Yrityslaina: Mistä lainaa yritykselle edullisesti (2024)

Yrityslaina ja sen saaminen onnistuu nykyään netistä nopeasti ilman reaalivakuuksia.

Mitään kiinnityksiä ei myöskään vaadita, vaan yleensä yhden tai kahden henkilön takaus riittää lainan saamiseen.

Verkosta haettavat yrityslainat ovat nopeita ja niiden tarkoitus onkin kattaa yrityksen rahoitustarpeet nopeasti.

Aamulla sisään laitettu hakemus voidaan käsitellä heti ja rahat voi hyvin tulla samana päivänä tilille.

Keskimäärin saat lainaa yritykselle kahden pankkipäivän kuluessa, kunhan päätös vain on myönteinen.

 

Vertaa yrityslainat: Löydä paras laina yritykselle netistä

Tarjoamme puolueettoman yrityslaina vertailun ajantasaisilla tiedoilla ilmaiseksi.

Alapuolelta löydät esittelyt tällä hetkellä Suomen suosituimmista yrityslainoista – myös uusille tai vähän aikaa toimintaa harjoittaneille yrityksille.

 

Yrityslainan kilpailutus kannattaa aina

Zmarta Yrityslaina on viemässä tänä vuonna parhaimman yrityslainan titteliä.

zmarta yrityslaina logoSe on myös ehdottomasti yksi fiksuimmista vaihtoehdoista, koska:

  • Palvelu kilpailuttaa yli 10 yrityslainantarjoajaa
  • Voit vertailla tarjouksia
  • Toiminta on nopeaa ja ilmaista
  • Hae yrityslainaa jopa 1 500 000

Lähtökohtaisesti reaalivakuudettomat yrityslainat ovat 1000 – 250 000 euroa 1-48 kk laina-ajalla, mutta voitte ilmoittaa haluavanne tämän ylittävää lainasummaa ainakin 1,5 milj. euroon asti.

Lainan hakeminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua tai yritystä mihinkään.

Hae lainaa tästä >>

 

Hae Nyt: Yritysrahoitusta ketterästi

Haenyt on vuoden 2020 paras yrityslainaToinen hyvin suosittu yrityslainan kilpailutuspalvelu on Hae Nyt.

Sillä on korkea luottoluokitus ja samalla sille on myönnetty 2022 vuoden Jäsenyritys -titteli.

Yrityslainaa palvelu pyrkii kilpailuttamaan aina parhaansa mukaan teidän yrityksen eduksi mahdollisimman pienellä korolla, mutta realistisella sellaisella.

Yrityslainaa välitetään ilman vakuuksia 1000 – 350.000 euron väliltä 1-48 kuukauden maksuohjelmalla.

Isommat 350 000 – 5 000 000 € yrityslainat onnistuvat myös, mutta ei ilman vakuuksia.

Palvelun käyttö on ilmaista ja tarjouksen saaminen on nopeaa. Sitoutumispakkoa ei ole. Suosittelemme!

Hae lainaa tästä >>

 

 

Qred yrityslaina ja luottokortti yritykselle

qred yrityslainaQred myöntää 1000 – 200.000 euron yrityslainaa kaikille suomalaisille firmoille ikää, toimialaa tai kokoa katsomatta. Kaikki yrityslainahakemukset käsitellään yksittäisinä ja päätös tehdään antamienne tietojen pohjilta.

Maksuaikaa on joko 6, 12 tai 18 kuukautta.

Tarjolla on erityisesti kasvun vauhdittamiseen muovattu laina, joka pystytään maksamaan heti yrityksen tai yrittäjän tilille.

Ja merkille kannattaa pistää, että hakemuksen täyttäminen kestää todella vain noin 5 minuuttia!

Korko: Yrityslaina on koroton eli toisin sanoen sen korko 0 %. Ilmaita lounaita ei silti ole eli avoimesta olevasta yrityslainasta veloitetaan alkaen 1,75% kuukausikulu tämän sijaan.

Tämä lasketaan yrityskohtaisesti laskutus tapahtuu vain siltä ajalta, kun laina on yrityksen käytössä.

Uutta: Luottokortti: Qred Visa kuluton Visa -yritysluottokortti jopa 200 000 € luottorajalla – Yhdellä kortilla maksuaikaa kaikkiin yrityksen hankintoihin!

Hae lainaa tästä >>

 

 

Capital Box: reaalivakuudeton yrityslaina

Capital Box (entinen Ferratum Business) yrityslaina on 5000 – 350 000 euron yksinkertainen laina joustavalla jopa 48 kk laina-ajalla.

capitalboxSen hakeminen on helppoa ja ottaa aikaa noin viisi minuuttia ilman hakemuskuluja, paperitöitä – ja tämän voit tehdä milloin vain.

Palvelusta saat lainaa yritykselle ilman reaalivakuuksia, yrityskohtaisella selkeällä korkorakenteella.

Lainanlyhennys tapahtuu kiinteissä tasaerissä joka kuukausi. Saamiseen vaaditaan, että toiminta on Suomessa, ikää on vähintään puoli vuotta ja vuosiliikevaihto on minimissään 50.000 euroa.

Korko: Yrityslainan korko annetaan tarjousvaiheessa, joka perustuu kassavirtaan ja yrityksen maksukykyyn. Keskimäärin hakemus hyväksytään yhden vuorokauden aikana ja samoin päätös perustuu firman / yrittäjän tämän hetkiseen kassavirtaan.

Hae lainaa tästä >>

 

 

BusinessCredit

Yrittäjä, rahoitu nyt BusinessCreditin avulla. Tarjolla on verkkohakemuksella haettavaa yrityslainaa 1000 – 100.000 euroa ja sitten vielä erikseen räätälöityä Pro-tason yritysrahoitusta jopa 5 milj. € asti.

businesscreditPerinteisessä yrityslainassa, jonka saaminenkin on varsin helppoa, on maksuaikaa korkeintaan 18 kuukautta.

Tämä yrityslaina myönnetään sekin ilman vakuuksia, kuten yritysrahoitusten vertailu www.talouteen.com saitillakin osoittaa.

On kuitenkin selvää, että laina voidaan myöntää vain niille yrityksille, joiden toiminta on selvästi vakaalla pohjalla. BusinessCreditissä on vielä sellainen hyvä puoli, että se sopii erinomaisesti pienille yrityksille.

Korko: Lainasta peritään vain toimituspalkkio. Muita kuluja tai korkoa ei siis ole. Täytä ilmainen hakemus ja tarjous (josta näet lopullisen koron) annetaan yleensä noin tunnin sisään. Hakemus tai lainapäätös eivät ole sitovia.

Hae lainaa tästä >>

 

 

Siltaraha

Siltaraha myöntää vakuudetonta lainaa yritykselleSiltaraha on yrityslaina, josta ei monipuolisuusominaisuus puutu. Se tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja yleisesti vakuudeton yrityslaina on 1000 – 300 000 euroa 1 – 36 kuukauden lyhennysajalla.

Summaan vaikuttaa mm. yritysmuoto ja esimerkiksi toiminimellä hakeville tarjolla on korkeintaan 10 000 euroa.

Reaalivakuuksia ei tarvita, mutta henkilötakaus vaaditaan ja yksityisen elinkeinoharjoittajan tapauksessa henkilötakaajia tarvitaan kaksi.

Korko: Kulut ilmoitetaan välittömästi ja ne ovat aina kiinteän toimituspalkkion muodossa. Mitään muita lisäkuluja lainalle ei tule.

Hae lainaa tästä >>

 

Yrityslainan korko ja kilpailuttaminen

Yrityslainan korko vaihtelee merkittävästi ja nopeissa yritysluotoissa se on yleensä keskimääräistä korkeampi, mutta mistään riistokoroista ei voida puhua.

Yrityslainat kannattaa kuitenkin ehdottomasti aina kilpailuttaa parhaan mahdollisen koron löytämiseksi. Nämä lainat, kun on tarkoitettu nopeaan rahantarpeeseen eli nopeaan kasvuun tai kriittisiin hankintoihin.

Kassavirta tarvii välillä vauhtia ja nopeasti, jos erinomainen sopimus menee läpi, niin silloin ei ole kenelläkään intressejä jonottaa pankissa vuorokausitolkulla pelkästään päätöstä.

Pienille yrityksille luottokortti on fiksu keino vapauttaa käteistä, tosin näitä ei ihan helposti irtoa varsinkaan tuoreimmille yrityksille. Ei ainakaan suuremmilla 5000 – 15.000 euron luottorajoilla.

 

Yrityslaina laskuri

Meiltä ei löydy varsinaista yrityslainalaskuria, sillä useimmat palvelut tarjoavat koron toimituspalkkion muodossa.

Näin yrityslainalaskuri on suhteellisen hyödytön, koska kaikki tarjoukset tehdään yrityksille räätälöidysti huomioiden kaikki yritykset individuaaleina.

Lainalaskureissa on yleisestikin se ongelma, että vaikka lainalaskuri näyttää, mitä niin, lopullinen todellinen vuosikorko voi olla sitten ihan mitä vaan – ihan siis yksityishenkilöllekin.

Suuntapuolen ne toki antavat, mutta numeroissa voi olla koviakin heittoja.

 

Yrityslaina toiminimelle

Jos olet yrittäjä toiminimellä, niin voit hakea hyvin lainaa omiin nimiin ihan pankista tai esimerkiksi seuraavat palvelut tarjoavat toiminimiyrityslainan kilpailutusta ilman vakuuksia:

On tärkeää ymmärtää, että haet siis lainan puhtaasti omiin nimiin ja voit käyttää sen yritystarkoituksiin. Korko ja saamismahdollisuudet ovat puhtaasti siitä kiinni, millaiset tulot pystyt osoittamaan. Tietenkin palkkatyössä olevalle aloittavalle toiminimiyrittäjälle yritysrahoituksen saaminen on helpompaa. Tärkeintä on maksukyky ja käyttökohde on 100-prosenttisesti vapaa.

 

Uuden yrityksen yritysrahoitus

Voitte myös saada lainaa uudelle yritykselle, vaikka osa lainantarjoajista antaa automaattisen ei-vastauksen tähän. Tämä onnistuu joko pankista tai sitten käyttämällä jotain yläpuolella olevaa lainanvälittäjäpalvelua.

Tärkeintä on, että voit osoittaa tuloja ja sinulla on valmis liiketoimintasuunnitelma, joka ei kuin tuulesta temmattu, vaan siitä ilmenee selvästi, mihin yrityksen toiminta keskittyy. Tämä on tietenkin osittain vastaanottavan virkailijan päätettävissä, joten siihen on syytä panostaa ja tehdä suunnitelma mahdollisimman yksinkertaisesti unohtamatta tärkeimpiä asioita.

On kuitenkin täysin eri asia, jos haet lainaa uuden yrityksen perustamiseen omiin nimiin yksityiseltä tai pankista, koska silloin pelkästään nykyiset henkilökohtaiset tulot ja taloustilanne vaikuttaa lainapäätökseen.

 

Usein kysyttyä kysymyksiä

Tässä on pieni FAQ koskien yritysluottoja.

Mitä liitteitä tai asiakirjoja yrityslaina vaatii?

Mikään ei ole kiveen kirjoitettua, mutta teiltä saatetaan kysyä tuoreinta tilinpäätöstä, tilikauden kirjapintoa tai kirjanpidon väliajoa. Positiivinen jatkuva kassavirta pyritään näiden avulla varmistamaan.

Voiko toiminimiyrittäjät tai pienet yritykset saada lainaa?

Tähän ei ole mitään estettä. Jos yritys on suomalainen ja kuuluu kaupparekisteriin, niin lainan saaminen on mahdollista.

Kuinka nopeasti yrityslaina maksetaan?

Tässä voi mennä tunti tai 2-3 arkipäivää ja jos väliin sattuu pyhäpäivä, niin vielä pidempään. Keskimäärin maksut tehdään kuitenkin 24 tunnin sisällä, olettaen hakemuksen olevan hyväksytty.

Onko laskurahoitus halvempi ratkaisu?

Jos tätä verrataan suoraan yritysluottoon, niin yleensä on. Sen suurempi rajoite on kuitenkin, että erääntyneitä laskuja ei pysty muuttamaan rahaksi eli yrityslainan monikäyttöisyys puuttuu.

Onko vakuudeton yrityslaina yhä mahdollista?

Kyllä, tiettyyn summaan asti lainoja myönnetään ilman reaalivakuuksia, mutta takaus on kuitenkin edellytys, johon vaaditaan 1 tai 2 henkilöä lainan takaajaksi.