Lainavertailu 2024: Vertaa lainat ja säästät rutkasti

Lainavertailu, se on parasta, mitä lainaa netin kautta tai pankista hakeva voi koskaan tehdä. Se on myös samalla automaattista säästöä ja suden kuoppien välttämistä oikein tehtynä. Kuoppia ei onneksi enää ole, mutta vertailu on paras tapa välttää niistä pienimmätkin.

Lainavertailu kannattaaMeidän kanta on, että lainavertailu on pakollinen, kuten tietenkin myös pankkilainavertailu siinä samassa, jonka rooliin olemme perehtyneet paremmin.

Toivomme myös, että teillä on sama ajatusmalli, koska haluattehan säästää rahaa ja saada lainojen vertailun kautta satojen tai jopa tonnien säästöt?

Meidän vastaus tähän olisi ainakin Kyllä.

Meidän lainavertailu -sivuston voittajat:

Sortter

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuta pankkilainaan paras korko
 • Vuoden lainanvälittäjä
 • Hoitaa yhdistelylainan kätevästi
Zmarta

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton pankkilaina netistä
 • Kilpailuttaa eniten pankkeja
Kattokorko

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4-10 %

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa aina alle 10% korolla
 • Kilpailuta pankit muutamassa minuutissa ja säästä
Omalaina

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina pankista heti ilman vakuuksia
 • Kilpailuttaa yli 24 pankkia nopeasti
Bank Norwegian

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,49-18,9 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Hae lainapäätös heti
 • Vakuudeton kulutusluotto pankista
Rahalaitos

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Yksi lainahakemus - Monta tarjousta
 • Edellytyksenä vähintään 600 €/kk-tulot
 • Nopea lainapäätös
axolaina

Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton laina pankilta ilman takaajia
 • Kilpailuttaa lainat 18 pankin kautta
Etua

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,68-20%

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa myös pienillä tuloilla
 • Vanhin ja luotettava lainanvälittäjä Suomessa
Ferratum

Lainasumma

100-4000 €

Korko

8-14 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina joustavasti kohtuullisen pienellä korolla
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista
 • Joustoluotto ainoa laatuaan
Sweepbank

Lainasumma

1000-8000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lisätiedot

 • 60 vrk kuluton maksuaika
 • Verkon suosituin Mastercard
 • Heti käyttöön
Freedomrahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuttaa 26 pankkia
 • Lainaa helposti yhdellä hakemuksella
Näytä kaikki

Vilkaise myös alapuolelle, sillä sieltä löytyvät ne todelliset kirkkaat tähdet tarkemmin esiteltynä.

Tai kärki, jotka suomalaiset kuluttajat ovat valinneet kuluvan vuoden aikana, tai edellisen yleensä keskimäärin.

Lainavertailun parhaat pankit ja palvelut

Paras palvelu, niin lainavertailu, kuin myös pankkilainavertailu -puolella, on yhä Norwegian Bank. Tämän norjalaispankin 1000 – 60 000 € laina ja monipuolisuus helppoudella höystettynä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

bank norwegian lainojen vertailun Norjan mestariMaksuaikaa on tarjolla runsaasti, alkaen vuodesta aina 15 vuoteen asti joustavasti.

Korko alkaa 7,79 %:sta ja se on aina yksilöllinen, joka on tyypillistä ja melkein ”vakioasetus” kaikilla pankeilla.

Tarjouksen saat heti, ja kun se on myönteinen, näet heti oman todellisen vuosikoron ja muut olennaiset lainaan liittyvät seikat.

Kyseessä on vakavarainen ja kirjoilla heittämällä vielä uusi pankki, mutta jo lähes jokaisen aikuisen suomalaisen tuntema.

Se ei jätä ketään kylmäksi, eikä edes kylmiä väreitä, vaikka Norja ei olekaaan maana lämpimin, tosin eipä ole Suomemmekaan. Tutustu ja katso tarjous, se on palvelun paras puoli, sillä siitä et maksa senttiäkään. Näin lainavertailu voi alkaa.

 

Erilaista, mutta erinomaista palvelua

Uusi vertailun tähti on fyrkkalaitos, ehdottomasti, kokeile ja hämmästy, kun 31 pankkia skabailee teistäKun haluat takuuvarmasti suuren määrän tarjouksia, ja edullisia sellaisia, on Rahalaitos kokemuksia sen verran paljon, että palvelu on vähintään numero kaksi. Mitä tulee siis lainavertailu -kilpailuun ja palveluhan tekee tämän osittain puolestanne ja ilmaiseksi.

Lainoja on tarjolla aina ilman vakuuksia. Takaajaa ei tarvita koskaan edes suurimpiin lainoihin.

Valikoimaa on niinkin runsaasti, että jo 31 pankkia mahtuu sen ryhmästöön.

Voit hakea vapaasti lainaa, jos olet vähintään 20-vuotias ja omaat 7200 euron bruttutulot (vuosi). Tarjonta on 500 – 70.000 euroa ja laina-aika joustava 1 – 15 vuotta.

 

Kolmas lainavertailu -skaban nimi

Omalaina on toimiva, yksinkertainen ja vähän kuten aikaisempikin palvelu, mutta sen yhteistyökumppanit ja pankit ovat eri luokkaa sekä niitä on ainakin saman verran.

omalaina vertaa ja välittää lainojaKoroissa on isot vaihteluvälit alk. 4,19 %:sta ja laina-aikaa on niinkin reilusti kuin jopa 20 vuotta alkaen aina yhdestä vuorokaudesta. Lainatarjonta on 100 – 60.000 euroa.

Koska lainojen vertailu on tärkeää, painottaa kyseinen palvelu sitä erittäin vahvasti myös.

Myös kilpailutuksen se hoitaa tehokkaasti siinä samalla ja kyseessä on myös 100% kotimainen palvelu.

Ja myös kyseisen tahon kanssa olemme enemmän kuin samaa mieltä. Jos haluat pikalainan pitkällä maksuajalla, onnistuu se tämäkin välittäjäfirman kautta. Tosin lainasummat alkavat viidestä sadasta ja pienempiä vippejä ei ole tarjolla, eikä taida tullakaan.

 

Lainavertailu laskuri – mistä sellainen löytyy?

Jokainen palvelu pitää laskurin sisällään, joten tämä on tavallaan sivuseikka, tosin silti oleellinen sellainen.

Emme listaa palveluita tai pankkeja, joilla ei ole omaa (minkäänlaista) lainalaskuria. Lainavertailu on tehty kuluttajaystävälliseksi ja mahdollisimman tarkaksi jo itsessään, mutta varsinainen laskuri löytyy kaikkien pankkien, välittäjien ja palveluiden kotisivuilta, joihin meidän pyrkimys on ohjata teidät. Myös lainasummat on vertailtu erikseen, jos haluat vielä ripauksen tarkkuutta lisää lainavertailuun.

Jos ette jostain syystä löydä sopivaa laskinta tai haluatte muuten vaan sumplia lainakuvioita ja numeroita, on Nordean laskin hyvin kelvollinen tähän tai itse asiassa pankilta löytyy ihan kunnon liuta näitä.

 

Millaisia lainojen vertailu kokemuksia meiltä sitten löytyy?

Puolueeton lainavertailu kokemuksia? No sen verran, että 20 vuotta ei ihan riitä. Niitä kun on kirjoittajan omasta takaa tullut tehtyä niin kulutusluotoille kuin asuntolainoillekin jo ennen kuin Merita-pankkia oli olemassa ;).

Kokemuksista kuitenkin sen verran, että ainakaan sivusto ei ohjaa teitä ns. pahoille teille, kunhan pidät itse huolen sopimusehdoista ja otat nimenomaan edukkaan luoton.

Kokemukset sen sijaan sivuun, me kaikki – tekin – tiedätte, että halvin lainatarjous koroiltaan on lopulta se paras. Mikään muu ei loppupeleissä ketään hetkauta.

Ehkä joustavuus ja lyhennysvapaat, mutta korko on mittari, jonka pitäisi painaa eniten. Jos kuitenkin haluat, että varalla on lyhennysvapaita kuukausia, niin tämä kannattaa varmistaa etukäteen. Useimmat palvelut tarjoavat sitä kuitenkin aina tarvittaessa ja myös maksuvapaata, kun kysyt asiakaspalvelusta.

 

Usein kysyttyä luottojen vertailusta

Ovatko lainavertailun luotot aina annuiteettilainoja?

Kyllä lähtökohtaisesti, kaikki meidän lainavertailun palveluiden ja pankkien myöntämät lainat sisältävät sekä korkokustannukset ja lyhennyksen jokaisessa kuukausilyhennyserässä, ellei toisin mainita. Tämä koskee kaikkia vakuudettomia kulutuslainoja.

Onko vertailun kustannuksissa huomioitu todellinen vuosikorko?

Lainapalvelut eivät suoraan ilmoita todellista vuosikorkoa, vaan viitekorkoarvion. Saat todellisen vuosikoron aina lainatarjouksen ohessa, joka on yksilöllinen ja tämä siis laskee avausmaksun ja aivan kaikki lainakustannukset.

Voinko vertailla myös järjestelylainat ja jälleenrahoittamiset?

Voit, sillä näitä kumpaistakin varten haet ihan normaalia vakuudetonta lainaa, joka maksetaan teidän tilille. Tämän jälkeen voit järjestellä muut lainat, kuten parhaaksesi näet ja yleensä haluat nimenomaan pienempikuluisen lainan, jolla taloutesi kulut laskevat.

Onko tarkka ja puolueeton vertailu edukseni?

Hämmentävä kysymys, mutta mitä tarkempi, niin luonnollisesti sitä parempi, vai mitä tuumitte? Puolueettomuuden voit todeta itse lainatarjouksista, koska ne myöntävät itse pankit ja meillä ei ole niihin vaikutusvaltaa. Sen sijaan meiltä löydät kotimaisia ja muutaman pohjoismaalaisen toimijan eli tarjoamme vähän enemmän kuin muut keskimäärin.

Mikä on paras lainavertailu palvelu tai sivusto?

Me olemme ainakin Suomen kattavimmasta päästä, sillä jokainen pankki ja palvelu on listattu meillä ja niihin on helppo päästä käsiksi. Erityisesti painotamme pankkeja vertailuissamme, sillä korko on yleensä pankissa alhaisempi ja täten kuluttajalle parempi.