Paras ja halvin lainatarjous

Paras lainatarjous 2019

Paras lainatarjous netissä on voimassa hakuhetkestä lähtien niin pitkään, kunnes toisin sanotaan. Tästä syystä Tarjous voimassa jopa kuukausien ajan, halvin laina ilman vakuuksia onnistuu vain tarjouspyynnön kautta ja me kerromme teille, kuinka, koska ja miloinedullisin tarjous on helppo löytää lainalle, sillä mikään kiire ei ole.

Ei etenkään silloin, kun etsit pankkilainaa tai kulutusluottoa, jotka ovat tyypillisesti lainoja, joita on tarkkaan harkittu ja pitkään pohdittu. Pikavipit ovat sitten asiat erikseen, voit lukea niistä artikkelin erikseen tästä!

Kulutusluotto ja pankkilaina -tarjouksissa on merkittäviä eroja

Euromääräinen summa kasvaa, siinä missä lainasummakin. Esimerkiksi kulutusluotot ovat yleensä alkaen 1000 eurosta ylöspäin, keskimäärin noin 2500 – 3500 euron suuruisia kulutuskäyttöön tarkoitetttuja luottoja. Näiden räikeät korkoerot voi itse helposti havaita tutkimalla vaihtoehtoja ja pyytämällä tarjouksia. Kulutusluottovertailu löytyy täältä.

Miksi tarjouksia kannattaa pyytää monesta pankista?

Mitä enemmän vertaat, sen varmemmin löydät halvemman tarjouksen. Tämä pätee kaikissa tuotevertailuissa. Älä koskaan ota ensimmäistä tarjousta vastaan! Lainatarjous voi näyttää ensialkuun edulliselta, mutta seuraava voi tyrmätä sen täysin.

Nurkan takana nimittäin saattaa hyvinkin lymytä paljon parempi ja edullisempi ratkaisu: kokeile mm. Zmartaa, jonka tehokilpailutuspaketti lähtee etsimään Sinulle yli 25 pankilta luottoa – halvempaan korkoon et muualla kovin usein pääse!

Halvin lainatarjous heti mielessä? Älähän hätiköi, sillä se ei takaa sinulle parasta ja edullisinta lopputulosta

Mistä tarjous lainalle tai kulutusluotolle heti?

Monet kilpailuttajat ja pankit antavat tarjouksen heti tai viimeistään 15 minuutin kuluessa. Tämä riippuu siitä, haetko lainaa arkipäivänä ja kellon ajasta. Esimerkiksi yöllä et välttämättä saa tarjousta niin nopeasti! Lainatarjous voi olla heti kättelyssä edullinen, mutta osalla niistä voi heittää vesilintua; kaikki ei ole edullista.

Nopein lainatarjous lähtee Bank Norwegianilta, sillä se lupaa sen aina välittömästi riippumatta vuorokaudesta tai kellonajasta. Hakemus käsitellään automaattisesti ja riskit kalkuloidaan robottien toimesta. Tällä tavalla norjalaispankki pystyy hoitamaan prosessin kaikista nopeiten.

Monet muutkin pankit ovat lähteneet hyödyntämään automatisaatioteknologiaa ja kaikki nopeutuu (tämä on samalla uhka meille suomalaisille, sillä se syö väistämättä työpaikkoja). Ainoastaan kivijalkapankit laahaavat perässä, vaikka niissäkin on tapahtunut parannuksia. Lainan saaminen niistä on kuitenkin keskimäärin vaikeampaa ja vaatimukset kovemmat. Omasta pankista tarjousta kannattaa kuitenkin aina kysyä, sillä siinä missä prosessi ei ole ehkä kaikista nopein, voi hinta/korko olla silti matalin.

Huomioi aina lainatarjouksissa:

  1. Millainen lainan avausmaksu on
  2. Mitä viitekorkoa laina soveltaa ja paljonko se on
  3. Millainen tilinhoitopalkkio on
  4. Onko lainassa muita juoksevia kuluja (yleensä ei ole)
  5. Tärkeintä: tarkista todellinen vuosikorko ja lainan kokonais- sekä kuukausikulut

Kun tutkit näitä viittä tärkeää asiaa, niin pääset hyvin lähelle ideaaliratkaisua, eikä sinun tarvitse jäädä miettimään, olisiko jostain voinut lähteä vielä edullisemmalla korolla lainaa.

Lainatarjous pienellä korolla taskuun

Kun olet huomioinut kaiken tämän ja kääntänyt jokaisen kiven, löydät varmasti parhaan tarjouksen lainalle. Kiven Edullinen kulutusluotto pienellä korolla on nykyään niin helppo hakea, kun vain jaksaa nähdä vartin vaivan ja avata molemamt silmät siinä samassa. Todellinen vuosikorko on tärkein numero, jota kehotamme tuijottamaan!kääntäminen on myös helppoa, sillä se on vain noin 15 – 20 minuutin homma ja säästöä voi kertyä tuhansia euroja. Vähintään säästät satasia ja pienissäkin pikalainoissa säästöt voivat olla 50 – 400 euron väliltä.

Kierrä kaukaa kalliit palvelut ja sano ainakin sadan koron lainoille suoraan ei. Älä tee samaa virhettä kuin kymmenet tuhannet muut suomalaiset ja ota kallista lainatarjousta vastaan, kun kulman takana odottaa edullinen laina / kulutusluotto pienellä korolla.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *