Laina tilille: Tavallinen käyttölaina netistä 2024

Lainat pilkkahintaan netistä? Miltä kuulostaa, jos voisit löytää edullisen lainan käyttölainan? Jos etsit sellaista, olet oikeassa paikassa.

Kun haluat valita jonkun tietyn kategorian, niin se onnistuu helposti täältä. Pyrimme niin sanottuun täydellisyyteen tai vähintään kattavuuteen sekä ajantaisuuteen.Kaikki lainat netistä heti tilille - Katso vertaa ja löydä jopa yli 70 lainapaikkaa ja varmasti halvin vakuudeton laina. Olemme listanneet kaikki eri lainatyypit.

Lainoja on moneen junaan perinteisistä lainoista kulutusluottoihin, joten ne kannattaa valikoida tarkoin vielä nykyään.

Teimme kuitenkin vertailusta helppoa ja arviolta noin kolmannes tämän sivun selaajista päätyy johonkin ratkaisuun, joko samalta istumalta tai pienen harkinnan jälkeen tulevaisuudessa.

Suosittelemme aina kilpailuttamaan lainat ja meidän kokemusten mukaan helpoiten sen hoidat Sortter -välittäjäpalvelusta, joka järjestää sinulle niin käyttölainan ilman vakuuksia, kuin myös kulutuslainan ja vielä vakuudettoman yhdistelylainan.

  • SortterLainasummat: 1000 – 60.000 euroa
  • Maksuaika: 1 – 20 vuotta
  • Korko: 4 – 20 %
  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Vaatimukset: Säännölliset tulot tai eläke (summaa ei määritetty)

Voit kilpailuttaa lainat tästä >>

Esimerkkilaina: Lainan määrä on 15 000 euroa, korko 8 % ja maksuaika 9 v. ilman avausmaksua (5 €/kk tilinhoitomaksulla), kk-erä 200 euroa. Maksat takaisin yhteensä 21 630 euroa, näin todellinen vuosikorko on 8,99 %.

Löydätte jokaisen kategorian käyttölainan täältä

Kaikki lainatyypit on listattu ja valitsemalla esim. kulutusluoton, pääset lukemaan tietoa itse kulutusluotoista ja niin edelleen.

Tavallisten pankkien lainoja emme ole listanneet niiden hankalan saatavuuden takia, mutta koko verkon muu valikoima on listattu täydellisessä kokonaisuudessaan.

Kenenkään ei ainakaan tarvitse jäädä nuoleskelemaan näppejään.

Suosittelemme vertailemaan kaikki lainat aina mahdollisimman huolellisesti erityisesti sen faktan takia, että vertaaminen on todella helppoa ja sen kautta edullista lainaa irtoaa hyvin suurella varmuudella.

Tämä siis verrattuna siihen, että lainavertailu jäisi kokonaan tekemättä.

Käyttölainoja myönnetään ilman vakuuksia

Kyllä, tämä pitää paikkansa. Kaikki pankit tarjoavat tarjoavat lainaa ilman vakuuksia eli sinun ei tarvitse sitoa omaisuutta kiinni saadaksesi myönteisen lainapäätöksen.

Myös takaus on tarpeeton tai sitä ei yksinkertaisesti kysytä, mutta esimerkiksi rinnakkaishakijan kanssa lainaaminen on jopa kannattavaa.

Vinkkinä, että jos lainaat yhteishakijan kanssa voit mahdollisesti saada lainan ilman takausta ja vakuuksia nopeammin ja varmemmin. Korko sekä annetut lainatarjoukset ovat keskimäärin jossain, mutta hyvin pienissä määrin edullisempia.

Vakuudellinen laina ei suoraan alenna sen hintaa/korkoa, vaan sinulta pulitetaan yleensä lopulta saman verran kokonaiskuluja.

Voinko saada käyttölainaa nopeasti pienellä korolla?

Jo vain, nykyään kun kaikki toimii verkossa ja nopeasti, ei lainan hinnalla ja nopeudella ole sinänsä enää mitään tekemistä toistensa kanssa. Voitte saada lainaa netistä ja siinä samassa se paras lainatarjous voidaan antaa sinulle jopa muutamassa minuutissa.

Tämän enempää sinun ei välttämättä tarvitse uhrata aikaa, mutta meidän kokemusten mukaan parhaan nopean ja halvan lainan löytäminen ottaa aikaa noin 15 – 20 minuuttia, mikäli sellaista hakee netistä. Pankin konttorista haetussa vakuudellissa lainassa tai joustoluotossa taas saattaa kestää oma aikansa. … Ja päällehän saattaa vielä sitten vielä ne kuuluisat paperityöt, mutta joskus nekin kannattavat.

Jos et ole turhan kiireinen, kysy ihmeessä omasta pankista lainatarjousta siinä samassa. Mitään et voi tässä menettää, paitsi aikaa saattaa vierähtää muutaman päivän verran ja ehkä hermotkin saattaa mennä kertaalleen tai kahteen. Ja voit myös löytää tai saada lainaa heti ja ei mitään vippilainaa, vaan oikeaa pankin lainaa.

Käyttölainat 2024 ovat vain klikin päässä:

Mitä tapahtui vakuudellisille lainoille? Menekki suorastaan ”kuoli”, kun verkon digipuoli jysäytti aimonipun pankkeja tarjoamaan suoraan vakuudetonta lainaa nopeasti (jopa 24h/vrk).

Vakuudeton laina viedään käsistä, koska se on helppo ja korko ei ole enää yhtään sen korkeampi.

Lainat ovat nyt kuuma aihe ja lainaaminen ei koskaan kuole, mutta pian nähdään suuria muutoksia.

Lakiregulaatiot tulevat mullistamaan megalomaanisesti alaa, mutta tämä muutos astuu mitä ilmeisemmin voimaan vasta piakkoin.

Maksa käyttölaina takaisin ajoissa

Laina on erittäin tärkeää maksaa takaisin ajoissa. Maksumuistutukset tuovat sille lisähintaa ja pahimmassa tapauksessa ajavat maksuhäiriömerkintään.

Ulosotto ja maksuhäiriömerkinnöissä sekä veloissa polskiminen ei ole koskaan mukavaa, joten lainaa aina vastuullisesti.

Tiedosta oma taloudellinen tilanne, ole realistinen oman maksukapasiteetin kanssa ja älä missään nimessä ahmi lainaa kaksin käsin.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Yrityslainat: Hae lainaa yritykselle edullisesti (2024)

Yrityslaina on nimestäkin päätellen firmoille kohdistettu laina, jonka saaminen on nyt entistä helpompaa netistä. Pienemmätkin yritykset voivat nyt päästä nopeasti kasvun makuun hakemalla lainaa yritykselle netistä. Myös pankissa jonottaminen voi olla vaihtoehto, mutta erityisesti nopeaa lainaa tarvitsevien yrityksien kannattaa suunnata katse nettiin. Verkossa monien palveluiden haku- ja käsittelyprosessit ovat nopeita. Tämä tarkoittaa, että raha voi näkyä yrityksen tilillä samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä. Tutustu yrityslainoihin täällä!
Joustolaina kokemuksia

Joustolaina heti: Vertailu ja kokemuksia 2024

Joustolaina joustaa. Se on järkevä valinta kaikille tai oikeastaan asia menee niin, että kaikki pankithan joustavat maksusuunnitelmien kanssa tiettyyn rajaan asti. Toisin sanoen myös pankit tarjoavat joustolainaa, vaikka "lainan nimi" ei välttämättä kuljekaan joustolaina -nimellä.
Hae pikavippiä heti netistä helposti ja halvalla 24h

Pikavippi heti (2024): Hae vippi tilille helposti ja nopeasti

Pikavippi on varma ja nopein tapa paikata rahan tarpeet. Sen voit saada nyt jopa alkaen noin 4 %:n korolla eli pientäkin lainaa voi yhä saada edullisesti. Tutustu pikavippeihin, jos tarvitset rahaa nopeasti ja hae oma heti tilille. Ei vakuuksia, paperityötä, takaajia tai mitään muutakaan ärsyttävää kyhäämistä. Verkkopankkitunnuksilla prosessi onnistuu vain minuuteissa ja korko ei voi ylittää 20 prosenttia, joka on nyt määritetty Suomen laissa.

Lainaa pankkitunnuksilla netistä

Lainaaminen netistä käy nykyään melkeinpä 100-prosenttisesti verkkopankkitunnuksilla. Näin annat henkilötiedot tuvallisesti luotettavalle taholle, yleensä pankille, ja systeemi tunnistaa automaattisesti kuka lainaa hakeva henkilö on. Meiltä löydät kaikki lainat alkaen 100 eurosta 70.000 euroon asti pankkitunnuksilla. Lue lisää ja hae oma tarjous lainalle suojatun yhteyden kautta vain muutamassa minuutissa.
Järjestelylaina

Järjestelylaina: Hae edullinen laina velkojen järjestelyyn

Järjestelylaina on nimensä mukaan velkojen ja lainojen järjestelyyn (uudelleen) suunnattu laina. Sen tarkoitus on laittaa entiset lainat ojennukseen, pienentää nykyisiä menoja ja saada talous paremmin hallintaan. Siitä käytetään myös nimitystä yhdistelylaina, mutta sitä ei varsinaisesti aina ole.
Joustoluotto heti

Joustoluotto heti? Kilpailuta halvin joustoluotto vertailusta (2024)

Joustoluotto on lainoista joustavin. Se on nopea laina, jossa on usein esim. lainankorotusmahdollisuus. Saat lainaa heti tilille, kun sitä kiperästi tarvitset. Se on kuin luottokortti, mutta verkossa tai nettipankissa riippuen, mistä olet sen hankkinut. Useimmat netin joustoluotot ovat vakuudettomia lainoja ja niissä ei ole takauksia.
lainan vaihtaminen

Lainan vaihtaminen - Lainan siirto toiseen pankkiin (2024)

Lainan vaihtaminen on muuttunut yleisemmäksi ja hintatietoisuus on isompi puheenaihe kuin ennen. Myös parempi korko houkuttaa ja on hyvä, että asiaa on saatu eteenpäin myös muissakin kuin asuntolainoissa. Suomalaiskuluttajat kilpailuttavat ja siirtävät lainoja toiseen pankkiin matalalla kynnyksellä. Lue, kuinka se onnistuu täältä.
lainaa ruotsista

Ruotsalaiset pankit: Hae lainaa Ruotsista (2024)

Meillä on Suomessa monta ruotsalaista pankkia, kuten Handelsbanken, Svea Bank, Brocc ja Resurs vain muutama mainitakseen. Monet pankit toimivat myös muissa Pohjoismaissa, joista isoin on ehdottomasti Nordea pankkikonserni. Jos haluat hakea lainaa Ruotsista, tutustu tähän infopakettiin, niin tiedät tarkemmin ja laajemmin naapurivaltion rahoitustoiminnasta.
lainaa norjasta

Norjalaiset pankit: Löytyykö Norjasta edullista lainaa?

Norjalaiset pankit ovat levinneet myös Suomeen ja monet ovat vakiinnuttaneet paikkansa meillä luoton tarjonnassa niin lainan kuin luottokortinkin kautta. Myös säästötilejä on useimmilta tarjolla eli kilpailua riittää pankkisektorilla. Pankeista yksikään ei näytä heikkoutta, vaan pyrkii kasvamaan kilpailussa sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Lue norjalaisista pankeista ja lainoista lisää täältä.
remonttilaina

Remonttilaina: Rahoitusta kodin tai mökin remonttiin (2024)

Remonttilaina on yleinen lainan käyttökohde ja vajaa 15 prosenttia kaikista otetuista luotoista kattaa jonkin asteisen kodin remontoinnin tai sisustuksen. Täältä voit tutustua hieman tarkemmin, mistä remppa kannattaisi mahdollisesti rahoittaa ja miten se onnistuu kustannustehokkaasti sekä joustavasti.
moottoripyörälaina

Moottoripyörälaina: Kilpailuta laina moottoripyörän ostoon

Moottoripyörälaina on normaali kulutuslaina siinä missä muutkin, eli se ei eroa esimerkiksi koron tai lainaehtojen puolelta ollenkaan kulutusluotosta. Voit tutustua täältä lainoihin ja hakea lainarahaa moottoripyörän, mopon tai mopoauton hankkimiseen.
vakuudeton laina

Vakuudettomat lainat: Mistä paras vakuudeton laina 2024

Vakuudettomia lainoja myönnetään vielä nykyäänkin samalla tavalla siinä missä menneinä vuosina. Vaikka scoringia, eli linjausta on kiristetty yleisellä tasolla ja tuloja katsotaaan tarkemmin, ovat perinteiset lainat vakuudettomia aina 70 000 euroon asti. Tämän suhteen mikään ei ole siis muuttunut ja takaajia ei myöskään vaadita, yhteishakijan kanssa lainaamisesta taas hyötyy lähes automaattisesti korkojen ja päätöksen osalta.
Lainalaskuri tai lainalaskin on lainaajan jeesaaja

Lainalaskuri laskee kokonaiskulut - Lainalaskin parhaasta päästä

Lainalaskuri on ilman muuta ns. lainaajan liikkeellelähtötyökalu. Syötä summa ja maksuaika, joita olet ajatellut. Se laskee ne automaattisesti sinulle ja jokainen tietämämme palvelu tarjoaa sellaisen. Se on siis starttipiste, josta lähdet liikkeelle. Jos tarvitset lainaa tulevaisuudessa, voit myös hieman arvioida sen perusteella, mitä laina tulisi kustantamaan.
Lainaa pienellä kuukausierällä

Lainaa pienellä kuukausierällä: Pienin kk-erä lainalle

Pieni kuukausierä lainassa voi olla hyvä startti, koska ylimääräiset lyhennykset ovat mahdollisia, eli et tavallaan jää koskaan "vangiksi" kyseiseen valitsemaasi aloituskuukausierään. Sen viilaaminen matkan varrella on mahdollista, joka tekee pienen kk-erän valitsemisesta järkevää.
Lainaa heti

Lainaa heti netistä: Löydä nopea laina tilille (2024)

Jos tarvitset lainaa heti tilille, niin tämä osoite on täsmälleen oikea. Saat oikeaa pankkilainaa heti tilille (alle vuorokaudessa) varsinkin, jos olet skannannut tarvittavat dokumentit valmiiksi eli sinulta löytyy tuloja (etuudet, kuten eläke sisällytetään tähän). Muuta ei oikeastaan tarvita ja tervettä järkeä saa - ja pitää - käyttää. Itse koron kilpailutus taas onnistuu meiltä ja saat samalla yhdellä vilkaisulla monen palvelun listauksen sekä hakemuksen kautta lainatarjoukset pöydälle todella nopeasti.
Uudet pankit ja uusimmat lainat sekä kulutusluotot

Uudet pankit Suomessa ja lainat netissä (2024)

Uudet pankit ja lainat ei ole mikään vieras käsite, sillä TV- & radiomainonta usein kertoo hyvin pian uuden pankin tai lainapalvelun tulosta. Ellet sitten bongaa uutta laina- tai pikavippipaikkaa netistä. Uusia vippejä tulee nykyään melko vähän ja uudet tuotteet kallistuvat erityisesti pankkilainojen, normaalien kulutuslainojen ja kulutusluottojen puolelle.
Lainaa helpoiten

Mistä lainaa helpoiten? Hae laina helposti netistä (2024)

Lainan saaminen ei ole aina helppoa, mutta siitä voi ehdottomasti tehdä juurikin sitä hakemalla sitä oikeasta paikasta. Jos täytät peruskriteerit, niin sinun täytyy usein oikeastaan vain täyttää itse lainahakemus huolellisesti. Muuta ei vaadita, jos luottotiedot ovat kunnossa ja teillä on säännölliset kk-tulot.
Lainaa netistä

Lainaa netistä edullisesti: Näin löydät halvimman lainan 2024

Jos haluat lainaa netistä, ja nimenomaan netistä, ilman mitään pankissa asiointeja. On tämä tehty enemmän kuin helpoksi. Olette oikeassa paikassa ja tätä kautta saatte netistä lainaa ja vielä nopealla aikataululla tilille. Vaikuttavia tekijöitä ovat ainoastaan kellon aika, haetko lainan viikonloppuna ja haetko sitä aamulla/illalla. Yleensä prosessi on nopea, jos toimit ohjeiden mukaisesti ja toimitat asianmukaiset liitteet nettilainahakemukseeen.
Lainan kilpailutus

Kilpailuta laina ja löydä paras korko lainalle (2024)

Kilpailuta laina nyt ja saavutat merkittävät säästöt niin pienellä vaivalla, että emme edes kutsuisi sitä vaivaksi - ja tuskin sinäkään. Älä ota sokkona lainaa, vaan anna lainan kilpailutuksen tehdä työ puolestasi. Listasimme luonnollisesti vain parhaat ja kaikki meillä tapahtuu aina heti. Mukana on myös pankkeja ja runsaasti muita palveluita, jotka pitävät hintoja kurissa. Ne kun laitetaan aina vuosi vuodelta hintajärjestykseen kilpailun massiivisuuden pakosta.
Autolaina

Autolaina - Mistä edullisin ja paras autorahoitus?

Autolaina on laina siinä missä muutkin, tosin autolainan hakijana oletettavasti aiotte käyttää rahat auton hankintaan. Meiltä löytyy siihen lukuisia ratkaisuja, erityisesti silloin, kun autokauppa hoidetaan käytetyn tai liki uuden auton suhteen. Autoliikkeiden ja heidän rahoitusten kanssa meillä ei ole yhteistyösopimusta.
Lainavertailu - vertaa aina lainat ja säästä

Lainavertailu 2024: Vertaa lainat ja säästät rutkasti

Lainojen vertailu on parasta, mitä voit tehdä. Sitä on korostettu muualla ja myös me haluamme korostaa sitä pankkilainavertailun ohessa. Tai oli tuote mikä vain, vertaa hintaa, niin todennäköisesti säästät, ellet sitten ole osunut jo heti kättelyssä kultasuoneen. Lainavertailu kannattaa. Me teimme siitä teille vielä erittäin helppoa.
Lainojen yhdistäminen pankkilaina

Lainojen yhdistäminen: Parhaat pankkilainat yhdistelylainaan

Lainojen yhdistely tai keskitämiseen tarkoitettu luotto on paras mahdollinen laina, jos olet ennestään velkaa vähän joka suuntaan tai koet, että voisit nipistää nykyisistä laskuista, luottokorttien lyhennyksistä tai muista kuluista - olivat ne sitten mitä vaan. Yhdistelylaina on aina vakuudeton sekä helppo tapa raapaista vähän lisää rahaa kuukausibudjettiin koristamaan arkea ja ennen kaikkea pankkitiliä.
Kulutusluotto heti

Kulutusluotto: Vertaa kulutusluotot netissä 2024

Kulutusluotto on yleisin laina ja sitä saa niin netistä kuin pankeista. Sitä on olemassa vakuudellisena ja vakuudettomana, usein kuitenkin suomalaiset pyrkivät valitsemaan vakuudettoman lainan, sillä se ei vaikuta enää juuri korkoon. Lue lisää kulutusluotoista täältä ja löydät varmasti sinulle sopivan korkoystävällisen lainan.
Paras ja halvin lainatarjous

Paras lainatarjous haussa? Halvimmat lainatarjoukset (2024)

Halvin lainatarjous tai kulutusluotto odottaa aina vain ottajaansa ja sen voi saada kuka vaan. Harhaluulo, että pienituloinen ei voisi saada edullista lainaa ja muut vastaavat kannattaa unohtaa, sillä tämä ei ole totta. Edullinen lainatarjous irtoaa netissä kenelle tahansa, jolla on maksukyky ja dokumentit siihen tukena sekä puhdas luottohistoria.
Pikalaina edullisesti netistä

Pikalainat: Hae pikalainaa heti parhaalla hinnalla

Pikalaina oli vielä aikaisemmin tyypillinen pieni laina, joka maksettiin tyypillisesti minuuteissa asiakkaan tilille. Lainat olivat 100-400 euron paikkeilla, kun taas nykyään ne ovat paljon suuremat keskimäärin (1000 euron luokkaa). Pikalainan ei kannata antaa hämätä nimenä, sillä erot nimissä ovat nykyään pienet. Pikalalaina voi tarkoittaa suurta yli 2000 euron lainaakin ja sen voi saada heti tilillle 24h/7.
Halvin pikavippi varmasti netistä

Halvin pikavippi: Hae aina edullisin pikalaina 2024

Halvin laina tai pikavippi on kaikkien päällimmäinen tarkoitus. Kukaan ei halua enää maksaa ylihintaa ja mitään entisaikojen brutaalia hintakilpailua ei ole. Etsimme käsiimme halvimmat pikavipit ja pikalainat, mutta siinä samassa pienen koron kulutusluotot ja tavalliset lainat. Tutustu ja valitse, halvin pikavippi (tai koroton sellainen) on vain hakemuksen tiputuksen päässä.
Lainaa ilman luottotietoja

Lainaa ilman luottotietoja haussa? Lainan saaminen maksuhäiriöiselle

Voiko lainaa saada ilman luottotietoja? Mitä luultavammin ei. Emme kuitenkaan tee päätöstä, mutta vastuullinen lainaaminen ja luottotiedottomuus eivät sinänsä kulje käsi kädessä. Me kun taas olemme ehdottomasti vastuullisen lainaamisen kannalla. Jos olet tehnyt taloudessa "ihmekäänteen", on sinulla pienet mahdollisuudet, mutta haluamme korostaa, että erittäin pienet.
Pikalainat pitkällä maksuajalla

Lainaa pitkällä maksuajalla: Pitkän maksuajan pikalainat

Pikalainaa tarjottiin keskimäärin ennen 14-30 vrk maksuajalla, mutta nämä ajat ovat kullattuja käytännössä kokonaan, Tänään maksuajoissa puhutaan kuukausista tai vuosista. Keskimäärin pikavippi tai mikä tahansa laina ilman vakuuksia maksetaan takaisin 10-19 kuukaudessa. Tämä on kohtuullisen karkea, mutta silti tarkka arvio tämän päivän laina-ajoista. Tutustu pitkän maksuajan pikavippeihin lisää täältä.