Lainaa pitkällä maksuajalla: Pitkän maksuajan pikalainat

Lainat pitkällä maksuajalla ovat olleet jo muutaman vuoden trendi, jos enää sellaisesta voidaan edes puhua. Kyseessä lienee enemmänkin pysyvä muutos ja parannus.

Lyhyen maksuajan (alle 6kk+ pikavipit) ovat kohtuullisen hyvin kuopattuja ja nykyään lainamäärät, mitä kuluttajat keskimäärin hakevat ovat kasvaneet.

lainaa pitkällä maksuajalla12 kuukauden pikavippi tai laina on silti vielä kohtuullisen standardi laina-aika, mutta määrät ovat kasvaneet satasista yli 1000 euroon keskiarvoltaan.

Tässä on kysynnän ja tarjonnan laki takana, mutta myös pätevä syy simppeleistä lakimuutoksista johtuen. Kalliiden pikalainojen kauppaaminen tai tarjoaminen on kiellettyä. Puhdas kuluttajan etu on siis kyseessä.

Et löydä meiltä ihan jokaista firmaa, mutta parhaat pidemmän laina-ajan pikavipit sen sijaan kyllä sekä toki myös kulutusluotot + muut luottotyypit.

Sortter

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuta pankkilainaan paras korko
 • Vuoden lainanvälittäjä
 • Hoitaa yhdistelylainan kätevästi
Kattokorko

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4-10 %

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa aina alle 10% korolla
 • Kilpailuta pankit muutamassa minuutissa ja säästä
Omalaina

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina pankista heti ilman vakuuksia
 • Kilpailuttaa yli 24 pankkia nopeasti
Bank Norwegian

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,49-18,9 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Hae lainapäätös heti
 • Vakuudeton kulutusluotto pankista
Rahalaitos

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Yksi lainahakemus - Monta tarjousta
 • Edellytyksenä vähintään 600 €/kk-tulot
 • Nopea lainapäätös
axolaina

Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton laina pankilta ilman takaajia
 • Kilpailuttaa lainat 18 pankin kautta
Etua

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,68-20%

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa myös pienillä tuloilla
 • Vanhin ja luotettava lainanvälittäjä Suomessa
Ferratum

Lainasumma

100-4000 €

Korko

8-14 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina joustavasti kohtuullisen pienellä korolla
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista
 • Joustoluotto ainoa laatuaan
Sweepbank

Lainasumma

1000-8000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lisätiedot

 • 60 vrk kuluton maksuaika
 • Verkon suosituin Mastercard
 • Heti käyttöön
Freedomrahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuttaa 26 pankkia
 • Lainaa helposti yhdellä hakemuksella
Näytä kaikki

Asiat eivät ole niin mustavalkoisia, kulutusluotto, pikalaina ja pankkilaina, missä edes ero nykyään menee? Sellaista tuskin enää oikeasti on, vaan kaikki lainat paitsi asuntolainat ovat käytännössä saman kategorian lainoja. Kaikki lainaaminen on nopeaa ja tehdään verkossa.

 

Lainaa reilulla, erittäin pitkällä maksuajalla on 2023 vuoden juttu

Teoriassa emme edes enää halua käyttää pikavippi -sanaa ja samoin normaali pikalaina itsessään on kohtuullisen mennyttä sekin, sillä ne on syöty pois joustoluotoilla, pankkilainoilla ja kulutusluotoilla.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö nopeaa lainaa (voidaan nimittää myös vipiksi), olisi tarjolla yhä – tosin eri ehdoin, matalin koroin (lue artikkeli: halvin pikavippi ja tiedät enemmän) ja pitkillä maksuajoilla.

Pikalainat pitkällä maksuajalla relaamalla, voit tehdä vippaamissesta tai lainaamisesta uskomattoman halpaa

Vippaamisen konstit ja kulutusluottovertailun ”salat” – erityisesti, mitä tulee pidemmän maksuajan luottoihin

Netti. Meidän verkko, teidän verkko ja tämä ikuinen vallitsija sekä kontrolloija. Se tarjoaa kaiken – ja niin myös pikalainat sekä kulutusluotot, oliko maksuaika lyhyt tai pitkä, aina päivästä vuosiin.

Nappaa kiinni verkkohakemus, koska et ainakaan menetä siinä mitään. Yksikään palvelu ei ennen sähköistä allekirjoittamista tee elettäkään, vaikkakin lainatarjous esitetään, jos olet potentiaalinen asiakas.

Luoton hakuun (pitkällä laina-ajalla) on monta konstia, mutta helpoin ja paras on aina hinnan ja kokonaiskulujen minmimointi, jonka pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta kun ei ole, niin tätä pitää toistaa. Jos haet lainaa pidemmällä maksuajalla, niin älä anna koron alenemisen hämätä, sillä maksuajan pidentymisen seurauksena korko laskee väkisinkinVain sillä, koska olemme pankkilainavertailu, se ei tarkoita suinkaan, ettemmekö olisi ottaneet pikalainamarkkinoita haltuun tietotaitomielessä. Koska palveluita on niin paljon, kallistumme pankkiluottojen puolelle ja lähteetkin sen kertovat, että positiivisen luottorekisterin ja lakimuutoksien takia kuluttajan kannattaa tähdätä kulutusluottoihin ja kulutusluottovertailu on paras tapa päästä parhaille korkoapajille.

Kyseinen palvelu on koonnut kasaan yli 100 lainafirmaa, suurin osa tulee Suomesta, osa Norjasta ja Ruotsista. Monipuolisuus on meille tärkeintä ja sitä pyrimme tarjoamaan ja kun etsit pikalainaa pitkällä maksuajalla, on kulutusluotto fiksu ottaa mukaan tähtäimeen. Talouteen.com on osoittanut ja inspiroinut meitä, joten pidämme palvelun tasoa korkea-arvoisena.

 

Paras pikalaina 6-12k+pitkällä laina-ajalla löytyy vertailemalla

Ja mitä tarkemmin vertaat, sen parempaan lopputulokseen yleensä – tai aina – pääset!

Vertaaminen ei ole pakollista, mutta olisu suorastaan tyhmää, jos laiminlöisit tämän mahdollisuuden. Se on kuin laittaisi rahaa pankiin. Valitsit minkä palvelun hyvänsä, voit säästää satasia tai tuhansia heittämällä.

Ehkä kun kyseessä on 400 – 2000 euron pikalainat, niin säästökertymä lienee satasien luokkaa, mutta meidän mielestä se todellakin kannattaa. Oli hakusessa vaikka sitten vain pieni laina pitkällä maksuajalla.

 

Lainaa yli 1000 euroa pitkällä maksuajalla

Siinä missä vielä ennen pystyit saamaan jopa 2000 euron lainaakin 49 kuukauden maksuajalla, joita tarjosivat, esimerkiksi klassinen ja monta eri mielipidettä saanut nyt jo kuopattu Suomilimiitti.

Emme kuitenkaan kaartuisi ihan heti pitkissä maksuajoissa kuitenkaan näihin palveluihin, vaan lähtisimme ottamaan luottoa pankeilta. Huomion arvoista: Jos lainaatte omasta pankistanne, korkoa sovelletaan marginaalikoron pohjilta, joka tehdään analyysin mukaan, jossa huomioidaan ihan kaikki seikat.

Paras verkossa oleva pankki on lukuisten lähteiden mukaan ruotsalainen Resurs Bank tai toinen norjalainen omistajamuutoksen kokenut luottopankki, Bank Norwegian.

Kaikista näistä on suorastaan fantastisia kokemuksia, joten kannattaa vertailla, mutta jos maksuaikanne on yli 12kk, kääntykää pankkilainaan – näin me tekisimme ja suosittelemme teitäkin tekemään niin. Taustalla on puhtaasti muutama painava syy, luotettavuus, säästö ja paremmat lainaehdot (joustavuus kärkipäässä näistä).