Yrityslaina

Yrityslaina ja sen saaminen onnistuu nykyään netistä nopeasti ilman reaalivakuuksia. Mitään kiinnityksiä ei myöskään vaadita, vaan yleensä yhden tai kahden henkilön takaus riittää lainan saamiseen.

Netistä haettavat yrityslainat ovat nopeita ja niiden tarkoitus onkin kattaa yrityksen rahoitustarpeet nopeasti. Aamulla sisään laitettu hakemus voidaan käsitellä heti ja rahat voi näkyä samana päivänä tilillä. Keskimäärin saat lainaa yritykselle kahden pankkipäivän kuluessa, kunhan päätös vain on myönteinen.

Vertaa yrityslaina – parhaat lainat yritykselle netistä

Tarjoamme puolueettoman vertailun ajantasaisilla tiedoilla ilmaiseksi. Alapuolelta löydät esittelyt tällä hetkellä Suomen suosituimmista yrityslainoista.

Vuoden yrityslaina 2020 on tässä

Haenyt on vuoden 2020 paras yrityslainaTämän vuoden yrityslainapalvelu on Haenyt! Sillä on korkein luottoluokitus (Bisnode 2020) ja samalla se kuuluu tämän vuoden Jäsenyritys -yrittäjiin. Yrityslainaa palvelu pyrkii kilpailuttamaan aina parhaansa mukaan teidän yrityksen eduksi mahdollisimman pienellä korolla, mutta realistisella sellaisella. Yrityslainaa on välitetään 1000 – 300.000 euron väliltä maksuohjelman ollessa 1 – 24 kuukautta. Palvelun käyttö on ilmaista ja tarjouksen saaminen on nopeaa. Sitoutumispakkoa ei ole. Suosittelemme!

Hae lainaa tästä >>

Siltaraha

Siltaraha myöntää vakuudetonta lainaa yritykselleSiltaraha on yrityslaina, josta ei monipuolisuusominaisuus puutu. Se tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja yleisesti vakuudeton yrityslaina on 1000 – 500.000 euroa 1 – 36 kuukauden lyhennysajalla. Summaan vaikuttaa mm. yritysmuoto ja esimerkiksi toiminimellä hakeville tarjolla on korkeintaan 10.000 euroa. Reaalivakuuksia ei tarvita, mutta henkilötakaus vaaditan ja yksityisen elinkeinoharjoittajan tapauksessa henkilötakaajia tarvitaan kaksi.

Korko: Kulut ilmoitetaan välittömästi ja ne ovat aina kiinteän toimituspalkkion muodossa. Mitään muita lisäkuluja lainalle ei tule.

Hae lainaa tästä >>

Qred Yrityslaina

Qred Yrityslaina ilman vakuuksiaQred myöntää 1000 – 100.000 euron yrityslainaa kaikille suomalaisille firmoille ikää, toimialaa tai kokoa katsomatta. Kaikki yrityslainahakemukset käsitellään yksittäisinä ja päätös tehdään antamienne tietojen pohjilta. Maksuaikaa on joko 6, 12 tai 18 kuukautta.

Tarjolla on erityisesti kasvun vauhdittamiseen muovattu laina, joka pystytään maksamaan heti yrityksen tai yrittäjän tilille. Ja merkille kannattaa pistää, että hakemuksen täyttäminen kestää todella vain noin minuutin!

Korko: Yrityslaina on koroton eli toisin sanoen sen korko 0 %. Ilmaita lounaita ei silti ole eli avoimesta olevasta yrityslainasta veloitetaan alkaen 1,75% kuukausikulu tämän sijaan. Tämä lasketaan yrityskohtaisesti laskutus tapahtuu vain siltä ajalta, kun laina on yrityksen käytössä.

Hae lainaa tästä >>

Ferratum Business

Yrityslainan korko on edullinen Ferratum BusinekselläFerratum Business yrityslaina on 2000 – 250.000 euron yksinkertainen laina korkeintaan 2 vuoden maksuohjelmalla. Sen hakeminen on helppoa ja ottaa aikaa noin viisi minuuttia ilman hakemuskuluja, paperitöitä – ja milloin vain.

Palvelusta saat lainaa yritykselle ilman reaalivakuuksia ja ilman piilokuluja. Et tule törmäämään yhteenkään mutkaan hakiessasi yrityslainaa Ferratumilta. Lainanlyhennys tapahtuu kiinteissä tasaerissä joka kuukausi. Saamiseen vaaditaan, että toiminta on Suomessa, ikää on vähintään puoli vuotta ja vuosiliikevaihto on minimissään 50.000 euroa.

Korko: Yrityslainan korko annetaan tarjousvaiheessa, joka perustuu kassavirtaan ja yrityksen maksukykyyn. Keskimäärin hakemus hyväksytään yhden vuorokauden aikana ja samoin päätös perustuu firman / yrittäjän tämän hetkiseen kassavirtaan.

Hae lainaa tästä >>

BusinessCredit

Yrittäjä, rahoitu nyt BusinessCreditin avulla. Tarjolla on verkkohakemuksella haettavaa yrityslainaa 1000 – 100.000 euroa ja sitten vielä erikseen räätälöityä Pro-tason yritysrahoitusta jopa 5 milj. € asti.

Business Credit lainaa yritykselle pientä ja suurta lainaa heti netistäPerinteisessä yrityslainassa, jonka saaminenkin on varsin helppoa, on maksuaikaa korkeintaan 18 kuukautta. Tämä yrityslaina myönnetään sekin ilman vakuuksia, kuten vertailu www.talouteen.com sivullakin osoittaa. On kuitenkin selvää, että laina voidaan myöntää vain niille yrityksille, joiden toiminta on selvästi vakaalla pohjalla. BusinessCreditissä on vielä sellainen hyvä puoli, että se sopii erinomaisesti pienille yrityksille.

Korko: Lainasta peritään vain toimituspalkkio. Muita kuluja tai korkoa ei siis ole. Täytä ilmainen hakemus ja tarjous (josta näet lopullisen koron) annetaan yleensä noin tunnin sisään. Hakemus tai lainapäätös eivät ole sitovia.

Hae lainaa tästä >>

Yrityslainan korko

Yrityslainan korko vaihtelee merkittävästi ja nopeissa yritysluotoissa se on yleensä keskimääräistä korkeampi, mutta mistään riistokoroista ei voida puhua. Nämä lainat, kun on tarkoitettu nopeaan rahantarpeeseen eli nopeaan kasvuun tai kriittisiin hankintoihin.

Kassavirta tarvii välillä vauhtia ja nopeasti, jos erinomainen sopimus menee läpi, niin silloin ei ole kenelläkään intressejä jonottaa pankissa vuorokausitolkulla pelkästään päätöstä. Pienille yrityksille luottokortti on fiksu keino vapauttaa käteistä, tosin näitä ei ihan helposti irtoa varsinkaan tuoreimmille yrityksille. Ei ainakaan suuremmilla 5000 – 10.000 euron luottorajoilla.

Yrityslaina laskuri

Meiltä ei löydy varsinaista yrityslainalaskuria, sillä useimmat palvelut tarjoavat koron toimituspalkkion muodossa. Näin yrityslainalaskuri on suhteellisen hyödytön, koska kaikki tarjoukset tehdään yrityksille räätälöidysti huomioiden kaikki yritykset individuaaleina. Lainalaskureissa on yleisestikin se ongelma, että vaikka lainalaskuri näyttää, mitä niin, lopullinen todellinen vuosikorko voi olla sitten ihan mitä vaan – ihan siis yksityishenkilöllekin. Suuntapuolen ne toki antavat, mutta numeroissa voi olla koviakin heittoja.