Pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikalainat pitkällä maksuajalla ovat olleet jo muutaman vuoden ”trendi”, jos sellaisesta voidaan edes puhua. Kyseessä lienee enemmänkin pysyvä muutos ja parannus. Lyhyen maksuajan (alle 6kk+ pikavipit) ovat kohtuullisen hyvin kuopattuja ja nykyään lainamäärät, mitä kuluttajat keskimäärin hakevat ovat kasvaneet.

Pikalainat pitkällä maksuajalla - onnistuu kyllä. Valitse vain oikea palvelu ja nauti nopeasta lainasta jopa vuosien laina-ajalla.12kk pikavippi on silti vielä kohtuullisen standardi laina-aika, mutta määrät ovat kasvaneet satasista liki tonniin keskiarvoltaan.

Tässä on kysynnän ja tarjonnan laki takana, mutta myös pätevä syy simppeleistä lakimuutoksista johtuen. Kalliiden pikalainojen kauppaaminen tai tarjoaminen on kiellettyä. Puhdas kuluttajan etu on siis kyseessä.

Et löydä meiltä ihan jokaista firmaa, mutta parhaat pidemmän laina-ajan pikavipit sen sijaan kyllä sekä toki myös kulutusluotot + muut luottotyypit.

Lainasumma

10-2000€

Korko

Alk. 0%

Laina-aika

1-49 kk

 • Ilmainen ensilaina 2000€ asti
 • Jopa 2kk korotonta maksuaikaa
 • Alle parin minuutin maksu parhaimmillaan

Lainasumma

500 - 60.000€

Korko

8,99% -

Laina-aika

1 - 15 v.

 • Palkituin & arvostetuin pankkilaina Suomessa
 • Vuoden halvin ja Online-päätös Välittömästi
 • Pyydä tarjous: ei vakuuksia tai takaajia

Lainasumma

500 - 50.000€

Korko

7,99% -

Laina-aika

3 - 15 v. (tai Joustava)

 • Uusin pankki avattu Suomeen 2018
 • Helppo ja halpa: ei vakuuksia tai takaajia
 • Saat tietää päätöksen HETI - siihen ei tarvitse sitoutua

Lainasumma

500 - 60.000 €

Korko

4,05%

Laina-aika

1 - 15 v.

 • Antaa yli 20 pankin etsiä sinulle halvimman lainan
 • Helppo tapa löytää ilmaiseksi paras lainatarjous
 • Korko on markkinoiden pienin ja vastaus todella nopeasti

Lainasumma

500 - 60.000€

Korko

3,74 % -

Laina-aika

1 - 15 v.

 • Anna yli 25 pankin kilpailla Sinusta
 • Jopa 25+ tarjousta: joukossa on yleensä aina halvin
 • Ei sitoumusta, ei turhaa työtä, ei vakuuksia/takausta

Lainasumma

1-2000€

Korko

Alk. 0%

Laina-aika

1-50kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa 24 tuntia / vrk
 • Nopeimmat maksut (alle 5min)
 • 30 vuorokautta 0% korko kaikille ensilainaajille

Lainasumma

100-2800€

Korko

50,5%

Laina-aika

2-12 kk

 • Aina kiinteä korko 50,5% ilman kiertoja
 • Ei vakuuksia - Ekspress-maksu tilille alle 30min
 • Auki 24h - Ensilaina 200€ asti 0% korolla

Lainasumma

500 - 70.000€

Korko

3,98% -

Laina-aika

1 - 15 v.

 • Ei sitoumusta - pyydä tarjoukset: saat niitä jopa 20+
 • Tiukka pankkilainakokoelma - Aina Edullisimmasta päästä
 • AINA Halvin lainatarjous - Ilmainen käytto sitoumuksetta

Lainasumma

500 - 50.000€

Korko

6,17% -

Laina-aika

1-15 v.

 • Kilpailuttaa parhaat tarjoukset ilmaiseksi
 • Aina edullista lainaa - joustavasti ja ilman vakuuksia
 • Päätöksiä ja tarjouksia todella nopeasti
Näytä kaikki

Asiat eivät ole niin mustavalkoisia, kulutusluotto, pikalaina ja pankkilaina, missä edes ero nykyään menee? Kaikki on nopeaa ja verkossa!

Pikavippi reilulla – erittäin pitkällä maksuajalla on nykypäivää

Teoriassa emme edes enää halua käyttää pikavippi sanaa ja pikalaina itsessään on kohtuullisen mennyttä, sillä ne on syöty pois joustoluotoilla, pankkilainoilla ja kulutusluotoilla. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö nopeaa lainaa (voidaan nimittää myös vipiksi), olisi tarjolla yhä – tosin eri ehdoin, matalin koroin (lue artikkeli, halvin pikavippi ja tiedät enemmän) ja pitkillä maksuajoilla.

Pikalainat pitkällä maksuajalla relaamalla, voit tehdä vippaamissesta tai lainaamisesta uskomattoman halpaa

Vippaamisen konstit ja kulutusluottovertailun ”salat” – erityisesti, mitä tulee pidemmän maksuajan luottoihin

Netti. Meidän verkko, teidän verkko ja tämä ikuinen vallitsija sekä kontrolloija. Se tarjoaa kaiken – ja niin myös pikalainat sekä kulutusluotot, oliko maksuaika lyhyt tai pitkä, aina päivästä vuosiin. Nappaa kiinni verkkohakemus, koska et ainakaan menetä siinä mitään. Yksikään palvelu ei ennen sähköistä allekirjoittamista tee elettäkään, vaikkakin lainatarjous esitetään, jos olet potentiaalinen asiakas.

Luoton hakuun (pitkällä laina-ajalla) on monta konstia, mutta helpoin ja paras on aina hinnan ja kokonaiskulujen minmimointi, jonka pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta kun ei ole, niin tätä pitää toistaa. Jos haet lainaa pidemmällä maksuajalla, niin älä anna koron alenemisen hämätä, sillä maksuajan pidentymisen seurauksena korko laskee väkisinkinVain sillä, koska olemme pankkilainavertailu, se ei tarkoita suinkaan, ettemmekö olisi ottaneet pikalainamarkkinoita haltuun tietotaitomielessä. Koska palveluita on niin paljon, kallistumme pankkiluottojen puolelle ja lähteetkin sen kertovat, että positiivisen luottorekisterin ja lakimuutoksien takia kuluttajan kannattaa tähdätä kulutusluottoihin ja kulutusluottovertailu on paras osoite siihen (Lähde on www.talouteen.com ja vuosi on/oli 2018).

Kyseinen palvelu on koonnut kasaan yli 100 lainafirmaa, suurin osa tulee Suomesta, osa Norjasta ja Ruotsista. Monipuolisuus on meille tärkeintä ja sitä pyrimme tarjoamaan ja kun etsit pikalainaa pitkällä maksuajalla, on kulutusluotto fiksu ottaa mukaan tähtäimeen. Talouteen.com on osoittanut ja inspiroinut meitä, joten pidämme palvelun tasoa korkea-arvoisena.

Paras pikalaina 6-12k+ pitkällä laina-ajalla löytyy, kun vertailet

Ja mitä tarkemmin vertaat, sen parempaan lopputulokseen yleensä – tai aina – pääset!

Vertaaminen ei ole pakollista, mutta olisu suorastaan tyhmää, jos laiminlöisit tämän mahdollisuuden. Se on kuin laittaisi rahaa pankiin. Valitsit minkä palvelun hyvänsä, voit säästää satasia tai tuhansia heittämällä. Ehkä kun kyseessä on 400 – 2000 euron pikalainat, niin säästökertymä lienee satasien luokkaa, mutta meidän mielestä se todellakin kannattaa. Oli hakusessa vaikka sitten vain pieni laina pitkällä maksuajalla.

Yli lainaa 1000e pitkällä maksuajalla

Voit saada jo 2000 euron lainaakin 49 kuukauden maksuajalla, joita tarjoavat lukuisat palvelut, esimerkiksi Suomilimiitti. Emme kaartuisi ihan heti pitkissä maksuajoissa kuitenkaan näihin palveluihin, vaan lähtisimme ottamaan luottoa pankeilta. Huomion arvoista: Jos lainaatte omasta pankistanne, korkoa sovelletaan marginaalikoron pohjilta, joka tehdään analyysin mukaan, jossa huomioidaan ihan kaikki seikat.

Paras verkossa oleva pankki on lukuisten lähteiden mukaan Komplett Bankin palvelu tai toinen norjalainen lentoyhtiöomisteinen luottopankki, Bank Norwegian. Kaikista näistä on suorastaan fantastisia kokemuksia, joten kannattaa vertailla, mutta jos maksuaikanne on yli 12kk, kääntykää pankkilainaan – näin me tekisimme ja suosittelemme teitäkin tekemään niin.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *