Joustoluotto heti? Kilpailuta halvin joustoluotto vertailusta (2024)

Joustoluotto on joustavin lainatyyppi, mutta kulutusluotosta se ei juurikaan eroa paitsi luonteeltaan. Siinä saattaa olla lisänosto-ominaisuuksia tai mahdollisuus korotukseen sekä laina-aikaa voi viilata siinä missä maksuerääkin.

joustoluottoListasimme alas joustoluottoja, joiden korko on keskimäärin edullisimmasta päästä markkinoilla.

Joukossa on pankkeja kilpailuttavia joustoluottopalveluita, joista saat aina monta tarjousta ja lainapäätöksen jopa muutamassa minuutissa.

Suosittelemme joustoluottoa erityisesti, kun haluat joustavaa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia 500 – 60.000 euron väliltä.

 

Sortter

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuta pankkilainaan paras korko
 • Vuoden lainanvälittäjä
 • Hoitaa yhdistelylainan kätevästi
Zmarta

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton pankkilaina netistä
 • Kilpailuttaa eniten pankkeja
Kattokorko

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4-10 %

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa aina alle 10% korolla
 • Kilpailuta pankit muutamassa minuutissa ja säästä
Omalaina

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina pankista heti ilman vakuuksia
 • Kilpailuttaa yli 24 pankkia nopeasti
Bank Norwegian

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,49-18,9 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Hae lainapäätös heti
 • Vakuudeton kulutusluotto pankista
Rahalaitos

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Yksi lainahakemus - Monta tarjousta
 • Edellytyksenä vähintään 600 €/kk-tulot
 • Nopea lainapäätös
axolaina

Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Vakuudeton laina pankilta ilman takaajia
 • Kilpailuttaa lainat 18 pankin kautta
Etua

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,68-20%

Laina-aika

1-18 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Lainaa myös pienillä tuloilla
 • Vanhin ja luotettava lainanvälittäjä Suomessa
Ferratum

Lainasumma

100-4000 €

Korko

8-14 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lisätiedot

 • Laina joustavasti kohtuullisen pienellä korolla
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista
 • Joustoluotto ainoa laatuaan
Sweepbank

Lainasumma

1000-8000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lisätiedot

 • 60 vrk kuluton maksuaika
 • Verkon suosituin Mastercard
 • Heti käyttöön
Freedomrahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20 %

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lisätiedot

 • Kilpailuttaa 26 pankkia
 • Lainaa helposti yhdellä hakemuksella
Näytä kaikki

Edullinen joustoluotto on korkojen nousun myötä vaikeahko saada, mutta paras korko joustoluotolle löytyy vain tarkan kilpailutuksen kautta.

Hae halvin joustoluotto pankista tai netistä

Helppo joustoluotto ja samalla edullisin korko: mahdollista vai ei?

Netti on kiistämättä nykyään lainaajan paikka tai oikeastaan se on paikka kaikille ja vähän kaikkeen. Shoppailu, pelaaminen ym. (melkein ihan kaikki) onnistuu netissä ja myös edullisen joustoluoton hakeminen.

Ai niin ja plussana vielä pankkien joustoluottoihin verrattuna, et tarvitse ollenkaan omaisuutta eli vakuudeton joustoluotto – tai lähinnä sen saaminen – on yhtä varma kuin Talvivaaran konkurssi.

Perusohjeita sinulle, joka etsit joustoluottoa netistä

 • Saat netistä helpointa joustoluottoa (pankki on kuitenkin myös hyvä vaihtoehto)
 • Edullisin vakuudeton joustoluotto löytyy varmasti, kunhan vain teet kilpailutuksen huolellisesti
 • Älä tarraa kiinni ”luvattuihin varmasti halvimpiin” tarjouksiin – Älä ainakaan heti tarkistamatta!
 • Tee taustatyö lainoista tarkasti ja vertaa korkoja
 • Tarkista myös luottoyrityksen taustatiedot ennen lainaamista

Joustoluotto on kätevä esimerkiksi, jos lainojen yhdistely on mielessä, mutta suora pankkilaina saattaa kuitenkin olla tähän parempi.

Kaikki riippuu korosta ja todellisesta vuosikorosta tarkkaan ottaen, ”It’s all about the money”, sanonta pitää tässäkin paikkansa, eli kaikki on kyse fyrkasta. Edullinen joustoluotto vie lopulta voiton, kalliit jäävät pöydälle pölyyntymään, ellei niitä joku epäonnekas nappaa.

Runsain mitoin hyviä joustoluotto kokemuksia

Joustoluotoista on paljon hyviä kokemuksia, mutta vain siltä ryhmältä, joka on unohtanut soittimet sodasta tai harkinnut oikeat instrumentit sinne eli toisin sanoen verrannut joustoluotot ja löytänyt tätä kautta edullisen joustoluototon. Joustoluotto kokemuksia, jaa mitä sanottavaa vai? No todella paljon hyvää, kunhan et haksahda niihin, missä korko on yli 160 pinnaa, joita on muutama markkinoilla. Suosi halpaa joustoluottoa, niin pieleen meneminen on käytännössä mahdotonta ja se vaatii jopa taitoa. Myös pankit kuten Nordea, OP, S-Pankki, Danske Bank, Säästöpankki, Osuuspankki, Aktia ja Handelsbanken tarjoavat joustavia lainatuotteita. Osa tarjoaa suoraa joustoluottoa, kun taas osa ei, esim. Ålandsbanken joustoluotto on hieman erilainen, jos voi sanoa.Muu sakki haukkuu ne alimpaan kaivoon ja paiskoo lapion mennessään mukaan, että vedähän syvämmälle…

Tämä johtuu laiskuudesta ja usein tietämättömyydestä sekä siitä, että moni menee hetki retkuun, kun jossain lukee ”paras ja halvin joustoluotto ilman vakuuksia” tai jotain muuta vastaavaa.

Älä kuitenkaan sinä mene retkuun, äläkä päädy kalliiseen ”helppoon joustoluottoon”, vaan tee tarkka vertailu laittaen korot ja muun oleellisen ylös.

Tai oikeastaan todellinen vuosikorkohan tässä vain merkitsee, joten pidä sitä niin sanottuna ykkösmittarina ja sivuuta ainakin alkuun muut tekijät.Ne voivat tulla sitten mukaan, kun esimerkiksi korkopuolelta kolme parasta vaihtoehtoa on löytynyt.

 

Joustoluotto pankista vai netistä?

Tähän emme anna suoraa vastausta, koska emme suoraan sanottuna tiedä sitä. Sitä ei itse asiassa tiedä kukaan, ainakaan etukäteen, vaan vasta kunnollisen joustoluottovertailun jälkeen.

Jos edullisuus on kriteerinne, kilpailutatte ehdottomasti joustoluotot, sillä vain näin voitte tietää, mistä halvin joustoluoton tarjous löytyy.

Mitään ”edullisuustakuita” ei ole kuitenkaan annettu, mutta parannat mahdollisuuksia huomattavasti, kun kilpailutat monta joustoluotto- ja pankkipalvelua esimerkiksi hyödyntämällä jotain välittäjää, kuten Sortteria, siinä samassa muutaman minuutin vaivalla meillä.

5 eroa pankin joustoluoton ja nettilainan välillä

 1. Pankki on usein turvallisemman tuntuinen vaihtoehto
 2. Verkosta lainaaminen taas on huomattavasti nopeampaa
 3. Pankit lainaavat melko usein oman pankin asiakkailleen*, verkossa kaikki voivat hakea joustoluottoa kaikista palveluista
 4. Joustoluoton korko erot: Eroja on, mutta ne ovat hiuksen hienoja – eron näet lopullisessa tarjouksessa (vertaa siis pankit ja netin joustoluototot)
 5. Et tarvitse vakuuksia ja takaajia, kun taas pankissa näitä saatetaan kysyä (ei kuitenkaan aina)

*Joustoluotto pankista on yleensä mahdollista saada, vaikka et olisi pankin asiakas (esimerkkinä Nordean Joustoluotto), mutta korko on merkittävästi korkeampi. Kaikkien pankkien lainoja et voi edes saada, jos et avaa pankkiin asiakkuutta.

”Myös pankeilta löytyy joustoluottoa nettihakemuksella ja niitä on nykyään paljon sekä kilpailutuspalveluiden kautta niihin pääset myös helpolla käsiksi yhdellä hakemuksella.”

 

Paras joustoluotto löytyy vertailusta kilpailuttamalla

Mitä ikinä teetkin, älä siis koskaan jätä lainoja vertailematta. Tämä on suuri virhe, sillä säästöä voi kertyä jopa tonnin verran tai enemmänkin, jos haet esim. suurta kulutusluottoa tai asuntolainaa.

Silloin erot saattavat tuntua marginaalisilta ja sitä ne paperilla ovatkin, mutta kokonaiskuluissa numeroiden realisoituessa voitte nähdä, että ero lainojen kuluissa voi yltää useampiin tuhansiin euroihin.

Tästä syystä siis suosittelemme ehdottomasti vertaamaan kaikki joustoluotot ja muutkin lainat, myös luottokortit.

 

Mistä joustoluotto ilman vakuuksia helposti?

Kaikilta ei löydy omaisuutta vakuudeksi tai luottotakaajahenkilöä, vaikka tulot ovat kohdillaan ja työpaikkakin on stabiililla pohjalla, eikä kyse ole määräaikaisuudesta.

Myöskään lomautus ei ole kolahtamassa kohdalle, vaan duuni on vakituinen. Tämä ei aina auta, varsinkin jos haet joustolainaa pankista (kivijalkaisesta sellaisesta). Tällöin vakuuksia saatetaan tarvita tai jokin takausjärjestely tms. on vaatimus lainan lyhennysten turvaamiselle.

Kun haet joustoluottoa verkossa, homma toimii eri tavalla, etkä tarvitse lähes koskaan vakuuksia ja takaajia. Riittävät tulot ja maksukyky yleensäkin riittää myönteiseen päätökseen. Rinnakkaishakijan avulla korotat vielä reilusti mahdollisuuksia saada edullisempaa joustavaa luottoa.

 

Usein meiltä kysytään joustoluotoista

Mistä löydän joustoluotto laskurin?

Jokainen pankki ja lainapalvelu tarjoaa sellaisen sivuillaan eli kun valitsette sopivaa lainasummaa, teette sen laskurin avulla, joka laskee samalla kuluarviot kaavailemallenne maksuajalle. Ette voi olla löytämättä joustoluottolaskinta yksinkertaisesti on varma vastaus tähän.

Onko joustoluoton korotus netissä mahdollista?

On, jos pankkinne vain sen mahdollistaa. Yleensä tämän voit tehdä verkkopankissa, mobiilisovelluksessa tai lainapalvelun Omat Sivut -osiossa ja erityisesti arkisin reagointi on melkein reaaliaikaista.

Voinko saada joustoluottoa eläkeläiselle?

Voit hyvinkin. Ei ole olemassa mitään esteitä, miksi eläkeläinen ei saisi myönteistä lainapäätöstä, koska yleensä juuri silloin tulot ovat ainakin varmat ja muutoksia ei tapahdu. Eläkeläinen on hyvä pankin asiakas, koska riskit ovat pieniä juuri tulosyistä.

Voinko saada joustoluottoa heti tilille?

Arkisin käytännössä voit ja heti varmaan teidänkin mielessä tarkoittaa muutamaa tuntia, sillä sen nopeammin hakemuksia ei pystytä vastuullisesti käsittelemään.