Laina tilille  – tavalliseen tapaan netistä

Lainat pilkkahintaan netistä? Miltä kuulostaa? Jos etsit sellaista, olet oikeassa paikassa. Kun haluat valita jonkun tietyn kategorian, niin se onnistuu helposti täältä. Pyrimme niin sanottuun täydellisyyteen tai vähintään kattavuuteen sekä ajantaisuuteen.Kaikki lainat netistä heti tilille - Katso vertaa ja löydä jopa yli 70 lainapaikkaa ja varmasti halvin vakuudeton laina. Olemme listanneet kaikki eri lainatyypit.

Lainoja on moneen junaan perinteisistä lainoista kulutusluottoihin, joten ne kannattaa valikoida tarkoin vielä nykyään.

Teimme kuitenkin vertailusta helppoa ja yli 99 % sivun selaajista päätyy johonkin ratkaisuun joko samalta istumalta tai pienen harkinnan jälkeen tulevaisuudessa.

Löydätte jokaisen kategorian lainan täältä

Kaikki lainatyypit on listattu ja valitsemalla esim. kulutusluoton, pääset lukemaan tietoa itse kulutusluotoista ja niin edelleen. Tavallisten pankkien lainoja emme ole listanneet niiden hankalan saatavuuden takia, mutta koko verkon muu valikoima on listattu täydellisessä kokonaisuudessaan.

Kenenkään ei ainakaan tarvitse jäädä nuoleskelemaan näppejään. Suosittelemme vertailemaan kaikki lainat aina mahdollisimman huolellisesti erityisesti sen faktan takia, että vertaaminen on todella helppoa ja sen kautta edullista lainaa irtoaa 100 prosentin varmuudella. Tämä siis verrattuna siihen, että lainavertailu jäisi kokonaan tekemättä.

Lainoja myönnetään ilman vakuuksia

Kyllä, tämä pitää paikkansa. Kaikki pankit tarjoavat tarjoavat lainaa ilman vakuuksia eli sinun ei tarvitse sitoa omaisuutta kiinni saadaksesi myönteisen lainapäätöksen. Myös takaus on tarpeeton tai sitä ei yksinkertaisesti kysytä, mutta esimerkiksi rinnakkaishakijan kanssa lainaaminen on jopa kannattavaa.

Vinkkinä, että jos lainaat yhteishakijan kanssa voit mahdollisesti saada lainan ilman takausta ja vakuuksia nopeammin ja varmemmin. Korko sekä annetut lainatarjoukset ovat keskimäärin jossain, mutta hyvin pienissä määrin edullisempia.

Vakuudellinen laina ei suoraan alenna sen hintaa/korkoa, vaan sinulta pulitetaan yleensä lopulta saman verran kokonaiskuluja.

Voinko saada lainaa nopeasti pienellä korolla?

Jo vain, nykyään kun kaikki toimii verkossa ja nopeasti, ei lainan hinnalla ja nopeudella ole sinänsä enää mitään tekemistä toistensa kanssa. Voitte saada lainaa netistä edullisesti ja siinä samassa se paras lainatarjous voidaan antaa sinulle jopa muutamassa minuutissa.

Tämän enempää sinun ei välttämättä tarvitse uhrata aikaa, mutta meidän kokemusten mukaan parhaan nopean ja halvan lainan löytäminen ottaa aikaa noin 15 – 20 minuuttia, mikäli sellaista hakee netistä. Pankin konttorista haetussa vakuudellissa lainassa tai joustoluotossa taas saattaa kestää oma aikansa. … Ja päällehän saattaa vielä sitten vielä ne kuuluisat paperityöt, mutta joskus nekin kannattavat.

Jos et ole turhan kiireinen, kysy ihmeessä omasta pankista lainatarjousta siinä samassa. Mitään et voi tässä menettää, paitsi aikaa saattaa vierähtää muutaman päivän verran ja ehkä hermotkin saattaa mennä kertaalleen tai kahteen. Ja voit myös löytää tai saada lainaa heti ja ei mitään vippilainaa, vaan oikeaa pankin lainaa.

Vakuudettomat lainat – klikin päässä

Mitä tapahtui vakuudellisille lainoille? Menekki suorastaan ”kuoli”, kun verkon digipuoli jysäytti aimonipun pankkeja tarjoamaan suoraan vakuudetonta lainaa nopeasti 24h/vrk. Vakuudeton laina viedään käsistä, koska se on helppo ja korko ei ole enää yhtään sen korkeampi.

Lainat ovat nyt kuuma aihe ja lainaaminen ei koskaan kuole, mutta pian nähdään suuria muutoksia. Lakiregulaatiot tulevat mullistamaan megalomaanisesti alaa, mutta tämä muutos astuu mitä ilmeisemmin voimaan vasta piakkoin.

Maksa laina takaisin ajoissa

Laina on erittäin tärkeää maksaa takaisin ajoissa. Maksumuistutukset tuovat sille lisähintaa ja pahimmassa tapauksessa ajavat maksuhäiriömerkintään.

Ulosotto ja maksuhäiriömerkinnöissä sekä veloissa polskiminen ei ole koskaan mukavaa, joten lainaa aina vastuullisesti. Tiedosta oma taloudellinen tilanne, ole realistinen oman maksukapasiteetin kanssa ja älä missään nimessä ahmi lainaa kaksin käsin.

Uudet pankit ja uusimmat lainat sekä kulutusluotot

Uudet pankit Suomessa ja lainat netissä

Uudet pankit ja lainat ei ole mikään vieras käsite, sillä TV- & radiomainonta usein kertoo hyvin pian uuden pankin tai lainapalvelun tulosta. Ellet sitten bongaa uutta laina- tai pikavippipaikkaa netistä. Uusia vippejä tulee nykyään melko vähän ja uudet tuotteet kallistuvat erityisesti pankkilainojen, normaalien kulutuslainojen ja kulutusluottojen puolelle.
Lainojen yhdistäminen on laina vapauteen

Lainojen yhdistäminen - Paras vertailu ja varma säästö

Lainojen yhdistely tai keskitämiseen tarkoitettu luotto on paras mahdollinen laina, jos olet ennestään velkaa vähän joka suuntaan tai koet, että voisit nipistää nykyisistä laskuista, luottokorttien lyhennyksistä tai muista kuluista - olivat ne sitten mitä vaan. Yhdistelylaina on aina vakuudeton sekä helppo tapa raapaista vähän lisää rahaa kuukausibudjettiin koristamaan arkea ja ennen kaikkea pankkitiliä.
Lainaa netistä

Lainaa netistä edullisesti 2022

Jos haluat lainaa netistä, ja nimenomaan netistä, ilman mitään pankissa asiointeja. On tämä tehty enemmän kuin helpoksi. Olette oikeassa paikassa ja tätä kautta saatte netistä lainaa ja vielä nopealla aikataululla tilille. Vaikuttavia tekijöitä ovat ainoastaan kellon aika, haetko lainan viikonloppuna ja haetko sitä aamulla/illalla. Yleensä prosessi on nopea, jos toimit ohjeiden mukaisesti ja toimitat asianmukaiset liitteet nettilainahakemukseeen.
Hae pikavippiä heti netistä helposti ja halvalla 24h

Pikavippi heti - Hae tilille helposti ja nopeasti

Pikavippi on varma ja nopein tapa paikata rahan tarpeet. Sen voit saada nyt jopa alkaen noin 4 %:n korolla eli pientäin lainaa voi yhä saada edullisesti. Tutustu pikavippeihin, jos tarvitset rahaa nopeasti ja hae oma heti tilille. Ei vakuuksia, paperityötä, takaajia tai mitään muutakaan ärsyttävää kyhäämistä. Verkkopankkitunnuksilla prosessi onnistuu vain minuuteissa ja korko ei voi ylittää 20 prosenttia, joka on nyt määritetty Suomen laissa.

Lainaa pankkitunnuksilla netistä

Lainaaminen netistä käy nykyään melkeinpä 100-prosenttisesti verkkopankkitunnuksilla. Näin annat henkilötiedot tuvallisesti luotettavalle taholle, yleensä pankille, ja systeemi tunnistaa automaattisesti kuka lainaa hakeva henkilö on. Meiltä löydät kaikki lainat alkaen 100 eurosta 70.000 euroon asti pankkitunnuksilla. Lue lisää ja hae oma tarjous lainalle suojatun yhteyden kautta vain muutamassa minuutissa.
Lainaa heti

Lainaa heti - Hae tilille jopa 70.000 €

Jos tarvitset lainaa heti tilille, niin tämä osoite on täsmälleen oikea. Saat oikeaa pankkilainaa heti tilille (alle vuorokaudessa) varsinkin, jos olet skannannut tarvittavat dokumentit valmiiksi eli sinulta löytyy tuloja (etuudet, kuten eläke sisällytetään tähän). Muuta ei oikeastaan tarvita ja tervettä järkeä saa - ja pitää - käyttää. Itse koron kilpailutus taas onnistuu meiltä ja saat samalla yhdellä vilkaisulla monen palvelun listauksen sekä hakemuksen kautta lainatarjoukset pöydälle todella nopeasti.
Pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikalainaa tarjottiin keskimäärin ennen 14-30 vrk maksuajalla, mutta nämä ajat ovat kullattuja käytännössä kokonaan, Tänään maksuajoissa puhutaan kuukausista tai vuosista. Keskimäärin pikavippi tai mikä tahansa laina ilman vakuuksia maksetaan takaisin 10-19 kuukaudessa. Tämä on kohtuullisen karkea, mutta silti tarkka arvio tämän päivän laina-ajoista. Tutustu pitkän maksuajan pikavippeihin lisää täältä.
Joustoluotto heti helposti vertailun avulla vielä edullisesti

Joustoluotto - Hae halvin heti

Joustoluotto on lainoista joustavin. Se on nopea laina, jossa on usein esim. lainankorotusmahdollisuus. Saat lainaa heti tilille, kun sitä kiperästi tarvitset. Se on kuin luottokortti, mutta verkossa tai nettipankissa riippuen, mistä olet sen hankkinut. Useimmat netin joustoluotot ovat vakuudettomia lainoja ja niissä ei ole takauksia. Keskimäärin jousto-ominaisuus -lainan ikäraja on 20 vuotta ja sen saa, jos luottotiedot on tallella.
Kulutusluotto heti

Kulutusluotto - Vertaa kulutusluotot netissä

Kulutusluotto on yleisin laina ja sitä saa niin netistä kuin pankeista. Sitä on olemassa vakuudellisena ja vakuudettomana, usein kuitenkin suomalaiset pyrkivät valitsemaan vakuudettoman lainan, sillä se ei vaikuta enää juuri korkoon. Lue lisää kulutusluotoista täältä ja löydät varmasti sinulle sopivan korkoystävällisen lainan.
Autolaina

Autolaina - Mistä edullisin ja paras autorahoitus?

Autolaina on laina siinä missä muutkin, tosin autolainan hakijana oletettavasti aiotte käyttää rahat auton hankintaan. Meiltä löytyy siihen lukuisia ratkaisuja, erityisesti silloin, kun autokauppa hoidetaan käytetyn tai liki uuden auton suhteen. Autoliikkeiden ja heidän rahoitusten kanssa meillä ei ole yhteistyösopimusta.
Kilpailuta laina

Kilpailuta laina alle 5 minuutissa

Kilpailuta laina nyt ja saavutat merkittävät säästöt niin pienellä vaivalla, että emme edes kutsuisi sitä vaivaksi - ja tuskin sinäkään. Älä ota sokkona lainaa, vaan anna lainan kilpailutuksen tehdä työ puolestasi. Listasimme luonnollisesti vain parhaat ja kaikki meillä tapahtuu aina heti. Mukana on myös pankkeja ja runsaasti muita palveluita, jotka pitävät hintoja kurissa. Ne kun laitetaan aina vuosi vuodelta hintajärjestykseen kilpailun massiivisuuden pakosta.
Halvin pikavippi varmasti netistä

Halvin pikavippi

Halvin laina tai pikavippi on kaikkien päällimmäinen tarkoitus. Kukaan ei halua enää maksaa ylihintaa ja mitään entisaikojen brutaalia hintakilpailua ei ole. Etsimme käsiimme halvimmat pikavipit ja pikalainat, mutta siinä samassa pienen koron kulutusluotot ja tavalliset lainat. Tutustu ja valitse, halvin pikavippi (tai koroton sellainen) on vain hakemuksen tiputuksen päässä.
Paras ja halvin lainatarjous

Paras lainatarjous - Halvimmat tarjoukset 2022 lainalle

Halvin lainatarjous tai kulutusluotto odottaa aina vain ottajaansa ja sen voi saada kuka vaan. Harhaluulo, että pienituloinen ei voisi saada edullista lainaa ja muut vastaavat kannattaa unohtaa, sillä se ei pidä täysin paikkaansa. Edullinen lainatarjous irtoaa netissä kenelle tahansa, jolla on maksukykyä ja puhdas luottohistoria.
Yrityslaina ilman vakuuksia

Yrityslaina

Yrityslaina on nimestäkin päätellen firmoille kohdistettu laina, jonka saaminen on nyt entistä helpompaa netistä. Pienemmätkin yritykset voivat nyt päästä nopeasti kasvun makuun hakemalla lainaa yritykselle netistä. Myös pankissa jonottaminen voi olla vaihtoehto, mutta erityisesti nopeaa lainaa tarvitsevien yrityksien kannattaa suunnata katse nettiin. Verkossa monien palveluiden haku- ja käsittelyprosessit ottavat aina minuutista viiteen ja maksutapahtuma pystytään sekin laittamaan vireille heti. Tämä tarkoittaa, että raha voi näkyä yrityksen tilillä samana päivänä tai viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Tutustu yrityslainatarjontaan täällä!
Pikalaina edullisesti netistä

Pikalaina - Hae pikalainaa heti parhaalla hinnalla

/
Pikalaina oli vielä aikaisemmin tyypillinen pieni laina, joka maksettiin tyypillisesti minuuteissa asiakkaan tilille. Lainat olivat 100-400 euron paikkeilla, kun taas nykyään ne ovat paljon suuremat keskimäärin (1000 euron luokkaa). Pikalainan ei kannata antaa hämätä nimenä, sillä erot nimissä ovat nykyään pienet. Pikalalaina voi tarkoittaa suurta yli 2000 euron lainaakin ja sen voi saada heti tilillle 24h/7.
Joustolaina kokemuksia

Joustolaina - Vertailu ja kokemuksien lukeminen kannattaa!

Joustolaina joustaa. Se on järkevä valinta kaikille tai oikeastaan asia menee niin, että kaikki pankithan joustavat maksusuunnitelmien kanssa tiettyyn rajaan asti. Toisin sanoen myös pankit tarjoavat joustolainaa, vaikka "lainan nimi" ei välttämättä kuljekaan joustolaina -nimellä.
Lainaa ilman luottotietoja

Lainaa ilman luottotietoja

Voiko lainaa saada ilman luottotietoja? Mitä luultavammin ei. Emme kuitenkaan tee päätöstä, mutta vastuullinen lainaaminen ja luottotiedottomuus eivät sinänsä kulje käsi kädessä. Me kun taas olemme ehdottomasti vastuullisen lainaamisen kannalla. Jos olet tehnyt taloudessa "ihmekäänteen", on sinulla pienet mahdollisuudet, mutta haluamme korostaa, että erittäin pienet.
Lainalaskuri tai lainalaskin on lainaajan jeesaaja

Lainalaskuri netissä - Korko valmiiksi pöydälle

Lainalaskuri on ilman muuta ns. lainaajan liikkeellelähtötyökalu. Syötä summa ja maksuaika, joita olet ajatellut. Se laskee ne automaattisesti sinulle ja jokainen tietämämme palvelu tarjoaa sellaisen. Se on siis starttipiste, josta lähdet liikkeelle. Jos tarvitset lainaa tulevaisuudessa, voit myös hieman arvioida sen perusteella, mitä laina tulisi kustantamaan.
Lainavertailu - vertaa aina lainat ja säästä

Lainavertailu - Vertaa lainat ja säästäminen on taattua

/
Lainojen vertailu on parasta, mitä voit tehdä. Sitä on korostettu muualla ja myös me haluamme korostaa sitä pankkilainavertailun ohessa. Tai oli tuote mikä vain, vertaa hintaa, niin todennäköisesti säästät, ellet sitten ole osunut jo heti kättelyssä kultasuoneen. Lainavertailu kannattaa. Me teimme siitä teille erittäin helppoa.