Creditea mobiililompakko

Tuotetta ei ole vielä saatavissa ja sen lanseeraus on siirtynyt 2024 vuoden puolelle.

Creditea on helposti puhelimeen ladattava sovellus, joka tuo mukanaan ilmaisia etuja ja niiden lisäksi kaikille ylimääräistä tarvitseville joustoluoton 20-4000 euron luottorajalla.

Nyt et enää välttämättä tarvite pankkia, sillä kaikki kulkee mukana Crediteassa, mitä tulee raha-asioiden hoitamiseen! Tämä uusi mullistava keksinkö on saanut kannatusta nopeasti Suomessa ja monet ovat ladanneet mobiililompakon omaan puhelimeensa.

Koska tuotetta ei vielä ole tullut ulos on sille hyviä vaihtoehtoja esim. Sweepbank ja kivenkova norjalainen Visa Bank Norwegianilta.

Näilläkin voit hoitaa aidosti yhdellä napin painalluksella kaikki arkiset ja tietenkin myös ne juhlapitoiset raha-asiat.

Creditean voisi melkein laittaa luottokortti -kategoriaan tai sitten ihan omaansa, parhaiten sitä kuvaa innovatiivisuus!

Creditea kokemuksia, tiedot ja esittely artikkeli

Tiedot Creditea -Mobiililompakosta

Creditea tarjoaa teille mm:

  • Todella helppokäyttöisen mobiililompakon
  • Kuukausimaksuttoman Mastercard Debit -kortin
  • Virtuaalisen Mastercard -kortin esim. hoitamaan kaikki nettiostokset
  • Palkitsevan etuohjelman – erityisesti aktiivikäyttäjille
  • Paljon ominaisuuksia ja reaaliaikaisen tiliseurannan
  • Joustavan tilin jopa 4000 euron luottorajalla

Hakeminen on helppoa ja tarvitset pankkitunnukset vain sen yhden ainoan kerran!

Creditea ominaisuuksia

Palvelun myötä saat myös laajamittaisen ja kasvavan määrän ominaisuuksia, jotka kaikki kulkevat puhelimessa, turvallisesti ja luotettavasti. Mobiililompakolla hoidat kaikki raha-asiat, mitä ne ikinä ovatkaan. Voit esimerkiksi maksaa laskuja, vastaanottaa rahaa tai siirrellä rahaa perheenjäsenten kesken sen avulla.

Creditea on paljon enemmän kuin monet muut maksusovelluksetLisäksi saat halutessanne siihen joustavan luotto-ominaisuuden, jota voit käyttää, jos sille on tarve.

Juoksevia kuluja luotosta ei kerry eli maksat vain, jos käytät luotto-ominaisuutta.

Voit myös seurata palvelusta/sovelluksesta helposti, mihin käytät rahaa, kuinka paljon ja milloin. Tämä helpottaa talouden pitämistä paremmassa kuosissa, mikäli se on aiheellista. Tämän avulla on helppo kiristää tai löyhentää menopuolta sekä pitää samalla kontrolli paremmin.

 

Maksukortin tilaaminen ja käyttäminen

Jos haluat maksukortin, lähetetään se suoraan teidän kotiosoitteeseen. Toimitusaikaa palvelu ei ilmoita, mutta se on luultavasti muutaman arkipäivän verran tai muuten tämä pitkään sekä hartaasti hiottu timanttisovellus saattaa jäädä vastaavien tuotteiden jalkoihin tulevaisuudessa. Kortin käyttö onnistuu kotimaassa ja ulkomailla sekä siinä tulee tietenkin mukana myös lähimaksu.

Virtuaalikortti taas tulee automaattisesti sovelluksen mukana eli löydät omasi sovellustilin kautta. Se on käyttövalmis heti siitä hetkestä lähtien, kun olet aktivoinut Creditea-sovelluksen.

Crediteasta ei oikeastaan löydy paljoakaan tietoa ja voi olla, että sen lanseeraus jää kokonaan tapahtumatta.

 

Kuka on Creditea-sovelluksen takana?

Takana seisoo vahvasti kaksi turvallista ja innovatiivista tahoa. IPF Digital Finland (tunnettu Credit24 -palvelustaan) ja rekisteröity maksulaitos Pocopay AS, joka tarjoaa molemmat kortit.

Itse luoton myöntäminen taas tapahtuu IPF Digital Finlandin puolesta. Tuotemerkin omistajuus kuuluu englantilaiselle International Personal Financelle, jonka liikevaihto on lähes 800 miljoonaa puntaa.

Millainen luotto on kyseessä?

Uskomattoman joustava ja korkoystävällinen – ei koskaan yli sen 20% nimellisvuosikorkokaton. Maksuaikaa on 3-36 kuukautta ja luottoa voi käyttää 20 – 4000 euroa.

Esimerkki: Jos päätät nostaa kerralla 1500 euroa, KSL:n laskennallinen kaikki kulut huomioon ottava korkoprosentti (todellinen vuosikorko) on vain 29,97 %.

Kokemuksia Creditea -tilistä / kokonaisuudesta

Kun puhutaan näin uudesta jutusta, niin kokemuksia ei ole kerääntynyt vielä järjettömästi, mutta mainonta ei ole vielä edes kunnolla alkanut – tai oikeastaan ollenkaan.

Omistajat todella pitävät huolen, että kaikki on viimeisen päälle, ennen kuin tätä aletaan tuomaan enemmän esille, joka tapahtuu helposti ennen jouluostosvilinää!

Kommentointi on kiinni, niin kauan kun tuote on lanseerattu ja livenä.