Luottokortti on hyvä löytyä takataskusta. Vaikka luottopuolta et arkikäytössä tarvisikaan, niin ainakin hotellibookkaukset ja lentojen ostot edellyttävät aina luottokorttia.

Samoin autojen varaaminen ja loppuen lopuksi melko monikin asia, joten ainakin yksi luotolla varusteltu Visa tai Mastercard kannattaa omistaa. Käteisellä pärjää vielä toki pitkälle, mutta luottokortti on vähintäänkin plussaa.

Luottokorttivertailu 2023 – Hae ilmainen kortti heti

Kaikki kannattaa verrata. Myös luottokortit, sillä niissä on eroja ja toinen sopii toiselle paremmin kuin toinen.

Meiltä löydät perusluottokortit ja tarkoituksena on kerätä informaatio kaikista luottokorteista, niin, että teidän kuluttajana on helppo vertailla ja valita paras luottokortti runsaan valikoiman joukosta.

Emme listaa kuitenkaan kaikkia kortteja, vaan ne, jotka näyttävät olevan askeleen edellä muita ominaisuus ja korkopuolella. Sekä vähän kaikkialla.

Luottokorttikilpailu lisää vuosimaksuttomien korttien määrää

Vuosimaksuttomat luottokortit ovat lisääntymässä. Ainoastaan niin sanotut Premium-kortit ovat nykyään vuosimaksullisia ja hieman tuntemattomammat kortit, joita Suomessa näkee harvalla. Alapuolella yksi uusimmista korteista, joka on vuosimaksuton, eikä niinkään Premium-kortti, vaan ihan ”tavis” luottokortti.

Luottokortti -puolella voidaan antaa näkyvyyttä uusille korteille ja meidän kattava luottokorttivertailu on varmasti sellainen, johon sinä kuluttajana olet tyytyväinen

Näissä korteissa, kun on jopa vähän liiakseen muitakin ”kömpelöisyyksiä”, esimerkkeinä American Express -luottokortit, joiden Suomen puoli on ainakin mennyt alamäkeä jo pidemmän aikaa.

Erityisesti asiakaspalvelupuoli on lasketellut ja siitä on paljon negatiivista palautetta, vaikka on näissäkin korteissa tietenkin omat hyvät puolensa. Erityisesti paljon matkustaville ilmaiset lentokenttäloungepääsyt jos jotain pitää pinnalle nostaa.

Paras luottokortti 2023 vuonna

Niin, onko sellaista loppupeleissä olemassakaan? Kun puhutaan ”parhaasta”, niin se paras on luottokorttimielessä ainakin hyvin subjektiivinen tapaus kuten monessa muussakin asiassa.

Verkosta haettavista korteista pisimmän on vienyt Norwegianin Visa luottokortti ainakin toistaiseksi ja yhtiö tekee varmasti kaikkensa, että kilpailuvalttia ei menetetä. Kapitaalipuoli on kunnossa ja osaaminen on huippuunsa hiottu, mutta myös muilta alkaa löytyä samanlaista osaamista eli mittelö vain kovenee. Lopulta kuitenkin Sinä päätät, mikä on paras ja halvin luottokortti.

Pidä myös mielessä, että mitään massiivisia korkoeroja ei enää korkokaton tultua ole, vaikka pieniä yhä on. Ja tietenkin jokainen euro merkitsee, sitäkään ei kannata unohtaa.

Tämän sijaan kannattaakin nyt kiinnittää huomiota enemmän turvallisuus-, etu- ja ominaisuuspuolelle. Erot korostuvat nimenomaan nyt näissä ja varmasti vielä enemmän tulevaisuudessa.

Halvin luottokortti on vuosimaksuton

Edullisin luottokortti löytyy, kun vertaat itse. Sitä ei mikään taikatemppu sinulle tuo. Lähtökohtana kuitenkin mainittakoon, että, mikäli maksuaikanne on lyhyt, on korko 0%. Jos taas maksat luottokorttilaskut osamaksulla, vaihtelee korko rankasti totta kai maksuajan huomioon ottaen.

Koroissa on kuitenkin eroja nollasta lähemmäs 20 prosenttiin. Pitkäaikaisluottona 20 % on sekin jo melko kallis korko, mutta luottokortti on kuin pikavippi heti – tai sitä pitäisi ainakin kohdella niin eli lainata vähän ja maksaa se takaisin ilman kuluja.

Muita ilmaisia luottokortteja

K-Plussa Maksuaikakortti

K-Plussa maksuaika on Mastercard -luottokortti, joka on erinomainen, jos asioit K-Ketjuin kaupassa, sillä kerrytät jopa 0,5% maksutapaetua. Näin hyödynnät kaikki Plussa-etusi.

Se on joustava kuukausi- ja vuosimaksuton kortti, ja maksutahdin määräät itse. Korotonta maksuaikaa voit saada 35 vuorokauden ajan ja erityisen hyvä kortti on OP:n asiakaille. Kortissa tulee luonnollisesti mukana lähimaksuominaisuudet ja luottorajan voi saada aina 10.000 euroon asti.

Mobiililompakko ja luottokortti yhdistelmät

Näyttäisi siltä, että nämä tulevat lisääntymään. Meitä vie eteenpäin nyt nimittäin teknologia ja kaikesta pyritään tekemään turvallisempaa sekä samalla nopeampaa. Voidaan siis olettaa, että kaikenlaiset virtuaaliset sovelluspalvelut tulevat lisääntymään.

Niissä, kun tulee usein luottokortti (halutessanne) ja automaattisesti maksuton Debit -kortti samassa paketissa paremmilla ominaisuuksilla.

Samalla väärinkäyttö on mahdotonta, koska kukaan ei pääse mobiililaitteeseen sisään. Käyttö on virtuaalista ja vaatii usein useamman eri koodin tai sormenjälkitunnisteen, että se on edes mahdollista.

Luottokortin hakeminen netissä

Tämä onnistuu verkosta ja oikein helposti pankkitunnuksien avulla.

Emme tule listaamaan kortteja, jotka vaativat esimerkiksi pankkikonttoripaperihommia, sillä nykyään hommat toimivat paremmin kuin hyvin verkossa.

Luottokortti on helppo hakea ja samoin verrata verkossa, hakemuksetkin ovat hyvin tiivistettyjä eli niihin ei tarvitse käyttää aikaa edes varttitunnin vertaa.

Päätökseen saat yleensä nopeasti – ellet jopa heti – ja toimitusaika vaihtelee. Se on keskimäärin neljästä seitsemään arkipäivää heti siitä hetkestä, kun luottokorttihakemus on hyväksytty.

Bank Norwegian luottokortti kokemuksia ja tietoa

Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Bank Norwegian luottokortti on fiksu valinta, kun haluat kerätä lentopisteitä, nauttia 45 vuorokauden maksuvapaasta laina-ajasta sekä ottaa matkalle mukaan ilmaisen matkavakuutuksen. Kortin nopea toimitusaika ja ilmainen haku sekä äärettömän nopea päätös ovat myös silkkaa lisäplussaa.
SweepBank

SweepBank Mastercard -luottokortti kokemuksia

SweepBank on seuraavan generaation virtuaalinen luottokortti, jonka luottoraja voi olla 8000 euroa. Siinä ei ole juoksevia kuluja, eikä avausmaksua eikä siihen vaadita vakuuksia. 1600 euron tulot ja 20 v. ikä puhtaiden luottotietojen kanssa riittävät luottokortiin. Kortissa on mahtavat edut, se on paitsi normaali Mastercard, joka käy kaikkialla maailmassa, niin parhaimpana etuna on sen 60 päivän kuluton maksuaika. Lue lisää täältä.
Komplett Bank luottokortti on MasterCard, jossa ei ole avaus- tai vuosimaksua

Komplett Bank luottokortti

Komplett Bank MasterCard luottokortti on vuosimaksuton ja siinä on vähintään kohtuullisen hyvät edut moniin muihin kortteihin verraten. Luottokortti on yksi uusimpia Suomen markkinoilla ja sen avulla kerrytät mm. bonusta kaikista tehdyistä ostoista ja kun maksat 50 vuorokaudessa piikin pois, et maksa lainkaan korkoa. Lue tarkempi esittely luottokortista täältä.
Creditea

Creditea mobiililompakko

Creditea kasvaa nopeasti ja se on nyt aivan uusinta uutta. Se on vihdoin lanseerattu pitkän rakentamisen, fiksaamisen ja parhaan mahdollisen tuotteen löytämisen jälkeen. Creditea on mobiililompakko, joka tulee löytymään joka neljännen suomalaisaikuisen mobiililaitteesta 2020 vuoden aikana!