Pikavippi heti (2024): Hae vippi tilille helposti ja nopeasti

Pikavippi heti tilille? Vielä tänäkin vuonna se on mahdollista, vaikka pienimmät alle 500 euron pikavipit ovat kohtuullisen harvinaisia. Meiltä löydät kuitenkin pikalainaa 100 – 60.000 euroa ja erityisesti tulopuolen ollessa kunnossa, ongelmia ei pitäisi olla.

pikavippiä heti tilille netistä nyt 24h vuorokaudessa. Ota tai jätä, mutta se on luottokorttin jälkeen paras ratkaisu, jos lisäpaalanderi kelvannee. Ota vipillä fyrkkaa taskuun ja minimoi korko samalla.Vipin saaminen on helppoa ja nopeaa ja itse asiassa korot ovat painuneet niin alas, että mikä tahansa pikavippi on jo koroiltaan kohtuullisissa mittakaavoissa.

Kaikki meillä listatut pikavipit ja niitä välittävät lainapalvelut ovat myös vakuudettomia sekä korko on aina 3,99 – 20 % lainasummasta huolimatta (korkojen päivitys: 01/2024).

Sortter

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuta pankkilainaan paras korko
 • Vuoden lainanvälittäjä
 • Hoitaa yhdistelylainan kätevästi
Zmarta

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton pankkilaina netistä
 • Kilpailuttaa eniten pankkeja
Kattokorko

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4-10 %

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa aina alle 10% korolla
 • Kilpailuta pankit muutamassa minuutissa ja säästä
Omalaina

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina pankista heti ilman vakuuksia
 • Kilpailuttaa yli 24 pankkia nopeasti
Bank Norwegian

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,49-18,9 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Hae lainapäätös heti
 • Vakuudeton kulutusluotto pankista
Rahalaitos

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Yksi lainahakemus - Monta tarjousta
 • Edellytyksenä vähintään 600 €/kk-tulot
 • Nopea lainapäätös
axolaina

Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton laina pankilta ilman takaajia
 • Kilpailuttaa lainat 18 pankin kautta
Etua

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,68-20%

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa myös pienillä tuloilla
 • Vanhin ja luotettava lainanvälittäjä Suomessa
Ferratum

Lainasumma

100-4000 €

Korko

8-14 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina joustavasti kohtuullisen pienellä korolla
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista
 • Joustoluotto ainoa laatuaan
Sweepbank

Lainasumma

1000-8000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lisätiedot

 • 60 vrk kuluton maksuaika
 • Verkon suosituin Mastercard
 • Heti käyttöön
Freedomrahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuttaa 26 pankkia
 • Lainaa helposti yhdellä hakemuksella
Näytä kaikki

Pikavippi heti tilille netistä

Pikavipin hakeminen on yleisesti mahdollista verkossa 24 tuntia vuorokaudessa, mutta Suomen lakien ja säädöksien mukaan, sellaisen myöntäminen sallitaan vain klo 7-23 välillä.

Muina aikoina siirryt käsittelyjonoon, mutta heti aamulla käsittely tehdään heti. Jos se on myönteinen, voit saada vipin heti tilille vuorokauden sisällä tai joskus jopa melkein välittömästi.

Toinen vaihtoehto ”muun ajan rahoitukselle”, on tililuotto (jatkuva aina auki oleva nettiluotto, tunnetaan myös nimellä tililuotto tai ehkä paremminkin taas nykyään luottokortti).

Kun sellainen on auki tai haettu valmiiksi, voit saada esimerkiksi Morrow Bank luottokortin kautta lainaa 24 tuntia vuorokaudessa myös yöaikaan ja viikonpäivästä huolimatta.

Huomaa, että luotokortti pitää hakea etukäteen ja sitä et suinkaan voi saada esimerkiksi kello 07:00 – 23:00 ulkopuolella, mutta hakemuksen jättäminen on mahdollista. Itse kortissa ainoa rajoite on sen ennaltaan määritetty luottoraja.

pikavipin haku verkossa

”Vakuudettomat 24 tunnin pikavipit – pelisäännöt eivät enää samat kuin aikaisempina vuosina”

Homma on muuttunut, koska regulaatiot ja muut kiristykset (korona) pikavippien koron paheksunnan seurauksena ovat edesauttaneet asiaa. Samoin luonollisesti kansan ylivelkaantuminen.

Tästä syystä pikavippejä rajoitetaan, ja et voi saada esim. 24h tunnin pikalainaa, vaan sinulle jätetään aina ”harkinta-aikaa” aamunkoittoon asti. Myöhään illalla haetuista pikavipeistä melko suuri osa on tai oli haettu päihteiden vaikutuksen vaikutuksen alaisena, joka heikentää merkittävästi kykyä harkita pikavipin tarpeellisuutta.

Tällöin myös luonnollisesti harkintakyky ja oman talouden kunnon kartoitus voi olla hataraa ja usein onkin.

 

Joustavalla pikavipillä mahdollistat 24h/7 lainarahan helposti

Esimerkiksi luottokortilla voit turvata kuitenkin, että sinulla on nopeaa käteistä saatavilla, kunhan vain haet valmiiksi tililuoton, sähköisen luottokortin tai vastaavan, perusluottokorttikin toi käy.

Perinteinen luottokortti on erityisesti paras valinta sen yleensä melko pienen koron takia, mutta sen saatavuus saattaa olla vielä vaikeampaa.

Bruttutuloja pitää olla yleensä yli 1000 euroa / kk, että saat edes 500 – 1000 € luottorajan luottokortin, mutta poikkeuksia on ja joskus pienet 600 euron tulotkin käyvät.

Pikavippi tuleekin kysymykseen vain, kun et omista korttia tai tililuottoa ja tarvitset rahaa kiireästi lainaan. Vippi on yhä paras apuri – varsinkin, kun nyt sellaisen voi saada täysin ilman kuluja (toki korkeintaan 20 % korolla) 24h vuorokaudessa tietyiltä palveluilta.

 

Voinko saada pikavippiä 18-vuotiaalle nopeasti?

Voit, mutta vaihtoehdot alkavat käymään vähintään. Regulaatiot ja lakitiukennukset sekä pikavippifirmojen skeptisyys nuorten velanmaksusta ovat nostaneet ikärajoja 19-20 ikävuoteen.

Jotkut vaativat jopa 20-23 vuoden ikää pikavipille, joten tämä ei ole mitenkään epäluonnollista. 18-vuotias kuitenkin löytää oikean vippinsä, kunhan vain osoite on oikea ja tässä me autamme sinua.

Pikavippi 18 ja 19 v. ikärajalla taas onnistuu esimerkiksi OmaLainan kautta tästä: mene hakemukseen.

 

Mitä pikavipin saaminen vaatii? Katso perusedellytykset:

Yleensä seuraavia vaaditaan, mutta joskus riittää, että olet täysi-ikäinen, luottokelpoinen ja voit hakea lainaa pankkitunnuksilla suoraan.

 • Alkaen 18 vuoden ikää
 • Puhtaita luottotietoja
 • Osoitetta Suomessa ja luotto- sekä oikeustoimikelpoisuutta* (perusominaisuus Kelan piiriin kuuluville)
 • Pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta
 • Joskus tuloja (jos haettu summa ylittää 2000 euroa – tämä on aina palvelukohtaista)
 • Realistista käsitystä omasta taloudesta, sen hallinnasta ja kyky lyhentää velkaa sopimuksen mukaan
 • Puhelinnumeroa (myös prepaid numero tai salainen numero riittää myönteiseen pikavippihakemuksen)

*Katso Minilex.fi:stä, mitä oikeustoimikelpoisuus tarkoittaa.

 

Pikavippivertailu on tehokkain tapa säästää

Kun pyydät tarjousta omaan nopeaan (tai mihin tahansa lainaan) pikavippiin, tee se meillä.

Saat tarjouksia lainasta laitaan, mutta alkaen 500 eurosta paria poikkeusta lukuunottamatta. Pienempiä pikavippejä on myös tarjolla, mutta enää vain muutama ja löydät myös ne sivultamme.

Äläkä koskaan unohda pikalainavertailua, sillä se on tärkein vaihe oman maksukykykartoituksen jälkeen, mitä voit tehdä kun olet hakemassa lainaa. Sitä kautta halvin pikavippi löytyy varmasti, koska näet omin silmin, millainen tarjonta juuri sillä hetkellä ja sinulle löytyy.

 

Pikavippi heti pitkällä maksuajalla

Voit saada 100 – 5000 euron pikavippejä jopa useamman, yli 5 vuoden, maksujalla ja jotkut palvelut tarjoavat myös maksu- ja lyhennysvapaita ilman lisämaksuja.

Näiden avulla et kylläkään paranna kokonaishintaa keskimäärin, vaan joskus jopa päinvastoin, mutta tiukoissa tilanteissa lykkäysmahdollisuus on hyvä olla turvana.

Koskaan kun ei tiedä, milloin esim. pesukone tai telkkari kosahtaa, lemmikki sairastuu tai mitä vain yllättävää tapahtuu.

 

Ei muuta kuin kuppi puolikuumaa kaffekta käteen ja tabletti kautta puhelin ja halpoja pikavippejä etsimään 6kk+ tai 12kk maksuajoilla

Mitä tapahtuu, jos en pysty maksamaan pikavippiä takaisin?

Tämä on saattaa koitua ongelmais, mutta ei ylitsepääsemättömäksi. Pikavippifirmat nimittäin joustavat ja väliaikaiset Kun joudut maksuvaikeuksiin, et ole timanttisesa tilanteessa, olet ns. kusessa!maksuvaikeudet esim. tuovat vain vähän lisähintaa lainalle koron juostessa.

Maksuvaikeuksiinon kuitenkin syytä suhtautua vakavasti ja mahdollisimman nopeasti, että tilanne ei kehity pahaksi.

Vipeistä selviämisestä saattaa nimittäin tulla ns. pirun kierre ja voit menettää lopulta luottotiedot kulkien ensin ikävän polun ulosoton kautta. Tämä on klassinen pikavippikierre, johon emme halua kenenkään joutuvan.

Apua tähän on järjestettävissä, jos sitä uskaltaa kysyä.

Älä jää velkojen kanssa yksin, vaan ole yhteydessä oman pikavippipalvelun asiakaspalveluun ja pyydä joustoa. Voit myös pyytää apua perheenjäseniltä/ystäviltä ja muista, että myös Takuu-Säätiö on mahdollinen apu, jos pikavipeistä koituneet velat painavat päälle.

Esimerkiksi täältä löydät hyviä vinkkejä, kuinka voit ratkaista laskujen maksun ja muut velkaongelmat.

 

Mistä varma pikavippi vuonna 2024?

Varmaa pikalainaa ei välttämättä ole tai kaikki riippuu teistä. Tuloja täytyy olla – edes vähän -, vaikka meillä ei ole omakohtaisia kokemuksia, voiko tuloton saada esimerkiksi pienempää 100,200 tai 500 euron pikalainaa.

Pienetkin tulot kuitenkin parantavat pikavipin saamisen mahdollisuuksia merkittävästi.

On tosin pari palvelua, joista voit saada sen pienen pikavipin, kunhan asut Suomessa ja luottotiedot ovat kunnossa, esimerkiksi edellä mainittu OmaLaina.fi on yksi sellaisista vuonna 2024.

Koita, onko varma vippi saatavilla täältä: täytä ilmainen hakemus >>

On vaikea uskoa, että enempää joustoa voisi enää löytyä ja mitään uusia palveluita 2024 ei ole vielä tuonut tullessaan, joka haluaisi lisätä suomalaisten painolastia velan kanssa ja ajaa samalla oman firmansa siinä suoraan konkurssiin.