Joustolaina heti: Vertailu ja kokemuksia 2024

Joustolaina on järkevä valinta. Se on tuote, joka on tarjolla lähes jokaisesta pankista.Joustolaina on nimensä mukaan joustava sellainen ja se on täysin verrattavissa joustoluottoon.

Lukuisat pankit tarjoavat kuluttajalle joustoa lainaan tarvittaessa. Voidaan siis sanoa, että kyseessä on täysin sama tuote kuin joustoluotto. Nimen ei kannata antaa hämätä siis. Ei missään lainatuotteessa.

Joustolainaa on tällä hetkellä tarjolla netistä jopa 60 000 euroon asti, joten määrällistä puutetta ei pitäisi olla kenelläkään joustolainan hakijalla.

Ja kun etsit sitä matalan koron lainaa heti, sopii joustolaina täydellisesti myös tähän tarkoitukseen tosin lopulta sinä teet itse viimeisen si.

Sortter

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuta pankkilainaan paras korko
 • Vuoden lainanvälittäjä
 • Hoitaa yhdistelylainan kätevästi
Zmarta

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton pankkilaina netistä
 • Kilpailuttaa eniten pankkeja
Kattokorko

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4-10 %

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa aina alle 10% korolla
 • Kilpailuta pankit muutamassa minuutissa ja säästä
Omalaina

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina pankista heti ilman vakuuksia
 • Kilpailuttaa yli 24 pankkia nopeasti
Bank Norwegian

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,49-18,9 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Hae lainapäätös heti
 • Vakuudeton kulutusluotto pankista
Rahalaitos

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Yksi lainahakemus - Monta tarjousta
 • Edellytyksenä vähintään 600 €/kk-tulot
 • Nopea lainapäätös
axolaina

Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton laina pankilta ilman takaajia
 • Kilpailuttaa lainat 18 pankin kautta
Etua

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,68-20%

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa myös pienillä tuloilla
 • Vanhin ja luotettava lainanvälittäjä Suomessa
Ferratum

Lainasumma

100-4000 €

Korko

8-14 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina joustavasti kohtuullisen pienellä korolla
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista
 • Joustoluotto ainoa laatuaan
Sweepbank

Lainasumma

1000-8000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lisätiedot

 • 60 vrk kuluton maksuaika
 • Verkon suosituin Mastercard
 • Heti käyttöön
Freedomrahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuttaa 26 pankkia
 • Lainaa helposti yhdellä hakemuksella
Näytä kaikki

Joustolaina kannattaa myös aina verrata ja ottaa huomioon lainamuotona, mitä sitten ikinä etsitkään. Säästö on varmaa ja meidän vertailu on sen verran kattava, että edullisin joustolaina löytyy varmasti.

Tärkeintä on vertaaminen! Ja sitä varten me olemme olemassa tai tarjoamassa teille parhaat mahdolliset työkalut sitä varten.

Joustolaina ja kokemuksia 2024

Kun haluat parasta, on myös erittäin oleellista lukea kokemuksia liittyen joustolainoihin. Ja tietenkin samalla jokaiseen tuotteeseen, mitä sitten ikinä etsitkään, sen ei tarvitse olla laina.

Vertaathan kaupasssakin hintoja? Niin joustolainan tarpeessa olevana luonnollisesti se kannattaa myös. Ydinfysiikastahan ei ole lainkaan kyse.

 

Onko Collector ja Joustolaina sama asia?

Kyseessä on rahoittaja, joka on ollut aikaisemmin Joustolaina-nimikkeellä toimiva yritys, mutta koska lainatermit ja kaikki siihen liittyvät termit ovat muuttuneet niin radikaalisti, ei Collectoria enää voi ainoastaan kutsua Joustolainaksi.

Vaikka heille voi kuitenkin antaa pisteet hyvästä toiminnasta, emme kuitenkaan tee yhteistyötä heidän kansaan, joten Collector joustolaina kokemuksia ei oikeastaan ole.

Niitä ei nimittäin ainakaan toistaiseksi ole vielä ainakaan tullut. Kyseisessä lainassa on myös erittäin tiukat ehdot, vaikka rahoittajaa voi ehdottomasti suositella kaikille maksukykyisillä.

Useimmista pankeista on kuitenkin helpompi saada joustolainaa, jopa Nordean lainat irtoavat heidän asiakkailleen helpommin, puhumattakaan Norwegian Bank pankista. Eli tässä Collector kiteytys, mikäli joku sekoittaa tämän joustolainaan.

 

Ikärajat joustolainoissa

Joustolainojen ikärajat ovat nousseet osittain huomattavasti, tosin tämä on firmakohtaista. Esimerkiksi Limiittiä lähtee vielä 18-vuotiaalle ja 19-vuotiaalla on heti paremmat mahdollisuudet saada joustolainaa.

Ja mitä ylemmäs mennään, sen parempi. Toki raha-asioista palvelut ovat eniten huolissaan eli ikäraja ei kuin pieni kynnnys, jos haet lainaa esimerkiksi pankista. Tärkeintä on luottotietojen puhtaus ja muutenkin hyvä rahallinen tilanne sekä toki säännöllinen työpesti auttaa asiaa runsain mitoin.

 

Joustolainalaskuri

Joustolaina laskuri löytyy jokaiselta palvelulta. Tämä on ollut standardi jo vuosia ja se ei ole muuttamassa mihinkään. Sama pätee lainalaskuriin, joka sekin löytyy joka palvelulta.

Tosin kaikki numerot antavat suoran ”suunta-arvion” eli lopulliset lukemat näkymät vasta, kun lopullinen tarjous on annettu. Sitä, kun ei valitettavasti anneta suoraan, tosin se tapahtuu hyvin nopeasti.

 

Joustolaina ja palveluiden taso

Yleisesti joustolainaa tarjoavat palvelut ovat erinomaisia. Myös joustolainan korko alkaa olemaan erinomainen ja siihen löytyy simppeli syy. Kilpailun kasvaessa uudet pankit – erityisesti – ovat pakotettuja tarjoamaan halpaa lainaa ja hinnoissa on varmasti näkyvissä vielä roimia pudotuksia. Myös luotettavuuspuoli ja muut tekniset asiat ovat nykyään lujassa lain syynissä, joten voit luottaa jokaiseen lainapalveluun, joka toimii Suomessa.

Kotiläksyt kannattaa kuitenkin tehdä ja vertaileminen on tärkeää sekä palautteiden lukeminen.

Onko opiskelijalla mitään mahdollisuuksia joustolainaan?

Kyllä vain, tämä on mahdollista. Tosin tuloja vaaditaan ja luottotiedoissa ei saa olla ainuttakaan häiriöitä. Näistä ehdoista ei yleensä tingitä, jos edes koskaan.

Ainoat mahdollisuudet ovat kaverilaina tai toki sukulaisilta voi myös pyytää joustolainaa, jos tilanne todella sellaista vaatii. Myös S-Pankki tarjoaa mahdollisuuden tähän muiden seassa, mutta konttorivisiitti on pakollista – erityisesti opiskelijana.

Joustolaina työttömälle taas on siinä ja siinä, epäilys meidän puolelta on suuri negatiiviseen päätökseen.

Etuisuuksilla on kuitenkin huomattava vaikutus tähän, vaikkakin kaikki riippuu, mistä ja kuinka suurta lainaa haet. Ja tietenkin sivuduuni auttaa merkittävästi asiaan. Kaikilla on mahdollisuus saada pankkilainaa tai mitä vaan joustolainaa, kunhan vain raha-asiat ovat kunnossa.