Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Bank Norwegian luottokortti on sopiva valinta, kunhan olet vähintään 23-vuotias, asut Suomessa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Kortti sopii erityisen hyvin sinulle, jos haluat 45 vuorokautta maksuvapaata luottoa ja hyödynnät juurikin tuota ilmaista luottoa.

Bank Norwegian luottokortti tuo mukanaan myös muita etuja, kuten matkavakuutuksen, lentopisteohjelman ja sen hakeminen on äärettömän helppoa netissä.

Kyseinen ehkä parhaiten matkustamiseen soveltuva luottokortti on mahdollista saada nyt korotetulla 15 000 euron luottorajalla alkaen aina 500 eurosta.

Kerrytä CashPoints -pisteitä Bank Norwegian luottokortin avulla ja hae luottokortti ilman vuosimaksua ja kuluja

Lue lisää palvelusta >>

Mitkä ovat tarkalleen ottaen luottokortin vaatimukset?

Bank Norwegian luottokorttia voi hakea käytännössä kuka vaan – tosin ihan kaikille korttia ei kuitenkaan myönnetä ja emme voi lähteä suosittelemaan sitä, mikäli teillä on jo ennestään läjä luottokorttivelkoja.

Tai puhumattakaan muista veloista, jotka tuottavat teille ongelmia. Tavallinen ja suosittu lainojen yhdistäminen verkossa sen sijaan saattaa olla parempi ratkaisu tässä tapauksessa.

Vaatimukset

  • Vähintään 23 vuotta ikää
  • Säännölliset tulot
  • Puhtaat luottotiedot (ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä)
  • Osoite Suomessa
  • Pankkitunnukset
  • Olet asunut vähintään 3 vuoden ajan Suomessa

Luottoraja määritetään lopulta hakijan tietojen mukaan, eli et siis välttämättä saa pienillä tuloilla korkeinta mahdollista 15 000 euron luottorajaa.

Sen sijaan Bank Norwegian voi tarjota teille korttiin esim. 4000 euron luottorajaa kymppitonnin sijasta.

 

Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Norwegian Bank Visa on erinomainen luottokortti, siitä ei pääse mihinkään. Emme välttämättä nosta sitä kärkeen, mikäli teillä on aikeissa venyttää maksua, sillä korko on aavistuksen suolainen, mutta 45 vrk:n koroton maksuaika tekee kortista vähintään loistavan.

Luottoa 10000 euroon asti ilman vuosimaksuja tai piilotettuja yllätyskuluja - tämän tarjoaa Norwegian Bank Visa luottokorttiMuita hyviä puolia siinä ovat helppo hakemusprosessi ja saatte aina päätöksen netissä välittömästi. Hakeminen on maksutonta ja kortissa ei ole juoksevia kuluja, eikä myöskään avauskustannuksia.

Kokemukset luottokortista ovat siis olleet jo muutaman vuoden ajan hyviä ja sen on huomannut pitkälle yli 200 000 suomalaista, jotka ovat luottokortin hakeneet.

Se onkin tällä hetkellä Komplett Bank luottokortin kanssa ainoa järkevä pohjoismaalaisvahvistus luottokorttiarsenaalissamme.

Lue kortista lisää ja täytä hakemus täällä >>

 

Mitä muuta minun olisi syytä tietää kortista ja sitä tarjoavasta pankista?

Bank Norwegian luottokortti on ehdottomasti kärkisakkiin soveltuva kortti. Se on vuosimaksuton, joka tekee siitä jo pelkästään huomattavasti paremman kuin esim. Amex luottokorteista. Vaikka toki ne tuovat mukanaan omat etunsa, mutta niiden käyttäminen Suomessa on hyvin kankeaa.

Myös maksuttomat käteisnostot ovat plussaa ja korttiin voit itse päättää luottorajan.

Taustalla toimiva pankki on toiminut Suomessa jo vuosia ja Norjassa sitäkin pidempään. Se on osoittanut olevansa ehdottomasti yksi kärkipankeista, joilla ei ole ”kivijalkaa” tai konttoria Suomessa. Tässä piilee myös sen ja parin muunkin pankkilainapalvelun edullisten lainojen salaisuus, sillä työntekijöitä tarvitaan huomattavasti vähemmän.

 

Onko Bank Norwegian luottokortti Visa turvallinen?

Kyseessä on aito ja oikea Visa luottokortti samoilla ominaisuuksilla, mitä muistakin Visoista löytyy.

Voit siis luottaa korttiin, vaikka ennen hakemista ehdot kannattaa luonnollisesti lukea. Voit hakea korttia netissä ja kaikki annetut tiedot käsitellään Suomen lakien mukaisesti. Samoin hakeminen tehdään suojatussa tilassa eli tämänkään suhteen ei tarvitse miettiä asiaa lainkaan sen enempää.

Myös taustalla toimivasta Bank Norwegianista tuli Norjassa virallisesti jo vuonna 2007 pankki, kun he saivat myönnytyksen ja pankkitoimiluvan.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Helpoin tapa saada asiakaspalvelu kiinni, on yhteydenottolomake, mutta varaudu odottamaan vastausta 1 – 3 arkipäivää.

Nopea tapa taas on soittaa suoraan puhelinnumeroon: 07532 66 200 (pvm/mpm)

Puhelinasiakaspalvelu on lähtökohtaisesti auki kello 09:00 – 17:00 lukuunottamatta pyhäpäiviä ja poikkeuksellisia aukioloaikoja.

Palvelu sijaitsee Norjassa osoitteessa: Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norja.

 

Bank Norwegian luottokortti sulkupalvelu

Voit sulkea luottokortin kätevästi Omilla sivuilla tai mobiilisovelluksessa.

Kirjaudu sisään, valitse ”Luottokortti” ja vahvista sieltä ”Sulje kortti”. Näin kortti suljetaan välittömästi.

Kortti suljetaan mahdollisimman pian ja sulkupalvelu on avoinna ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa eli saat kortin kiinni välittömästi tarvittaessa.

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko Norwegianilla mahdollisuus rinnakkaiskorttiin?

Tällä hetkellä Bank Norwegian luottokortti myönnetään vain yhdelle henkilölle, eikä siitä ole tarjolla rinnakkaiskorttia edes samassa taloudessa asuvalle. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeasti, koska pankilla on uusi vahvempi omistaja.

Kuka myöntää Bank Norwegian luottokortin matkavakuutuksen?

Korttiin sisältyy matka- ja peruutusvakuutus sekä myös päivittäistavaravakuutus. Vakuutuksen myöntää Tryg, jonka ehdot löydät kätevästi pankin kotisivuilta ja korttia hakiessa et voi olla törmäämättä niihin.

Kuinka laskun maksu tapahtuu, jos sitä ei lyhennä yhdessä erässä?

Jos päätät lähteä maksamaan luottoa osamaksulla, tapahtuu lyhennys aina kuukauden välein. Tämä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus ja voit ihan hyvin maksaa koko luottosaldon kokonaan, vaikka esimerkiksi muutaman kuukauden päästä pois.

Veloitetaanko käteisnostoista ja kuinka paljon?

Poikkeuksellisesti käteisnostot ovat jopa ulkomailla ilmaisia. Tietenkin maksat valuutan vaihdosta aina päivän kurssin mukaisesti, mutta kotimaassa ja euromaissa nostetut eurot ovat ilmaisia.

Paljonko tuloja tarvitaan isompaan yli 5000 euron luottorajaan?

Tähän ei vaikuta pelkästään tulot, vaan talouden yleinen tilanne. Jos sinulla on velaton omistusasunto ja keskivertotulot, niin voit saada hyvin jo luottokortin isolla luottorajalla. Tämä on monen tekijän summa, jonka Bank Norwegian laskee hakijakohtaisesti.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *