Morrow Bank luottokortti esittely ja kokemuksia (2024)

Morrow Bank luottokortti on kasvattanut suosiotaan verkkaisesti.  Suomessa nopeaa kasvua tehnyt Morrow Bank (entinen Komplett Bank) on lanseerannut kilpailukykyisen MasterCard -luottokortin nyt myös meidän suomalaisten saataville.

Luottokortin ominaisuudet ovat erinomaiset. Erityisesti sen tarjoama etu, joka antaa sinulle jopa 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa on huomattava ja siitä pelkästään voi antaa runsain mitoin pisteistä. Morrow Bank kulkee juuri oikeaa polkua monipuolistaen tarjontaansa pikku hiljaa.

Siitä on kertynyt jo mukavasti positiivista viestintää ja käyttäjien kokemuksia siinä samassa.

Morrow Bank luottokortti on MasterCard, jossa ei ole avaus- tai vuosimaksua

Koska emme ihan vielä ole päässyt yhteistyödiiliin kyseisen kortin kanssa. Suosittelemme samoilla ominaisuuksilla olevaa toisen norjalaispankkiyhtiön, Bank Norwegian korttia toistaiseksi.

Se on kuta kuinkin identtinen Morrow Bank luottokorttiin verraten, tosin sen mukana tulee mukavia etuja, kuten matkavakuutus ja voit hyödyntää sen CashPoint -pisteominaisuuksia Norwegianin lennoilla. Molempia kannattaa ehdottomasti silti verrata!

Lue lisää palvelusta >>

Morrow Bankin joustava laina vai luottokortti?

Kimurantti kysymys, mutta vaikka molemmissa on tavallaan samat ominaisuudet, niin perinteikäs joustoluotto ei ole koskaan sama asia kuin luottokortti, joka on varmasti kaikille hyvin selvää. Luottokortti kulkee mukana lompakossa, siinä missä joustava laina taas myös taskussa, mutta puhelimessa applikaationa.

Molemmissa on luottorajat ja lainassa sen saa maksimissaan sinne 50.000 euroon asti, kun taas luottokortin maksimiluottoraja on 10.000 euroa.

Morrow Bank Mastercard luottokortti on ehdottomasti parempi, kun teet pieniä ostoksia kaupassa ja olet aikeissa maksaa luoton pikaisesti pois. Luottokortissa kun tulee mukavana etuna 50 vuorokauden koroton maksuaika, joka erottaa nämä kaksi tuotetta toisistaan täysin. Vaikka tosin jo pelkästään nimi ja lainatyyppikin tekee saman asian.

 

Morrow Bank luottokortti kokemuksia

Komplett Bank luottokortti pääsee kohtuullisen korkealle luottokorttivertailussa, joka toki kaipaa monen monta korttia mukaan. Mukaan listataan parhaat kortit, mutta myös ”huonommat” laitetaan mukaan listaukseen.

Kokemukset kortista ovat hyvät erityisesti sen saatavuuden, läpinäkyvyyden ja 50 vuorokauden kuluttoman maksuajan takia.

Luottokorttiin on mahdollista saada myös korkea luottoraja, joka tosin punnitaan teidän maksukyvyn mukaan siinä missä itse luottokorttipäätöskin. Luottokortti on todellakin vertailukelpoinen ja ei kannata myöskään unohtaa sen bonuspiste-etuja, joista löydät lisää tietoa vähän alempaa.

Luottokortin kaikki edut

  • Saat valita PIN-koodin itse
  • Kerrytät kaikista ostoista rahan arvoisia bonuspisteistä
  • 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa
  • 500 – 10.000 euron luottoraja
  • Ilmainen hakemus netissä ja päätös heti
  • Nopea toimitusaika suoraan kotiin
  • Voit nostaa käteistä automaatilta ilman kuluja

Lue lisää & hae luottokortti täältä >>

Lisäksi voit tarpeen tullen aktivoida maksulykkäysohjelman ja lyhentää luoton erissä (tosin tällöin menetät hulppean 50 vuorokauden ilmaisen maksuaikaedun).

Bonuspisteiden kerrytys

Pisteitä voit kerryttää seuraavasti. Kun teet ostoksia verkossa, saat 2% bonuspisteitä ja ostoja voit tehdä kaikissa MasterCard -luottokorttia tukevissa verkkokaupoissa. Kaikista muista ostoksista saat 1%:n verran bonuspisteistä.

Pisteitä voit käyttää laskujen maksamiseen. Miinuspuolena tässä on kuitenkin, että voit kerryttää 500 bonuspistettä kuukaudessa ja korkeintaan 2000 pistettä 12 kuukauden aikana. Toisin sanoen pisteohjelmassa on kirjoittajan näkökulmasta katsottuna parantamisen varaa, koska 2000 pistettä tarkoittaa ”vain” 200 euroa.

Morrow Bank luottokortti: yhdellä kortilla monta etua

Tämä on Komplett Bank luottokortin, mutta myös monen muun luottokortin ”ilmainen bonus” kaikille kuluttajille. Kortti on ilmainen, luottorajan päätät itse (tosin et välttämättä saa sitä korkeimman luottorajan versiota, sillä tämän päättää lopulta pankki) ja käyttäminen on maksutonta, ellet lähde osamaksusuunnitelmaan eli lykkää luottokorttilyhennyksiä. Me suosittelemme aina käyttämään korttia fiksusti eli ilman korkoa.

Komplett Bank Mastercardin tapauksessa kun kaikille suodaan se 50 vuorokautta korotonta aikaa ja vasta 51. päivänä korko lähtee juoksemaan ja se ei todellakaan ole tappavan paha sekään eli maailmanloppua ei ole tulemassa ellet ole konkurssissa jo valmiiksi. Ja sekään ei vielä ole maailmanloppu, vaikka tukala taloustilanne yleensä siltä tuntuukin.

1 vastaa

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *