ovat seikkoja, jotka antavat palvelulle heti teräksen lujan maineen ja samoin pankin nimi kasvaa – ja ei niinkään minään vippinä, vaan aitona pankkina. Jota se todella onkin, vaikka vipiksi liki jokainen sen luokitteleekin.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Helppoa kuin bläkki, ota puhelin käteen, joka on toki aika epämielyttävää. Mutta sen sijaan, sähköposti ja Live-Chätti pelitttävät molemmat. Näitä me myös suosittelemme ja kokemus molemmista on erinomainen, vastaava palvelu, johon verrata sitä voisi olla esimerkiksi tuoreempi Credigo. Voit myös lukea tärkeimpiä tietoja suoraan palveluiden kotisivuilta – kaikki tieto, kun on kerätty kasaan helpottamaan prosessia joka kulmasta katsottuna.

Lainapalvelu on auki joka päivä aamu seiskasta ilta 11 ja asiakaspalvelun tavoitat arkisin kello 09:00 – 17:00 välisenä aikana. Lainahakemus taas puolestaan onnistuu molempiin palveluihin, sekä peruspikalainaan ja Joustoon 24h vuorokaudessa.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *