Pankkilainavertailu.fi on yksi johtavimmista nimenomaan pankkilainavertailuihin keskittyneistä 100% suomalaisista verkkopalveluista. Palveltuja asiakkaita on vuosien saatossa kertynyt jo yli 100 000. Laajennamme palvelua myös muihin Pohjoismaihin ja Euroopan ulkopuolelle tulevien vuosien aikana.

Ota meihin yhteyttä

Kaikki yhteydentotot ovat tervetulleita ja teemme yhteistyötä blogien ja muun median kanssa. Emme eettisistä syistä tee yhteistyötä uhkapelisivujen kanssa.

Olemme toimineet yhteistyössä esimerkiksi pikalainojen vertailun ja muutaman muun arvostetun suomalaisen ja yhden kansainvälisen talousblogin kanssa.

Voit ottaa meihin yhteyttä 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikon päivänä. Vastaus asap eli niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 2-4 arkipäivässä.Myös linkkien vaihto ja myyminen on kiellettyä Googlen oleellisissa -säännöissä, (käännetty nyt myös suomeksi, ”verkkovastaavan ohjeet”, joten noudatamme näitä kuin raamattua.

Sosiaalisessa mediassa jakaminen ja muut yhteistyömallit sopivat kuitenkin meidän kuvioihin, voit ottaa yhteyttä meihin täältä tai alapuolelta löytyvältä lomakkeella. Sähköposti on kätevämpi tapa saada yhteys meihin: osoite@pankkilainavertailu.fi

Sosiaalinen media:

Voit nakata meille viestiä Twitterissä: Aktiivisuusaste vaihtelee Somessa ja oikeastaan se on heikompaa, joten S-Posti on ehdottomasti parempi väylä saada meidät kiinni, mutta Someakin voit toki tykittää. Kyllä sieltäkin vastataan ajan kanssa.

Tarkoitus on kuitenkin saada kaikki kysytyimmät kysymykset ja vastauksen niihin suoraan verkkosivuilllemme.

Parannusehdot ja kokemukset

Jos keksit jotain paranettavaa, niin ota ihmeessä meihin yhteyttä, niin hoidetaan hommat parhain päin. Jos huomaat esimerkiksi tietoturvariskin (minimoitu suojatulla TLS-yhteydellä – pankkienkin käytössä), olisimme erittäin kiitollisia, jos informoisit asiasta meille.