Zmarta välittää pankkilainat kätevästi – kokemuksia

Zmarta on yksi ensimmäisistä lainanvälittäjistä Suomessa eli se kuuluu niin kutsuttuun ”Ydinjengiin” ja samalla se on suosituin välittäjä tai vähintään toisiksi suosituin. Palvelulla on yli 225 000 käyttäjää Suomessa ja lisäksi sama mokoma lisää muualla Pohjoismaissa.

Zmartalla saat tehokkaan kilpailutuksen ilman, että se maksaa sinulle penniäkään. Et myöskään sitoudu mihinkään ja annat yhdellä hakemuksella yli 23 pankin kilpailla Teistä. Miltä kuulostaa? Verkon halvin laina suoraan sähköpostiin? Ei pahalta ainakaan tähän korvapariin.

Zmarta on fiksu, moderni ja se kilpailuttaa laajan läjän lainoja. Yksi hakemus siis piisaa ja näin tavoitat jo sen noin 25 pankkipalvelua.

Tiedot Zmarta -palvelusta:

 • Zmarta ja sen yhteistyökumppanit, ylivoimaiseksihan noita voisi kutsua, mutta päätöksen teet sinäIkäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 60.000 euroa
 • Korko: Alkaen noin 4%
 • Suuremmatkin lainat ilman vakuuksia ja takaajia
 • Yhteistyötä jopa yli 25 pankin kanssa
 • Ilmainen kilpailuttaja/välittäjä – aina paras mahdollinen lopputulos
 • Lopputulos = Edullisin mahdollinen laina
 • Joustava kulutusluotto tai pankkilaina on vain klikkauksen päässä
 • Halvempi kuin monet meidän kotimaiset pankit – todella suosittu!
 • Hoitaa myös tehokkaasti lainojen yhdistelyproseduurit!

Hae tarjoukset Zmartalta >>

Vaatimukset

Tarvitset ainakin nämä, että saat Zmartalta lainatarjouksen:

 • Vähimmäisikäraja on 20 vuotta
 • Sinulta vaaditaan selvitykset tuloista ja nykyisistä veloista
 • (Aikaisempi ei tarkoita, että ette saisi tarjousta, vaikka tulot olisivat pienet ja olisit velkaa jo ennestään)
 • Osoite Suomessa ja pankkitili jossain suomalaispankissa
 • Puhelinnumero ja sähköposti sekä verkkopankkitunnukset
 • Zmarta ei hyväksy maksuhäiriömerkintöjä ollenkaan

Jos kaikki nämä ovat kunnossa, pyydä omat tarjoukset tutkittavaksi ja katso, löytyykö niiden joukosta sellainen, joka kelpaisi sinulle.

Ei sitoumuksia ja täysin ilmainen kilpailutus (älä huoli, palvelu saa kumppaneiltaan tästä korvauksen eli me kuluttajat vain hyödytään tästä)

Millainen korko lainassa on – esimerkki laskelmasta

Kulutusluooton kokonaiskustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti, Zmarta ei tee itse päätöstä.

Pankkilainan ollessa esim. 25.000 € ja maksuajan 7 vuotta, muodostuu kuukausieräksi 371 € / kk. Kuukausierään lasketaan mukaan myös 5 € / kk laskutuslisä. Pankkilainan avausveloitus on 49 €.

Lainan kokonaiskustannus on tässä tapauksessa 31653 €. Nimelliskoroksi tulee 6,50 % ja lopullinen todellinen vuosikorko 7,20 %.

Tämä kuitenkin vaihtelee, joten muista pyytää oma tarjous, niin tiedät numerot tasan tarkasti!

Kokemuksia Zmarta palvelusta

Kokemuksia tästä kansainvälisestä välittäjästä on kertynyt jo runsaasti ja enimmäkseen positiivista sellaista. Mikään kun ei voi oikeastaan mennä vikaan, sillä sinulla on kontrolli, etkä sitoudu mihinkään.

Yksi hakemus: jopa 23-25+ tarjousta

Zmarta kokemuksia: halvat hinnat, paljon tarjontaa ja hyvä kokonaisuusTämä on Zmartan vahvuusosastoa, nimittäin sen monipuolisuuspuoli on markkinoiden kovimpia – ellei jopa paras – ja tarjontaa riittää pienille kulutusluotoille ja suurille pankkilainoille aina sinne 60.000 euroon asti.

Eli, lähetä yksi hakemus ja saat pian tarjouksia. Näitä voit tutkia sähköpostista, puhelimesta tai verkosta kirjautumalla omalle tilille, johon sait tunnukset hakemuksen jättämisen yhteydessä. Suuri verkosto ja kumppanimäärä laskee lainan korkoa myös merkittävästi alas!

Ensimmäiset tarjoukset jopa heti

Jos sinulla on kiire tai haluat lainatarjouksen heti, Zmarta on todella nopea! Voit saada ensimmäiset yhdestä viiteen tarjousta siinä noin 15 minuutin kuluessa, mutta välillä prosesissa saattaa kestä tunninkin verran.

Välittäjä on kuitenkin todella nopea näin keskimäärin. Edullisen luoton metsästäjäimmeisesten kannattaa jäädä odottamaan tarjouksia, sillä osa saattaa tupsahtaa vasta tuntien tai jopa seuraavan päivän kuluessa. Odottaminen kuitenkin saattaa kannattaa, sillä hinta voi olla reilusti alhaisempi. Äläkä jätä hommaa yhden lähteen varaan, vaan tutki tarjouksia vielä vaikka Lendolla.

Tarvitset vain puhelimen ja verkkopankkitunnarit

Tässä ei varmaan ole enää perusmobiilikäyttäjälle mitään uutta, mutta meille vanhan kansan lainaajille on. Lainaaminen onnistuu toden totta nykyään pelkästään puhtaasti kännykällä ja täysin sähköisesti.

Digitalisuus on ottanut vahvan otteen myös lainamaailmassa ja kilpailu on tiukkaa. Zmarta pysyy lujana ja se onkin luonut erittäin vahvan pohjan ja ”turvannut selustan” tällä alueella. Palvelu pysyy kilpailussa mukana ja kärkiryhmäänhän tuo yhä kuulunee. Mitään virheitä ei hakemusvaiheessa ole ja turvallisuus sekä luotettavuus ovat huippuluokkaa TLS-tason suojan takia.

Tietosuoja on siis vahvin mahdollinen, pyydä oma tarjous Zmartalta tästä.

0 vastaukset

Jätä kommentti tai kerro omat kokemukset

Haluaisitko liittyä mukaan keskusteluun?
Jokainen apu otetaan vastaan ja kysymyksiin myös vastataan parhaan mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *