Lainaa ilman luottotietoja haussa? Lainan saaminen maksuhäiriöiselle

Vielä kysellään, että onko vielä paikkoja, josta voisi irrota lainaa ilman luottotietoja?

Suurella varmuudella voimme todeta, että ei. Maksuhäiriöiselle lainaa ei anneta, ei myöskään 2024 vuonna.

Tarkentaen vielä eli Yksikään netin lainapalvelu ei edes tarjoa sellaista, eivätkä myöskään pankit tee poikkeusta tässä, ellet pysty järjestelemään neuvotteluissa mustaa valkoisella, että talous olisi kunnossa.

Lainaa ilman luottotietoja on nykyään valitettavasti mahdotonta saada ellet turvaudu kaverin tai sukulaisen pouleen. Pankit ja palvelut - eivät edes vippifirmat - ei myönnä lainaa maksuhäiriöiselle.Eli siis teoriassa pieni mahdollisuus löytyy, jos olet esimerkiksi skarpannut runsaasti vuosien aikana, omaat vakuudet ja sinulla on hyväpalkkainen säännöllinen työ. Muuten mahdollisuudet ovat laihat, mutta koittaa voitte toki aina.

Emme kuitenkaan välttämättä kehoittaisi satsaamaan siihen turhan paljon aikaa, koska päätös on kielteinen todella suurella todennäköisyydellä.

Oma pankki on vaihtoehto ja kysyä voi aina ja verkossa on liuta muitakin paikkoja, josta moinen voi järjestyä.

Mikäli siis pystytte aidosti vakuuttamaan, että olette maksukykyinen ja hoitaneet menneet 100-pinnaisesti pois. Myös vakuuksia todennäköisesti kysytään vielä tämän päälle.

Voitte kuitenkin laittaa hakemuksen sisään ja toivoa parasta. Paras tapa neuvotella lainaa luottotiedottomalle on kuitenkin omasta pankista. Verkossa, kun jokainen palvelu painottaa, että luottotiedottomalle lainaa ei myönnetä.

 

Luottotiedottomalle lainaa – epätodennäköistä, mutta hakeminen on aina ilmaista

Teillä saattaa olla muutama vaihtoehto, mutta korostamme myös epäilystä tuon saamisen suhteen.

Maksuhäiriöiselle lainan anto on riski suoraan lainafirmalle, joten heillä on kohtalaisen hyvät eväät epäillä maksukykyänne.

Vaikka asiat olisivatkin tätä nykyä kunnossa ja rahavirta olisi säännöllinen.

Yhteishakija saattaa antaa pienen lisätoivon kipinän tähän, mutta emme lähtisi vielä hurraamaan liikaa silloinkaan.

Hakemuksen jättäminen onnistuu ja laina ilman luottotietoja ei ole mahdotonta, mutta 99% varmuudella* ette tule saamaan yhdestäkään palvelusta lainaa.

Maksuhäiriömerkintä on ikävä asia ja se jättää pitkän ”talouden arvet”.

 

Lohkeaako edes pikavippi ilman luottotietoja?

Valitettavasi ei. Varsinkin tällä, kun tällä hetkellä et voi saada edes pienen pientä vippiä Suomesta.

Myös lainojen yhdistäminen on pois suljettua, vaikka sitä kautta moni paremmin raha-asiat hanskaansa hoitanut voisikin onnistua helpottamaan velkataakkaa entisestään.

Vaihtoehtoja on siis hyvin vähän.

Sukulaisilta tai kavereilta lainaaminen on oikeastaan ainoa realistinen vaihtoehto.

Pikavippi ilman luottotietoja on siis sekin parempi unohtaa, kun ajat ovat muuttuneet ja laina maksuhäiriöiselle on siellä todella painavan kiven alla, kuten on myös mikä tahansa pikalaina netissä.

Oma pankki saattaa ottaa asian käsittelyyn, jos pystyt omin sanoin vakuuttamaan asiakasneuvonnan ja kertomaan, kuinka taloustilanteesi on kohentunut.

 

Talousvaikeuksissa olevien kannattaa ottaa eri kulma, mikäli kiinnostusta löytyy niiden korjaamiseen

Älä hae lainaa ilman luottotietoja tai älä edes yritä. Tai älä edes yritä lähteä sille linjalle, sillä oletettavasti sitä kautta olet myös ajautunutkin vaikeuksiin. Lisää niitä ei siis kannata hankkia.

Parempi sen sijaan on lähteä korjaamaan tilannetta esimerkiksi Takuu-Säätiön kautta ja oppia siinä samassa pitämään parempaa kirjaa omasta tuloista ja menoista. Takuu-Säätiö korostaa myös, että älä yritä hankkia lisää lainaa ilman luottotietoja tai edes silloin, kun oletat, että suunta on huono ja raha-asiat eivät näytä järin hyvältä.

 

Yhteenveto lainoista luottotiedottomalle

Yleensä kannattaa aina yrittää ja siihen kannustaminen sekä tsemppaaminen kuuluvat ainakin meidän tapoihin.

Sen sijaan tämä on sellainen aihe, jossa tsemppaamme ensin saamaan ne puhtaat luottotiedot ja parantamaan taloustilanneta sekä tuloja.

Maksa vanhat velat pois, hankkiudu eroon maksuhäiriöistä ja lähde sitten miettimään laina-asioita ja erityisesti, ovatko ne edes lainkaan tarpeellisia tai enää silloin aiheellisia.