Halvin pikavippi: Hae aina edullisin pikalaina 2024

Jokainen haluaa halvinta, eikä halvin pikavippi ei ole poikkeus, eikä halvin laina, pesukone tai se edes telkkari. Toki hinta-laatu Halvin pikavippi tai edullinen laina ei ole minkään kallion lohkareen alla, vaan se on helposti suoraan alapuolella. Rohkeasti selaamaan ja et voi osua miinaan, kuoppaan ja itse asiassa kaikki natsaa takuulla.-suhteen pitää myös olla kohdillaan.

Pelkkä edullinen hinta ei siis riitä, ei edes pikavipeissä, vaikka näiden ”spekseissä” ei olla lainkaan niin tarkkoja kuin elektroniikkalaitteiden.

Halvin laina ilman takaajia ja vakuuksia on klikkauksen päässä, sinä teet viimeisen liikkeen ja valitset palvelun. Muista, että ensimmäiseen kohteeseen ei kannata ihan heti rakastua, vaan muillekin kannattaa antaa edes pieni mahdollisuus!

Sortter

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuta pankkilainaan paras korko
 • Vuoden lainanvälittäjä
 • Hoitaa yhdistelylainan kätevästi
Kattokorko

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4-10 %

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa aina alle 10% korolla
 • Kilpailuta pankit muutamassa minuutissa ja säästä
Omalaina

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina pankista heti ilman vakuuksia
 • Kilpailuttaa yli 24 pankkia nopeasti
Bank Norwegian

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,49-18,9 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Hae lainapäätös heti
 • Vakuudeton kulutusluotto pankista
Rahalaitos

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Yksi lainahakemus - Monta tarjousta
 • Edellytyksenä vähintään 600 €/kk-tulot
 • Nopea lainapäätös
axolaina

Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton laina pankilta ilman takaajia
 • Kilpailuttaa lainat 18 pankin kautta
Etua

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,68-20%

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa myös pienillä tuloilla
 • Vanhin ja luotettava lainanvälittäjä Suomessa
Ferratum

Lainasumma

100-4000 €

Korko

8-14 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina joustavasti kohtuullisen pienellä korolla
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista
 • Joustoluotto ainoa laatuaan
Sweepbank

Lainasumma

1000-8000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lisätiedot

 • 60 vrk kuluton maksuaika
 • Verkon suosituin Mastercard
 • Heti käyttöön
Freedomrahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuttaa 26 pankkia
 • Lainaa helposti yhdellä hakemuksella
Näytä kaikki

Vikatikkejä ei ole olemassakaan, kun valitset jonkun palvelun, jonka olemme tarkkaan valinnut.

 

Edullisin pikavippi helposti ja varmasti

Emme myy saippuaa, tarjoaa tyhjää tai lupaa ”nopeampaa ja parempaa” kuin muut. Tarjoamme laatua ja oikeasti sitä, mitä tarjolla on. Edullisin pikavippi löytyy kauttamme helposti ja itse asiassa suuret halvat kulutusluotot ovat saatavilla siinä samassa.

Tällä hetkellä halvin tarkoittaa käytännössä ilmaista, sillä monien firmojen ensilainatarjouksen ovat korottomia. Tosin, vaikka sudenkuoppia ei ole, niin maksuajat pikalainoissa ovat lyhyitä, yhdestä kahteen kuukauteen.

Ei ole mikään salaisuus, mistä halvin vippi löytyy, no meiltähän se. Tästä ei tarvitse tehdä numeroa, näin asia vain on.

Halvin varma pikavippi 100 – 20.000 euroa meiltä

Pienin tarjolla oleva vippisumma on vain 10 euroa, mutta harva ottaa näin pientä lainaa. 50 euron pikavippiä sentään otetaan jossain määrin, mutta kun puhutaan vielä pikavipistä, niin monet tarttuvat 100-500 euron haarukkaan, vaikka näitäkin on suhteellisen niukasti tarjolla nykyään.

Meillä on laaja tarjonta, eli löydät kaikki edellä mainitut summat helposti, mutta samassa myös lainat aina 70.000 euroon asti sekä uudet pankkilainat, eli tarjontaa on todella runsaasti.

Pidämme yleensä paketin tiiviinä kuin sementti eli turhat löpinät sikseen, yläpuoleltahan löydät kaikki parhaat edulliset pikavipit ja se on jo tarpeeksi sanottu se.

 

Historian pienikorkoisin laina oli nollakoron luotto

Edullisin pikalaina tai luotto ei ole mysteeri ja jos joku joskus kuvitteli, niin me selvitimme senKyllä, eikä pelkästään historian eli törmäät 0 % koron lainaan vieläkin, mutta vain luottokorttien kohdalla. Tosin maksuaika on lyhyt, mutta mitään hämärähommia ei ole taustalla, vaan tämä on suora kuluttajan hyödynnettävissä oleva etu. Tärkeintä on hyödyntää se oikein eli maksaa laina ajallaan pois.

Eli ei myöhästelyjä maksuissa, 50 vuorokautta on tiukin takaraja ja keskimäärin se on kuukausi. Tämä on siis markkinoiden, historian – ja nykyhetken – halvin pikalaina tai laina, mitä tällä hetkellä on tarjolla (mutta luottokorttina – ei enää perinteisenä suorana lainana).

Pikalainaa pienellä korolla on siis tarjolla, jos tämä pitää vielä kiteyttää, ei hätiä tämän suhteen!

 

Halpaa pikalainaa suoraan netistä

Tässä vaiheessa, jos olette malttaneet lukea huonon – tai suorastaan katastrofaalisen huonon tekstin pätkän – ette ole silti Joron jäljillä, mutta luette lätinää, koska oikeat halvat lainat ovat ylhäällä tiukassa listassa.

Halvin pikalaina tai vähintään halpa sellainen löytyy suoraan sieltä, mutta jos lukeminen maistuu niin kuunnelkaahan toki.

Tähän voisi laittaa tietenkin mainoslinkin, mutta meidän oma sisäinen katu-uskottavuus ei salli liikamainostusta ja oma historia on rankka, mitä tulee vippeihin.

Emme suosithssstele tyhmiä liikkeitä tai luottotietojen menettämistä – emme kenellekään, emmekä varsinkaan nuorille!

 

Halvan pikavipin kanssa voi mennä retkuunkin

Varoituksen sanana sen verran, että kun laina on edullinen tai pääasiassa ilmainen, voi tässä osua naulaan suoraan paljas jalka edellä, sillä jos et ole lukenut tarkkaan ehtoja tai olet ”hälläväliäsakkkia”, tämä voi tulla hintavaksi. Halvin pikavippi ei ole aina siltä miltä näyttää, suoraan sanottuna.

Ilmaisissa pikavipeissä on salakavala halpuus puettuna, maksuaikaa ei limitoidusti eli ylität päivänkin, niin maksat meidän mielestä kohtuuttoman hinnan korkoa siltä istumalta. Ilman kaunisteluja! Joten olehan erityisesti tarkka, jos pelaat lyhytaikaisten halpojen pikavippien kanssa, täysin eri asia ovat pitkän maksuajan pankkilainat.

Vaikka nykyään tämä on äärimmäisen harvinaista, koska säännöt ovat kiristetty harvinaisen selkeiksi, niin silti suosittelemme vähintään keskittymään tähtäämään mahdollisimman pieneen todelliseen vuosikorkoprosenttiin. Se määrittää hyvin pitkälti – tai jopa täysin – lainan kulut