Pikalainat: Hae pikalainaa heti parhaalla hinnalla

Pikalaina hakusessa? 4 minuutissa saat haettua sellaisen heti tilille 24h vuorokaudessa.

Teimme tästä teille Pikalaina heti on varmin tapa nopeaan rahaan ja meidän vinkeillä se on myös edullinen, ota neuvosta vaarin ja nappaa halvin tarjous nopeasti 24hmahdollisimman helppoa. Suuntaa silmät alas ja valitse edullisin pikalaina.

Nopeaa, halpaa ja varmaa toimintaa.

Pikalainojen hinta-ale on nyt alkanut, koska korko on aina 4 – 20 %.

Sortter

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuta pankkilainaan paras korko
 • Vuoden lainanvälittäjä
 • Hoitaa yhdistelylainan kätevästi
Zmarta

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton pankkilaina netistä
 • Kilpailuttaa eniten pankkeja
Kattokorko

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4-10 %

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa aina alle 10% korolla
 • Kilpailuta pankit muutamassa minuutissa ja säästä
Omalaina

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina pankista heti ilman vakuuksia
 • Kilpailuttaa yli 24 pankkia nopeasti
Bank Norwegian

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,49-18,9 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Hae lainapäätös heti
 • Vakuudeton kulutusluotto pankista
Rahalaitos

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Yksi lainahakemus - Monta tarjousta
 • Edellytyksenä vähintään 600 €/kk-tulot
 • Nopea lainapäätös
axolaina

Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton laina pankilta ilman takaajia
 • Kilpailuttaa lainat 18 pankin kautta
Etua

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,68-20%

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa myös pienillä tuloilla
 • Vanhin ja luotettava lainanvälittäjä Suomessa
Ferratum

Lainasumma

100-4000 €

Korko

8-14 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina joustavasti kohtuullisen pienellä korolla
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista
 • Joustoluotto ainoa laatuaan
Sweepbank

Lainasumma

1000-8000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lisätiedot

 • 60 vrk kuluton maksuaika
 • Verkon suosituin Mastercard
 • Heti käyttöön
Freedomrahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuttaa 26 pankkia
 • Lainaa helposti yhdellä hakemuksella
Näytä kaikki

Pikalainoja kannattaa verrata aina (kuten muitakin lainoja).

Säästöä pienissäkin lainoissa voi tehdä jopa satasia.

Me annamme parhaat maistiaiset ja te nappaatte herkullisimman pikalainan, kuulostaako hyvältä?

Sitä se nimittäin on.

 

Halvin pikalaina: melkein varmuudella se pienikorkoisin 2023

Meiltä saat varmasti halvinta, sillä olemme poimineet parhaat pikalainat, mitä kotimaan (+pohjoismaiden) markkinat vain tarjoaa.

Emme pysty luonnollisesti vaikuttamaan hintaan, mutta olemme laittaneet ne kuluttajia varmasti miellyttävään järjestykseen.

Koroissa on suuriakin eroja, joten kaikki kalliit on leikattu heti kärkeen pois.

Et löydä siis meiltä yhtään ylihintaista pikalainaa, vaan edullisimmat on suoraan posliinilautasella.

Pikalainaa tarjotaan ilmaiseksi ja pitkällä maksuajalla sekä monilla muilla ominaisuuksilla, se on kehittynyt vuosien saatossa rankasti ylihinnoitellusta pienlainasta fiksuksi pikalainaksi, joka ei aseta kuluttaja pulaan (edellyttää toki, että maksut hoidetaan ajallaan).

Pikalainavertailu on ilmainen ja sitähän voit käyttää netissä 24h vuorokaudessa

Kyllä maar, vertailu on jo pientä luunappia vaille valmis.

Parhaat on jo esillä, mutta te kuluttajana teette lopullisen valinnan.

Tarjoamme monipuolisen, mutta tiiviin/helpon paketin – et voi missata oikeastaan millään. Tarjolla on ilmaisia pikalainoja 1-2kk maksuajoilla ja samoin pidemmän maksuajan vaihtoehtoja yli 12 kuukaudeksi.

Katseet kannattaa tähdätä myös lainatarjouksiin, joita lukuisat välittäjät tarjoavat, sillä niiden kautta mehukas halpa pikalaina löytyy kohtuullisen pienellä vaivalla.

Nimen ei kannata antaa myöskään jallittaa, sillä ne voivat olla hieman harhaanjohtavia. Monet palvelut ovat vaihtaneet esimerkiksi pikavippituotteensa kulkemaan nimellä joustoluotto, vaikka näillä on vain karvan hieno ero – jos edes sitäkään.

 

Pikalaina pitkällä maksuajalla

Monet paikat tarjoavat pikalainaa pitkillä jopa 6kk, 12kk tai useamman vuoden laina-ajalla.

Voit siis maksaa pikalainan takaisin joko viikon kuluttua tai venyttää maksuaikaa jopa vuosia. Laina-ajat ovat firmakohtaisia ja niissä on eroja. Kaikki tarjoavat kuitenkin esimerkiksi mahdollisuuden ennenaikaiseen takaisiinmaksuun yhden kertasiirron kautta.

Maksuajat siis todella ”venyvät ja paukkuvat”, joka on puhdas kuluttajan etu. Vinkkinä kuitenkin, että kokonaishinta on usein pienempi (tai aina), jos pikalaina lyhennetään nopeasti, etkä käytä esim. joidenkin pikalainapalveluiden tarjoamia lyhennys- tai maksuvapaita hyödyksi.

 

Onko halpa pikalaina -myytti?

Ei missään tapauksessa, tai jos pidät myyttinä sitä, että voit todella saada pikalainaa 0%:n korolla, niin ehkä siinä tapauksessa. Harhaluulot ovat kuitenkin yhä vahvat ja meidän media pitää siitä huolen. Jotkut lähteet ovat sanoneet, että tämä on pankkien lobbausta, mikä ei kuulosta lainkaan mahdottomalta. Pikalaina ei ole riski, myytti ja se voi olla edullinen – tai jopa ilmainen.

Tästä eteenpäin voit vain itse tehdä omat johtopäätökset. Jos pikalainaa myönnettäisiin holtittomasti luottotiedottomille, niin meilläkin olisi eri ääni kellossa, mutta näin ei ole. Ehdot ovat suorastaan tiukat ja niitä valvotaan vakaasti ja tarkasti jopa ihan virallisten tahojen kautta.

 

Pikalaina ja sen kulut sekä vuosikorko – ennen ja nyt

Yleisesti nykyään korot ovat maltillisia ja jopa halpoja, erityisesti, kun hyödynnät ilmaiset ensipikalainat. Ennen oli ennen Maltillisuus, oman talouden tunteminen ja maksukyvyn säilyttäminen ovat tärkeitä, kun otat pikalainaa netistä. Älä kompastu muiden virheisiin, vaan ala ota oppia varoittelusta, sillä se ole turhaaja nyt on. Aikaisemmin korot olivat pilvissä ja niissä ei ole mitään inhimillistä, vaan lainojen korot olivat suorastaan ryöstöä. Pikalaina on nyt halvempi kuin ennen ja mikäli regulaatiomuutoksia tulee, kuten positiivinen luottorekisteri, laskee esimerkkien parjatuiden tililuottojen hinnat entisestään. Tämä on taas jälleen, meidän, kuluttajien etu.

Vinkki: Minimoi korko ja maksimoit tyytyväisyyden!

 

Vapaudu ja järjestä pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia jopa 18-vuotiaalle

Pikalainamoitteista on turha välittää. Onko pankkilaina esim. Norwegianilta yhtään sen parempi?

Missä on ero, kun maksat pankkilainaa kuitenkin vuosia ja pikalaina on taas lyhytaikaiseen tarpeseen tarkoitettu rahaa. Pikalaina 18 v. ikärallakaaan ei ole ongelma eli nuoretkin voivat yhä lainata, kunhan maksuhäiriömerkintöjä ei ole ja olet töissä. Määräaikainenkin työsuhde riittää.

Pankeista taas et saa niin helposti lainaa ja ehdot eivät useammissa edes ole niin hyvät kuin ne ensikädessä näyttävät. Vaikea saatavuus työntää asiakkaita luota pois erityisesti suomalaisten pankkien kohdalla. Edellä mainittu Norjan tähtipankki ja toinen tulokas, Komplett Bank, taas ovat tehneet lainaamisesta vastuullista, edullista ja helppoa. Tätä kaivattaisiin myös meidän omien pankkien toimesta.

Tiesitkö, että pikalainan korko voi olla nolla ja arjen voi saada huomattavasti parempaan kondikseen pienellä rykäyksellä

Pikalainaaminen on helppoa, mutta tietenkin sen tuoma vapaus saattaa ”koukuttaa”. Pikavippikierre on tosi asia, mutta harvinainen nykyään, koska median vuosien varoittelu on alkanut puremaan suomalaisiin hyvin. Pikalaina on siis turvallinen tapa lainata rahaa, mutta tiettyjä rajoja pitää noudattaa.

Sinun on pakko esimerkiksi tietää, että kuukausilyhennykset ovat pakollisia ja et voi rikkoa sääntöjä tai ehtoja, jotka olet digitaalisesti allekirjoittanut. Tässä on katastrofin eväät eli ota pikalainaa vastuullisesti, niin pysyt turvallisen vesistön ääressä!

 

Emme erittele vippejä ja pikalainoja: Saat pikavippiä heti tilille ja tuote on täsmälleen sama, joten emme halua hämätä ketään liiakseen

Jos etsit pikavippiä ja haluat sen heti tilille, suuntaa taas katse ylöspäin ja muista, että pikalaina on sama asia kuin pikavippi ja vippi. Erona toimii vain nimi, korko on sama (tosin yrityskohtainen) ja siinäpä se. Tähän loppuvat erot. Ikäraja ovat myös täsmälleen samat. 18-vuotiaana voit saada pikalainaa, mutta mahdollisuudet ovat laihat, kun taas pikalaina 19 v. ikärajalla natsaa huomattavasti paremmin.

20 v. on maaginen ikäluku sinänsä, että se avaa mahdollisuudet moneen eri palveluun (puhutaan kymmenistä) mukaan lukien kilpailuttajiin, välittäjiin ja pankkeihin. Tiedä siis mahdollisuutesi, mutta ne ovat olemassa ihan kaikille, jopa sinulle 18-vuotias nuori.